flandra Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Αυτο μου λεει τωρα ο Πανος. Σωστο ειναι το md5 Λοιπον....για να μπουταρει δεν θελει ουτε xposed ουτε xceed..... Θα τη βγαλω παραυτα (((Πατησα παραθεση αντι τροποποιηση, ενωστε τα σας παρακαλω))))) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Παιδιά μια ερώτηση πριν αναγκαστώ να αλλάξω ρομ. Έχω την slimsaber με το bootstack του stuart, έχω όμως πολλές αποσυνδεσεις παρ'όλο που το σήμα μου είναι πολύ καλό και τις έχω με κάθε είδους δίκτυο (3g,4g &2g), μπορώ να αλλάξω bootstack χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο και χωρίς να χρειαστεί να φλασαρω πάλι την ρομ; Δεν θέλω ούτε dirty flash να κάνω γιατί θα πρέπει να περάσω πάλι τα ζιπ μου όλα. Τι bootstack θέλεις να βάλεις δηλαδή; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Κάποιο άλλο, ίσως το λοκι. ...ή bumped.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Βγηκε η νεα thunder. Καλημερα!!!!! https://mega.nz/#!vwlVVA6a!_yEH17yWU3qVrd4_fpqdYpOTxcSLjsXRSz4_q6V-etg Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κατερινα με προλαβες πανω που ηθελα να το γραψω .. !!! :lol: Κατεβαινει με χιλια για να δουμε !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Βγηκε η νεα thunder. Καλημερα!!!!! https://mega.nz/#!vwlVVA6a!_yEH17yWU3qVrd4_fpqdYpOTxcSLjsXRSz4_q6V-etg Ευχαριστούμε πολύ Κυρία !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εβγαλε το φακο απο τη στοκ εκδοση....... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καλημέρα, backup πως παίρνουμε έτσι ώστε αν κρασαρει να επαναφέρουμε το κινητο ?με τον twrp γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καλημέρα, backup πως παίρνουμε έτσι ώστε αν κρασαρει να επαναφέρουμε το κινητο ?με τον twrp γινεται? Ναι.......... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κάποιο άλλο, ίσως το λοκι. ...ή bumped.... Δεν θα ανοίξουν με αυτά τα έχω δοκιμάσει μόνο hybrid για MM Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημερα παιδια θελω την βοηθεια σας δεν ξερω τι να κανω.Εχω το lg g2 με cloudyg3 rom και xceed kernel αν θυμαμαι καλα τον 14 εχω.Σημερα το κινητο εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα.Το βαζω να φορτισει δεν κανει τιποτα ουτε λαμπακι ανοιγει.Προσπαθω να μπω recovery δεν με δειχνει τιποτα δεν ανοιγει σαν να ειναι dead.Eτυχε και παλια να εχω πολλα brick με το lg g2 αλλα τουλαχιστον το κινητο ανοιγε και μπορουσα να κανω κατι αυτη την φορα δεν κανει τιποτα δεν ξερω τι να κανω.Σαν τελευταια λυση εχω την εγγυηση αλλα δεν ισχυει γιατι εχω την cloudyg3 και δεν μπορω να την αλλαξω Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημερα παιδια θελω την βοηθεια σας δεν ξερω τι να κανω.Εχω το lg g2 με cloudyg3 rom και xceed kernel αν θυμαμαι καλα τον 14 εχω.Σημερα το κινητο εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα.Το βαζω να φορτισει δεν κανει τιποτα ουτε λαμπακι ανοιγει.Προσπαθω να μπω recovery δεν με δειχνει τιποτα δεν ανοιγει σαν να ειναι dead.Eτυχε και παλια να εχω πολλα brick με το lg g2 αλλα τουλαχιστον το κινητο ανοιγε και μπορουσα να κανω κατι αυτη την φορα δεν κανει τιποτα δεν ξερω τι να κανω.Σαν τελευταια λυση εχω την εγγυηση αλλα δεν ισχυει γιατι εχω την cloudyg3 και δεν μπορω να την αλλαξω Άστο για αρχή αρκετά στο φορτιστή..... Μήπως ειναι μπαταρία...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν θα ανοίξουν με αυτά τα έχω δοκιμάσει μόνο hybrid για MM Δεν έχω ΜΜ, slimsaber του φοράω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημερα παιδια θελω την βοηθεια σας δεν ξερω τι να κανω.Εχω το lg g2 με cloudyg3 rom και xceed kernel αν θυμαμαι καλα τον 14 εχω.Σημερα το κινητο εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα.Το βαζω να φορτισει δεν κανει τιποτα ουτε λαμπακι ανοιγει.Προσπαθω να μπω recovery δεν με δειχνει τιποτα δεν ανοιγει σαν να ειναι dead.Eτυχε και παλια να εχω πολλα brick με το lg g2 αλλα τουλαχιστον το κινητο ανοιγε και μπορουσα να κανω κατι αυτη την φορα δεν κανει τιποτα δεν ξερω τι να κανω.Σαν τελευταια λυση εχω την εγγυηση αλλα δεν ισχυει γιατι εχω την cloudyg3 και δεν μπορω να την αλλαξω Πατα για 10 δευτερόλεπτα το power button να κλείσει μήπως είναι ανοιχτό και σου δείχνει μαύρη οθόνη. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τι στο καλό κάνει η SFR στην Γαλλία και έβγαλε και άλλη αναβάθμιση......!!!!! http://s14.postimg.org/hwfp39im9/Picture0001.png uploading images Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δεν έχω ΜΜ, slimsaber του φοράω.... Την δουλειά σου Την κάνεις και με το hybrid και με το Loki, απλά κέρνελ για να περάσεις θα θέλεις το hybrid Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Λοιπον 1 καλο και 1 κακο νεο Το κακο ειναι οτι οι chelozteam αφησαν υπονοουμενο οτι σταματαν την αναπτυξη της ρομ γιατι τους κατηγορησαν για κλεφτες, εχουν ανακατευτει κατι βραζιλιανο και βιετναμεζο τυποι και κατηγορουν ο ενας τον αλλο, ας ελπισουμε να συνεχιστει το project Το καλο ειναι οτι οι βραζιλιανοι εβγαλαν μολις χθες την Storm v1.2 με αυτα τα χαρηκτηριστικα V1.1 Base * Inclusa sound Improvement * Bootanimation M * Adm Files V10 * Calculator V10 * E-mail V10 * Admin Tasks V10 * LG Music V10 * LG Widget Music V10 * Message LG V10 * LG Galery V10 * Double window * Multi User * Anim. Climate Screen Lock * Record button * Plug & pop * 450dpi default 10 * theme options * Whatsapp * Snaptube * Quick Boot * Es File Explorer * UC Browser Προσοχη ειναι για το 805 αλλα πολυ ευκολα το κανουμε για 802 Μπαινουμε recovery και κανουμε backup μονο το modem Κανουμε full wipe Φλασαρουμε τη ρομ κανουμε recovery το modem και επανεκκινουμε στο συστημα Αυτο ηταν Ειναι μικρη (κατω απο 1GB) αλαγκαριστη και με αρκετο V10 (λειπει ο φακος) https://mega.nz/#!40JhWa4Q!ExWvcsE97usOgJ2W__uFkQOzWv-yrWKX3EFARPAYvyM Βεβαια υπαρχει και η νεα Thunder οπως ηδη γνωριζετε Edited January 8, 2016 by pdimi70 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ωραιος!!!!! Ευχαριστουμε. Αν και περασα τη νεα thunder, την κατεβαζω τωρα:p Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Την δουλειά σου Την κάνεις και με το hybrid και με το Loki, απλά κέρνελ για να περάσεις θα θέλεις το hybrid κερνελ δεν αλλάζω, ο healthy honey ή όπως τον λένε, είναι πολύ καλός ;) Λοιπον 1 καλο και 1 κακο νεο Το κακο ειναι οτι οι chelozteam αφησαν υπονοουμενο οτι σταματαν την αναπτυξη της ρομ γιατι τους κατηγορησαν για κλεφτες, εχουν ανακατευτει κατι βραζιλιανο και βιετναμεζο τυποι και κατηγορουν ο ενας τον αλλο, ας ελπισουμε να συνεχιστει το project Το καλο ειναι οτι οι βραζιλιανοι εβγαλαν μολις χθες την Storm v1.2 με αυτα τα χαρηκτηριστικα V1.1 Base * Inclusa sound Improvement * Bootanimation M * Adm Files V10 * Calculator V10 * E-mail V10 * Admin Tasks V10 * LG Music V10 * LG Widget Music V10 * Message LG V10 * LG Galery V10 * Double window * Multi User * Anim. Climate Screen Lock * Record button * Plug & pop * 450dpi default 10 * theme options * Whatsapp * Snaptube * Quick Boot * Es File Explorer * UC Browser Προσοχη ειναι για το 805 αλλα πολυ ευκολα το κανουμε για 802 Μπαινουμε recovery και κανουμε backup μονο το modem Κανουμε full wipe Φλασαρουμε τη ρομ κανουμε recovery το modem και επανεκκινουμε στο συστημα Αυτο ηταν Ειναι μικρη (κατω απο 1GB) αλαγκαριστη και με αρκετο V10 (λειπει ο φακος) https://mega.nz/#!40JhWa4Q!ExWvcsE97usOgJ2W__uFkQOzWv-yrWKX3EFARPAYvyM Βεβαια υπαρχει και η νεα Thunder οπως ηδη γνωριζετε Τελικά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια ρομ να περάσω αν επιστρέψω σε stock based, την έχεις δοκιμάσει αυτήν που αναφέρεις; Η thunder η καινούργια τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 κερνελ δεν αλλάζω, ο healthy honey ή όπως τον λένε, είναι πολύ καλός ;) Τελικά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια ρομ να περάσω αν επιστρέψω σε stock based, την έχεις δοκιμάσει αυτήν που αναφέρεις; Η thunder η καινούργια τι λέει; Για την καινουρια thunder δεν μπορω να πω τιποτα ακομα....πριν λιγο την εβαλα....και θα βαλω την παραπανω τωρα..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Πατα για 10 δευτερόλεπτα το power button να κλείσει μήπως είναι ανοιχτό και σου δείχνει μαύρη οθόνη. Το εκανα αλλα παλι δεν ανοιγει τι να πω στα καλα καθουμενα.Αν μπορει κανενας να προτεινει κατι αλλο θα ειμαι ευγνωμων γιατι σαν τελευταια λυση βλεπω το service το οποιο μαλλον θα πληρωσω Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Λοιπον 1 καλο και 1 κακο νεο Το κακο ειναι οτι οι chelozteam αφησαν υπονοουμενο οτι σταματαν την αναπτυξη της ρομ γιατι τους κατηγορησαν για κλεφτες, εχουν ανακατευτει κατι βραζιλιανο και βιετναμεζο τυποι και κατηγορουν ο ενας τον αλλο, ας ελπισουμε να συνεχιστει το project Το καλο ειναι οτι οι βραζιλιανοι εβγαλαν μολις χθες την Storm v1.2 με αυτα τα χαρηκτηριστικα V1.1 Base * Inclusa sound Improvement * Bootanimation M * Adm Files V10 * Calculator V10 * E-mail V10 * Admin Tasks V10 * LG Music V10 * LG Widget Music V10 * Message LG V10 * LG Galery V10 * Double window * Multi User * Anim. Climate Screen Lock * Record button * Plug & pop * 450dpi default 10 * theme options * Whatsapp * Snaptube * Quick Boot * Es File Explorer * UC Browser Προσοχη ειναι για το 805 αλλα πολυ ευκολα το κανουμε για 802 Μπαινουμε recovery και κανουμε backup μονο το modem Κανουμε full wipe Φλασαρουμε τη ρομ κανουμε recovery το modem και επανεκκινουμε στο συστημα Αυτο ηταν Ειναι μικρη (κατω απο 1GB) αλαγκαριστη και με αρκετο V10 (λειπει ο φακος) https://mega.nz/#!40JhWa4Q!ExWvcsE97usOgJ2W__uFkQOzWv-yrWKX3EFARPAYvyM Βεβαια υπαρχει και η νεα Thunder οπως ηδη γνωριζετε Αν μπορεις δωσε λινκ απο το φορουμ της storm Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Για την καινουρια thunder δεν μπορω να πω τιποτα ακομα....πριν λιγο την εβαλα....και θα βαλω την παραπανω τωρα..... καλα εσυ μας περασες ολους :), δωσε και λιγο χρονο σε καποια ρομ να την ...δεις λιγο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) καλα εσυ μας περασες ολους :), δωσε και λιγο χρονο σε καποια ρομ να την ...δεις λιγο ;) Στο τέλος θα γίνω ανέκδοτο..... Είχα αρκετά την προηγούμενη thunder..... Να δω τι λέει η καινούρια storm? Edited January 8, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 https://plus.google.com/communities/111889812101862329789 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts