Vag_koun Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπέρα σας..μια ερώτηση..από την τελευταία Kit Kat του cloudy μπορώ να κάνω restore από nandroid στην λολλιποπ 3.3 του cloudy ή πρέπει να φλασαρω κάτι?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 καλησπερα σας υπαρχει καποιος οδηγος για να γυρισω σε εντελως stock firmware παιδια γιατι πρεπει να το στειλω στο service την δευτερα? Εγω για να μην πεδαιυομαι με flashtools και ιστοριες. Το βαζω με το lg support tool και επιλεγω σφαλμα επαναφορας αναβαθμισης (ηλιθια μεταφραση που δεν βγαζει νοημα) αλλα ετσι σου περναει την τελευταια επισημη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ρωτησα και στο επισησο...αν εχει κανεις μαμα λολλιποπ εκανε κανεις την ενημερωση που ηρθε σε v30f;; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 ευχαριστω για την απαντηση. να ρωτησω κατι αλλο το 32αρι το lg ποσο εγγυηση εχει απο την lg απο την ημερομηνια αγορας του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπέρα σας..μια ερώτηση..από την τελευταία Kit Kat του cloudy μπορώ να κάνω restore από nandroid στην λολλιποπ 3.3 του cloudy ή πρέπει να φλασαρω κάτι?? Στην προηγούμενη σελίδα (αλλά και σε πολλές άλλες) θα βρεις την απάντηση! Υπάρχουν 2 αρχεία zip για μετάβαση από Kit Kat σε Lollipop και το αντίστροφο! ευχαριστω για την απαντηση. να ρωτησω κατι αλλο το 32αρι το lg ποσο εγγυηση εχει απο την lg απο την ημερομηνια αγορας του? Νομίζω η εγγύηση είναι 2 χρόνια απ' την ημερομηνία κατασκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 ωραια και απο την ημερομηνια κατασκευης αν ειναι ειναι 1 χρονου και 10 μηνων το τηλεφωνο Lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Νομίζω η εγγύηση είναι 2 χρόνια απ' την ημερομηνία κατασκευής! Οχι απο την ημερομηνία κατασκευής ...αλλά απο την ήμερα της αγοράς. Γιαυτό πρέπει να έχεις την απόδειξη αγοράς....! Ειπώθηκε οτι αν είναι το 32ερη αγορασμένο απο εξωτερικό, πρέπει πάνω στην απόδειξη να υπάρχει το IMEI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα αρχειο για να εχουμε στην ρομ του cloudy 3.3, στο μενου απενεργοποιησης, εισοδο στην recovery....δεν μπορω ομως να το βρω. εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα αρχειο για να εχουμε στην ρομ του cloudy 3.3, στο μενου απενεργοποιησης, εισοδο στην recovery....δεν μπορω ομως να το βρω. εχει κανεις καμια ιδεα? Εγώ έμπαινα με το Quick Boot ( Επανεκκίνηση ) την ίδια δουλειά κάνει. Edited September 4, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 :) και εγω με αυτο κανω την δουλεια μου, απλα ειπα μηπως υπαρχει κατι αλλο που να σου βγαζει την επιλογη στο μενου απενεργοποιησεις. να σαι καλα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Τι διαφορά έχουν αυτές μεταξύ τους; Τι είναι αυτό το open; Edited September 5, 2015 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Στην προηγούμενη σελίδα (αλλά και σε πολλές άλλες) θα βρεις την απάντηση! Υπάρχουν 2 αρχεία zip για μετάβαση από Kit Kat σε Lollipop και το αντίστροφο! Νομίζω η εγγύηση είναι 2 χρόνια απ' την ημερομηνία κατασκευής! Ευχαριστώ.. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Τι διαφορά έχουν αυτές μεταξύ τους; Τι είναι αυτό το open; Μετά το D802 έχει 2 νούμερα... Όπου 10 Jeally bean όπου 20 kitkat όπου 30 Lollipop Το open σημαίνει ότι δεν θα δείς π.χ λογότυπα και εφαρμογές της Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Παιδια , υπαρχει κατι να φλασαρουμε να εχει καλυτερη ληψη σηματος το κινητο .Αλλαξα σε cosmote και πρεπει αν εχω το τηλεφωνο διπλα στο παραθυρο για να πιασω μια γραμμη ! Το coolpad f1 της γυναικας μου τουλαχιστον , πιο μεσα στο σπιτι πιανει 2 γραμμες. Μου θελουν και 4g+ κατα τα αλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ωραία κάποια βοήθεια pls; Κατέβασα το Germany Open 16GB KitKat D80220D_00.kdz πήγα να φλασάρω και κόλλησε εκεί. Το έκλεισα το άνοιξα και βλέπω μόνο το lg logo. Σε download mode δεν μπαίνει ούτε μπορώ να κάνω hard reset. Όταν το συνδέω με usb ανήγει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Παιδια , υπαρχει κατι να φλασαρουμε να εχει καλυτερη ληψη σηματος το κινητο .Αλλαξα σε cosmote και πρεπει αν εχω το τηλεφωνο διπλα στο παραθυρο για να πιασω μια γραμμη ! Το coolpad f1 της γυναικας μου τουλαχιστον , πιο μεσα στο σπιτι πιανει 2 γραμμες. Μου θελουν και 4g+ κατα τα αλλα.... δυστηχος δεν ηπαρχη κατι για αυτο εχω και εγω προβλημα ειναι θεμα πλακετας αλλα εχω το 32 απο αλλιεξπρεσ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δε λεω οτι ειναι προβλημα του κινητου.Το δικτυο ειναι του κωλου εδω...απλα ελεγα μπας και υπηρχε κατι να το βελτιωσω γιατι απο το δικτυο δεν περιμενω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Παιδια , υπαρχει κατι να φλασαρουμε να εχει καλυτερη ληψη σηματος το κινητο .Αλλαξα σε cosmote και πρεπει αν εχω το τηλεφωνο διπλα στο παραθυρο για να πιασω μια γραμμη ! Το coolpad f1 της γυναικας μου τουλαχιστον , πιο μεσα στο σπιτι πιανει 2 γραμμες. Μου θελουν και 4g+ κατα τα αλλα.... καλημέρα.Εάν είσαι ροοτ και με custom recovery μπορείς να δοκιμάσεις αλλαγή modem .Προσωπικά όταν χρειάστηκα το modem 30E Francia SFR δούλεψε καλύτερα από άλλα, δοκίμασε όμως και όποιο σου κάτσει .Πάντως έχεις δίκιο και γω με Cosmote είμαι .Τα modem είναι απο ένaν φίλο τον Samuele Petri ,θα βρείς και άλλα στους xda https://www.dropbox.com/sh/v7wsi50x6xy5p54/AADODwkj6cxmL6coD-HLPWS6a?dl=0 και αυτά https://www.dropbox.com/sh/n3fnmci723o6tev/AABHD4R2jpXqO8AcNQJFWpPia?dl=0 αν ασχοληθείς όταν ανοίγεις το λινκ με τα modem που θες kitkat ή Lollipop έχει πρώτο ένα readme , Ιταλικά και μετά Αγγλικά .Διάβασέ το Edited September 6, 2015 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μαλλον κατι πρεπει να εγινε με ενα απο ολα γιατι παρατηρω οτι τωρα που ακουμπησα το κινητο στο ιδιο σημειο με εχτες πιανω 3 γραμμες σημα την στιγμη που χτες ειχα 1 με καμια ! Να σαι καλα για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μαλλον κατι πρεπει να εγινε με ενα απο ολα γιατι παρατηρω οτι τωρα που ακουμπησα το κινητο στο ιδιο σημειο με εχτες πιανω 3 γραμμες σημα την στιγμη που χτες ειχα 1 με καμια ! Να σαι καλα για τη βοηθεια. Εχε στο νου σου οτι μπορει να ειναι και τυχαιο καθως η συσταση τις ατμοσφαιρας, η υγρασια, τα συννεφα κ.α. παιζουν ρολο στην ποιοτητα του σηματος. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δεδομενου οτι ο καιρος σημερα δεν ειναι τοσο διαφορετικος απο χτες , ελπιζω πως κατι εχει αλλαξει προς το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δεδομενου οτι ο καιρος σημερα δεν ειναι τοσο διαφορετικος απο χτες , ελπιζω πως κατι εχει αλλαξει προς το καλυτερο. Ακομα καλυτερα! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δεδομενου οτι ο καιρος σημερα δεν ειναι τοσο διαφορετικος απο χτες , ελπιζω πως κατι εχει αλλαξει προς το καλυτερο. Πάντως μικρό διάφορες (προς το χειρότερο) που βλέπεις στην ισχύ του σήματος σε σχέση με άλλες συσκευές οφείλεται και στο πολύ χαμηλό sar που έχει η συσκευή ...Να τα λεμε και αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δεδομενου οτι ο καιρος σημερα δεν ειναι τοσο διαφορετικος απο χτες , ελπιζω πως κατι εχει αλλαξει προς το καλυτερο. Leolipop είδα ότι θες να το ανταλλάξεις με κινέζικο :blink: Για σκέψου το λίγο καλύτερα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Leolipop είδα ότι θες να το ανταλλάξεις με κινέζικο :blink: Για σκέψου το λίγο καλύτερα... :D Θα του χρειαστεί !!! http://techblog.gr/wp-content/uploads/2012/01/Magneto.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts