kostis8 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Πήγαινε στα μηνύματα >ρυθμίσεις >ειδοποίηση και δες μήπως πρέπει να τικαρεις τίποτα από εκεί Ολα ενταξει ειναι.....μηπως χρειαζετε να μπω στν dialer να πατησω τον κωδικο και να κανω τιποτα update;; π.χ. οπως το touch screen update; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 παιδια ειχα γραψει και πιο πανω,εχω ενα θεμα με τα ακουστικα, δεν τα αναγνωριζει καθολου. πηγα αλλαξα την καλωδιοταινία με τα βισματα αλλα τιποτα παλι δεν τα βρισκει.το κινητο δεν το ειχα ροοταρει εγω και λεω μηπως ειχε γινει καμια πατατα το ροοταρισμα και λεω να το ξερουταρω μπας και ισιωσει?????.απο που κατεβαζω τις οροτζιναλ ρομ?? Παιδιά το έκανα unroot το τηλέφωνο αλλά πάλι δεν αναγνωρίζει τα ακουστικά.τι μπορεί να είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παιδιά το έκανα unroot το τηλέφωνο αλλά πάλι δεν αναγνωρίζει τα ακουστικά.τι μπορεί να είναι?? Άλλα ακουστικά εκτός από τα μαμά αναγνωρίζει? Το ρουτ δεν ευθύνεται για τέτοια προβλήματα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδια αυτή η lg απαράδεκτη με την αναβάθμιση σε lollipop για το g2. Πότε έχει σκοπό να την δώσει ? Το βλέπω μέχρι το πασχα να μην έχουμε πάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 τι σε χαλάει απο την τωρινή απόδοση του κινητού και τι σου λείπει για να χρειάζεσαι την lollipop? :confused: έρθει δεν έρθει...απο τη στιγμή που πάει σφαίρα όπως είναι δεν θα κάτσω να σκάσω :) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδια αυτή η lg απαράδεκτη με την αναβάθμιση σε lollipop για το g2. Πότε έχει σκοπό να την δώσει ? Το βλέπω μέχρι το πασχα να μην έχουμε πάρει... Πόσες φορές έχεις ρωτήσει και θα συνεχίσεις να ρωτά ς ρε μαν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 επειδη ρωτησα και σε προηγουμενο μηνυμα 3 σελιδες πριν . αυτο που με νοιαζει ειναι οτι σβηνοντας μηνυματα σβηνει και το call log απο τις κλησεις? στην σαμσουνγκ δεν το εκανε αυτο και σε καθε επαφη κραταγε πληρες ιστορικο που επρεπε ειδικα νατο σβησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδια αυτή η lg απαράδεκτη με την αναβάθμιση σε lollipop για το g2. Πότε έχει σκοπό να την δώσει ? Το βλέπω μέχρι το πασχα να μην έχουμε πάρει... Πόσες φορές έχεις ρωτήσει και θα συνεχίσεις να ρωτά ς ρε μαν Καμμιά εκατοστή ακόμα... :lol: Προσπαθεί να το τουβλιάσει και δεν του βγαίνει... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 επειδη ρωτησα και σε προηγουμενο μηνυμα 3 σελιδες πριν . αυτο που με νοιαζει ειναι οτι σβηνοντας μηνυματα σβηνει και το call log απο τις κλησεις? στην σαμσουνγκ δεν το εκανε αυτο και σε καθε επαφη κραταγε πληρες ιστορικο που επρεπε ειδικα νατο σβησεις Φίλε δε νομίζω πως γίνεται αυτό που λες στο g2. Εφόσον σβήνεις κλήσεις σβήνονται από παντού. Ποιο το νόημα να σβήσει το call log και να μείνουν οι κλήσεις κρατημενες στις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Φίλε δε νομίζω πως γίνεται αυτό που λες στο g2. Εφόσον σβήνεις κλήσεις σβήνονται από παντού. Ποιο το νόημα να σβήσει το call log και να μείνουν οι κλήσεις κρατημενες στις επαφές? Μου εκανε εντυπωση οτι εσβησα μηνυματα και εσβηναν ταυτοχρονα και τα logs των μηνυματων. Αυτο μου εκανε εντυπωση. Μπορει ας πουμε να μην θελω το μηυνυμα αλλα να θελω να φαινεται οτι το εστειλα. Ευχαριστω παντως για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αν το θες οπωσδήποτε αυτό βάλε την εφαρμογή superbackup που μπορείς να κρατάς εκεί call logs, μηνύματα κ.α και να τα επαναφερεις όποτε θέλεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αν το θες οπωσδήποτε αυτό βάλε την εφαρμογή superbackup που μπορείς να κρατάς εκεί call logs, μηνύματα κ.α και να τα επαναφερεις όποτε θέλεις ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλησπερα επειδη εχω δεχτει pm για το πως <<ξεριζωνουμε>> τον DorimanX kernel και τις συνοδες εφαρμογες του ακολουθουμε τα εξης βηματα: 1. Σβηνουμε απο την SDcard το φακελο Synapse 2. Απεγκαθιστουμε την εφαρμογη Synapse 3. Επειδη η εφαρμογη Stweaks ειναι system για την απεγκατασταση χρησιμοποιουμε Titanium Βαckup ή Sd Maid ή Root Uninstaller ή οτιδηποτε παρομοιο 4. Σβηνουμε τους κρυφους φακελους .dori και .Synapse είτε οτιδηποτε περιεχει αυτα τα ονοματα στο /data directory με file manager που εχει root access. 5. Κανουμε επανεκκίνηση σε recovery mode και φλασαρουμε τον νεο κερνελ χωρις κανενα wipe. Εαν καποιος θελει mod DorimanX kernel με ικανοτητα ρυθμισης του voltage μεσα απο την εφαρμογη Synapse (πιο αναβαθμισμενη απο αυτη που εγκαθισταται με του Dori τον κερνελ ,ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα) Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Υπαρχει κάποιος τροπος να παρω ενα full backup, χωρις να εγκαταστησω καποιο custom recover ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Υπαρχει κάποιος τροπος να παρω ενα full backup, χωρις να εγκαταστησω καποιο custom recover ? όχι δυστυχώς. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 αξιζει να κανεις ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 αξιζει να κανεις ροοτ; Σκέτο το root από μόνο του δε λέει κάτι. Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τι θες να κάνεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Μπαταρία θέλω κ ένα ποιο ωραίο μενού..παιδιά έτσι στο άκυρο μ βγάζει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Μπαταρία θέλω κ ένα ποιο ωραίο μενού..παιδιά έτσι στο άκυρο μ βγάζει αυτό Καταλαβαινω την επιφυλακτικότητα σου ,ολοι νιωσαμε ετσι μεχρι να το ρουταρουμε αλλα να ξερεις κανεις δεν το μετανιωσε αλλωστε εχουμε και το τροπο να επιστρεφουμε σε μαμα στοκ οποτε το θελησουμε και σχετικα ακοπα μαλιστα. Δυστυχως η LG θελοντας μαλλον να στηριξει το G3 μας εχει βαλει σε δευτερη μοιρα και στο περιμενε. Ευτυχως ομως υπαρχουν devs που ασχολουνται μερα νυχτα και ετσι καθε εβδομαδα σχεδον ολο και κατι καινουργιο σκαει ! Θελεις να το κανεις G3 εγινε ! Θελεις πιο γρηγορο (και απο το G3) εγινε! Θελεις καλυτερο ηχο ,καλυτερη καμερα εγινε! Θελεις lolipop δεν εγινε! Εγινε και αυτο αλλα οχι απο επισημη LG ρομ, ειδωμεν. Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Εσύ έχεις κάποιο ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλημερα σας και καλη Σαρακοστη.Θελω να αλλαξω χρωματα στην navigation bar κτλ.Εχω το G3 TweksBox.Πως γινεται; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παιδια ποια rom εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας. Η stock ή η cloudy g2 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλημερα σας και καλη Σαρακοστη.Θελω να αλλαξω χρωματα στην navigation bar κτλ.Εχω το G3 TweksBox.Πως γινεται; Καλή Σαρακοστή!! G3 TweaksBox/ Themes Tweaks/ Navigation bar. Ενεργοποιεις και αλλάξεις!! Θέλει ομως την paid version.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλή Σαρακοστή!! G3 TweaksBox/ Themes Tweaks/ Navigation bar. Ενεργοποιεις και αλλάξεις!! Θέλει ομως την paid version.... Ποια ειναι η paid version; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παιδια ποια rom εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας. Η stock ή η cloudy g2 2.2? Τη stock την έβγαλα σχεδόν αμέσως. Έχω την cloudyg2 2.2 τον τελευταίο μήνα. Νομίζω είναι η καλύτερη rom που κυκλοφορεί. Δεν έχω βρει bug και έχεις όλες τις stock εφαρμογές της lg. Από μπαταρία πάντα μου βγάζει από 6.5 ως 7.5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Συνολική χρήση από 40 ως 45 ώρες. Με wifi ανοιχτό, δεδομένα σε 2g και τοποθεσία κλειστή όταν είμαι σπίτι και wifi κλειστό, 3g-4g όταν είμαι έξω. Φωτεινότητα από 40-60% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts