Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση, είμαι σε ένα κλαμπ, ο φωτισμός χαμηλός... Τραβάω φωτογραφία ένα πρόσωπο και βγαίνει πολύ σκοτεινό ενώ το φλας φωτίζει όλο το κλαμπ... Τι γίνεται; με normal τραβάω.... Από γοητευτική η φωτογραφική σε χαμηλό φωτισμό... Το Ζ1 που είχα τραβούσε νύχτα τρομερές φωτογραφίες.... Μπορώ να διορθώσω την κατάσταση κάπως;

Οπως το ειπες.. Απογοητευτικη η φωτογραφικη στο σκοταδι.. Πες το στα φορουμ που τα γραφω και μου επιτιθονται... Λυση δεν εχω. Δεν μπορει να εστιασει σωστα και βγαζει ετσι.

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οπως το ειπες.. Απογοητευτικη η φωτογραφικη στο σκοταδι.. Πες το στα φορουμ που τα γραφω και μου επιτιθονται... Λυση δεν εχω. Δεν μπορει να εστιασει σωστα και βγαζει ετσι.

Ακριβώς... Δίπλα δύο κοπέλες με ένα Note 3 με έχουν ξεφτιλίσει

Ακριβώς... Δίπλα δύο κοπέλες με ένα Note 3 με έχουν ξεφτιλίσει

Note 3:Αυτο δεν ειναι τιποτε.. Εμενα με ξεφτιλισε ενας φιλος με ativ s 200€ που εγω του ειπα να το παρει.. :lol:

Για να μη παρεξηγηθουμε, μονο στο σκοταδι, σε ολα τα αλλα υπερεχει το g2.

Note 3:Αυτο δεν ειναι τιποτε.. Εμενα με ξεφτιλισε ενας φιλος με ativ s 200€ που εγω του ειπα να το παρει.. :lol:

Για να μη παρεξηγηθουμε, μονο στο σκοταδι, σε ολα τα αλλα υπερεχει το g2.

Σίγουρα.... Απλά θα μπορούσε και σε νύχτα να τραβάει σωστά

Και εγώ από έξω έρχομαι και ζοριστηκα να βγάλω καλές φωτογραφίες τραβάει καλές και το βράδυ απλά πρέπει να μπορούν οι απέναντι να σταθούν κάνα λεπτό μέχρι να εστιάσει το κινητό.Επίσης αν κουνιέται λίγο ο κόσμος με το αργό το focus το έχασες το τρένο

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

εμένα γιατι μου φαίνονται εξαιρετικές οι φώτο σε χαμηλό φωτισμό;

δοκιμάσατε night mode...ή HDR; :blink:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Επιτελους εφτιαξα τη Nav bar οπως ηθελα :D Ευχαριστουμε φιλε @sosimple για την ενημερωση για το νεο g2 tweaksbox beta2! Φιλε @TUPΑC RIP μπορουμε να μικρυνουμε τα συμβολα της nav bar οσο θελουμε, και σε συνδιασμο με Gravity Box 3.0 για Kit Kat κανεις οτι σ' αρεσει ;)

Επιτελους φιλε μου. Τι εκτρωμα ηταν αυτο;

Ευχαριστουμε sosimple για τη γρηγορη ενημερωση.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο gravity έχω ρυθμίσει στην statusbar να βλέπω μόνο ποσοστό μπαταρίας (στις επιλογές για μπαταρία) αλλά μετά απο επανεκκίνηση μου βγάζει δίπλα και το σύμβολο της μπαταρίας. μπαίνοντας στο gravity και απλα ξετικαρω και τικάρω ξανα το κουτάκι για την μπαταρία και επανέρχεται. ξέρει κανεις τι παίζει;

επίσης το slide volume μου το εμφανίζει ενώ το εχω απενεργοποιημένο απο τις ρυθμίσεις της rom (cloudystock 1.2)

εχω gravity 3.0, g2 settings beta2 και tinted status bar

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Να ρωτησω αν ξερει καποιος... το S/N τι ρολο παιζει ? δηλαδη 309 ή 400 ή 401 ?

Ποσο νεα ειναι η παρτιδα. Αυτο εχει σημασια γιατι συνηθως οι καινουριες παρτιδες διορθωνουν καποια κατασκευαστικα μικροπροβλημα της συσκευης. Πχ.για εμας το τριξιμο και το gps.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποσο νεα ειναι η παρτιδα. Αυτο εχει σημασια γιατι συνηθως οι καινουριες παρτιδες διορθωνουν καποια κατασκευαστικα μικροπροβλημα της συσκευης. Πχ.για εμας το τριξιμο και το gps.

402 λεει εμενα 6NE

402 λεει εμενα 6NE

Ειναι σκανδιναβικο (Northen Europe) φτιαγμενο τον Φεβρουαριο του 2014.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι σκανδιναβικο (Northen Europe) φτιαγμενο τον Φεβρουαριο του 2014.

Τελεια! Το πηρα ολοκαινουριο δηλαδη! τελος φεβρουαριου το πηρα

Εχει δοκιμασει κανενας Cloudy Pro ??? Λεει για Improved battery στην τελευταια εκδοση... πως παει απο μπαταρια ???

Εχει δοκιμασει κανενας Cloudy Pro ??? Λεει για Improved battery στην τελευταια εκδοση... πως παει απο μπαταρια ???

CloudyPro II 1.2 μολις εβαλα απο μπαταρια δεν ξερω ακομα .αλλα βελτιοθηκε η μαυρη οθονη στης κλησεις οταν σε περνουν

CloudyPro II 1.2 μολις εβαλα απο μπαταρια δεν ξερω ακομα .αλλα βελτιοθηκε η μαυρη οθονη στης κλησεις οταν σε περνουν

A, και οι CloudyProάδες ειχατε τετοιο προβλημα;

Οποτε φανταζομαι οτι διορθωθηκε και στην CloudyStock 1.3.

Το κακο ομως ειναι οτι ειναι βαρετο να ξαναστινεις το κινητο. Να τον ρωτησουμε αν ειναι κατι απλο, πχ αντικατασταση μερικων αρχειων συστηματος, να μας πει ποια, να το κανουμε χειροκινητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

A, και οι CloudyProάδες ειχατε τετοιο προβλημα;

Οποτε φανταζομαι οτι διορθωθηκε και στην CloudyStock 1.3.

Το κακο ομως ειναι οτι ειναι βαρετο να ξαναστινεις το κινητο. Να τον ρωτησουμε αν ειναι κατι απλο, πχ αντικατασταση μερικων αρχειων συστηματος, να μας πει ποια, να το κανουμε χειροκινητα.

Ported Clock widget

Ported RecentCall widget

Ported MiniView mode

Added Calling Recorder

Added LG TextLink

Fixed reboot command

Fixed hissing sound

Fixed LTE changing issue

Fixed slow Camera frame

Updated GApps

Rewritten all update-scripts

*Hissing sound: This is just a partially fix so some type of headset wont face this issue again, if you still have the issue, you should use G2 Tweakbox (2.0 beta)

*Rewritten scripts: With this release I'll remove the Philz Touch Recovery requirement, now you can use whatever recovery you want (TWRP, CWM, Philz)

*GPro 2 features: We'll have almost all features from GPro 2 ROM, only SplitView and Camera left (in progress, but not sure about those). Knock Code just working partially so it's not in the list.

Και αλλοι τον ρωτανε αν διορθωθηκε η αργοπορια στο αναμα της οθονης σε κληση, δεν απαντησε, αλλα προβλεπω πως οχι. Θα το εγραφε.

Μαλλον δεν θα αναβαθμισω, μιας και ητε ειναι μικρες αλλαγες, ητε αδιαφορες για μενα.

Θα περιμενω την cloudyflex kitkat σε λιγες μερες οπως λεει..

Ported Clock widget

Ported RecentCall widget

Ported MiniView mode

Added Calling Recorder

Added LG TextLink

Fixed reboot command

Fixed hissing sound

Fixed LTE changing issue

Fixed slow Camera frame

Updated GApps

Rewritten all update-scripts

*Hissing sound: This is just a partially fix so some type of headset wont face this issue again, if you still have the issue, you should use G2 Tweakbox (2.0 beta)

*Rewritten scripts: With this release I'll remove the Philz Touch Recovery requirement, now you can use whatever recovery you want (TWRP, CWM, Philz)

*GPro 2 features: We'll have almost all features from GPro 2 ROM, only SplitView and Camera left (in progress, but not sure about those). Knock Code just working partially so it's not in the list.

Και αλλοι τον ρωτανε αν διορθωθηκε η αργοπορια στο αναμα της οθονης σε κληση, δεν απαντησε, αλλα προβλεπω πως οχι. Θα το εγραφε.

Μαλλον δεν θα αναβαθμισω, μιας και ητε ειναι μικρες αλλαγες, ητε αδιαφορες για μενα.

Θα περιμενω την cloudyflex kitkat σε λιγες μερες οπως λεει..

Κι εγω αυτην περιμενω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω 2 Screen φιλε αν μπορεις σε 2-3 μερες με ποση οθονη πιανεις!

Για την ωρα φλασαρω την Cloudy Pro II 1.2 αλλα κι εγω περιμενω την Cloudy Flex kit kat.

Γνωριζει κανεις αν η CloudyPro σε γενικες γραμμες τα παει καλυτερα στη μπαταρια απο την CloudyStock ?

Γνωριζει κανεις αν η CloudyPro σε γενικες γραμμες τα παει καλυτερα στη μπαταρια απο την CloudyStock ?

O Cloudyfa λεει πως ειναι ιδιες σε αυτο τον τομεα.

Παντως επειδη εχω δοκιμασει και τις 2 κι εμενα ιδιες μου φανηκαν,γι'αυτο προτιμησα την Pro.

O Cloudyfa λεει πως ειναι ιδιες σε αυτο τον τομεα.

Παντως επειδη εχω δοκιμασει και τις 2 κι εμενα ιδιες μου φανηκαν,γι'αυτο προτιμησα την Pro.

Έχει κατι παραπανω η Pro ?