Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε στα μηνύματα >ρυθμίσεις >ειδοποίηση και δες μήπως πρέπει να τικαρεις τίποτα από εκεί

Ολα ενταξει ειναι.....μηπως χρειαζετε να μπω στν dialer να πατησω τον κωδικο και να κανω τιποτα update;; π.χ. οπως το touch screen update;

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ειχα γραψει και πιο πανω,εχω ενα θεμα με τα ακουστικα, δεν τα αναγνωριζει καθολου. πηγα αλλαξα την καλωδιοταινία με τα βισματα αλλα τιποτα παλι δεν τα βρισκει.το κινητο δεν το ειχα ροοταρει εγω και λεω μηπως ειχε γινει καμια πατατα το ροοταρισμα και λεω να το ξερουταρω μπας και ισιωσει?????.απο που κατεβαζω τις οροτζιναλ ρομ??

Παιδιά το έκανα unroot το τηλέφωνο αλλά πάλι δεν αναγνωρίζει τα ακουστικά.τι μπορεί να είναι??

Παιδιά το έκανα unroot το τηλέφωνο αλλά πάλι δεν αναγνωρίζει τα ακουστικά.τι μπορεί να είναι??

Άλλα ακουστικά εκτός από τα μαμά αναγνωρίζει? Το ρουτ δεν ευθύνεται για τέτοια προβλήματα παντως.

Παιδια αυτή η lg απαράδεκτη με την αναβάθμιση σε lollipop για το g2. Πότε έχει σκοπό να την δώσει ? Το βλέπω μέχρι το πασχα να μην έχουμε πάρει...

τι σε χαλάει απο την τωρινή απόδοση του κινητού και τι σου λείπει για να χρειάζεσαι την lollipop? :confused:

έρθει δεν έρθει...απο τη στιγμή που πάει σφαίρα όπως είναι δεν θα κάτσω να σκάσω :)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Παιδια αυτή η lg απαράδεκτη με την αναβάθμιση σε lollipop για το g2. Πότε έχει σκοπό να την δώσει ? Το βλέπω μέχρι το πασχα να μην έχουμε πάρει...

Πόσες φορές έχεις ρωτήσει και θα συνεχίσεις να ρωτά ς ρε μαν

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

επειδη ρωτησα και σε προηγουμενο μηνυμα 3 σελιδες πριν . αυτο που με νοιαζει ειναι οτι σβηνοντας μηνυματα σβηνει και το call log απο τις κλησεις? στην σαμσουνγκ δεν το εκανε αυτο και σε καθε επαφη κραταγε πληρες ιστορικο που επρεπε ειδικα νατο σβησεις

Πόσες φορές έχεις ρωτήσει και θα συνεχίσεις να ρωτά ς ρε μαν

Καμμιά εκατοστή ακόμα... :lol:

Προσπαθεί να το τουβλιάσει και δεν του βγαίνει... :lol::lol:

επειδη ρωτησα και σε προηγουμενο μηνυμα 3 σελιδες πριν . αυτο που με νοιαζει ειναι οτι σβηνοντας μηνυματα σβηνει και το call log απο τις κλησεις? στην σαμσουνγκ δεν το εκανε αυτο και σε καθε επαφη κραταγε πληρες ιστορικο που επρεπε ειδικα νατο σβησεις

Φίλε δε νομίζω πως γίνεται αυτό που λες στο g2. Εφόσον σβήνεις κλήσεις σβήνονται από παντού. Ποιο το νόημα να σβήσει το call log και να μείνουν οι κλήσεις κρατημενες στις επαφές?

Φίλε δε νομίζω πως γίνεται αυτό που λες στο g2. Εφόσον σβήνεις κλήσεις σβήνονται από παντού. Ποιο το νόημα να σβήσει το call log και να μείνουν οι κλήσεις κρατημενες στις επαφές?

Μου εκανε εντυπωση οτι εσβησα μηνυματα και εσβηναν ταυτοχρονα και τα logs των μηνυματων. Αυτο μου εκανε εντυπωση. Μπορει ας πουμε να μην θελω το μηυνυμα αλλα να θελω να φαινεται οτι το εστειλα. Ευχαριστω παντως για την απαντηση

Αν το θες οπωσδήποτε αυτό βάλε την εφαρμογή superbackup που μπορείς να κρατάς εκεί call logs, μηνύματα κ.α και να τα επαναφερεις όποτε θέλεις
No root->No problem

Αν το θες οπωσδήποτε αυτό βάλε την εφαρμογή superbackup που μπορείς να κρατάς εκεί call logs, μηνύματα κ.α και να τα επαναφερεις όποτε θέλεις

ευχαριστω πολυ

Καλησπερα επειδη εχω δεχτει pm για το πως <<ξεριζωνουμε>> τον DorimanX kernel και τις συνοδες εφαρμογες του ακολουθουμε τα εξης βηματα:

1. Σβηνουμε απο την SDcard το φακελο Synapse

2. Απεγκαθιστουμε την εφαρμογη Synapse

3. Επειδη η εφαρμογη Stweaks ειναι system για την απεγκατασταση χρησιμοποιουμε Titanium Βαckup ή Sd Maid ή Root Uninstaller ή οτιδηποτε παρομοιο

4. Σβηνουμε τους κρυφους φακελους .dori και .Synapse είτε οτιδηποτε περιεχει αυτα τα ονοματα στο /data directory με file manager που εχει root access.

5. Κανουμε επανεκκίνηση σε recovery mode και φλασαρουμε τον νεο κερνελ χωρις κανενα wipe.

Εαν καποιος θελει mod DorimanX kernel με ικανοτητα ρυθμισης του voltage μεσα απο την εφαρμογη Synapse (πιο αναβαθμισμενη απο αυτη που εγκαθισταται με του Dori τον κερνελ ,ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα)

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει κάποιος τροπος να παρω ενα full backup, χωρις να εγκαταστησω καποιο custom recover ?

όχι δυστυχώς.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

αξιζει να κανεις ροοτ;

Σκέτο το root από μόνο του δε λέει κάτι. Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τι θες να κάνεις

No root->No problem

Μπαταρία θέλω κ ένα ποιο ωραίο μενού..παιδιά έτσι στο άκυρο μ βγάζει αυτό

Καταλαβαινω την επιφυλακτικότητα σου ,ολοι νιωσαμε ετσι μεχρι να το ρουταρουμε αλλα να ξερεις κανεις δεν το μετανιωσε αλλωστε εχουμε και το τροπο να επιστρεφουμε σε μαμα στοκ οποτε το θελησουμε και σχετικα ακοπα μαλιστα. Δυστυχως η LG θελοντας μαλλον να στηριξει το G3 μας εχει βαλει σε δευτερη μοιρα και στο περιμενε. Ευτυχως ομως υπαρχουν devs που ασχολουνται μερα νυχτα και ετσι καθε εβδομαδα σχεδον ολο και κατι καινουργιο σκαει ! Θελεις να το κανεις G3 εγινε ! Θελεις πιο γρηγορο (και απο το G3) εγινε! Θελεις καλυτερο ηχο ,καλυτερη καμερα εγινε! Θελεις lolipop δεν εγινε! Εγινε και αυτο αλλα οχι απο επισημη LG ρομ, ειδωμεν.

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σας και καλη Σαρακοστη.Θελω να αλλαξω χρωματα στην navigation bar κτλ.Εχω το G3 TweksBox.Πως γινεται;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημερα σας και καλη Σαρακοστη.Θελω να αλλαξω χρωματα στην navigation bar κτλ.Εχω το G3 TweksBox.Πως γινεται;

Καλή Σαρακοστή!!

G3 TweaksBox/ Themes Tweaks/ Navigation bar. Ενεργοποιεις και αλλάξεις!!

Θέλει ομως την paid version....

Καλή Σαρακοστή!!

G3 TweaksBox/ Themes Tweaks/ Navigation bar. Ενεργοποιεις και αλλάξεις!!

Θέλει ομως την paid version....

Ποια ειναι η paid version;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια ποια rom εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας. Η stock ή η cloudy g2 2.2?

Τη stock την έβγαλα σχεδόν αμέσως. Έχω την cloudyg2 2.2 τον τελευταίο μήνα. Νομίζω είναι η καλύτερη rom που κυκλοφορεί. Δεν έχω βρει bug και έχεις όλες τις stock εφαρμογές της lg. Από μπαταρία πάντα μου βγάζει από 6.5 ως 7.5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Συνολική χρήση από 40 ως 45 ώρες. Με wifi ανοιχτό, δεδομένα σε 2g και τοποθεσία κλειστή όταν είμαι σπίτι και wifi κλειστό, 3g-4g όταν είμαι έξω. Φωτεινότητα από 40-60%