Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να κατεβάσω g2 xposed η tweakbox Η χρειάζονται και τα 2 ;

Επίσης στο greenify υπάρχουν εφαρμογές συστήματος που δεν πρέπει να επιλέξω ;

το tweaksbox εχει περισοτερες επιλογες αλλα σε δυο πραγματα πασχει το ενα ειναι οτι υπολειτουργει η δυνατοτητα να περνει το navbar και το status bar το χρωμα της καθε εφαρμογης και το αλλο ειναι οτι τουλαχιστον εγω ποτε δεν καταφερα με tweaksbox να διωξω τις σκιες (μαυριλα) που εμφανιζονται στα status και navbar στη homescreen οποτε γι αυτους τους λογους εχω και το g2 xposed.

στο greenify σου βγαζει μονο τις εφαρμογες

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδια,πηρα τελικα το g2 και εκανα root ,ομως ερχομενος απο ios μπερδεύτηκα ,διαβασα τις περισσοτερες σελιδες του φορουμ και μπερδευτικα περισσοτερο.καθε βοηθεια καλοδεχουμενη λοιπον.

ψαχνω ρομ που να μοιαζει με του νεξους,θελω ταχυτητα αλλα και να ελευθερωθει λιγο η χωρητικοτητα,δε θελω να λειπει κατι ομως,να εχει και το ραδιο του αλλα και τις υπερυθρες Απο οτι ειδα η ρομ του cyanogenmod ειναι σχεδον ιδια με της google με μικρες διαφορες.

1)τη κατεβαζω απο εδω ?https://download.cyanogenmod.org/?device=d802.

Σε αυτο το βιντεο

ειδα να χρησιμοποιεί εναν rom manager και να κανει boot σε twrp,

2)πως γινεται αυτο?

3)αν φτασω εκει απλα βρισκοντας στην εσωτερικη μνημη του lg g2 το ζιπ με τη ρομ του cyanogenmod κανω αλλαγη λειτουργικου?

4)Πως θα κανω back up to λειτουργικο μου αφου δεν περνει sd καρτα το κινητο?

υ/γ 1.σας ευχαριστω προκαταβολικα,

υ/γ 2.αν υπαρχει καποια καλυτερη και πιο ελαφρια ρομ που να φερνει σε στοκ ανδροιδ ,παρακαλω δωστε μου λινκ

η cyanogenmod και ολες οσες μοιαζουν με rom του nexus (AOSP) δεν εχουν ραδιοφωνο

για να περασεις ρομ πρεπει πρωτα να περασεις custom recovery,αυτο ειναι το twrp που ειδες και μεσα απο εκει φλασαρεις/περνας τη καθε rom.εισαι στην 4.4.2 η 4.2.2? αν θες να το κανεις μπορω να σου δωσω λινκ με οδηγιες πως θα το κανεις

back up κανεις μεσα απο τη recovery στην sdcard του τηλεφωνου και μετα το περνας σε pc αν θες και το σβηνεις η αγοραζεις otg φλασακι η meenova που ειναι usb ανταπτορας για εξωτερικη sdcard

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το tweaksbox εχει περισοτερες επιλογες αλλα σε δυο πραγματα πασχει το ενα ειναι οτι υπολειτουργει η δυνατοτητα να περνει το navbar και το status bar το χρωμα της καθε εφαρμογης και το αλλο ειναι οτι τουλαχιστον εγω ποτε δεν καταφερα με tweaksbox να διωξω τις σκιες (μαυριλα) που εμφανιζονται στα status και navbar στη homescreen οποτε γι αυτους τους λογους εχω και το g2 xposed.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η cyanogenmod και ολες οσες μοιαζουν με rom του nexus (AOSP) δεν εχουν ραδιοφωνο

για να περασεις ρομ πρεπει πρωτα να περασεις custom recovery,αυτο ειναι το twrp που ειδες και μεσα απο εκει φλασαρεις/περνας τη καθε rom.εισαι στην 4.4.2 η 4.2.2? αν θες να το κανεις μπορω να σου δωσω λινκ με οδηγιες πως θα το κανεις

back up κανεις μεσα απο τη recovery στην sdcard του τηλεφωνου και μετα το περνας σε pc αν θες και το σβηνεις η αγοραζεις otg φλασακι η meenova που ειναι usb ανταπτορας για εξωτερικη sdcard

εχω τη 4.4.2 οκ μετα μπορω να βαλω το ραδιοφωνο???εσυ προτεινεις τη cyanogenmod η καποια αλλη?αν μπορεις δωσε μου τις οδηγιες για να μη σας ζαλιζω

Μια μικρη περιηγηση να κανεις στους οδηγους της lg θα βρεις τις απαντησεις που θες..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Οπότε θα κατεβάσω και τα δυο και θα δω .

Το greenify άμα το πληρώσεις μπορείς να κάνεις hibernation και σε εφαρμογές συστήματος

Κάτι άσχετο . Έχω πρόβλημα με το tapatalk ,του έκανα εκκαθάριση δεδομένων γιατί μου έκανε κάτι χαζά και από τότε δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε με το google account μου ούτε με αφήνει να κάνω νέο . Μου βγάζει connection error . Έχει τύχη σε κανέναν .

Δοκίμασα να το σβήσω και να το ξαναβάλω αλλά τίποτα......

Θοδωρης

εχω τη 4.4.2 οκ μετα μπορω να βαλω το ραδιοφωνο???εσυ προτεινεις τη cyanogenmod η καποια αλλη?αν μπορεις δωσε μου τις οδηγιες για να μη σας ζαλιζω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496απο εδω περνας custom recovery

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383778 κοιτα εδω το βημα 4 και 5 μετα αλλα μην ασχοληθεις απο κει για να βαλεις recovery γιατι ο οδηγος αυτος ειναι για 4.2.2 απλα σου το εδωσα για να δεις πως περνεις back up και τα wipes που πρεπει να κανεις πριν περασεις rom

ραδιοφωνο δεν μπορεις να βαλεις παρα μονο εφαρμογες ραδιοφωνου απο το play store αν θες ραδιοφωνο κυτα εδω καποιες rom που ειναι βασισμενες σε stock rom της LG

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745

σε ευχαριστω φιλε stan1

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496απο εδω περνας custom recovery

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383778 κοιτα εδω το βημα 4 και 5 μετα αλλα μην ασχοληθεις απο κει για να βαλεις recovery γιατι ο οδηγος αυτος ειναι για 4.2.2 απλα σου το εδωσα για να δεις πως περνεις back up και τα wipes που πρεπει να κανεις πριν περασεις rom

ραδιοφωνο δεν μπορεις να βαλεις παρα μονο εφαρμογες ραδιοφωνου απο το play store αν θες ραδιοφωνο κυτα εδω καποιες rom που ειναι βασισμενες σε stock rom της LG

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745

απο οτι φαινεται εδω :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532922&page=2 το ευρωπαικο μοντελο το οποιο ειχε ηδη ραδιο μπορει με μια προσθεση ενος apk να αποκτησει και σε nexus rom.

μια ερωτηση ,αν βαλω μια απο αυτες τις ρομ θα εχω περισσοτερο διαθεσιμο χωρο?ρωταω επειδη ειναι μικροτερες σε μεγεθος σε σχεση με τη ρομ της lg

Του Maxdi η rom που παμε για να ρυθμισουμε στο usb να ανοιξουμε του φακελους,ωστε να τους δουμε στο pc;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

εβαλα mahdi ετσι επειδη βαριομουνα και ελεγα να τη κρατησω μερικες μερες να δω...ουτε το στικακι δεν διαβαζε οποτε πηρε ποδι,ειμαι της γνωμης οτι το g2 χαραμιζεται με aosp roms

εβαλα mahdi ετσι επειδη βαριομουνα και ελεγα να τη κρατησω μερικες μερες να δω...ουτε το στικακι δεν διαβαζε οποτε πηρε ποδι,ειμαι της γνωμης οτι το g2 χαραμιζεται με aosp roms

Πως την εβγαλες βρε φιλε γιατι και εγω δεν την γουσταρω....Εσυ τι εβαλες τωρα;

Πως την εβγαλες βρε φιλε γιατι και εγω δεν την γουσταρω....Εσυ τι εβαλες τωρα;

sorry που στο λεω ετσι αλλα εσυ η πρεπει να κατσεις να ψαχτεις λιγο παραπανω με αυτα πριν κανεις οτιδηποτε η να μεινεις σε μια που σε ικανοποιει και να μην το πειραζεις πολυ...γιατι απ τις ερωτησεις που κανεις καταλαβαινω οτι εχεις καποια κενα και μπορει να γινει καμια στραβη με το τηλεφωνο και να χασεις ιμει και τετοια

τωρα για να "βγαλεις" μια rom κανεις τα wipes στη recovery και περνας μια αλλη η το καλυτερο εχεις κρατησεις back up της rom που προτιμας και κανεις restore το back up

sorry που στο λεω ετσι αλλα εσυ η πρεπει να κατσεις να ψαχτεις λιγο παραπανω με αυτα πριν κανεις οτιδηποτε η να μεινεις σε μια που σε ικανοποιει και να μην το πειραζεις πολυ...γιατι απ τις ερωτησεις που κανεις καταλαβαινω οτι εχεις καποια κενα και μπορει να γινει καμια στραβη με το τηλεφωνο και χασεις ιμει και τετοια

τωρα για να "βγαλεις" μια rom κανεις τα wipes στη recovery και περνας μια αλλη η το καλυτερο εχεις κρατησεις back up της rom που προτιμας και κανεις restore το back up

Ελα βρε φιλε μην κραζεις τον παππου...Το ψαχνω και εγω.:O

Ελα βρε φιλε μην κραζεις τον παππου...Το ψαχνω και εγω.:O

δεν σε κραζω,συμβουλευτηκα στο λεω γιατι απο τις ερωτησεις που κανεις καταλαβαινω καποια πραγματα ;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει δοκιμάσει κανεις Flex 2.1 με καποιον Dorimanx kernel ?

Αν ναι πως παει ?

βαρεθηκες κιολας τη mahdi? :lol:

μια χαρα παει καλυτερη μπαταρια εχω δει με το simple v1 τωρα εβαλα το 4.3.1 dorimanx απο μπαταρια δεν μπορω να πω κατα τα αλλα μια χαρα φενεται...βεβαια το knock code με το kernel που εδωσε χτες ο cloudyfa ηταν πιο accurate

δεν σε κραζω,συμβουλευτηκα στο λεω γιατι απο τις ερωτησεις που κανεις καταλαβαινω καποια πραγματα ;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βαρεθηκες κιολας τη mahdi? :lol:

μια χαρα παει καλυτερη μπαταρια εχω δει με το simple v1 τωρα εβαλα το 4.3.1 dorimanx απο μπαταρια δεν μπορω να πω κατα τα αλλα μια χαρα φενεται...βεβαια το knock code με το kernel που εδωσε χτες ο cloudyfa ηταν πιο accurate

H maxdi δεν μου αρεσε καθολου...αλλου τα κουμπια αλλου οι εφαρμογες να τις φτιαξω...Ελα πες μου τι προτεινεις εσυ;Ποια ρομ κτλ.

Τι εννοείς δεν διαβάζει το στικακι?γίνεται κανονικά με κάποιο App υπό το play για να το κάνεις mount και το βλέπει.αν εννοείς στο recovery είναι θέμα recovery και όχι Rom.

Τι εννοείς δεν διαβάζει το στικακι?γίνεται κανονικά με κάποιο App υπό το play για να το κάνεις mount και το βλέπει.αν εννοείς στο recovery είναι θέμα recovery και όχι Rom.

οκ δεν το ηξερα αυτο αλλα και παλι δεν θα τη κραταγα,η recovery εβλεπε το στικακι

H maxdi δεν μου αρεσε καθολου...αλλου τα κουμπια αλλου οι εφαρμογες να τις φτιαξω...Ελα πες μου τι προτεινεις εσυ;Ποια ρομ κτλ.

εγω επειδη προτιμω μαυρα μενου παντα γυρναω στη cloudyflex...γενικα καποια του cloudyfa προτεινω

οκ δεν το ηξερα αυτο αλλα και παλι δεν θα τη κραταγα,η recovery εβλεπε το στικακι

εγω επειδη προτιμω μαυρα μενου παντα γυρναω στη cloudyflex...γενικα καποια του cloudyfa προτεινω

Ωραια κατεβαζω τωρα την flex 2.1 και χρειαζετε dorimax κτλ μετα;

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την τοποθεσία μέσω wi-fi η data. Δεν μου δουλεύει το google map χωρίς GPS Ούτε το weather.

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

Θοδωρης

Κανένας?

Έκανα ξανά εγκατάσταση της ρομ γιατί δεν έβγαλα άκρη αλλά πάλι δεν δουλεύει.........

Θοδωρης

Κανένας?

Έκανα ξανά εγκατάσταση της ρομ γιατί δεν έβγαλα άκρη αλλά πάλι δεν δουλεύει.........

Δηλαδή ανοίγει η επιλογή για GPS Και δεν έχεις σημα; ή δεν ανοίγει η επιλογή;

Δημήτρης

Δεν μπορεί να βρει την τοποθεσία μου μέσω wi-fi η 3G .και δεν υπάρχει επιλογή στο μενού ρυθμισεις-γενικές-τοποθεσία για να τα ενεργοποιήσω.

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/841/19ul.png

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

A?

κατσε με τη χιλιοκλειδωμενη στοκ εσυ καλυτερα.

ακου χαραμιζεται το κινητο με τις aosp roms

Vamos Aris

Είμαι σε δίλημμα.....

Cloudy Pro 2 ή Cloudy Flex ?????

Όποιος έχει δοκιμάσει και τις 2 περιμένω να βοηθήσει ή όποιος έχει δοκιμάσει κάποια από τις 2 να πει τα υπέρ και κατά...

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro