stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πες μου λιγάκι απο ταχύτητα μπαταρία πως παει? Κ τι παραπανω έχει απο την flex 2?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864 το Link το ειδα..αγγλικά καλά δεν κατέχω..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 το Link το ειδα..αγγλικά καλά δεν κατέχω..... καλη ειναι....μη τη φοβασαι βαλτην να δεις και απο μονος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Παίδες το χρυσό 32αρι μου (κωδικός χώρας ARE/UNITED ARAB EMIRATES) δεν πιάνει 4G στα ίδια σημεία που με το προηγούμενο G2 έπιανα. Μέχρι 3G πάει. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Κάποιος φίλος μου είπε να περάσω Ευρωπαϊκή ROM. Υπάρχει κανένας οδηγός; Θα μου έρχονται μετά τα μελλοντικά updates; Edited April 22, 2014 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδες για εμενα η στοκ ειναι κομπλε.ΕΚΤΟΣ απο μερικες φορες που λαγκαρει το Home screen. Αν παω σε custom τι παραπανω θα κερδισω?(περα απο zipaligned κλπ κλπ) Υπαρχει καποια ουσιαστικη βελτιωση? γιατι μεχρι τωρα μονο για battery drain ακουω :/ Υ.Γ παλια που ειχα το σ3 φλασαρα καθε μερα και ρομ xD Y.Γ2 Για να εχω 4G με cosmote w'up πρεπει να εχω βαλει πακετο? (εστειλα ενα μηνυμα στο 1333) αλλα δεν μου εχει ενεργποιηθει τιποτα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 καλη ειναι....μη τη φοβασαι βαλτην να δεις και απο μονος σου φιλε μου την περασα...ποποποποο..τι ρομαρα ειναι αυτη ρε συ...σφαιρα..πριν πατησω πληκτρο κανει εκτελεση....!!τα ειδα ολα....και η μαυριλα συνηθιζετε..δεν ειναι τπτ..!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 επειδη μονο εγω ειμαι aosp λεω να περασω καμια απο αυτες που λετε.dpi αλλαζουμε ευκολα?απο παραμετροποιηση λενε τιποτα?ενδιαφερομαι κυριως για σμικρυνση nav keys Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Είχα την 4.4.2 κατεβασμενη ΟΤΑ εδω και 10 ημερες στο κινητο. απλα δεν την εγκαθηστουσα γιατι ηθελα να δοκιμασω την 4.2 που την ειχα κανει και ρουτ. Ε λεω πριν λιγο δεν κανω αναβαθμιση;; Οποτε 1) ξεπαγωνω οτι ειχα παγωμενο με το titanium 2) kaνω επαναφορα εργοστασιακων, φυσικα χανω την ηδη κατεβασμενη εκδοση 4.4.2 3) προσπαθω εδω και ωρα με ΟΤΑ αλλα και με pc souite να κανω αναβαθμιση αλλα και απο τα 2 παιρνω: η συνδεση με τον διακομιστη δεν ειναι εφικτη προσπαθηστε αργοτερα. Αυτο θα πει γκαντεμια , δεν θελει να δω 4.4.2 στο δικό μου:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 σοκ!250 η ρομ κ τα gapps με slimkat,1gb η lightning!! αντε να δουμε Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 επειδη μονο εγω ειμαι aosp λεω να περασω καμια απο αυτες που λετε.dpi αλλαζουμε ευκολα?απο παραμετροποιηση λενε τιποτα?ενδιαφερομαι κυριως για σμικρυνση nav keys dpi με texdroider και navbar με gravity box νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 φιλε μου την περασα...ποποποποο..τι ρομαρα ειναι αυτη ρε συ...σφαιρα..πριν πατησω πληκτρο κανει εκτελεση....!!τα ειδα ολα....και η μαυριλα συνηθιζετε..δεν ειναι τπτ..!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ Για ποια λες? Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Για ποια λες? Για να λέει μαυρίλα εννοεί cloudyflex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Yes..cloudyflex 2.1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 dpi με texdroider και navbar με gravity box νομίζω κατι τετοια βρηκα και γω,μολις την περασα,καλη φαινεται,σβελτη.απλα δεν εχω συνηθισει σε καμια στοκ ποτε,παντα εφευγαν απο τη πρωτη μερα. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Παιδια καλησπερα,ειναι 4.4.2 στοκ χωρις ροοτ.ποια τομ μου προτινετε?βασικο ειναι να εχω καλη μπαταρια ,αν κ;ι δεν εχω παραπονο κ;ι τωρα,απλα θελω να κλεισω και καποιες εφαρμογες του συστηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Παιδια καλησπερα,ειναι 4.4.2 στοκ χωρις ροοτ.ποια τομ μου προτινετε?βασικο ειναι να εχω καλη μπαταρια ,αν κ;ι δεν εχω παραπονο κ;ι τωρα,απλα θελω να κλεισω και καποιες εφαρμογες του συστηματος. Αν σου αρέσει το μαύρο cloudyflex αν όχι cloudy stock ή lighting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 καλημερες.. γνωριζει κανεις εαν γινετε να αλλαξω το λευκο χρωμα απο το ρολοι στην quickwindow.?εχω κατεβασει - πληρωσει το G2 settings ..μηπως γινετε κατι απο τις ρυθμισεις του? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Παίδες το χρυσό 32αρι μου (κωδικός χώρας ARE/UNITED ARAB EMIRATES) δεν πιάνει 4G στα ίδια σημεία που με το προηγούμενο G2 έπιανα. Μέχρι 3G πάει. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Κάποιος φίλος μου είπε να περάσω Ευρωπαϊκή ROM. Υπάρχει κανένας οδηγός; Θα μου έρχονται μετά τα μελλοντικά updates; Καλημέρα, κάποια βοήθεια; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καλημέρα, κάποια βοήθεια; :O Καλημέρα..στο μενου της λειτουργιας δικτύου εχεις επιλογη για 4g?αν οχι η ρομ σου δεν το υποστηρίζει και θα πρεπει να φλασαρεις μια Ευρωπαϊκή. Η διαδικασια υπάρχει στην ενοτητα του φορουμ με τους οδηγούς..ειναι τα βηματα κατω απο το how to unroot. . Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καλημέρα..στο μενου της λειτουργιας δικτύου εχεις επιλογη για 4g?αν οχι η ρομ σου δεν το υποστηρίζει και θα πρεπει να φλασαρεις μια Ευρωπαϊκή. Η διαδικασια υπάρχει στην ενοτητα του φορουμ με τους οδηγούς..ειναι τα βηματα κατω απο το how to unroot. . Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν υπάρχει η επιλογή για 4G στο μενού λειτουργίας δικτύου. Ποια ROM πρέπει να κατεβάσω για το 32αρι; Βλέπω ο οδηγός ότι γράφει How To Unroot για 4.2.2 JellyBean. Η ίδια διαδικασία είναι και για την KitKat; Μετά θα έχω μια εντελώς στοκ συσκευή έτσι ώστε να μπορώ να παίρνω τα μελλοντικά updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Την έστρωσα κάπως την lightning.. Εκτός από το πληκτρολόγιο, δεν έχει κατέβει το dpi του και πιάνει τη μισή οθόνη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 εγω παίδες εχω παραμείνει στην cloudystock 1.2 που εχω 0 προβλήματα και γενικα ικανοποιημένος.. κατέβασα την cloudyflex 2.1 αλλα το σκέφτομαι να την δοκιμάσω ή οχι.. έχει καμιά σημαντική βελτίωση ή τσάμπα ο κόπος? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 εγω παίδες εχω παραμείνει στην cloudystock 1.2 που εχω 0 προβλήματα και γενικα ικανοποιημένος.. κατέβασα την cloudyflex 2.1 αλλα το σκέφτομαι να την δοκιμάσω ή οχι.. έχει καμιά σημαντική βελτίωση ή τσάμπα ο κόπος? βαλτην με κλειστα ματια...θα κατα ενθουσιαστης..!! ερωτηση παιδια..πριν βαλω την flex ειχα καποιες επαφες στα αγαπημενα.. τωρα μου εμφανιζει τις επαφες μου που ειναι συχρονισμενες με το google λογαριασμο μου.αλλα η επαφες που ειχα στα αγαπημενα δεν εμφανιζονται καθολου στο τηλεφωνω... και οταν τις βρω μου εχει επιλογη να καλεσω σε αυτες μονο με με viber h whats up... τι παιχτηκε..?? επισης εχω κρατησει αντιγραφο με titanium αλλα δεν ξερω εαν μπορω να περασω - επαναφερω μονο επαφες ..?? και με το lg backup κρατησα αλλα εκεινο μου λεει πως απο προηγουμενη εκδοση δεν μπορει να επαναφερει..!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 βαλτην με κλειστα ματια...θα κατα ενθουσιαστης..!! ερωτηση παιδια..πριν βαλω την flex ειχα καποιες επαφες στα αγαπημενα.. τωρα μου εμφανιζει τις επαφες μου που ειναι συχρονισμενες με το google λογαριασμο μου.αλλα η επαφες που ειχα στα αγαπημενα δεν εμφανιζονται καθολου στο τηλεφωνω... και οταν τις βρω μου εχει επιλογη να καλεσω σε αυτες μονο με με viber h whats up... τι παιχτηκε..?? επισης εχω κρατησει αντιγραφο με titanium αλλα δεν ξερω εαν μπορω να περασω - επαναφερω μονο επαφες ..?? και με το lg backup κρατησα αλλα εκεινο μου λεει πως απο προηγουμενη εκδοση δεν μπορει να επαναφερει..!!! Δεν νομίζω ότι το titanium backup κάνει backup στις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δεν νομίζω ότι το titanium backup κάνει backup στις επαφές τι προτεινεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts