Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703286

Κορυφαίος dev να ξέρετε παιδιά... Εχει την ίδια rom για το Optimus G που ήμουν παλιά.... Και την βλέπω πλήρης.... Καλή μπαταρία λέει, είναι μόνο 1GB, έχει mod κάμερας και ήχου... Και πολλά άλλα... Την περνάω μόλις δώσει download link

Είναι πολύ καλός dev Ναι. Τώρα είδα ότι έβγαλε η spiderio 4.4.2. Πολλές ρομ έχουμε σιγά σιγά άντε να ξεκινήσουν και κερνελ να φτιάχνουν. Θα βάλω σήμερα simple kernel

Δημήτρης

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απλά για την ιστορία!!

Η CloudyStock ΔΕΝ εχει πολλα downloads... Ολοι προτιμανε CloudyFlex & CloudyPro 2

Θα μου πεις, που το ξερεις εσυ ? Εχω Seedbox ( οποιος ασχολειται με torrent ξερει, οποιος δεν ξερει ας μου πει να του εξηγησω ) και εχω μεσα και seedarw αυτα τα 3 αρχεια...

σε 1 βδομάδα εχω δωσει τα εξης

CloudyFlex = 32 GB

CloudyStock = 11.5 GB

CloudyPro = 76.5 GB

CloudyPro με CloudyStock που ειναι 4.4 KK & οι δυο οι διαφορες ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ! 6.9 φορες πανω ειναι πιο δημοφιλης η Pro!

Edited by DjTony

Άλλαξα κερνελ. Δεν θα έπρεπε στις ρυθμίσεις εκεί που λέει για το λογισμικό πληροφορίες να λέει και το όνομα του κερνελ;γιατί δεν άλλαξε όνομα από ότι είδα
Δημήτρης

Αν και εχω simple kernel κανα 8ωρο, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι βλεπω βελτιωση στην μπαταρια.

Λογικο αφου τον εχει ρυθμισει να δουλευει σπανιοτερα στο τερμα..

Αν και εχω simple kernel κανα 8ωρο, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι βλεπω βελτιωση στην μπαταρια.

Να φανταστώ και στην Spiderio που ειναι stock based custom rom μπορω να περασω τον Simple ε?

σου λέει στην έκδοση κερνελ simple;γιατί εμένα ακόμα το παλιό γραφει

Δημήτρης

Απλά για την ιστορία!!

Η CloudyStock ΔΕΝ εχει πολλα downloads... Ολοι προτιμανε CloudyFlex & CloudyPro 2

Θα μου πεις, που το ξερεις εσυ ? Εχω Seedbox ( οποιος ασχολειται με torrent ξερει, οποιος δεν ξερει ας μου πει να του εξηγησω ) και εχω μεσα και seedarw αυτα τα 3 αρχεια...

CloudyFlex = 32 GB

CloudyStock = 11.5 GB

CloudyPro = 76.5 GB

CloudyPro με CloudyStock που ειναι 4.4 KK & οι δυο οι διαφορες ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ! 6.9 φορες πανω ειναι πιο δημοφιλης η Pro!

Από μπαταρία ποια θεωρείται καλύτερή;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Δεν ξερω, ισως η καινουρια η Spiderio

Βγήκε το link

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Απλά για την ιστορία!!

CloudyFlex = 32 GB

CloudyStock = 11.5 GB

CloudyPro = 76.5 GB

Παλι λαθος εκτιμηση. Μην ξεχνας οτι οι πιο πολλοι δεν την κατεβαζουν απο torrent αλλα απο direct download.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παλι λαθος εκτιμηση. Μην ξεχνας οτι οι πιο πολλοι δεν την κατεβαζουν απο torrent αλλα απο direct download.

Και ομως ολοι ζητανε torrent γιατι το Direct παει με 300kbps ενω το torrent max

Τώρα έχει δίκιο ο μάστορας DjTony..

Απλα το ειπα πριν επειδη το ειδα μονος μου, δεν ηθελα να δειξω κατι...Ετυχε και ειχα Seedbox & το ειδα... + οτι καθε φορα που παταω Direct Link απο το XDA νομιζω πως εχω 56Κ, σηκωνω το τηλεφωνο να δω αν κανει τον χαρακτηριστικο ηχο :P

Μόνο τα mirrors απο mega.co.nz - Google Drive κλπ sites πανε σφερα... Να τωρα την spiderio την παιρνω με 1.7 απο το Mega...

σου λέει στην έκδοση κερνελ simple;γιατί εμένα ακόμα το παλιό γραφει

Οχι δεν το γρααφει. Στο cpu spy ομως φαινεται ο developer, και ο interactive governor.

Και ομως ολοι ζητανε torrent γιατι το Direct παει με 300kbps ενω το torrent max

Η ταχυτερη λυση (χωρις χαλασμενα download ή να σταματα πχ στο 90%) ειναι ο advanced download manager. Κανει και segmend download (σπαει το αρχειο στα 4 και κατεβαζει ταυτοχρονα). Εχω δοκιμασει και torrent, ολα πανω στο κινητο, το pc το εχω καταργησει.

Ποιο γρηγορα κατεβαζω ετσι.

Επισης περα απο τα download που μετρας, εγω αυτο που βλεπω ειναι παρομοια views στις 2 ρομ στο xda. Η pro εχει παραπανω αλλα βγηκε νωριτερα.

Ισοπαλια θα προεβλεπα.. Ποιο απροβληματιστη ειναι η stock και μετα η pro..

Ασε που ο κοσμος δεν εχει παντα δικιο σε ποια ρομ προτιμα και κατεβαζει..

Την pro την κατεβαζουν για το νεο τροπο ξεκλειδωματος. Αμα δε σε ενδιαφερει αυτο δεν εχεις κανενα λογο να την προτιμησεις.

Εχει βγει και η cloudflex ..?? Μπορω να την περάσω?? Κάποιο λινκ παρακαλώ??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλησπέρα!

rooted και πάλι σήμερα, έβγαλα τη nav bar και επέστρεψα στον lmt launcher αλλά όταν κάνω slide από κάτω μου βγάζει το quick memo αντί για τον lmt

Πως μπορώ να το ξεφορτωθώ αυτό?

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Καλησπέρα!

rooted και πάλι σήμερα, έβγαλα τη nav bar και επέστρεψα στον lmt launcher αλλά όταν κάνω slide από κάτω μου βγάζει το quick memo αντί για τον lmt

Πως μπορώ να το ξεφορτωθώ αυτό?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689890

Καλημέρα, έτσι την πάτησα και εγώ, μπες στο recovery mod και εγκατέστησε την cloudystock ακολουθόντας φυσικά τις οδηγίες του developer.

Η βλακεια ειναι οτι δεν μου δινει επιλογη η cwm για install zip external sd..Καμοια αλλη λυση ρε παιδια;

Η βλακεια ειναι οτι δεν μου δινει επιλογη η cwm για install zip external sd..Καμοια αλλη λυση ρε παιδια;

Εχεις PM απο εχθες

Έβαλα αυτή τη rom του spiderio. Οι πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με claydystock είναι μεικτές. Σαν rom έχει αρκετά πραγματάκια ενσωματωμένα που δεν τα έχει η claudystock όπως κάποια mod για ήχο και κάμερα αλλά και αρκετό lag (όχι τρομερά ενοχλητικό) χωρίς καν να έχω βάλει κάποια δική μου εφαρμογή ακόμη.

Έβαλα αυτή τη rom του spiderio. Οι πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με claydystock είναι μεικτές. Σαν rom έχει αρκετά πραγματάκια ενσωματωμένα που δεν τα έχει η claudystock όπως κάποια mod για ήχο και κάμερα αλλά και αρκετό lag (όχι τρομερά ενοχλητικό) χωρίς καν να έχω βάλει κάποια δική μου εφαρμογή ακόμη.

Lag ? Περιεργο... Εχεις αφαιρεσει πραγματα απο Titanium ? Εχεις βαλει Greenify ?

Lag ? Περιεργο... Εχεις αφαιρεσει πραγματα απο Titanium ? Εχεις βαλει Greenify ?

Τίποτα δεν έχω βάλει ακόμη. Απλά εγκατάσταση έκανα την rom και είδα ένα μικρό lag χωρίς να έχω πειράξει τίποτα ακόμη και χωρίς να έχω βάλει δικές μου εφαρμογές ακόμη.

Τίποτα δεν έχω βάλει ακόμη. Απλά εγκατάσταση έκανα την rom και είδα ένα μικρό lag χωρίς να έχω πειράξει τίποτα ακόμη και χωρίς να έχω βάλει δικές μου εφαρμογές ακόμη.

εβαλα και εγω σπιντεριο πολυ λαγκ την εβγαλα εβαλα pardus v5 λαδακι ειναι