anestis1 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδια εσεις που εχετε το ελληνικο g2 σας ηρθε η ενημέρωση σε lollipop γτ καποιος ελληνας εγραψε στο google + οτι εκανε την αναβαθμιση με lg pc suite Φίλε μου καλησπέρα .Μπήκα με το Lg pc Suite, μπήκα με το IMEI, μπήκα στη σελίδα της Lg που γράφει σε ποιές χώρες δίνεται η αναβάθμιση.Τίποτα και πουθενά .To τηλ.δεν είναι ελληνικό κατ'εμέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 παιδες πως μπαινω σε download mode παταω το πανω βελακι κι συνδεω το καλωδιο αλλα δε γινεται τπτ απλα μου αναβωσβηνει το σημα της lg τι παει λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 παιδες πως μπαινω σε download mode παταω το πανω βελακι κι συνδεω το καλωδιο αλλα δε γινεται τπτ απλα μου αναβωσβηνει το σημα της lg τι παει λαθος? καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα .Σας μεταφέρω την εμπειρία μου για την V30a open.Δοκίμασα την έκδοση του somboons http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383 .Eγώ κατέβασα την v30a που είναι η έκδοση open για τα unbranded G2 ,υπάρχει και η v30d της vodafone .Mην μπερδεύεστε με τα γράμματα είναι ίδιες (πολλοί νομίζουν ότι η έκδοση d είναι νεότερη ,όχι το αντίθετο θάλεγα ). Ο somboons την καθάρισε απο τις εφαρμογές της vodafone ,γι αυτό είναι και πιό ελαφριά ,πιό μικρό αρχείο.Πρώτα απο όλλα να σας πω οτι τα αρχεία όλα και την ρομ τα έχω σε φλασάκι .Εχω πάρει τα backup μου με titanium κ.λ.π.Mπαίνω στη recovery (απαραίτητα η 2.8.6.1 του blastagator http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-1.php) και κάνω Wipe > Format data> type yes .ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ σβήνουν τα πάντα από το κινητό.Γι αυτό όταν το κάνω το φλασάκι δεν το έχω συνδεδεμένο (δεν ξέρω τι θα γίνει αν το αφήσω πάνω στο G2 την ώρα που κάνω format data)Eίμαστε λοιπόν τώρα μόνο με την recovery (και το φλασάκι στο χέρι),το συνδέουμε πάμε στο install> select storage >usb-otg και φλασάρουμε την ρομ .Αν τυχόν δεν δείτε τα περιεχόμενα του φλας όταν το επιλέξετε μην τρομοκρατηθείτε ,πατήστε internal storage και μετά ξανά usb-otg ή κάντε reboot την recovery.Δεν αργεί πολύ η ρομ να φορτωθεί (εμένα έμεινε κολλημένη στο 10 % για κανα τρίλεπτο και ψιλοφοβήθηκα αλλά μετά σε κλάσματα δευτ. ανεβαίνει στο 100%) .Οταν λοιπόν το ανοίξουμε είμαστε με την Lollipop v30 και το σπουδαιότερο ροοταρισμένοι ,η recovery παραμένει και έχει κατέβει και το SuperSu 2,46. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 μολις το εκανα, δουλευει αψογα Edited April 4, 2015 by elephantas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δουλεύει κανονικά, ποια ρομ φοράς; Την παρακατω: https://yadi.sk/d/xwP-nkLufMohM Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 καλημέρα Κάνω την ίδια διαδικασία με το βίντεο αλλά εμένα αντί να μπει σε Download mode η θα ενεργοποιητε το κινητό η θα φορτίζει. Τι μπορεί να φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Κάνω την ίδια διαδικασία με το βίντεο αλλά εμένα αντί να μπει σε Download mode η θα ενεργοποιητε το κινητό η θα φορτίζει. Τι μπορεί να φταίει Δεν μου το έχει κάνει ποτέ .Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πώ.Ας βοηθήσει κάποιος περισσότερο ψαγμένος βρε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Κάνω την ίδια διαδικασία με το βίντεο αλλά εμένα αντί να μπει σε Download mode η θα ενεργοποιητε το κινητό η θα φορτίζει. Τι μπορεί να φταίει Αν εισαι με win x64 δοκιμασε σε μηχανημα με 32αρια Εφαγα ενα απογευμα προσπαθωντας να το περασω στο Desktop win 8.1x64 και μου εβγαζε οτι και σενα απλα επανεκκινηση του κινητου:mad: Τελικα το περασα στο Asus T100 WIin8.1 x32 με την πρωτη!!:rolleyes: Εννοειται περασα τους LG Drivers πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Αν εισαι με win x64 δοκιμασε σε μηχανημα με 32αρια Εφαγα ενα απογευμα προσπαθωντας να το περασω στο Desktop win 8.1x64 και μου εβγαζε οτι και σενα απλα επανεκκινηση του κινητου:mad: Τελικα το περασα στο Asus T100 WIin8.1 x32 με την πρωτη!!:rolleyes: Εννοειται περασα τους LG Drivers πρωτα ναι 64 εχω θα δοκιμασω αλλου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα να σας oπω μια ευχάριστη είδηση, με την τελευταία έκδοση του spirit fm δουλεύει κανονικά σε LP με blackbird kernel Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Με τη lollipop παρατηρώ καλύτερο σήμα δικτύου. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή είναι τυχαίο? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 και εγω το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 παιδια καμια ιδεα δε μπορω να μπω σε doawnload mode οταν προσπαθω το βαλω απλα φορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Με τη lollipop παρατηρώ καλύτερο σήμα δικτύου. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή είναι τυχαίο?α δεν ήταν ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 α δεν ήταν ιδέα μου; Η ιδέα σου ήταν......! πιάσε το τηλέφωνο απο κάτω (όπως μιλάμε) θα δεις να κατεβαίνουν η παύλες......τώρα πιαστο απο ψηλά (αντίθετα) θα δεις να ανεβαίνουν η παύλες. Οτι έκανε απο την άρχει, και με όλες της Rom.....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα .Σας μεταφέρω την εμπειρία μου για την V30a open.Δοκίμασα την έκδοση του somboons http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383 .Eγώ κατέβασα την v30a που είναι η έκδοση open για τα unbranded G2 ,υπάρχει και η v30d της vodafone .Mην μπερδεύεστε με τα γράμματα είναι ίδιες (πολλοί νομίζουν ότι η έκδοση d είναι νεότερη ,όχι το αντίθετο θάλεγα ). Ο somboons την καθάρισε απο τις εφαρμογές της vodafone ,γι αυτό είναι και πιό ελαφριά ,πιό μικρό αρχείο.Πρώτα απο όλλα να σας πω οτι τα αρχεία όλα και την ρομ τα έχω σε φλασάκι .Εχω πάρει τα backup μου με titanium κ.λ.π.Mπαίνω στη recovery (απαραίτητα η 2.8.6.1 του blastagator http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-1.php) και κάνω Wipe > Format data> type yes .ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ σβήνουν τα πάντα από το κινητό.Γι αυτό όταν το κάνω το φλασάκι δεν το έχω συνδεδεμένο (δεν ξέρω τι θα γίνει αν το αφήσω πάνω στο G2 την ώρα που κάνω format data)Eίμαστε λοιπόν τώρα μόνο με την recovery (και το φλασάκι στο χέρι),το συνδέουμε πάμε στο install> select storage >usb-otg και φλασάρουμε την ρομ .Αν τυχόν δεν δείτε τα περιεχόμενα του φλας όταν το επιλέξετε μην τρομοκρατηθείτε ,πατήστε internal storage και μετά ξανά usb-otg ή κάντε reboot την recovery.Δεν αργεί πολύ η ρομ να φορτωθεί (εμένα έμεινε κολλημένη στο 10 % για κανα τρίλεπτο και ψιλοφοβήθηκα αλλά μετά σε κλάσματα δευτ. ανεβαίνει στο 100%) .Οταν λοιπόν το ανοίξουμε είμαστε με την Lollipop v30 και το σπουδαιότερο ροοταρισμένοι ,η recovery παραμένει και έχει κατέβει και το SuperSu 2,46. Να επιβεβεωσω κιεγω οτι με format data η συγγεκριμενη δουλευει μια χαρα.Πρωτη δοκιμη με τα κλασικα wipes και το κινητο πεφτει σε bootloop,δευτερη δοκιμη με format data (υποψην κιεγω χρησιμοποιω otg οπως ο φιλος) ολα κομπλε ξεκινησε την αναβαθμιση μεσα σε 2 λεπτακια ολα δουλευουν μια χαρα και εχετε recovery και root :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Με τη lollipop παρατηρώ καλύτερο σήμα δικτύου. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή είναι τυχαίο? και εγω το ιδιο. α δεν ήταν ιδέα μου; Η ιδεα σας ειναι, ρομ αλλαξαμε , οχι δεκτη :p Η ιδέα σου ήταν......! πιάσε το τηλέφωνο απο κάτω (όπως μιλάμε) θα δεις να κατεβαίνουν η παύλες......τώρα πιαστο απο ψηλά (αντίθετα) θα δεις να ανεβαίνουν η παύλες. Οτι έκανε απο την άρχει, και με όλες της Rom.....!!!! στο δικο μου δεν ισχυει αυτο ,απ οπου και να το πιασω δεν αλλαζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 ρε παιδια εχω το greenify τι g2 tweaksbox, tinted status bar, xprivacy και xstana οταν παω να μπω σε download mode με το πανω βελακι το κινητο ενεργοποιειται λες κι παταω το power off κι αμα απενεργοποιησω ολες τις εφαρμογες που αναφερα προ λιγου κι πατησω να μπω σε download mode το κινητο φορτιζει κι δεν μπαινει τι συμβαινει γιατι δε μπορω να το κανω υπαρχει αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Σε cm12 δεν λειτουργεί το φως γύρω απο το home button όταν κάνουμε μια κλήση. Ξέρει μήπως κανένας πώς διορθώνεται? Μετα το update παντως σε403 ,η Ρομ έχει φτιάξει απίστευτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ειχα ξαναρωτησει για το ποιες εργοστασιακες εφαρμογες που ειναι περιτες,μπορουμε να βγαλουμε ωστε να γινει ελαφρυτερη η lolipop.Kai με ποιο προγραμμα αν ειναι δυνατον.Σας ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ειχα ξαναρωτησει για το ποιες εργοστασιακες εφαρμογες που ειναι περιτες,μπορουμε να βγαλουμε ωστε να γινει ελαφρυτερη η lolipop.Kai με ποιο προγραμμα αν ειναι δυνατον.Σας ευχαριστω. Θα πρότεινα titanium pro 7.0.1 (χθεσινή έκδοση) και αν θές μπορείς να τις παγώσεις για να τσεκάρεις μη τυχόν και εχεις κανένα πρόβλημα ,όσο για ποιές τσέκαρε στούς xda ,είδα χθές κάτι σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Σε cm12 δεν λειτουργεί το φως γύρω απο το home button όταν κάνουμε μια κλήση. Ξέρει μήπως κανένας πώς διορθώνεται? Μετα το update παντως σε403 ,η Ρομ έχει φτιάξει απίστευτα . Όταν παίρνεις τηλέφωνο και τελειώνεις τη κλήση , ακούγεται ακόμα ένας θόρυβος Από το ακουστικό Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ειχα ξαναρωτησει για το ποιες εργοστασιακες εφαρμογες που ειναι περιτες,μπορουμε να βγαλουμε ωστε να γινει ελαφρυτερη η lolipop.Kai με ποιο προγραμμα αν ειναι δυνατον.Σας ευχαριστω. Ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2697691 .Πάντως είδα κάτι σχετικό για την stock lollipop ,πάνω-κάτω τα ίδια είναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όταν παίρνεις τηλέφωνο και τελειώνεις τη κλήση , ακούγεται ακόμα ένας θόρυβος Από το ακουστικό Όχι. Όλα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts