Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο τέρμα δεξιά της κεντρικής οθόνης σύρε με το δάκτυλο προς τα αριστερά και θα σου εμφανιστούν οι έξτρα ρυθμίσεις εκεί βρίσκεται;)

Ευχαριστω!!!αλλα το root δε το γλιτονουμε...οταν γινει το root πως κ τι θα σβησω απ τις προεγκατεστημενες εφαρμογες της lg?

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σκευτομαι να γυρίσω σε stok ( ειδικά μετά την ανακοίνωση της LG) που είπε ότι θα φέρει στο G2 και το μενού του G3 και το android L

Τωρα είμαι με CloudyG3 1.3

Και θέλω να γυρίσω στην stock μου, αλλά η στόκ μου ήταν ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΗ (απο αγορά της ΤΑΙΒΑΝ αγορασμένο (μέσω skroutzomagazou)

Το μοδέλο είναι όμως D801

Θα μπορέσω να περάσω ευρωπαϊκή stock ROM Που να έχει και Ελληνικά?

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Στο τέρμα δεξιά της κεντρικής οθόνης σύρε με το δάκτυλο προς τα αριστερά και θα σου εμφανιστούν οι έξτρα ρυθμίσεις εκεί βρίσκεται;)

Ευχαριστω!!!αλλα το root δε το γλιτονουμε...οταν γινει το root πως κ τι θα σβησω απ τις προεγκατεστημενες εφαρμογες της lg?

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

σκευτομαι να γυρίσω σε stok ( ειδικά μετά την ανακοίνωση της LG) που είπε ότι θα φέρει στο G2 και το μενού του G3 και το android L

Τωρα είμαι με CloudyG3 1.3

Και θέλω να γυρίσω στην stock μου, αλλά η στόκ μου ήταν ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΗ (απο αγορά της ΤΑΙΒΑΝ αγορασμένο (μέσω skroutzomagazou)

Το μοδέλο είναι όμως D801

Θα μπορέσω να περάσω ευρωπαϊκή stock ROM Που να έχει και Ελληνικά?

Δεν νομίζω καθώς αν δεν κάνω λάθος το D801 δεν βγαίνει στην Ευρώπη. Μόνο το D802.

Google Pixel 9 Pro XL

Ξερει κανεις γιατι το supersu πλεον κοιταζοντας τη χρηση μπαταριας μου το βγαζει σε χρηση κ μου τρωει μπατατια?πως μπορω να το σταματήσω?

Ξερει κανεις γιατι το supersu πλεον κοιταζοντας τη χρηση μπαταριας μου το βγαζει σε χρηση κ μου τρωει μπατατια?πως μπορω να το σταματήσω?

Ανέβασε κανένα screenshot να το δούμε πολύ περίεργο και αν μπορείς άνοιξε το supersu τραβα ενα screenshot απο τις εφαρμογές που εχει δώσει permissions κάτι σκέφτομαι :(

Καποιος που να ξερει πως να το σταματησω υπαρχει?

Φίλε μου σου γραφω ανεβασε screenshot απο το supersu μήπως δεν έχεις δώσει permissions σε κάποια εφαρμογή και αυτή ζητάει συνέχεια άδεια απο supersu και το κρατάει ξύπνιο το ειχα παθει στο note 3

[ATTACH]49925[/ATTACH][ATTACH]49926[/ATTACH]

Πρώτον βγάλε το clean master και το άλλο clean system τι κάνει αυτό;αυτές οι εφαρμογές είναι άχρηστες δεν κάνουν δουλειά πλεον στο android.Τώρα στο θέμα μας μου δείχνει οτι το greenify ξυπνάει συνέχεια το supersu μπας και δεν έχεις τη full έκδοση του greenify με το donation;υο xposed το εχεις εγκαταστήσει;

Εχω το πληρωμενο του greenfy αλλα δε το εχω ενεργοποιησει και το xposed δε το εχω βαλει

Φίλε greenify χωρίς xposed είναι αυτοκίνητο χωρις ρόδες βάλε το xposed να ενεργοποιήσεις τα πειραματικά χαρακτηριστικά το greenify αλλιώς το κοροϊδεύουν κάποιες εφαρμογές;)

[ATTACH]49928[/ATTACH][ATTACH]49929[/ATTACH]

Δες το δικό μου 2 μέρες έχει να ενεργοποιηθεί ο supersu:cool:

Το ενεργοποιησα αλλα παλι τρεχει.Γενικα σημερα εφαγε μονο του το σκαλωμα,αλλιως και εμενα τρεχει πενα το supersu.τι παιζει να τρεχει?

Δεν νομίζω καθώς αν δεν κάνω λάθος το D801 δεν βγαίνει στην Ευρώπη. Μόνο το D802.

Sorry το 802 είναι το δικό μου

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε greenify χωρίς xposed είναι αυτοκίνητο χωρις ρόδες βάλε το xposed να ενεργοποιήσεις τα πειραματικά χαρακτηριστικά το greenify αλλιώς το κοροϊδεύουν κάποιες εφαρμογές;)

[ATTACH]49928[/ATTACH][ATTACH]49929[/ATTACH]

Δες το δικό μου 2 μέρες έχει να ενεργοποιηθεί ο supersu:cool:

έχει πολλα xposed ποιό κατεβάζουμε αν έχουμε G3 ρομ? και ποιο αν έχουμε Stock ROM?

και αφού το κατεβάσουμε τι τσεκάρουμε για να δουλευει καλά μαζί με το greenfy για καλύτερη οικονομία?

Sorry το 802 είναι το δικό μου

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχει πολλα xposed ποιό κατεβάζουμε αν έχουμε G3 ρομ? και ποιο αν έχουμε Stock ROM?

και αφού το κατεβάσουμε τι τσεκάρουμε για να δουλευει καλά μαζί με το greenfy για καλύτερη οικονομία?

Ένα xposed κατεβάζεις για ότι ρομ και να είναι... Το τελευταίο

Google Pixel 9 Pro XL

Ρε παιδιά έχω βάλει την cloudy g3 την τελευταία και τρώω κατά μέσο όρο ένα κρασάρισμα τη μέρα. Ένας φίλος μου έχει την ίδια δεν το έχει πάθει ποτέ. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; συνήθως το παθαίνω στο browsing με τον chrome αλλά όχι μόνο

παιδια μπορουμε να εχουμε στη lockscreen notifications για χαμενες κλησεις η μυνηματα η email που εχουμε λαβει?
... : Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση : ...

παιδια μπορουμε να εχουμε στη lockscreen notifications για χαμενες κλησεις η μυνηματα η email που εχουμε λαβει?

Το dynamic notifications είναι μια πολύ καλή εφαρμογή αλλά σε συνδυασμό με και με κλείδωμα οθόνης είναι λίγο κουραστικό

Γνωριζει κανεις αν απεγκαταστησω το supersu κ το ξαναβαλω αν θα εχω θεμα με το ροοτ ήμε τις ροοτ εφαρμογες?

Όχι απλά μετά για τις εφαρμογές που θέλουν root θα πρέπει να ξαναδώσεις εξουσιοδότηση

[ATTACH]49937[/ATTACH] Τελικα νομιζω βρηκα τη λυση που μου το ξυπνουσε συνεχεια το supersu.Απενεργοποιησα αυτην την επιλογη.Ελπιζω να μην εκανα χαζομαρα αλλα μεχρι τωρα δεν ξυπνησε ξανα.

Ρε παιδιά έχω βάλει την cloudy g3 την τελευταία και τρώω κατά μέσο όρο ένα κρασάρισμα τη μέρα. Ένας φίλος μου έχει την ίδια δεν το έχει πάθει ποτέ. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; συνήθως το παθαίνω στο browsing με τον chrome αλλά όχι μόνο

Βασίλη όχι τη έχω αρκετό καιρό και δεν έχω τέτοια θέματα. Όλα πάνε ρολόι και τέλεια μπαταρία!!!

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα ! Καινουριος στον χωρο του g2 ! Ποιον κερνελ και ποια ρομ λετε να βαλω για καλυτερη δυνατη μπαταρια ?

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και οσο το δυνατον λιγοτερο bloatware

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Καλησπερα ! Καινουριος στον χωρο του g2 ! Ποιον κερνελ και ποια ρομ λετε να βαλω για καλυτερη δυνατη μπαταρια ?

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και οσο το δυνατον λιγοτερο bloatware

Εγω είμαι με cloudyG3 1.3 και Bruce kernel... αλλά αυριο κυκλοφορεί η cloudyG3 2.0 οπώτε περίμενε.

βάλε αυριο την CloudyG3 2.0 με τον kernel της που λογικά θα είναι σωστά ρυθμισμένος. Οι cloudy ROMs ειναι απο τις καλύτερες.