Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλες της εφαρμογές, μαζί με τα δεδομένα τους, μπορείς να της μεταφέρεις με TitaniumBackup ;)

Ωραια ευχαριστωωωω

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά,έχω flasharei εδώ και 2 βδομάδες την blisspop 3.8 όλα είναι μια χαρά εκτος του ότι δεν πιάνω LTE.Έχω δοκιμάσει να κλειδώσω μονο LTE από το secret menu τσέκαρα τα APN μίλησα με vodafone να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μεριά τους αλλα χωρίς αποτέλεσμα.Ο αριθμός baseband μου είναι (m8974a-aaaanazm-1.0.190128) λέτε εάν περάσω κάποιο άλλο baseband να φτιάξει k αν ναι πιο προτείνεται.

Με κιτ κατ...cloudy 2.2 απο σημερα....θερμοκρασια αισθητα πιο χαμηλη....αποκριση γρηγορη με ντορι κερνελ xposed κλπ κλπ.....εντυπωσεις για μπαταρια σε λιγες μερες

Καλημέρα παιδιά,έχω flasharei εδώ και 2 βδομάδες την blisspop 3.8 όλα είναι μια χαρά εκτος του ότι δεν πιάνω LTE.Έχω δοκιμάσει να κλειδώσω μονο LTE από το secret menu τσέκαρα τα APN μίλησα με vodafone να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τη μεριά τους αλλα χωρίς αποτέλεσμα.Ο αριθμός baseband μου είναι (m8974a-aaaanazm-1.0.190128) λέτε εάν περάσω κάποιο άλλο baseband να φτιάξει k αν ναι πιο προτείνεται.

Υπαρχει ο ευκολος τροπος...

delete /system/app/lteConfigs.apk/lteConfigs.odex

και ο δυσκολος, στον δευτερο ακολουθεις τις οδηγιες απο εδω

Για τον εύκολο τρόπο είχα διαβάσει χτες αλλα δεν βρήκα το lteConfigs.apk στο φάκελο app και ούτε με deep search.Τον δύσκολο τρόπο θα τον μελετήσω τώρα.

Παιδια καλησπερα!Ειμαι σε cloudyg2 3.3 και προσπαθω και εγω να κατεβω παλι σε kitkat ...κανατε καποια εξτρα ενεργεια πριν προχωρησετε στο lg flash tool? Edited by iliasad

Σαν να ειμαι σε dejavu αισθανομαι...Όλοι γυρνάνε σε kit Kat και γράφουν τις εντυπώσεις τους τις οποίες τις ξανά συζητάγαμε ένα χρόνο πριν...Εγώ πάντως είμαι με cloudy 3.3 από τη στιγμή που κυκλοφόρησε και πραγματικά δεν βρίσκω λογο να παω σε άλλη rom...Πάντως για το θέμα των θερμοκρασιών και σε μένα στην stock lolli μου ανέβαζε υψηλές τιμές αλλά τώρα με cloudy Όταν σερφάρω παίζει από 50 έως 55 ενώ όταν παίζω βαριά games φτάνει 65 έως 70...Ενώ σε stand by 35 έως 40...Πραγματικά πιστεύω ότι ο πανικός με τις θερμοκρασίες οφείλεται πιο πολύ λόγω του καλοκαιριού καθώς οι περισσότεροι χρήστες δεν είχαμε τη συσκευή πέρισυ το καλοκαίρι...

Σαν να ειμαι σε dejavu αισθανομαι...Όλοι γυρνάνε σε kit Kat και γράφουν τις εντυπώσεις τους τις οποίες τις ξανά συζητάγαμε ένα χρόνο πριν...Εγώ πάντως είμαι με cloudy 3.3 από τη στιγμή που κυκλοφόρησε και πραγματικά δεν βρίσκω λογο να παω σε άλλη rom...Πάντως για το θέμα των θερμοκρασιών και σε μένα στην stock lolli μου ανέβαζε υψηλές τιμές αλλά τώρα με cloudy Όταν σερφάρω παίζει από 50 έως 55 ενώ όταν παίζω βαριά games φτάνει 65 έως 70...Ενώ σε stand by 35 έως 40...Πραγματικά πιστεύω ότι ο πανικός με τις θερμοκρασίες οφείλεται πιο πολύ λόγω του καλοκαιριού καθώς οι περισσότεροι χρήστες δεν είχαμε τη συσκευή πέρισυ το καλοκαίρι...

Ειναι πολυ ενοχλητικο το θεμα της θερμοκρασιας..Σε κανει να θες να αφησεις το κινητο την στιγμη που το χρησιμοποιεις..Εμενα ζεσταινεται εκει στην καμερα διπλα..Μεχρι και underclock σε 1.5 ghz εκανα μεσω του dorimanx kernel..

Ειναι πολυ ενοχλητικο το θεμα της θερμοκρασιας..Σε κανει να θες να αφησεις το κινητο την στιγμη που το χρησιμοποιεις..Εμενα ζεσταινεται εκει στην καμερα διπλα..Μεχρι και underclock σε 1.5 ghz εκανα μεσω του dorimanx kernel..

Εννοείται ότι είναι ενοχλητικό και φοβάσαι να το δουλεύεις πιθανόν να πάθει και ζημιά. Το πρώτο πράγμα που χαλάει από θερμοκρασία είναι η μπαταρία

Nokia 8800 Scirocco

Εννοείται ότι είναι ενοχλητικό και φοβάσαι να το δουλεύεις πιθανόν να πάθει και ζημιά. Το πρώτο πράγμα που χαλάει από θερμοκρασία είναι η μπαταρία

Απο τη στιγμη που η kitkat παιζει πολυ πιο χαμηλα σε θερμοκρασια δε βρισκω λογω να το ζοριζω..Ειχα διαβασει οτι καποιος φιλος απο δω προσπαθησε να παει απο cloudyg2 3.3 σε μαμα kitkat αλλα αντιμετωπισε ενα προβλημα..Αυτο που αντιμετωπιζω εγω τωρα και κολλαω ειναι οτι ναι μεν ΟΛΟΙ οι drivers αναγνωριζονται και εγκαθίστανται σωστα μονο οταν μπαινω σε download mode και παει να εγκαταστησει το CDC Serial εκει βγαζει Αποτυχια..Αρα το lg flash tool δε μπορει να "δει" το τηλεφωνο και βγαζει error..

ΘΕλει λιγο πειραματισμο για να βρεις την καταλληλη ισορροπια...Γιατι μπορει η χαμηλοτερη συχνοτητα να σημαινει λιγοτερη καταναλωση/θερμοκρασια αλλα διατηρει για περισσοτερο χρονο ενεργο τον καθε πυρηνα.Σημασια εχει και ο governor φυσικα.Δοκιμασε conservative με μεγιστες συχνοτητες αν θες

Εγω τωρα ρυθμισα κλιμακωτα τους πυρηνες με τον πρωτο στο 1,5 μεχρι τον τελευταιο στο μεγιστο.Θα δω πως θα παειι γιατι εχει και πολους governors αυτος ο dorimax :lol:

Αν μέσω twrp κάνω wipe τα πάντα..Ακόμα και wipe internal storage λογικά θα μείνει το κινητό χωρίς λειτουργικό?...θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το flash tool για να κάνω το downgrade?

Λοιπόν...............με Lg Flash Tool 2014 (δεν χρειαζόσαστε να κάνετε wipe με twrp) μπορείτε να γυρίσετε στην μαμά room (KitKat - Lollipop) από όποια rom και να έχετε μέσα. Κάνει καθαρή εγκατάσταση, σβήνει τα πάντα και φέρνει την συσκευή στην αρχική της μορφή, όπως ακριβός το πρώτο πήρατε. SOS Μην ξεχάσετε πριν το στίσετε να κάνετε και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων - απαραίτητα.

***Ο παραπάνω τρόπος είναι ο καλύτερος (κατά την ταπεινή μου άποψη) να γυρίσεις σε μαμά Rom για να έχεις ενα τηλ. χωρείς προβλήματα και κωλύματα.

*** Με το titanium backup Root pro μπορείτε να επαναφέρετε όλες της εφαρμογές σας με τα δεδομένα τους. Δοκιμασμένο άπειρες φορές, με συνέπεια τον μικρότερο χρόνο στησίματος της συσκευής.....!!!

*** Μόλις τώρα :D φόρτισε το τηλ. από 16% σε 100% σε δυο ώρες παρά. Με KitKat stock.

http://s28.postimg.org/6dobzdjgd/Screenshot_2015_08_29_15_29_28.png

image hosting 10mb limit

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Απλα οταν μπαινω σε download mode κανει εγκατασταση τους αλλους drivers εκτος απο LGE AndroideNet Usb Modem ..Ετσι..δε μπορω να παω παρακατω με το flash tool :wacko: Edited by iliasad

Απλα οταν μπαινω σε download mode κανει εγκατασταση τους αλλους drivers εκτος απο LGE AndroideNet Usb Modem ..Ετσι..δε μπορω να παω παρακατω με το flash tool :wacko:

Αν σου βγάζει ένα άσπρο παράθυρο στο PC και κάνει εγκατάσταση drivers, άστο να τους περάσει....;) αργή λίγο.

Αν σου βγάζει ένα άσπρο παράθυρο στο PC και κάνει εγκατάσταση drivers, άστο να τους περάσει....;) αργή λίγο.

:) Υπαρχει καποιος που να γυρισε απο cloudyg2 3.3 σε kitkat να μου δωσει μια χειρα βοηθειας?Ψαχνω εδω και ωρες για ποιον λογο το flash tool σταματαει στο 2% αλλα δε βγαζω ακρη..Μηπως απο cloudyg2 3.3 να φλασαρω μεσω twrp την στοκ λολιποπ για να γυρισω και μετα να χρησιμοποιησω το flash tool?

Edited by iliasad

:) Ξερω...απλα στο τελος μου βγαζει ΑΠΕΤΥΧΕ σε εκεινο το Android bla bla...Το flash tool 2014 σταματαει στο 2% και βγαζει error..υποθετω ειναι απο αυτο...

ΕΔΩ είναι η λύση....!!!

Ήμουν ένα βήμα πριν το πετάξω από το μπαλκόνι!! Ευχαριστώ!

Δώσε αζιμούθιο και ώρα..........να περάσω απο κάτω....!!!:lol::lol:

Εχίων την kitkat stock, υπάρχει καμιά εφαρμογή που όταν χτυπά το τηλ. η έρχεται μήνυμα να ανάβει το φλας (φως) όπως στην lollipop.;) έχω περασμένο και το G2 TweaksBox

Υπάρχουν ρυθμίσεις για το πίσω led που είναι πάνω στο κουμπί on/off. Αν αυτό εννοείς ή σου είναι αρκετό για να κάνεις τη δουλειά σου μπες στις ρυθμίσεις - προβολή - notification led και θα βρεις πως να το ενεργοποιήσεις και δεν χρειάζεσαι κάποια άλλη εφαρμογή.

Υπάρχουν ρυθμίσεις για το πίσω led που είναι πάνω στο κουμπί on/off. Αν αυτό εννοείς ή σου είναι αρκετό για να κάνεις τη δουλειά σου μπες στις ρυθμίσεις - προβολή - notification led και θα βρεις πως να το ενεργοποιήσεις και δεν χρειάζεσαι κάποια άλλη εφαρμογή.

Εννοώ να άνηβη το Flash απο την camera. To έκανε με lollipo...;)

Εννοώ να άνηβη το Flash απο την camera. To έκανε με lollipo...;)

Υπάρχει κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις της lollipop ή θέλει και τίποτε άλλο ? Δεν το πήρε πουθενά το μάτι μου πάντως. Επί της ουσίας έχει διαφορά εάν ανάβει το φλας ή το λεντάκι στο κουμπί ? Λογικά το φλας θα είναι πολύ πιο δυνατό αλλά κάνει τέτοια διαφορά σε χρήση?

Υπάρχει κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις της lollipop ή θέλει και τίποτε άλλο ? Δεν το πήρε πουθενά το μάτι μου πάντως. Επί της ουσίας έχει διαφορά εάν ανάβει το φλας ή το λεντάκι στο κουμπί ? Λογικά το φλας θα είναι πολύ πιο δυνατό αλλά κάνει τέτοια διαφορά σε χρήση?

Είναι τέλειο λέμε...!!! στην CloudyG2_3 lollipop το έχει....! στην στοκ lollipop δεν θυμάμαι γιατί την κράτησα λίγο.

Edited by mariodj

Προς πληροφόρηση.......πέρασα την μαμά kitkat 4.4.2 και δουλεύει μια χαρά το zip HighVolumenBoost για μεγαλύτερη ένταση....;) Μπορεί να με πείτε και ''ανώμαλο'':lol: αλλά το ui της kitkat μου αρέσει περισσότερο απο την ''ξεβαμμένη'':O στα μάτια μου Lollipop.

*** Με την kitkat δεν ξέρω τι θα πει ζεστή συσκευή :heat: ....!!!!

Καλημερα, απο που κατεβαζουμε το zip HighVolumenBoost??

Ευχαριστω πολυ.