mrliakoss Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλησπέρα, έχω στοκ λολιποπ με root και twrp. Μπορώ με lg flash tool 14 να φλασαρω κατευθείαν μια στοκ κιτκατ ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Ευχαριστώ. μονο back up τα αρχεια σου γιατι θα χαθουν, μετα φλασαρεις το .kdz και εισαι ετοιμος :D Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) παιδια με στοκ λολιποπ και ρουτ γινεται να βαλω το πατσακι για να εχω 4κ βιντεο? τι πρεπει να κανω ακριβως? και κατι αλλο...για να βαλω cm 12,1 πρεπει να εχω κιτ κατ και custom recovery?TWRP 2.7.0.0? Edited October 3, 2015 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 κατεβαζωωω, απο mods τι εχεις βαλει? Μέχρι στιγμής τίποτα γιατί δεν προλαβα να ασχοληθω ιδιαίτερα. Αν βρεις κάνα καλό πρότεινε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 μονο back up τα αρχεια σου γιατι θα χαθουν, μετα φλασαρεις το .kdz και εισαι ετοιμος :D Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 παιδια ας βοηθησει καποιος γιατι κολλησα με TWRP 2.7.0.0 xωρις ρομ εγκατεστημενη και δεν ξερω τι να κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 παιδια ας βοηθησει καποιος γιατι κολλησα με TWRP 2.7.0.0 xωρις ρομ εγκατεστημενη και δεν ξερω τι να κανω! Πηγες να περασεις ρομ? Τι έγινε? Δωσε λίγο παραπάνω πληροφορίες Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Πηγες να περασεις ρομ? Τι έγινε? Δωσε λίγο παραπάνω πληροφορίες ναι ειχα βαλει 4.4.2 μανισια εκανα ροοτ και με το D802T_AutoRec .apk μου εβαλε twrp 2.7.0.0 κατεβασα gloudy 3.3 την εκανε install αλλα μετα δεν εκανε boot! με τα χιλια ζορια τωρα εβαλα την μανισια 5.0.2 απλα θελω να δοκιμασω την gloudy 3.3 και cm 12.1 αλλα δεν ξερω πως! φοβαμαι πως θα τα διαλυσω παλι! θελω να βαλω αυτο το πτσακι για να εχω 4κ βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) ναι ειχα βαλει 4.4.2 μανισια εκανα ροοτ και με το D802T_AutoRec .apk μου εβαλε twrp 2.7.0.0 κατεβασα gloudy 3.3 την εκανε install αλλα μετα δεν εκανε boot! με τα χιλια ζορια τωρα εβαλα την μανισια 5.0.2 απλα θελω να δοκιμασω την gloudy 3.3 και cm 12.1 αλλα δεν ξερω πως! φοβαμαι πως θα τα διαλυσω παλι! θελω να βαλω αυτο το πτσακι για να εχω 4κ βιντεο λογικα δεν εκανε boot γιατι δεν περασες KK Bootloader, γιατι οταν περασεις το recovery με το autoreck εγινε downgrade στον bootloader και ειχες JB , οποτε το ανοιξες το κινητο? το πατσακι της xcam? Edited October 3, 2015 by mrliakoss Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 λογικα δεν εκανε boot γιατι δεν περασες KK Bootloader, γιατι οταν περασεις το recovery με το autoreck εγινε downgrade στον bootloader και ειχες JB , οποτε το ανοιξες το κινητο? το πατσακι της xcam? ΝΑΙ φιλε μου καταφερα να βαλω τιην μανισια 5.0.2 me to flash tool....μπορω να βαλω στημ μανιαδια το xcam για να εχω 4κ?τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ΝΑΙ φιλε μου καταφερα να βαλω τιην μανισια 5.0.2 me to flash tool....μπορω να βαλω στημ μανιαδια το xcam για να εχω 4κ?τι πρεπει να κανω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 οπως διαβαζω ομως ειναι μονο για STOCK KK. Ριξε και μια ματια μονος σου μηπως κανω καποιο λαθος {2. First you need to decide which version of the apk to download onto your phone. If you are using a 100% stock unrooted G2 you will choose the appropriate G2 Stock version. If you are currently using a rom that has the advanced driver (ask in your rom's thread, not here) you will choose the appropriate G2 Advanced version. If you are rooted, are running KitKat and ONLY and wish to add the 4kUHD video mode you can flash (via twrp) a modified media_profiles.xml file and install the G2 UHD KitKat version. } Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 οπως διαβαζω ομως ειναι μονο για STOCK KK. Ριξε και μια ματια μονος σου μηπως κανω καποιο λαθος {2. First you need to decide which version of the apk to download onto your phone. If you are using a 100% stock unrooted G2 you will choose the appropriate G2 Stock version. If you are currently using a rom that has the advanced driver (ask in your rom's thread, not here) you will choose the appropriate G2 Advanced version. If you are rooted, are running KitKat and ONLY and wish to add the 4kUHD video mode you can flash (via twrp) a modified media_profiles.xml file and install the G2 UHD KitKat version. } θα δοκιμασω μι απου εχει για λολιποπ! φιλε μου για να βαλω gloudy 3.3 - cm12.1 τι πρεπει να κανω τωρα που ειμαι σε μαμα λολιποπ? μπερδευτηκα με αυτα ta baseband kai bootloader gia kit kat ,,,απο που ττα κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ναι ειχα βαλει 4.4.2 μανισια εκανα ροοτ και με το D802T_AutoRec .apk μου εβαλε twrp 2.7.0.0 κατεβασα gloudy 3.3 την εκανε install αλλα μετα δεν εκανε boot! με τα χιλια ζορια τωρα εβαλα την μανισια 5.0.2 απλα θελω να δοκιμασω την gloudy 3.3 και cm 12.1 αλλα δεν ξερω πως! φοβαμαι πως θα τα διαλυσω παλι! θελω να βαλω αυτο το πτσακι για να εχω 4κ βιντεο http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/guide-how-to-install-cloudyg2-3-1-d802-t3137055 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Guys ειμαι με CloudyG2 3.3 ερχομενος απο στοκ lg lollipop.. Για να περασω σε AOSP 5.1 τι πρεπει να εχω? Αναφορικα εχω το τελευταιο TWRP blastagator και απο bootstack δεν εχω περασει καποιο αλλο Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Guys ειμαι με CloudyG2 3.3 ερχομενος απο στοκ lg lollipop.. Για να περασω σε AOSP 5.1 τι πρεπει να εχω? Αναφορικα εχω το τελευταιο TWRP blastagator και απο bootstack δεν εχω περασει καποιο αλλο λογικα η ρομ που θα επιλεξεις θα σου επισημαινει το τι ακριβως θα χρειαζεται για να δουλεψει ;) EDIT: jb bootloader για CM/AOSP rom μην το ξεχνατε Edited October 3, 2015 by mrliakoss Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια σας! τελικα εβαλα gloudy 3.3 αλλα και στοκ λολιποπ παει μια χαρα! τελικα χαμος με τις ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 καλησπέρα ,βρήκα και αυτήν εδώ στο ίδιο στυλ 420 dpi βγήκε χθες δεν είναι full G4 αλλά είναι απο την καινούργια έκδοση -Base 30f (την θυμάμαι απο την έκδοση κιτκατ η Revolution είναι). Λέω να την δω κι αυτή .Βαρέθηκα δεν θα βγεί μια ρομ που να συνδυάζει 50-50 stock-aosp ? http://www.htcmania.com/showthread.php?t=913654 Εγώ είμαι με αυτή από χθες. Μικρό dpi για μένα αλλά την αφήνω για τώρα. Μου έλειψε το στρογγυλό ρολόι στη lockscreen..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Εγώ είμαι με αυτή από χθες. Μικρό dpi για μένα αλλά την αφήνω για τώρα. Μου έλειψε το στρογγυλό ρολόι στη lockscreen..... καλησπέρα ,πολύ καλή επίσης η NoName θα την ξέρεις http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-420-dpi-t3135772 ,αλλά κι αυτή 420 dpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 καλησπέρα ,πολύ καλή επίσης η NoName θα την ξέρεις http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-420-dpi-t3135772 ,αλλά κι αυτή 420 dpi Δεν την ήξερα.... Την έμαθα τώρα :lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δεν την ήξερα.... Την έμαθα τώρα :lol::lol::lol: από κριτικές που έχω διαβάσει σε ξένα site θεωρείται κορυφαία σε συνδυασμό με κέρνελ xceed.Μεταξύ μας , όλα είναι σχετικά και θέμα γούστου .Από προσωπική εμπειρία πάντως σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να την δοκιμάσεις ,αξίζει η εμπειρία .Άλλωστε ''Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ''Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.'' το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο thread αχαχαχαχ :D:D:D keep going :whistle::whistle: :clap::yahoo::up: :kill: Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 καλημέρα ,φαντάσου σε λίγο που θάρθει και το :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ο κέρνελ του είναι εξαιρετικός Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 παιδια εσεις που δοκιμασατε τα παντα απο ρομ που αξιζει να καταληξουμε? και τελικα η στοκ κιτ κατ ειναι καλυτερη απο την στοκ λολιποπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) παιδια εσεις που δοκιμασατε τα παντα απο ρομ που αξιζει να καταληξουμε? και τελικα η στοκ κιτ κατ ειναι καλυτερη απο την στοκ λολιποπ? Και οι 2 ερωτήσεις είναι υποκειμενικές φίλε μου..υπάρχουν αξιόλογες ρομ κιτκατ και λολιποπ..σου αρέσει κάποιο UI περισσοτερο?? Εγώ Προσωπικά καταλήγω πάντα με στοκ και την παραμετροποιω όπως θέλω..άλλος γουστάρει το μενού του G4 και βάζει αντίστοιχη και άλλοι προτιμούν το γυμνό android Edited October 4, 2015 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλημέρα σε όλους, γνωρίζετε αν μπορεί να περαστεί το camera app της LG σε AOSP ROM με "πειραγμένα" DPI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts