Titarasaudi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φιλε μου αυτα τα εικονιδια που τα βρηκες και πως τα εγακτεστησες;:cool: Μπες στο "Επισημο" νημα του G2 και δες το post του..........DJ!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Μπες στο "Επισημο" νημα του G2 και δες το post του..........DJ!;) Που ειναι δε το βρισκω.Μπορεις να μου δωσεις το λινκ; Α ενταξει τα ειδα τωρα ...Σε ευχαριστω. Edited November 17, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Που ειναι δε το βρισκω.Μπορεις να μου δωσεις το λινκ; Α ενταξει τα ειδα τωρα ...Σε ευχαριστω. ΕΔΩ Το ξεζιπαρεις, και βάζεις το φάκελο icon widget G2 στης photo και πατάς παρατεταμένα πάνω στο widget που θες να αλλάξεις........ http://s27.postimg.org/wzatxg9ab/image.png upload pictures online Edited November 17, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πως μπορώ να κλείσω αυτά που τρέχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πως μπορώ να κλείσω αυτά που τρέχουν? Disable servises..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Disable servises..... Και τι σβήνω από όλα αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Και τι σβήνω από όλα αυτά? Το "disable servises" δεν σβηνει! Απλα σου δινει τη δυνατοτητα να αποκλεισεις καποιες διενεργιες των εφαρμογων που σου ξυπνανε το κινητο. Πρεπει ομως να εισαι σιγουρος οτι δεν τις χρειαζεσαι! Επειδη βλεπω πολυ Awake απ' τα "Google servises" διαβασε λιγο εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/help/wakelock-count-battery-drain-google-t2882894 Edited November 17, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το "disable servises" δεν σβηνει! Απλα σου δινει τη δυνατοτητα να αποκλεισεις καποιες διενεργιες των εφαρμογων που σου ξυπνανε το κινητο. Πρεπει ομως να εισαι σιγουρος οτι δεν τις χρειαζεσαι! Επειδη βλεπω πολυ Awake απ' τα "Google servises" διαβασε λιγο εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/help/wakelock-count-battery-drain-google-t2882894 Οκ.Το δοκιμάζω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εχει δει κανεις αδικαιολόγητα awake με dori8.9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Οκ.Το δοκιμάζω τώρα Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τα πλήκτρα του navigation bar στην MIUI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τα πλήκτρα του navigation bar στην MIUI? Απο το mi tools. Παιδια αυτο το TuneIn σας τρωει πολυ. Επισης καλυτερα να βγαζεται και screenshot αναλυτικο του google services να δουμε ποιες συγκεκριμενες διεργασιες προκαλουν τα wakelocks. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Θα ρωτησω για 100η φορα οχι για αλλο λογο αλλα νομιζω πως κανενας δε βλεπει το μυνημα μου με τοσα που γραφονται καθε μερα :P ( δε μπορω να διανοηθω να μην εχει κανει κανενας το ιδιο πραγμα ) Θελω στην nav bar να βαλω 4 πληκτρα. Back key - Home key - Menu key - Recents key Με το G2 Xposed μπορω να βαλω 4 απο 3 αλλα το 4ο ενω αλλαζω να ειναι το Recents ΔΕν το αλλαζει ακομα & reboot να κανω. Με G3 TweaksBox ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ καποια επιλογη να επιλεξω τι κουμπια να βαλω... Ας βοηθησει καποιος παρακαλω διοτι μου ειναι χρησιμα και τα 4 κουμπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 φίλε μου Tupac που ακριβώς το φτιάχνω με το mi tools; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Οσοι ειχαν SOD με Dori 8.9 πιθανη λυση φλασαρισμα supersu 2.22 beta εδω http://download.chainfire.eu/606/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.22.zip Γενικώς και αλλού στο xda, και στο θέμα του chainfire είδα ότι σχετίζονται πολλά SODs. Και το 2.22 το έχει όπως λέει ένα βήμα πριν το κάνει stable release και παρότρυνε όλους να το βάλουν και να του δώσουν logs σε SOD. Εχει δει κανεις αδικαιολόγητα awake με dori8.9? Όχι. Κάθε άλλο. Ο 8.9 δείχνει εκπληκτικά σταθερός και μάλλον τον βλέπω να γίνεται milestone. Ούτε wakes ούτε sods. Όχι ότι πριν είχα SOD. Άντε ένα στο πρώτο reboot ή ένα κάθε 7 μέρες που δεν ξέρεις και που οφείλεται. Εδώ ως τώρα τα πράγματα πάνε τέλεια! Και δεν χρησιμοποιώ πλέον amplify. Δεν χρειάζεται μετά από αρκετό διάβασμα που έκανα. Όπως και το WD. Εν τέλει δημιουργούν μερικές φορές και προβλήματα. Edited November 18, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Θα ρωτησω για 100η φορα οχι για αλλο λογο αλλα νομιζω πως κανενας δε βλεπει το μυνημα μου με τοσα που γραφονται καθε μερα :P ( δε μπορω να διανοηθω να μην εχει κανει κανενας το ιδιο πραγμα ) Θελω στην nav bar να βαλω 4 πληκτρα. Back key - Home key - Menu key - Recents key Με το G2 Xposed μπορω να βαλω 4 απο 3 αλλα το 4ο ενω αλλαζω να ειναι το Recents ΔΕν το αλλαζει ακομα & reboot να κανω. Με G3 TweaksBox ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ καποια επιλογη να επιλεξω τι κουμπια να βαλω... Ας βοηθησει καποιος παρακαλω διοτι μου ειναι χρησιμα και τα 4 κουμπια Βασικα μηπως πρεπει πρωτα να το προσθεσεις απο -ρυθμίσεις-προβολή-πλήκτρα αφής-συνδυασμός πληκτρων; Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Απο το mi tools. Παιδια αυτο το TuneIn σας τρωει πολυ. Επισης καλυτερα να βγαζεται και screenshot αναλυτικο του google services να δουμε ποιες συγκεκριμενες διεργασιες προκαλουν τα wakelocks. Το βρήκα οκ. Να σε ρωτήσω. Μετά από κάθε reboot πρέπει να μπαίνω στο mi tools και να ξαναφτιάχνω το navygation bar. Μου τα βγάζει μικρά. Έτσι πρέπει να γίνεται πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Και δεν χρησιμοποιώ πλέον amplify. Δεν χρειάζεται μετά από αρκετό διάβασμα που έκανα. Όπως και το WD. Εν τέλει δημιουργούν μερικές φορές και προβλήματα. Τελικά σε λίγο καιρό μετά και από amplify , WD , task killers , antivirus , battery programs κ.λ.π δεν θα χρησιμοποιούμε τίποτα απ' ότι υπάρχει και ''υπόσχεται'' βελτίωση:mad: Καλύτερα πάντως διότι όσο ''διυλίζεις τον κώνωπα'' τόσο δημιουργείς προβλήματα;) Edited November 18, 2014 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τελικά σε λίγο καιρό μετά και από amplify , WD , task killers , antivirus , battery programs κ.λ.π δεν θα χρησιμοποιούμε τίποτα απ' ότι υπάρχει και ''υπόσχεται'' βελτίωση:mad: Καλύτερα πάντως διότι όσο ''διυλίζεις τον κώνωπα'' τόσο δημιουργείς προβλήματα;) Από διάβασμα στο xda και προσωπικά μηνύματα με αρκετούς εκεί φτάνουμε ακριβώς σε αυτό. Ότι πέρα από κάποια προβληματικά setup, γενικώς δεν χρειάζονται όλα αυτά και σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Εγώ πάντως με καθαρή εγκατάσταση και της cloudystock και cloudyG3 με 4 wipes(caches, system), flash rom, reboot, settle, 4 wipes(caches,system), flash rom, flash mods, reboot, settle-setup, flash kernel, είδα και στις 2 ότι δεν χρειάστηκα καθόλου το amplify. Με Greenify donate έκανα την δουλειά μου μια χαρά. Και φυσικά με disable services για να απενεργοποιήσω όλα τα g services για wearable και fitness. Ακριβώς ότι μου είπαν δηλαδή και αρκετά παιδιά στο xda, μερικοί είναι και devs. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα ξαναχρειαστώ αυτά. Απλά προς το παρόν δεν έχω περιέργα wakelocks και η αυτονομία μου είναι τέλεια! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αυτή εδώ: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cyanogenmod-12-0-lg-g2-t2944269 είναι lollipop? Και τι λένε εκεί? (δεν ξέρω αγγλικά) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τελικά σε λίγο καιρό μετά και από amplify , WD , task killers , antivirus , battery programs κ.λ.π δεν θα χρησιμοποιούμε τίποτα απ' ότι υπάρχει και ''υπόσχεται'' βελτίωση:mad: Καλύτερα πάντως διότι όσο ''διυλίζεις τον κώνωπα'' τόσο δημιουργείς προβλήματα;) Μα τα περισσότερα από αυτά βγήκαν όταν τα τηλέφωνα δεν είχαν αρκετή μνήμη και επεξεργαστική ισχύ για να υποστηρίξουν τα προγράμματα. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αυτή εδώ: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cyanogenmod-12-0-lg-g2-t2944269 είναι lollipop? Και τι λένε εκεί? (δεν ξέρω αγγλικά) Ευχαριστώ Είναι νωρίς ακόμα. Υπάρχουν θεματάκια. Εδώ θεματάκια έχουν τα επίσημα lollipop, nexus καλή ώρα. Πόσο μάλλον εμείς. Σε 2-3 μήνες πιστεύω θα αξίζει να δοκιμάσουμε lollipop στο G2. Ίσως αφού δώσει η LG επίσημα στο κινητό μας Lollipop. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το βρήκα οκ. Να σε ρωτήσω. Μετά από κάθε reboot πρέπει να μπαίνω στο mi tools και να ξαναφτιάχνω το navygation bar. Μου τα βγάζει μικρά. Έτσι πρέπει να γίνεται πάντα? Δυστυχως, ναι. Αλλα δε με ενοχλει τοσο. Ειναι υποθεση 10 δευτερολεπτων το πολυ. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Είναι νωρίς ακόμα. Υπάρχουν θεματάκια. Εδώ θεματάκια έχουν τα επίσημα lollipop, nexus καλή ώρα. Πόσο μάλλον εμείς. Σε 2-3 μήνες πιστεύω θα αξίζει να δοκιμάσουμε lollipop στο G2. Ίσως αφού δώσει η LG επίσημα στο κινητό μας Lollipop. Κώστα ποιά cloudy έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κώστα ποιά cloudy έχεις τώρα; G3 2.0 με dori 8.9... Αλλά σήμερα λέω να δοκιμάσω liquidsmooth milestone. Πάντα fan των aosp βλέπεις! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ωραίος για δώσε εντυπώσεις για aosp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts