panosfx Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Έχει κατι παραπανω η Pro ? Μπες ρε συ xda και δες μονος σου τις διαφορες τους. Η pro εχει call recording(που τωρα στην 1.3 εχει και η stock 1.3),εχει το split view,knock code,ART κτλ. Τo ΑRT βεβαια δεν το προτεινω καθως καταπινει την μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 1η φορα που δοκιμασα την 4.2.2 το MOD για την καμερα του XDABBED ή καπως ετσι :P Πραγματικα τρομερη διαφορα... Ειδικα σε νυχτερινες ληψεις βγαινουν αρκετα καλες πλεον... & εστιαζει & πιο γρηγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 1η φορα που δοκιμασα την 4.2.2 το MOD για την καμερα του XDABBED ή καπως ετσι :P Πραγματικα τρομερη διαφορα... Ειδικα σε νυχτερινες ληψεις βγαινουν αρκετα καλες πλεον... & εστιαζει & πιο γρηγορα! Μακάρι Τόνυ με δίνεις κουράγιο όταν το κάνω ρουτ να περάσω κάποιο Μοντ να στρώσει η κάμερα στις νυχτερινές λήψεις! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μπες ρε συ xda και δες μονος σου τις διαφορες τους. Η pro εχει call recording(που τωρα στην 1.3 εχει και η stock 1.3),εχει το split view,knock code,ART κτλ. Τo ΑRT βεβαια δεν το προτεινω καθως καταπινει την μπαταρια... Καλημερα.Δηλαδη φιλε εγω που εχω την CloudyStock 1.2 πως θα περασω την Cloudy pro II 1.2;Αξιζει εχει διαφορες; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημερα.Δηλαδη φιλε εγω που εχω την CloudyStock 1.2 πως θα περασω την Cloudy pro II 1.2;Αξιζει εχει διαφορες; Με τον κλασσικο τροπο. Wipe data,wipe cache,wipe davlik cache και φλασαρισμα την ρομ. Τωρα το αν αξιζει ή οχι μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις.Δες τι δινει η μια και τι η αλλη και κρινε μονος σου. CloudyPro II 1.2 και CloudyStock 1.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με τον κλασσικο τροπο. Wipe data,wipe cache,wipe davlik cache και φλασαρισμα την ρομ. Τωρα το αν αξιζει ή οχι μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις.Δες τι δινει η μια και τι η αλλη και κρινε μονος σου. CloudyPro II 1.2 και CloudyStock 1.3 Eνταξει ευχαριστω.Βασικα με ενδιαφερει η καλυτερευση της cameras και το call recorder.Na rvthsv.Oι εφαρμογες που εχω εγκαταστησει χανονται ετσι;Θελουν παλι απο την αρχη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μολις συνδεθεις στο gmail λογαριασμο σου θα τις κατεβασει μονο του. Επισης αν θες την γνωμη μου βαλε το mod για την καμερα του xdabbeb αλλα κατεβασε την σωστη. Αλλο mod ειναι για την καθε ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Για να στήσω το mod xdabbed σε lg stock kit Kat, πώς θα πάρω backup την τρέχουσα εφαρμογή της κάμερας μήπως γίνει καμία στραβή; δεν το κατάλαβα αυτό που λέει ο xdabbed με τα flashable zip. Πώς γίνεται; επίσης μπορώ να πάρω nandroid backup σε μαμά ΚΚ 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μολις συνδεθεις στο gmail λογαριασμο σου θα τις κατεβασει μονο του. Επισης αν θες την γνωμη μου βαλε το mod για την καμερα του xdabbeb αλλα κατεβασε την σωστη. Αλλο mod ειναι για την καθε ρομ. Δηλαδη λεω να κατεβασω την Cloudy Pro II 1.2 Mετα θα βαλω το mod της καμερας;Μπορεις να μου το δωσεις το λινκ μην κανω καμμια χαζομαρα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δηλαδη λεω να κατεβασω την Cloudy Pro II 1.2 Mετα θα βαλω το mod της καμερας;Μπορεις να μου το δωσεις το λινκ μην κανω καμμια χαζομαρα; Ναι πρωτα την ρομ και μετα το μοντ. http://d-h.st/w59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Για να στήσω το mod xdabbed σε lg stock kit Kat, πώς θα πάρω backup την τρέχουσα εφαρμογή της κάμερας μήπως γίνει καμία στραβή; δεν το κατάλαβα αυτό που λέει ο xdabbed με τα flashable zip. Πώς γίνεται; επίσης μπορώ να πάρω nandroid backup σε μαμά ΚΚ 4.4.2; Αν εχεις stock Kit Kat αρα δεν εχεις root ουτε custom recovery, αρα νομιζω δεν μπορεις να κανεις nandroid back up! Σιγουρα παντως δε μπορεις να περασεις το mod της καμερας του xdabbed γιατι το περνας μεσω του custom recovery (εκτος αν δοκιμασεις τις εκδοσεις APK που εβαλε αλλα δεν τις εχω δοκιμασει να σου πω τι γινεται) κατεβασεις αρχικα τα ζιπακια που εχει για back up και restore της stock καμερας, παιρνεις το back up και μετα φλασαρεις το σωστο mod! Ολα αυτα ομως μεσω του recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Με τον κλασσικο τροπο. Wipe data,wipe cache,wipe davlik cache και φλασαρισμα την ρομ. Τωρα το αν αξιζει ή οχι μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις.Δες τι δινει η μια και τι η αλλη και κρινε μονος σου. CloudyPro II 1.2 και CloudyStock 1.3 Φιλε εκει που λες ....wipe davlik cache και φλασαρισμα την ρομ δεν το βλεπω το wipe...... Ακυρο ενταξει το βρηκα!Ευχαριστω. Edited March 30, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημερα στην παρεα! Ειμαι με CM 11 build UNOFFICIAL του TEMASEK, πολυ καλος dev, δινει CM 11 & σε αλλα κινητα... 9 Ωρες και η μπαταρια καλα κρατει! 100% ακομα.... ΤΟ ΜΟΝΟ που λειπει η ειναι η ΜΑΜΑ ΚΑΜΕΡΑ... τιποτα αλλο πραγματικα... ειναι ταχυτατο, με πολυ καλη μπαταρια απο οτι φαινεται... θα δειξει κιολας μεχρι το1% πως θα παει, θα ποσταρω εικονες... Πραγματικα αν μπρουσε κανεις & αν ξερει να μου πει αν μπορω να περασω την μαμα καμερα με το mod για 4Κ μιας και ειναι Kit Kat πραγματικα θα ηταν ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ναι πρωτα την ρομ και μετα το μοντ. http://d-h.st/w59 Μετα την εγκατασταση της rom και εφοσον εχω πλεον βαλει την rom ξαναμπαινω μεσω Reboot σε recovery και κανω instal to zip αρχειο που εχω βαλει νωριτερα σε φακελλο της sd card μου;:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 DjTony αν και δεν το εχω δοκιμασει ο Jinshnu εχει φτιαξει μοντ για CM based roms.Για κοιταξε το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900 Μετα την εγκατασταση της rom και εφοσον εχω πλεον βαλει την rom ξαναμπαινω μεσω Reboot σε recovery και κανω instal to zip αρχειο που εχω βαλει νωριτερα σε φακελλο της sd card μου;:confused: Ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 DjTony αν και δεν το εχω δοκιμασει ο Jinshnu εχει φτιαξει μοντ για CM based roms.Για κοιταξε το Όντως... Το περασα μολις... Αν η μπαταρια παει στις 2-3 μερες με κανενα 6ωρο οθονη πραγματικα το συνιστω σε ΟΛΟΥΣ να δοκιμασουν CM 11 του Temasek... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχει 4Κ αλλα τραβαει Wide 10M τουλαχιστον... Μακαρι να βαλει ο Dev... εκανα & μια ερωτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αν τραβαει φωτογραφιες σχεδον σαν την στοκ κι ενα αξιοπρεπες full hd βιντεο μια χαρα εισαι. Αυτο παντα ηταν αγκαθι στις pure Android roms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 DjTony αν και δεν το εχω δοκιμασει ο Jinshnu εχει φτιαξει μοντ για CM based roms.Για κοιταξε το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900 Ακριβως Ωραια.Το Calling Recorder στην CloudyPro II 1.2 που ειναι για ενεργοποιηση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ωραια.Το Calling Recorder στην CloudyPro II 1.2 που ειναι για ενεργοποιηση; Την ωρα που μιλας θα δεις στην οθονη στα αριστερα ,το ενα απο τα 2 κυβακια να γραφει εγγραφη. Αν δεν στο εμφανιζει πας ρυθμισεις->Ρυθμισεις κλησεων και θα τικαρεις το πληκτρο εγγραφης.Μετα θα στο εμφανιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αν τραβαει φωτογραφιες σχεδον σαν την στοκ κι ενα αξιοπρεπες full hd βιντεο μια χαρα εισαι. Αυτο παντα ηταν αγκαθι στις pure Android roms... Έβαλα 3 φωτογραφιες διπλα στο αντοιστοιχο thread, αν θες να μου πεις τη γνωμη σου :) Video τραβαει ναι πολυ καλο FHD, εχει ανεβασει τα mpbs ο Dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Έβαλα 3 φωτογραφιες διπλα στο αντοιστοιχο thread, αν θες να μου πεις τη γνωμη σου :) Video τραβαει ναι πολυ καλο FHD, εχει ανεβασει τα mpbs ο Dev Το mod για την camera πως μπορω να ξερω οτι εγκατασταθηκε;Γιατι στις ρυθμισεις μου φαινεται δεν αλλαξε κατι...:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το mod για την camera πως μπορω να ξερω οτι εγκατασταθηκε;Γιατι στις ρυθμισεις μου φαινεται δεν αλλαξε κατι...:( CM εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 CM εχεις ? Εχω περασει την CloudyPro II 1.2 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 στην cloudyPro II 1.2 εχει περασει το mod της καμερας ?? γιατι πριν λιγο την εβαλα την cloudyPro II 1.2 και εχει στην καμερα επιλογη για βιντεο UHD 3840x2160 οπως και 60fps στο 720p. Δηλαδη δεν χρειαζετε να βαλουμε κατι αλλο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εισαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts