Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε mobrol διευκρινισε σε παρακαλω τι σημαινει πιο σταθερο? γιατι για 100% σταθεροτητα εχεις τους στοκ κερνελς ειτε της LG ειτε του Cloudy για τη δικη του ρομ. Αν ζητας περισσοτερη παραμετροποιηση και συνεχη αναβαθμιση με νεα καλουδια ειτε απο αλλες ρομ ειτε απο κινητα αλλων εταιρειων (πλην LG) πας σε custom kernels.

Εαν τωρα εχεις δοκιμασει και τους δυο (xceed και dori) γινε πιο αναλυτικος για τις διαφορες, παντως απο αναβαθμισεις ο dori δινει σχεδον καθε εβδομαδα (ο xceed αν δεν κανω λαθος εχει να δωσει απο τις 6 Αυγουστου) και κατεβασματα xceed 412 - dori η 5.5 τα 1228 (εχει φτασει τα 8771 η 4.5) και μιλαμε παντα για το 802

Εχω δοκιμασει απειρους dori και χωρις να πειραζει χρονισμους επεξεργαστή κτλπ.. Με ολους ειχα εστω και ελαχιστα lags ή ανα στιγμες εκανε βουτια η μπαταρία.. Ολα αυτα δεν συμβαινουν με xceed 8 nrp ουτε στο ελαχιστο.. Επισης εχει και το color control που για μενα ειναι must.. Εχει και αυτος πολλη παραμετροποίηση μεσω synapse..

Γενικα ξερω τι να περιμενω απο την αποδοση του κινητου καθε μερα, κατι που με τους περισσοτερους dori δεν συνεβαινε, γιατι ενω εφτιαχνε κατι στον κωδικα παραλληλα χαλουσε κατι αλλο..

Edited by mobrol
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειμαι με lollipop κανω root με το V2+DP+ROOT το τσεκαρω και μου δειχνει οτι ειναι root οποτε ομως παω να μπω σε recovery εμφανιζετε το ρομποτακι με θαυμαστικο και ως εκει, καμμια ιδεα για να μπω σε recovery;

Προφανώς δεν έχεις custom recovery... όπως λέει και ο τιταρας :D

Δοκίμασε και αυτό

Το έχω κάνει σε άλλο LG και δουλεύει άψογα...

Ερώτηση, αν ξανά φλασάρω την ρομ του cloudy την 3.3 από πάνω, γιατί έχω ένα θέμα με το ξεκλείδωμα με την θήκη quickview, θα μου σβήσει τίποτα ή απλά θα την περάσει από πάνω; δεν θέλω να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή.

Προφανώς δεν έχεις custom recovery!

Αυτό το δοκιμασες;

https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorec2

Προσωπικά δε το 'χω δοκιμάσει όμως για να σου πω σίγουρα αποτελέσματα!

ακριβως αυτο χρειαζοταν.

ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προφανώς δεν έχεις custom recovery... όπως λέει και ο τιταρας :D

Δοκίμασε και αυτό

Το έχω κάνει σε άλλο LG και δουλεύει άψογα...

δουλεξε με αυτο που προτεινε ο τιταρας

Ερώτηση, αν ξανά φλασάρω την ρομ του cloudy την 3.3 από πάνω, γιατί έχω ένα θέμα με το ξεκλείδωμα με την θήκη quickview, θα μου σβήσει τίποτα ή απλά θα την περάσει από πάνω; δεν θέλω να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή.

Θα φλασάρεις τη rom κάνοντας wipe μόνο cache και dalvik cache.

Θα χάσεις μόνο αν έχεις φλασαρισμένα αρχεία μέσω recovery....

ακριβως αυτο χρειαζοταν.

ευχαριστω

Ωραία, χαίρομαι αν έγινε δουλειά ;)

Θα φλασάρεις τη rom κάνοντας wipe μόνο cache και dalvik cache.

Θα χάσεις μόνο αν έχεις φλασαρισμένα αρχεία μέσω recovery....

Ωραία, χαίρομαι αν έγινε δουλειά ;)

Άρα θα χάσω μόνο τα zip όπως ο κερνελ που πέρασα. Όλες οι εφαρμογές που έχω θα μείνουν.

Εχω δοκιμασει απειρους dori και χωρις να πειραζει χρονισμους επεξεργαστή κτλπ.. Με ολους ειχα εστω και ελαχιστα lags ή ανα στιγμες εκανε βουτια η μπαταρία.. Ολα αυτα δεν συμβαινουν με xceed 8 nrp ουτε στο ελαχιστο.. Επισης εχει και το color control που για μενα ειναι must.. Εχει και αυτος πολλη παραμετροποίηση μεσω synapse..

Γενικα ξερω τι να περιμενω απο την αποδοση του κινητου καθε μερα, κατι που με τους περισσοτερους dori δεν συνεβαινε, γιατι ενω εφτιαχνε κατι στον κωδικα παραλληλα χαλουσε κατι αλλο..

Ok, ουτως ή αλλως δεν ειναι συγγενης μου ο Ντορι, παντως οι βουτιες της μπαταριας οφειλονται στο calibration που κανει η υπηρεσια Cron ετσι ωστε να παιρνεις το maximum αυτης χωρις να υπαρχει αναγκη να εγκαταστησεις παρομοια εφαρμογη απο το play store

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ok, ουτως ή αλλως δεν ειναι συγγενης μου ο Ντορι, παντως οι βουτιες της μπαταριας οφειλονται στο calibration που κανει η υπηρεσια Cron ετσι ωστε να παιρνεις το maximum αυτης χωρις να υπαρχει αναγκη να εγκαταστησεις παρομοια εφαρμογη απο το play store

Μαλλον το εθεσα λαθος.. Οχι οτι πεφτει αποτομα το ποσοστο ( ειχα απενργοποιημενο το cron) αλλα οτι πεφτει πολυ πιο γρηγορα.. Οπως και να εχει αν τον δοκιμασεις δοκιμασε την NRP εκδοση και οχι την WRP.

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Στην αρχη μου κολουσε και εμενα...τωρα εστρωσε....αρκετα καλη ρομ και επισης εκανα restore και τα data μου απο την cloudy ολα μια χαρα

Ποια εκδοση εβαλες? την 2.2 ή την 2.2c? ειναι ρουταρισμενη γιατι κατι πηρε το ματι μου οτι δεν ειναι....

εντοπισες κανενα αλλο προβλημα?

Ποια εκδοση εβαλες? την 2.2 ή την 2.2c? ειναι ρουταρισμενη γιατι κατι πηρε το ματι μου οτι δεν ειναι....

εντοπισες κανενα αλλο προβλημα?

Την 2.2 εβαλα.....η 2.2c βγηκε σημερα αν δεν κανω λαθος.....γενικα ασχολειται συνεχεια και θα την βελτιωσει πιστευω....

Μαλλον θα την δοκιμασω και εγω, να δουμε τι λεει, ετσι και αλλιως αν δεν μου κανει επιστρεφω στην cloudy.

Παιδιά καλησπέρα. Κάτι άσχετο. Το ξέρετε ότι στην lollipop όταν έρχεται μια ειδοποίηση μπορούμε να την ανοίγουμε ενώ είναι κλειδωμένη η οθόνη ε;

Κοιτα ειμαι με extreme battery profile (χωρις κανενα lag και τελειο deep sleep), επισης δοκιμαζω alucard HP μια και η 5.5 εκδοση εχει νεα updates για αυτο το hot plug απο τον ιδιο τον dev και δεν εχω πραγματικα κανενα προβλημα με τη θερμοκρασια (δεν παιζω παιχνιδια αλλα χρησιμοποιω πολυ το GPS στο αυτοκινητο και πολλα video και ταινιες στο Wifi)

Ενας καλος συνδυασμος (για καποιον επιφυλακτικο) ειναι με ενεργοποιημενο το Dual Intelligent Temp Control στο Thermal Controls να βαλει 65 C cpu max heat και 63 C Intelli Core Max Heat (πρεπει παντα το Intelli να ειναι μικροτερο απο το cpu)

καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ,θα τις δοκιμάσω .Έχω πειραματιστεί και με την πρόταση του mobrol (αναφέρομαι στον Xceed) ,και μάλιστα την τελευταία έκδοση 21/08 την bld8 ,όντως αξιόλογος Κέρνελ και πολύ σταθερός ,εξαιρετική μπαταρία και χαμηλότερη θερμοκρασία ο npr.Δίνω τα λινκ γιατί δεν τα βρίσκεις εύκολα. ο npr https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347798321 και ο wpr https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347798329 .Πραγματικά είμαι μπερδεμένος ανάμεσα σε αυτόν και τον Dori ,γι αυτό ψάχνομαι και ρωτάω και εμπειρίες άλλων φίλων

Edited by anestis1

Ο κερνελ αυτός έχει επιλογή αύξησης έντασης του ήχου?

Είχα κατεβάσει το Synapse και μέσα σε όλα έχει το T.A.-Mod (Tapan Audio mod controls) για ακουστικά και ηχεία .Απλά δεν έχω ασχοληθεί για να σου πω λεπτομέρειες ,είναι digital gain control και ανεβάζει την ένταση Low,Medium,High και Εxtreme

Παιδια ειμαι με Xceed απο χθες....πολυ σταθερος χωρις λαγκς και επανεκινησεις και απο μπαταρια....μου ιυμιζει κιτ κατ...σας τον προτεινω να τον δοκιμασετε

Παιδια ειμαι με Xceed απο χθες....πολυ σταθερος χωρις λαγκς και επανεκινησεις και απο μπαταρια....μου ιυμιζει κιτ κατ...σας τον προτεινω να τον δοκιμασετε

Κωστή cloudy3.3 και xceed? Με default ρυθμίσεις?

Φιλικά, Κατερίνα

Εγω με αυτα ειμαι και default ρυθμισεις! Εχω μονο πειραξει το color control

Παιδια θερμοκρασιες εμενα μεχρι 50°C το εχω δει.....το εχω default ρυθμισεις.....για καμια ωρα το εκανα και οβερκλοκ στα 2.4 αλλα δεν το χρειαζεται και το ξανα κατεβασα

Με cloudy ετσι? Κάπου είχατε γράψει και τις ρυθμίσεις για το χρώμα. Μπορείτε να τις ξαναγραψετε?
Φιλικά, Κατερίνα

Τον πέρασα και εγώ, σε πρώτη φάση φαίνεται καλός χωρίς κανένα λαγκ... Δεν μπορώ να σώσω στις ρυθμίσεις στην gpu δικια μου επιλογή στον χρονισμό.... Κατακρίνω τον κέρσορα αλλά δεν βγάζει να το σώσω, πως γίνεται αυτό;

Τον πέρασα και εγώ, σε πρώτη φάση φαίνεται καλός χωρίς κανένα λαγκ... Δεν μπορώ να σώσω στις ρυθμίσεις στην gpu δικια μου επιλογή στον χρονισμό.... Κατακρίνω τον κέρσορα αλλά δεν βγάζει να το σώσω, πως γίνεται αυτό;

Κατεβασε το synapse απο το playstore και σβησε του ντορι.....επισης σβησε τν φακελο απο data/synapse.

Σ'ευχαριστώ θα το δοκιμάσω

Τελικα ειχες δικιο ;)

εκανα αυτο που ειπες και τωρα ειναι οκ... :)

Edited by alfa

Ποιον από τους 2??