Jonous Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλά για jelly bean χαίρω πολύ. Εάν θέλω κιτ κατ τι γίνεται? Γενικώς έχω αποφασίσει να περιμένω τις lollipop. Κοίτα δεν είναι καθαρή jb αν δεις ο τίτλος λέει 4.4.4 είναι ΚΚ αλλά επειδή είχε θέματα με την κάμερα πήρε κάποια αρχεία από jb. Τώρα για περισσότερα διάβασε το thread. Lolli μακριά τη βλέπω τη δουλειά, καλό '15.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ευαριστω για τη βοηθεια παιδια.θα ενημερωσω αν φλασαρω τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ευαριστω για τη βοηθεια παιδια.θα ενημερωσω αν φλασαρω τελικα.Μια ερωτηση ακομα η slimkat ειναι 4.4.2 σωστα? οχι ολες οι aosp ειναι 4.4.4 πριν καμια βδομαδα δοκιμασα slim 8.6.1 και την ειχα κανονικα με k.k. baseband Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δεν ξερω αν εχει γινει θεμα συζητησης πιο παλια και συγνωμη εαν τυχον επαναλαμβανομαι αλλα για οσους ειναι στη νεα stock 20G rom την εχουν ρουταρει και χρησιμοποιησαν autorec για να εχουν custom recovery να γνωριζουν οτι εχουν χασει το νεο stock kernel της 20G και χρησιμοποιουν τον patched kernel της 20D που ειναι παλιοτερος. Το ιδιο συμβαινει και για αυτους που ειναι στην 20F. Για αυτο το θεμα ευθυνεται καθαρα η LG που εχει δημοσιευσει κωδικα για kernel μεχρι την 20D, ενω για F και G τιποτα. Υπαρχει βεβαια η περιπτωση o κερνελ να ειναι ο ιδιος με της D αλλα μαλλον ειναι απιθανο να εχεις δυο αναβαθμισεις και να μην εχει αναβαθμισθει και ο κερνελ. Επομενως αν θελεις να εισαι stock ή δεν κανεις τιποτα ή κανεις ρουτ χωρις ομως custom recovery με οτι αυτο συνεπαγεται.... Σε αντιθεση με την LG η Sony κανει τον kernel της open source !!! Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδια το quick remote το τηλεκοντρολ δηλαδη το τελευταιο που μπορω να το βρω να το βαλω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δεν ξερω αν εχει γινει θεμα συζητησης πιο παλια και συγνωμη εαν τυχον επαναλαμβανομαι αλλα για οσους ειναι στη νεα stock 20G rom την εχουν ρουταρει και χρησιμοποιησαν autorec για να εχουν custom recovery να γνωριζουν οτι εχουν χασει το νεο stock kernel της 20G και χρησιμοποιουν τον patched kernel της 20D που ειναι παλιοτερος. Το ιδιο συμβαινει και για αυτους που ειναι στην 20F. Για αυτο το θεμα ευθυνεται καθαρα η LG που εχει δημοσιευσει κωδικα για kernel μεχρι την 20D, ενω για F και G τιποτα. Υπαρχει βεβαια η περιπτωση o κερνελ να ειναι ο ιδιος με της D αλλα μαλλον ειναι απιθανο να εχεις δυο αναβαθμισεις και να μην εχει αναβαθμισθει και ο κερνελ. Επομενως αν θελεις να εισαι stock ή δεν κανεις τιποτα ή κανεις ρουτ χωρις ομως custom recovery με οτι αυτο συνεπαγεται.... Σε αντιθεση με την LG η Sony κανει τον kernel της open source !!! Ανέκαθεν η Sony σε αυτόν τον τομέα βοηθούσε τους dev... Δυστυχώς για εμάς δεν το ακολουθούν και άλλες εταιρείες αυτό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ανέκαθεν η Sony σε αυτόν τον τομέα βοηθούσε τους dev... Δυστυχώς για εμάς δεν το ακολουθούν και άλλες εταιρείες αυτό. Εχει δικιο ο pdi αλλα δεν ξερω τι ουσιαστικες διαφορες εχει ο παλιος με τον 2 σειρες μετα kernel. Εγω φοραω την sotmax με τον d kernel οποτε δεν μπορω να εχω αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Δεν ξερω αν εχει γινει θεμα συζητησης πιο παλια και συγνωμη εαν τυχον επαναλαμβανομαι αλλα για οσους ειναι στη νεα stock 20G rom την εχουν ρουταρει και χρησιμοποιησαν autorec για να εχουν custom recovery να γνωριζουν οτι εχουν χασει το νεο stock kernel της 20G και χρησιμοποιουν τον patched kernel της 20D που ειναι παλιοτερος. Το ιδιο συμβαινει και για αυτους που ειναι στην 20F. Για αυτο το θεμα ευθυνεται καθαρα η LG που εχει δημοσιευσει κωδικα για kernel μεχρι την 20D, ενω για F και G τιποτα. Υπαρχει βεβαια η περιπτωση o κερνελ να ειναι ο ιδιος με της D αλλα μαλλον ειναι απιθανο να εχεις δυο αναβαθμισεις και να μην εχει αναβαθμισθει και ο κερνελ. Επομενως αν θελεις να εισαι stock ή δεν κανεις τιποτα ή κανεις ρουτ χωρις ομως custom recovery με οτι αυτο συνεπαγεται.... Σε αντιθεση με την LG η Sony κανει τον kernel της open source !!! Μετά από 20 μέρες με CloudyG3 2,0 και αλλάζοντας αρκετούς kernel, εδώ και λίγες μέρες είμαι σε μαμά Stock LG France D80220D και με Kernel-bruce-D802-v0.41 Όποιος είναι σε stock ας δοκιμάσει την Kernel-bruce...!!! Κατά την γνώμη μου είναι πολύ σταθερή και με καλή διαχείριση μπαταρίας...;) Edited October 25, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μαριε προτιμάς τις 5,5h sot σε 24h από τις 7h σε 48h,αν δεν είναι αυτή βασική διαφορά που όλοι σε όλα τα forum Παγκόσμια ασχολούνται με την μπαταρία ποιά είναι;Επίσης επειδή είσαι stock θέλω να μου πεις αν έχει διορθωθεί το θέμα με την καθυστέρηση της οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις.Τώρα για τις διαφορές τα + και - custom και stock rom δεν είμαι και ο πιο ειδικός(είχα stock rom μόνο για 1 ημέρα) αλλά τουλάχιστον στο g2 πιστεύω ότι είναι υπέρ των custom rom με διαφορά. Βαγγέλη μου συμφωνώ με τα παραπάνω, αλλά δεν έχω τόσο θέμα (ψύχωση):lol: με την μπαταρία. Όσο για της κλήσεις, κάνει 1'' για να άνοιξη η οθόνη απο την στιγμή που χτυπά, δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα.........εμένα δεν με ενοχλεί..! Στα + είναι ότι ρολάρει καλύτερα χωρείς ''σπασιματακια''και αυτό το έχω καταλάβει στο ότι έχω πλέων live wallpapers. Oσο για internet - facebook - E-mail - κ.τ.λ.π. τρέχουν άψογα. Άσε που το interface ui της G3 (ξεπλημενο το λέω εγώ):lol: δεν με ενθουσίαζε...!!! Στα - (μειον) μόνο η Camera που την συγκρίνω με την camera του G3. Όλα τα παραπάνω είναι προσκοπικές εκτιμήσεις και ''θέλω''...!:happy: Μαριε αν θες κατι σε stock αλλα με τα προταιρηματα του root+camera δοκιμασε την sotmax + stock kernel. 3 μερες που την εχω πανω δεν με βλεπω να γυριζω πισω ειναι εξαιρετικη σε ολα. απο την αλλη αν προτιμας να μεινεις ετσι, ρουταρε φλασαρε τον xdabbeb και περνα xcam. Το έχω κάνει ήδη, root+camera xcam + xdabbeb binaries stock G2 4kUHD. Για δώσε και link για sotmax.....να δω τι παίζει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Για δώσε και link για sotmax.....να δω τι παίζει..! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53271189 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δεν ξερω αν εχει γινει θεμα συζητησης πιο παλια και συγνωμη εαν τυχον επαναλαμβανομαι αλλα για οσους ειναι στη νεα stock 20G rom την εχουν ρουταρει και χρησιμοποιησαν autorec για να εχουν custom recovery να γνωριζουν οτι εχουν χασει το νεο stock kernel της 20G και χρησιμοποιουν τον patched kernel της 20D που ειναι παλιοτερος. Το ιδιο συμβαινει και για αυτους που ειναι στην 20F. Για αυτο το θεμα ευθυνεται καθαρα η LG που εχει δημοσιευσει κωδικα για kernel μεχρι την 20D, ενω για F και G τιποτα. Υπαρχει βεβαια η περιπτωση o κερνελ να ειναι ο ιδιος με της D αλλα μαλλον ειναι απιθανο να εχεις δυο αναβαθμισεις και να μην εχει αναβαθμισθει και ο κερνελ. Επομενως αν θελεις να εισαι stock ή δεν κανεις τιποτα ή κανεις ρουτ χωρις ομως custom recovery με οτι αυτο συνεπαγεται.... Σε αντιθεση με την LG η Sony κανει τον kernel της open source !!! Τώρα τρέχω την LG France D80220D με Kernel bruce-D802-v0.41. ρολάρει; καλά και με καλή διαχείριση μπαταρία...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ρε παιδες ειμαι με Cloudy G3 v2 και dorimanx 8.5 κι εχει 2 μερες τωρα που οποιος με παιρνει τηλεφωνο ακουει την φωνη του.Δηλαδη μιλαει κι ακουει κι αυτα που λεει.Εγω μια χαρα. Δεν ξερω τι μπορει να φταει,μπορει να ειναι κι η vodafone αλλα εχει τυχει και σε κανεναν αλλον; Οποιος και να με παρει το ιδιο.Παιζει να φταιει ο κερνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ρε παιδες ειμαι με Cloudy G3 v2 και dorimanx 8.5 κι εχει 2 μερες τωρα που οποιος με παιρνει τηλεφωνο ακουει την φωνη του.Δηλαδη μιλαει κι ακουει κι αυτα που λεει.Εγω μια χαρα. Δεν ξερω τι μπορει να φταει,μπορει να ειναι κι η vodafone αλλα εχει τυχει και σε κανεναν αλλον; Οποιος και να με παρει το ιδιο.Παιζει να φταιει ο κερνελ; Πάνο και εγώ έχει δυο μέρες σε σημεία που είχα 4g τώρα με το ζόρι έχω σήμα μάλλον ο καιρός φταίει δεν είναι θέμα kernel ή rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Πάνο και εγώ έχει δυο μέρες σε σημεία που είχα 4g τώρα με το ζόρι έχω σήμα μάλλον ο καιρός φταίει δεν είναι θέμα kernel ή rom. Παλι καλα γιατι θα ξενερωνα να πηγαινα σε αλλη ρομ.Δηλωνω ερωτευμενος με τον συνδυασμο αυτο.Ασε που με ηρεμει και δεν σκεφτομαι αγορα του G3 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 o cloudyfa εβγαλε ρομ για g3 !! αυτο σημαινει τελος οι τελειες ρομ που εβγαζε για την κινηταρα μας ; :(:( Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) o cloudyfa εβγαλε ρομ για g3 !! αυτο σημαινει τελος οι τελειες ρομ που εβγαζε για την κινηταρα μας ; :(:( Βέβαια υπάρχει μια μικρή πιθανότητα άμα θέλει να ασχοληθεί να βγάλει τη τέλεια g3 rom για το g2 μιας και έχει το g3:) Edited October 26, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Τώρα τρέχω την LG France D80220D με Kernel bruce-D802-v0.41. ρολάρει; καλά και με καλή διαχείριση μπαταρία...!;) Μπραβο ρε μαριε θηριο εβαλες στην στοκ τον bruce...!!! Κανε αν μπορεις εναν ολοκληρο κυκλο μεχρι το 5-10% και πες μας ποσες ωρες σου εβγαλε και ποσο sot οθονης..!! Ετσι για να παρουμε μια ιδεα αυτος ο συνδιασμος τι ψαρια ποιανει ... :lol: :lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos997 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δοκιμασα και optimus 1.4 και δε δουλευει καθολου το quick remote.κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 θυμαμαι ειχα δοκιμασει καποτε την cloudyfa 1.3 και δεν ειχα βρει κανενα προβλημα, τωρα που διαβαζω η 2.0 τι θεματα εχει, χειροτερεψε η ρομ στην νεα εκδοση της? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παλι καλα γιατι θα ξενερωνα να πηγαινα σε αλλη ρομ.Δηλωνω ερωτευμενος με τον συνδυασμο αυτο.Ασε που με ηρεμει και δεν σκεφτομαι αγορα του G3 :lol: Δεν θελω να σε ξενερωσω ειλικρινα....αλλα πρεπει. Δεν μπορω να το ξερω ηδη και να μην στο πω ειναι σαν να σε κοροιδευω. ΑΚΡΙΒΩΣ Το ιδιο θεμα ειχα και εγω με cloudy. Οποιος με επαιρνε τηλεφωνο ακουγε την φωνη του. Δοκιμασμενο με 4g και 2g. Δεν ξερω αν εφταιγε η rom η ο kernel. (παρεπιπτοντως developer μεσα απο xda μου ειπε με pm οτι ο bruce ειναι καλυτερος απο τον dori ειδικα σε g3 based roms.) Αλλαξα rom και τελος και αυτο και οι χρεωσεις με το internet της cosmote. Παιδια συγχωρεστε με αλλα η cloudy εχει αρκετα bugs για μενα που δεν μπορω να τα παραβλεψω. **ΑΣΧΕΤΟ αλλα παρεπιπτοντως ενα μελος μου ανοιξε τα ματια (δεν θυμαμαι το ονομα του) και μου δοκιμασε το noise gate off στις ρυθμισεις του xcam.(ολο ελεγα να το δοκιμασω αλλα χρονος 0.) Σημερα το πρωι δοκιμαστηκε και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελος ο ηχος στα video λες και εισαι μεσα απο πηγαδι και μουγκα. Ο ηχος εγινε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ και ακουγεται το παραμικρο. Προφανως ηταν ενα φιλτρο noise reduction απομιμιση της nokia αλλα περισσοτερο κακο παρα καλο εκανε. Τωρα τα video εχουν Α Ψ Ο Γ Ο ηχο. Α ρε lg με τις μ.... σου...το χαντακωσε τετοιο τηλεφωνο στο θεμα καμερας χωρις λογο...Τωρα μπορω να πω ευκολα οτι ειναι η καλυτερη καμερα που ειχα σε κινητο μεχρι στιγμης (εκτος 1020 nokia). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δεν θελω να σε ξενερωσω ειλικρινα....αλλα πρεπει. Δεν μπορω να το ξερω ηδη και να μην στο πω ειναι σαν να σε κοροιδευω. ΑΚΡΙΒΩΣ Το ιδιο θεμα ειχα και εγω με cloudy. Οποιος με επαιρνε τηλεφωνο ακουγε την φωνη του. Δοκιμασμενο με 4g και 2g. Δεν ξερω αν εφταιγε η rom η ο kernel. (παρεπιπτοντως developer μεσα απο xda μου ειπε με pm οτι ο bruce ειναι καλυτερος απο τον dori ειδικα σε g3 based roms.) Αλλαξα rom και τελος και αυτο και οι χρεωσεις με το internet της cosmote. Παιδια συγχωρεστε με αλλα η cloudy εχει αρκετα bugs για μενα που δεν μπορω να τα παραβλεψω. **ΑΣΧΕΤΟ αλλα παρεπιπτοντως ενα μελος μου ανοιξε τα ματια (δεν θυμαμαι το ονομα του) και μου δοκιμασε το noise gate off στις ρυθμισεις του xcam.(ολο ελεγα να το δοκιμασω αλλα χρονος 0.) Σημερα το πρωι δοκιμαστηκε και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελος ο ηχος στα video λες και εισαι μεσα απο πηγαδι και μουγκα. Ο ηχος εγινε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ και ακουγεται το παραμικρο. Προφανως ηταν ενα φιλτρο noise reduction απομιμιση της nokia αλλα περισσοτερο κακο παρα καλο εκανε. Τωρα τα video εχουν Α Ψ Ο Γ Ο ηχο. Α ρε lg με τις μ.... σου...το χαντακωσε τετοιο τηλεφωνο στο θεμα καμερας χωρις λογο...Τωρα μπορω να πω ευκολα οτι ειναι η καλυτερη καμερα που ειχα σε κινητο μεχρι στιγμης (εκτος 1020 nokia). Έχεις την καλοσύνη να μου δώσεις της ρυθμησεις στην XCam LG Settings - ήχο - video & photo...! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ο dori έβγαλε και άλλη beta 8.5.4 αλλά το λέει και ο ίδιος ότι είναι unstable τελικά. Ωστόσο σύμφωνα με δικά του λόγια για τα bsods. "" Please check your system, as reboots are not kernel bug, if in your logs no panic logs. and there was NONE, in reported log."" Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κώστα ανά 3 λεπτά κάνει επανεκκινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κώστα ανά 3 λεπτά κάνει επανεκκινησεις. Βαγγελη το προβλημα ηταν αυτο BETA D802 Build 8.5.5 is online. *Fixed reboots on suspend. now all OK. problem was in updates to cpufreq stats from main line δοκιμασε τοω καινουργιο!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ρε παιδες ειμαι με Cloudy G3 v2 και dorimanx 8.5 κι εχει 2 μερες τωρα που οποιος με παιρνει τηλεφωνο ακουει την φωνη του.Δηλαδη μιλαει κι ακουει κι αυτα που λεει.Εγω μια χαρα. Δεν ξερω τι μπορει να φταει,μπορει να ειναι κι η vodafone αλλα εχει τυχει και σε κανεναν αλλον; Οποιος και να με παρει το ιδιο.Παιζει να φταιει ο κερνελ; Φίλε την πρώτη μέρα που έβαλα την CloudyG3 και πείραζα της ρυθμίσεις, μόλις έβγαλα την "βελτίωση φωνής" και την "μείωση θορύβου" απο τις ρυθμίσεις κλήσεων, όλοι μου έλεγαν οτι άκουγαν την φωνή τους. Δεν ξέρω ποιό απο τα 2 το προκαλούσε αλλά ρίξε μια ματιά μήπως και. :lol::lol: φαντασου ε? Φιλε μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οπως και σε ολους εδω, οτι η xcam ΔΕΝ ειναι τα ιδια με την cloudyg3 αλλα με τα settings καλυτερη. Αν πας στις φωτο για g2 θα δεις την αναλυση που εχω κανει καθως και συγκριτικα δειγματα. H xcam υπερτερει σε συμπιεση,ρυθμισεις,ποιοτητα,modes και υστερει σε ευκολια και burst shots (τραβαει 20 αντι 99 της cloudy). Επισης δεν ειχα δοκιμασει να απενεργοποιησω το Noise gate να δω τι κανει ολο το λεω και το ξεχναω. εχει διαφορα? Βαρελι τελος :lol::) Αδερφέ όντως βαρέλι τέλος. Πέρα απο το οπτικά όμορφο κομμάτι της κάμερας της Cloudy, προτιμώ την xcam, περισσότερες λειτουργίες, με το που επιλέγεις την λειτουργία βίντεο δεν ξεκινάει να γράφει αμέσως, ανάβεις και σβήνεις το φως ενω βιντεοσκοπείς κλπ. Οπότε εγω προσωπικά συνεχίζω με CloudyG3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts