Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λόγω περιορισμένου χώρου στην sd του g2, πήρα backup της ρομ μέσω twrp σε usb φλασάκι με otg καλώδιο.Eχει κάνει κανείς το ίδιο και στη συνέχεια επαναφορά απο εκεί; Για να ξέρω μήπως τύχει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση επαναφοράς απο εκεί (λόγω του backup στο φλασάκι δηλαδή) στην "κακιά στιγμή".

Ναι, γίνεται κανονικά επαναφορά

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λόγω περιορισμένου χώρου στην sd του g2, πήρα backup της ρομ μέσω twrp σε usb φλασάκι με otg καλώδιο.Eχει κάνει κανείς το ίδιο και στη συνέχεια επαναφορά απο εκεί; Για να ξέρω μήπως τύχει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση επαναφοράς απο εκεί (λόγω του backup στο φλασάκι δηλαδή) στην "κακιά στιγμή".

Εγώ αποκλειστικά έτσι το δουλεύω! ;)

Ναι, γίνεται κανονικά επαναφορά

Εγώ αποκλειστικά έτσι το δουλεύω! ;)
Nα είστε καλά παιδιά :) Πρέπει να τα γνωρίζουμε αυτά για να μην βρεθούμε πρό εκπλήξεων στην άσχημη στιγμή :)

Μη μενεις με την 2.1 ασκοπα ,με dirty flash ειναι υποθεση 5 λεπτων χωρις να χασεις τιποτα. Παρε πρωτα ενα nandroind packup μετα κανε wipe dalvic / cache μονο ετσι ωστε να κατσουν οι εφαρμογες σε καθαρο περιβαλλον και φλασαρε καπακι τη 2.2 και αυτο ηταν. Οσο για κερνελ ο 9.9.9 του Ντορι ειδικα στον ηχο δεν παιζεται, να σκεφτεις εκατσε και περασε την εφαρμογη fauxsound στον κερνελ του και τωρα μεσω του Stweaks εχεις τα παντα ολα!

Εχεις δικιο... θα το προσπαθησω με το που βρω λιγο χρονο...

Μη μενεις με την 2.1 ασκοπα ,με dirty flash ειναι υποθεση 5 λεπτων χωρις να χασεις τιποτα. Παρε πρωτα ενα nandroind packup μετα κανε wipe dalvic / cache μονο ετσι ωστε να κατσουν οι εφαρμογες σε καθαρο περιβαλλον και φλασαρε καπακι τη 2.2 και αυτο ηταν. Οσο για κερνελ ο 9.9.9 του Ντορι ειδικα στον ηχο δεν παιζεται, να σκεφτεις εκατσε και περασε την εφαρμογη fauxsound στον κερνελ του και τωρα μεσω του Stweaks εχεις τα παντα ολα!

γινεται και ετσι φυσικα αλλα παντα το καλυτερο ειναι οταν παμε να φλασαρουμε καινουργια ρομ κανουμε ολα το wipe για να αποφύγουμε τυχών προβληματα!!!;) παρε backup της εφραμογες σου με titanium και μετα απλα κανε restore μια ωρα το πολυ να σοπυ παρει να στήσεις απο την αρχή ετσι σου το προτείνω εγω !!!

δεν μου λες pdimi ο κερνελ του dori πως σου ειναι απο θεμα μπαταριας γιατι τελευταια σε εμενα ειχα προβλημα με την μπαταρια εβγαζα με το ζορι 4 ωρες οθονης:X και ειμουν σε ολα με alucard εσυ τι χρονους βγαζεις ??(και τι ρυθμισης εχεις ??δεν θελω της ρυθμισης που εχουν αρκετα παιδια εδω μεσα για φουλ μπαταρια!!αν εχεις αυτα!!:p)

πως σας φάνηκαν οι καινουργιες ναυαρχηδες??(s6 ,htc m9)

πως σας φάνηκαν οι καινουργιες ναυαρχηδες??(s6 ,htc m9)

Εγώ πάντως γλυκοκοιτάω το S6, μ' αρέσει και το HTC αλλά έχω μια κρυφοσυμπάθεια στη Sammy :p:p

Με χαλάει λίγο ο knox..... αλλά αν δε φανεί κάτι άλλο στον ορίζοντα που να μου κάνει το κλικ, όταν πέσει στα 400 με βλέπω να το "χτυπάω"! ;):cool:

Εγώ πάντως γλυκοκοιτάω το S6, μ' αρέσει και το HTC αλλά έχω μια κρυφοσυμπάθεια στη Sammy :p:p

Με χαλάει λίγο ο knox..... αλλά αν δε φανεί κάτι άλλο στον ορίζοντα που να μου κάνει το κλικ, όταν πέσει στα 400 με βλέπω να το "χτυπάω"! ;):cool:

εμενα μου αρεσε παρα πολυ το s6 φέτος παντως και κυρίως μου αρεσε που δεν εχει τον snapdragon αλλα exynos γενικα ειναι τουμπανο σε ολα του!!καλα το τι κραξιμο εχει φαει απο πολους δεν λεγεται !!1:lol:

παντως δεν βλεπω να βγαινει κατι καλυτερο φετος ολοι θα εχουν τον 810 που ειναι αρκετα πισω απο τον exynos;)οποτε θα ειναι μονοδρομος για μενα τουλαχιστον(οταν πεσει η τιμη του φυσικα καπου στα 450-400 μετα βλεπουμε) με το knox και εγω εχω θεμα γιατι μεχρι στιγμης ολες της συσκευες μου ακομα και το note 3 που ειχα το ειχα ρουταρει !!αλλα οπως ειπα δεν βλεπω κατι καλυτερω για φετος τουλαχιστον!!!

Παιδια χτες πηρα μεταχειρισμενο ενα G2 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την ταχυτητα της συσκευης και την τρομερη οθονη που εχει.Ελεγα να την ρουταρω αλλα τελικα το μετανιωσα μιας και διαβασα για την καταγραφη που κανει στο Download Mode αν και επαναφερετε ευκολα.

Τελικα σημερα που το εψαχνα λιγακι ανακαλυψα στο Download Mode οτι η συσκευη μου ειναι rooted αλλα χωρις Su.....για αν βαλω Su πρεπει να κανω την γνωστη διαδικασια ή ετσι οπως ειναι προσθετω κατι?

Just Perfect...NEXUS 4

Δε μπορω να απαντησω ευθεως γιατι χρησιμοποιω undervolting πια κατα κορον, ο ιδιος ο Ντορι που ειναι και παιχνιδακιας χρησιμοποιει το perfomance profile του κερνελ του και ειναι ικανοποιημενος και απο μπαταρια, αν εχεις χρονο ριξε και μια ματια εδω

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/help/test-t3032171

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια χτες πηρα μεταχειρισμενο ενα G2 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την ταχυτητα της συσκευης και την τρομερη οθονη που εχει.Ελεγα να την ρουταρω αλλα τελικα το μετανιωσα μιας και διαβασα για την καταγραφη που κανει στο Download Mode αν και επαναφερετε ευκολα.

Τελικα σημερα που το εψαχνα λιγακι ανακαλυψα στο Download Mode οτι η συσκευη μου ειναι rooted αλλα χωρις Su.....για αν βαλω Su πρεπει να κανω την γνωστη διαδικασια ή ετσι οπως ειναι προσθετω κατι?

To οτι βλεπεις με κοκκινα γραμματα τη λεξη rooted στο Download Mode δεν σημαινει οτι εισαι ροοτ!!! Για να το τσεκαρεις δες στον ΕS explorer αν μπορεις να ενεργοποιησεις το root explorer απο το μενου tools

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε μπορω να απαντησω ευθεως γιατι χρησιμοποιω undervolting πια κατα κορον, ο ιδιος ο Ντορι που ειναι και παιχνιδακιας χρησιμοποιει το perfomance profile του κερνελ του και ειναι ικανοποιημενος και απο μπαταρια, αν εχεις χρονο ριξε και μια ματια εδω

σε ευχαριστω το ειχα δει αυτο το site!!με perfomance profile γινεται overclock και η αληθεια ειναι οτι δεν θελω ουτε overclock ουτε underclock!!!αλλα εσυ που πειραζεις και τα ρευματα εχεις δει καλυτερα αποτελεσματα απο θεμα μπαταριας???θυμαμαι ξεκαθαρα οτι ο dori ηταν κάθετος στο θεμα undervolting στο οτι δεν κανει τιποτα καλο παρα μονο κακο!!και το παραδειγμα που ειχε δωσει ηταν (αν σας χτυπάνε με τσεκουρια στα πόδια θα μπορούσατε να τρέξετε ανετα!!)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To οτι βλεπεις με κοκκινα γραμματα τη λεξη rooted στο Download Mode δεν σημαινει οτι εισαι ροοτ!!! Για να το τσεκαρεις δες στον ΕS explorer αν μπορεις να ενεργοποιησεις το root explorer απο το μενου tools

Ευχαριστω φιλε μου,δεν δουλευει αυτο που μου ειπες.Τοτε γιατι εκει γαφει με κοκκινα γραμματα rooted?

Just Perfect...NEXUS 4

Ευχαριστω φιλε μου,δεν δουλευει αυτο που μου ειπες.Τοτε γιατι εκει γαφει με κοκκινα γραμματα rooted?

Η 4.4.2 σε download mode έτσι γράφει και ας μην είσαι root.

Βάλε και το root checker από play store να βεβαιωθεις

No root->No problem

Ο Ντορι γενικα φοβαται δυο πραγματα, πρωτον να μη καει κανενα κινητο φορωντας τον δικο του κερνελ (over)και δευτερον την ασταθεια (under) και για αυτο δεν θελει να πειραζει καποιος τη ταση λειτουργιας του επεξεργαστη ή των επεξεργαστων. Aπο αποψη φυσικης ομως απο τη στιγμη που στο τυπο της ισχης καταναλωσης ,η ταση (volt) εμφανιζεται στο τετραγωνο σημαινει οτι παιζει πολυ σημαντικοτερο ρολο απο τα υπολοιπα (συχνοτητα, χωρητικοτητα κτλ) και οντως εδω και καιρο με undervolting εχοντας παψει να χρησιμοποιω οτιδηποτε σε Alucard πετυχαινω διαρκεια μπαταριας πανω απο 90-100 ωρες με μια μικρη πτωση στην αποδοση και χωρις καμια ασταθεια

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο Ντορι γενικα φοβαται δυο πραγματα, πρωτον να μη καει κανενα κινητο φορωντας τον δικο του κερνελ (over)και δευτερον την ασταθεια (under) και για αυτο δεν θελει να πειραζει καποιος τη ταση λειτουργιας του επεξεργαστη ή των επεξεργαστων. Aπο αποψη φυσικης ομως απο τη στιγμη που στο τυπο της ισχης καταναλωσης ,η ταση (volt) εμφανιζεται στο τετραγωνο σημαινει οτι παιζει πολυ σημαντικοτερο ρολο απο τα υπολοιπα (συχνοτητα, χωρητικοτητα κτλ) και οντως εδω και καιρο με undervolting εχοντας παψει να χρησιμοποιω οτιδηποτε σε Alucard πετυχαινω διαρκεια μπαταριας πανω απο 90-100 ωρες με μια μικρη πτωση στην αποδοση και χωρις καμια ασταθεια

κοιτα θα μπορουσε αν ηθελε να σου δωσει την επιλογή του undervolting οπως δινει επιλογη για overclock ,underclock οχι ομως για undervolting !!η ακομα δεν χρησιμοποιεί και ο ιδιος του ετσι!!μπορει να μην ειδες καμια αστάθεια κα να ειδες μια μικρη διαφορα στην μπαταρια προς το καλύτερο αλλα δεν παύεις να ζορίζεις ενα παραπανω τον επεξεργαστή και για αυτο και βλεπεις μια μικρη πτωση στην αποδοση και πιθανόν μια καθυστέρηση στο άνοιγμα τον εφαρμογών!!!(χρησιμοποιουσα και εγω παλια undervolting στο s2 μου!!)

αλλα φυσικα και καθενας κανει οτι του αρεσει!!!!

κοιτα θα μπορουσε αν ηθελε να σου δωσει την επιλογή του undervolting οπως δινει επιλογη για overclock ,underclock οχι ομως για undervolting !!η ακομα δεν χρησιμοποιεί και ο ιδιος του ετσι!!μπορει να μην ειδες καμια αστάθεια κα να ειδες μια μικρη διαφορα στην μπαταρια προς το καλύτερο αλλα δεν παύεις να ζορίζεις ενα παραπανω τον επεξεργαστή και για αυτο και βλεπεις μια μικρη πτωση στην αποδοση και πιθανόν μια καθυστέρηση στο άνοιγμα τον εφαρμογών!!!(χρησιμοποιουσα και εγω παλια undervolting στο s2 μου!!)

αλλα φυσικα και καθενας κανει οτι του αρεσει!!!!

Ανοίγουμε μεγάλο θέμα πραγματικά... το undervolting εχει ορκισμενους εχθρούς και φίλους.

Αν ξέρεις τι κάνεις no prob αλλα όταν εισαι developer και εχεις να κανεις με μεγαλο ογκο χρηστων δεν μπορείς να ρισκάρεις την δουλειά σου για αυτόν που θα κάνει την "πατάτα" και θα στείλει άκλαυτη ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ την συσκευή του!!

παιρνω backup την ρομ.. περναω την 2,2 και κανω restore ξανα την ρομ που πηρα backup?? πως γινετε αυτο..?? δν θα βαλει ξανα την 2,1?? και πια η διαφορα με το titanium backup fφιλε μου..???

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

δεν κάνεις restore...

το backup το κρατάς σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

κάνε τα βήματα όπως σου τα είπε ο pdimi70

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

δεν κάνεις restore...

το backup το κρατάς σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

κάνε τα βήματα όπως σου τα είπε ο pdimi70

KAI ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ MOY ολες οι ρυθμισεις οι φωτο μου θα παραμεινουν οπως ειναι..??

παιρνω backup την ρομ.. περναω την 2,2 και κανω restore ξανα την ρομ που πηρα backup?? πως γινετε αυτο..?? δν θα βαλει ξανα την 2,1?? και πια η διαφορα με το titanium backup fφιλε μου..???

φιλε μου κοιτα παίρνεις backup την ρομ που εχεις με custom recovery σε περιπτώσει που παει κατι στραβα στο φλάσαρισμα για να μπορεις να το επαναφέρεις ακριβως οπως εισαι τωρα πριν το φλασαρισμα!!!!;)

με titanium backup manager παιρνεις backup της εφαρμογες σου που εχεις κατεβασει απο το play store και μετα το φλασαρισμα καινουργιας ρομ κανεις restore της εφαρμογες σου απο το titanium για να μην τα ξανακατεβαζεις!!!

και καλυτερα οταν παμε να φλασαρουμε καινουργια ρομ κανουμε 'ολα τα wipe για να αποφυγουμε τυχον προβληματα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

KAI ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ MOY ολες οι ρυθμισεις οι φωτο μου θα παραμεινουν οπως ειναι..??

σου τα εγραψα φιλε θα κανεις wipe data,wipe cache,wipe davlic και μετα θα φλασαρης την ρομ δεν θα κανεις σε καμια περιπτωσει wipe internal storage θα σβησεις οτι εχεις μεσα στο τηλεφωνο σου!!με τα τρια wipe που σου λεω δεν θα χασεις τιποτα μονο της εφαρμογες σου και για αυτο σου ειπα να παρεις backup με titanium!!!;)

φιλε μου κοιτα παίρνεις backup την ρομ που εχεις με custom recovery σε περιπτώσει που παει κατι στραβα στο φλάσαρισμα για να μπορεις να το επαναφέρεις ακριβως οπως εισαι τωρα πριν το φλασαρισμα!!!!;)

με titanium backup manager παιρνεις backup της εφαρμογες σου που εχεις κατεβασει απο το play store και μετα το φλασαρισμα καινουργιας ρομ κανεις restore της εφαρμογες σου απο το titanium για να μην τα ξανακατεβαζεις!!!

και καλυτερα οταν παμε να φλασαρουμε καινουργια ρομ κανουμε 'ολα τα wipe για να αποφυγουμε τυχον προβληματα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σου τα εγραψα φιλε θα κανεις wipe data,wipe cache,wipe davlic και μετα θα φλασαρης την ρομ δεν θα κανεις σε καμια περιπτωσει wipe internal storage θα σβησεις οτι εχεις μεσα στο τηλεφωνο σου!!με τα τρια wipe που σου λεω δεν θα χασεις τιποτα μονο της εφαρμογες σου και για αυτο σου ειπα να παρεις backup με titanium!!!;)

ME την εφαρμογη lg backup ..?? δν κανω ακριβως την ιδια δουλεια..??

ME την εφαρμογη lg backup ..?? δν κανω ακριβως την ιδια δουλεια..??

οχι ακριβως καλυτερα με titanium backup manager κατεβασε το απο το play store(εχει και free εκδοση) και παρε τα backup οποιες εφαρμογες θελεις εσυ αλλα οχι της εφαρμογες που ειναι εργοστασιακες !!!

επειδη οπως βλεπω το lollipop αργει πια custom προτεινετε;να δουλευουν ολα και να μην ξεφευγει η μπαταρια.

thanks

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

επειδη οπως βλεπω το lollipop αργει πια custom προτεινετε;να δουλευουν ολα και να μην ξεφευγει η μπαταρια.

thanks

Αναφέρθηκε μια σελίδα πίσω... Cloudy G2 2.2 με Dorimanx kernel 9.9.9 :cool:

Τον 9.9.9 kernel για το D802 θα τον βρεις εδω

Edited by Minotavrs

παιδες μια αψογη AOSP που να εχει υποφερτη καμερα? εστω της προκοπης? θελω να το κανω νεξους...
All it takes is a swipe...