andrewk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Καλησπερα, Εχω το LG G2 D802 απο Hong Kong το οποιο το εκανα: 1) root 2) του περασα το recovery ClockWorkMod (CWM) 3) του περασα την CyanogenMod Nightly για KitKat και αφου εκανα αναβαθμιση σε 4) CyanogenMod Snapshot το κινητο κανει loop στο CWM οτι και να κανω. Του εκανα factory reset μηπως φταιει κατι και προσπαθω να κανω restore την παλιες εκδοσεις που ειχα ειτε σε CyanogenMod Nightly ειτε σε official LG rom αλλα με γυριζει συνεχως στο CWM. Ακολουθω το ακολουθο λινκ http://forum.xda-developer....php?t=2432476 αλλα με σταματαει στην ακολουθη φωτο. Προσπαθω να δω το κινητο μου απο ADB αλλα δεν τα εχω καταφερει μεχρι στιγμης. υ.γ.: Το κινητο αναγνωριζεται απο το PC μου ομως με ερωτηματικο (!) εχω κανει install τους drivers αλλα τπτ. υ.γ.2: Φαινεται οτι ειναι bricked αλλα δεν μπορω να το κανω να παει σε download mode ( up + power ή up + καλωδιο usb) Μπορει καποιος να με βοηθησει? Επειδή δεν κατάλαβα μπαίνει σε cwm Ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Περασα τη Cloudystock 1.2, ολα δουλευουν καλα προς το παρον εκτος απο ενα! Δε μπορω να μπω στο custom recovery. Οταν παταω απο το Flashify reboot to recovery μου μαυριζει η οθονη και δεν μπαινει ποτε :( Θελει κλεισιμο με το πισω πληκτρο και παλι ανοιγμα για μπουταρει! Καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Περασα τη Cloudystock 1.2, ολα δουλευουν καλα προς το παρον εκτος απο ενα! Δε μπορω να μπω στο custom recovery. Οταν παταω απο το Flashify reboot to recovery μου μαυριζει η οθονη και δεν μπαινει ποτε :( Θελει κλεισιμο με το πισω πληκτρο και παλι ανοιγμα για μπουταρει! Καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Έχασες το recovery. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Έχασες το recovery. Και τωρα πως μπορω να περασω παλι; Μπορω τωρα ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Και τωρα πως μπορω να περασω παλι; Μπορω τωρα ή οχι; Μπορείς. Κατέβασε το freegee. Φλάσαρε το cwm μέσα από την εφαρμογή πρώτα.να έχεις το WiFi ανοιχτό κ περίμενε μήπως αργήσει να το κάνει.και μετά φλασαρε το philtz από το recovery. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Επειδή δεν κατάλαβα μπαίνει σε cwm Ή όχι; Μπαινει σε CWM αλλα και να κανω restore εκδοση παλια που εχω δεν την κανει και επανερχεται στο recovery του CWM. Εχετε καποια αλλη μεθοδο η κανει να το ξυπνησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μπαινει σε CWM αλλα και να κανω restore εκδοση παλια που εχω δεν την κανει και επανερχεται στο recovery του CWM. Εχετε καποια αλλη μεθοδο η κανει να το ξυπνησω? Δοκίμασε να περάσεις μια οποιαδήποτε Rom ένα usb και να την περάσεις με full wipe με ένα otg καλώδιο μέσω του recovery.Μου φαίνεται πολύ παράξενο πάντως να μπαίνεις σε recovery και να μην μπορείς να κάνεις restore.Εκτός και αν έγινε καμία χοντρή και σου σβήστηκε το boot.img και γι'αυτό δεν ξεκινάει.Δοκίμασε να flashαρεις όπως σου είπα αλλιώς σαν εσχάτη λύση ξαναπερνα official Rom μέσω του LG pc suite.σβήσε πρώτα ότι οδηγό έχεις μέσα στο pc σου και μετά ξαναπερνα από το site της LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Δοκίμασε να περάσεις μια οποιαδήποτε Rom ένα usb και να την περάσεις με full wipe με ένα otg καλώδιο μέσω του recovery.Μου φαίνεται πολύ παράξενο πάντως να μπαίνεις σε recovery και να μην μπορείς να κάνεις restore.Εκτός και αν έγινε καμία χοντρή και σου σβήστηκε το boot.img και γι'αυτό δεν ξεκινάει.Δοκίμασε να flashαρεις όπως σου είπα αλλιώς σαν εσχάτη λύση ξαναπερνα official Rom μέσω του LG pc suite.σβήσε πρώτα ότι οδηγό έχεις μέσα στο pc σου και μετά ξαναπερνα από το site της LG. πολυ πιθανο να σβηστηκε κατι η να πατηθηκε λαθος. Ισως απο ADB με επιλογη sideload γινεται κατι? δεν εχω καλωδιο otg και με το νορμαλ της usb μου βλεπει τη συσκευη με ερωτηματικο (!). Ευχαριστω προκαταβολικα. Καθε βοηθεια ειναι χρησιμη. Επιπλεον εχω κανει wipe data/factory reset και dalvik cache. Ειχα κρατημενη στα update μια ROM του CyanogeMod την οποια την εκανα εγκατασταση αλλα παλι loop στο CWM. Προφανως εχει πατηθει καποιο αρχειο και με φερνει εκει. Εντομεταξυ προσπαθησα να κανω την official εγκατασταση αλλα με σταματαει στο σημειο που δεν βλεπει τη συσκευη απο το USB (μηπως φταει που δεν εχω OTG)? Εχει επιλογη να κανω format/system,data,cache και persist. Να το κανω η χαιρεταω τη συσκευη ετσι? Edited March 22, 2014 by airmiller72000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) σημερα το αποκτησα.πως βαζω 4.4.2?εχει γινει ροοτ?γενικα απο που να αρχισω ροοτ,custom recovery? Edited March 22, 2014 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) πολυ πιθανο να σβηστηκε κατι η να πατηθηκε λαθος. Ισως απο ADB με επιλογη sideload γινεται κατι? δεν εχω καλωδιο otg και με το νορμαλ της usb μου βλεπει τη συσκευη με ερωτηματικο (!). Ευχαριστω προκαταβολικα. Καθε βοηθεια ειναι χρησιμη. Επιπλεον εχω κανει wipe data/factory reset και dalvik cache. Ειχα κρατημενη στα update μια ROM του CyanogeMod την οποια την εκανα εγκατασταση αλλα παλι loop στο CWM. Προφανως εχει πατηθει καποιο αρχειο και με φερνει εκει. Εντομεταξυ προσπαθησα να κανω την official εγκατασταση αλλα με σταματαει στο σημειο που δεν βλεπει τη συσκευη απο το USB (μηπως φταει που δεν εχω OTG)? Εχει επιλογη να κανω format/system,data,cache και persist. Να το κανω η χαιρεταω τη συσκευη ετσι? Μη το παρατάς.κάπου στο xda έχει ένα οδηγό ακριβώς για την κατάσταση σου.Είναι λίγο μανούρα γιατί προϋποθέτει να δουλέψεις σε Linux αλλά γίνεται και με virtual engine.ουσιαστικά με adb εντολές θα δουλέψεις και θα στείλεις ένα ένα όλα τα img μέχρι να "χτίσεις" το λειτουργικό.ψάξε το και αν κάνεις υπομονή αύριο θα είμαι σπίτι να το δω να το παλέψουμε.Για την official δεν χρειάζεται otg κανονικό καλώδιο θέλει.Δε ξέρω εάν πιάσει η χειροκίνητη εγκατάσταση.άνοιξε τον device manager στο pc σου,βρες την συσκευή με το ερωτηματικό και πάτησε εγκατάσταση οδηγών χειροκίνητα.περιηγησου μέχρι να βρεις το αρχείο με τους drivers και κάνε force install.Αν το δει σωθηκες. Edit Κοίτα και εδώ μόλις το είδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689521 Edited March 22, 2014 by firekostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 σημερα το αποκτησα.πως βαζω 4.4.2?εχει γινει ροοτ?γενικα απο που να αρχισω ροοτ,custom recovery? Ή ρουτ στην official 4.2.2 ή custom rom για 4.4.2 με ρουτ. Διαλέγεις και παίρνεις... Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μη το παρατάς.κάπου στο xda έχει ένα οδηγό ακριβώς για την κατάσταση σου.Είναι λίγο μανούρα γιατί προϋποθέτει να δουλέψεις σε Linux αλλά γίνεται και με virtual engine.ουσιαστικά με adb εντολές θα δουλέψεις και θα στείλεις ένα ένα όλα τα img μέχρι να "χτίσεις" το λειτουργικό.ψάξε το και αν κάνεις υπομονή αύριο θα είμαι σπίτι να το δω να το παλέψουμε.Για την official δεν χρειάζεται otg κανονικό καλώδιο θέλει.Δε ξέρω εάν πιάσει η χειροκίνητη εγκατάσταση.άνοιξε τον device manager στο pc σου,βρες την συσκευή με το ερωτηματικό και πάτησε εγκατάσταση οδηγών χειροκίνητα.περιηγησου μέχρι να βρεις το αρχείο με τους drivers και κάνε force install.Αν το δει σωθηκες. Edit Κοίτα και εδώ μόλις το είδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689521 Το θετικο ειναι οτι μου βλεπει πλεον τη συσκευη απο το device manager. Ομως το θεμα ειναι να βαλω μια αλλη παλι ROM γιατι εχω την εντυπωση πως δεν θα κανει τπτ αυτο (για εχω ηδη εκδοση εντος της συσκευης που την κανω install απο το CWM). Η να βαλω καλυτερα τους drivers του lg g2 απο ADB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μόλις έβαλα την cloudystock 1.2 κι εγώ. Όλα κομπλέ, εκτός από το flash player. Προβλέπεται τίποτα για κιτκατ? Υπάρχει κάποιο αρχείο για κατέβασμα όπως ήταν το 11.1 για την JB? Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Αλλος ένας με cloudystock. Όλα πήγαν καλά. Το immersive mode - fullscreen πως ενεργοποιήται?? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εχει ανεβει καθολου η αναμονη στην CloudyStock 1.2 ? Εχει δηλαδη καλυτερη μπαταρια η ιδια πραματα με ολες τις Κit Kat ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πάντως απορώ με το να υπαρχει custom 4.4 με root και να μην εχει βγει root για την stock 4.4 :blink: Δηλαδη την custom πως την καναν root ?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μόλις έβαλα την cloudystock 1.2 κι εγώ. Όλα κομπλέ, εκτός από το flash player. Προβλέπεται τίποτα για κιτκατ? Υπάρχει κάποιο αρχείο για κατέβασμα όπως ήταν το 11.1 για την JB? Υπαρχει ενα τροποπ για κιτκατ. Εχω βαλει ενα λινκ πολλες σελιδες πισω. Αλλιως γκουγκλαρε το. Εχει ανεβει καθολου η αναμονη στην CloudyStock 1.2 ? Εχει δηλαδη καλυτερη μπαταρια η ιδια πραματα με ολες τις Κit Kat ? Τα ιδια φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Υστερα απο πολλες ωρες ενασχολησης καταφερα να επαναφερω μια παλια μου εκδοση του official rom του LG, ομως δειχνει υπερβολικα ασταθης και σε ασχετες στιγμες σβηνει, κανει reboot γενικα δεν ειναι κινητο για χρηση. Γενικα τι ειναι καλυτερο να κανω τωρα? To restore του CWM ειναι το ακολουθο της φωτο. Που θα βρω την εκδοση KitKat για το LG G2 official? Ευχαριστω για καθε βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Υστερα απο πολλες ωρες ενασχολησης καταφερα να επαναφερω μια παλια μου εκδοση του official rom του LG, ομως δειχνει υπερβολικα ασταθης και σε ασχετες στιγμες σβηνει, κανει reboot γενικα δεν ειναι κινητο για χρηση. Γενικα τι ειναι καλυτερο να κανω τωρα? To restore του CWM ειναι το ακολουθο της φωτο. Που θα βρω την εκδοση KitKat για το LG G2 official? Ευχαριστω για καθε βοηθεια. Καταρχην μεγεια το κινητο :lol: πως το επανεφερες τελικα?οπως λεγαμε χθες?εγω θα σου προτεινα να βρεις μια καλη 4.2.2 πχ cloudy flex να την περασεις με οοοοοοοοοοοολα τα wipes πλην internal storage για να δεις τι γινεται.προσεξε μονο μηπως θελει διαφορετικο recovery version. Μετα ριξε λιγο διαβασμα και εδω και στο xda γιατι η 4.4 εχει καποια θεματα ακομα.μπορεις παντα να το συνδεσεις με το PC suite και να σου κανει μια καθαροτατη εγκατασταση.ριχνεις μετα και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Υστερα απο πολλες ωρες ενασχολησης καταφερα να επαναφερω μια παλια μου εκδοση του official rom του LG, ομως δειχνει υπερβολικα ασταθης και σε ασχετες στιγμες σβηνει, κανει reboot γενικα δεν ειναι κινητο για χρηση. Γενικα τι ειναι καλυτερο να κανω τωρα? To restore του CWM ειναι το ακολουθο της φωτο. Που θα βρω την εκδοση KitKat για το LG G2 official? Ευχαριστω για καθε βοηθεια. Εγω αυτο που βλεπω, χωρις παρεξηγηση, ειναι οτι δεν ξερεις τι κανεις.. Δεν το λεω ειρωνικα, αλλα πριν αρχισουμε να πειραζουμε διαβαζουμε πολυ. Διαβαζω και ηλικρινα φοβαμαι να σου δωσω οδηγιες, γιατι ειναι σχεδον σιγουρο οτι δε θα μπορεσεις να τις ακολουθησεις σωστα και θα καταληξεις χειροτερα. Αν εχεις κανα φιλο που γνωριζει περισσοτερα καλυτερα θα ηταν.. Για να βαλεις την original ΔΕΝ μπαινει με το cwm recovery, αρα πρεπει να ακολουθησεις ενα οδηγο πως να ξαναγινεις stock και μεσω pc να την βαλεις. Το οποιο ειναι αρκετα δυσκολο. Εγω θα προτεινα βαλε καλυτερα (ειναι και ποιο απλο/ευκολο) την cloudystock.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866 που ειναι οτι ποιο κοντινο στην κιτκατ της original lg και ειναι και καλυτερη. Δε χρειαζεσαι pc, αλλα το cwm recovery που εχεις δεν κανει θες να φλασαρεις philz 2 φορες πρωτα (2 διαφορ εκδοσεις που θα αντικαταστησουν αυτον που εχεις,γιατι 2 ειναι μεγαλη ιστορια, μη το παραληψεις). Διαβασε προηγ ποστ εδω, εχει αναφερθει πολλες φορες η διαδικασια. Και κη ξεχασεις την επιλογη install new rom, για να σβηστουν ολα αυτα που εχεις κανει. Good luck..Και οποιος αλλος μπορει ας του γραψει πολυ αναλυτικα πως θα τη βαλει. Edited March 23, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ. Ευτυχως ειδα το κινητο απο ADB μεσω της διαδικασιας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689521 και το εκανα restore ομως το κινητο λειτουργει πολυ παραξενα κανοντας restart ασυγχρονα απο μονο του με το που πεφτει σε ‘υπνωση‘ οποτε να το συνδεσω με το LG PC Suite δεν ειναι εφικτο. οπως και το να βαλω μια απο τις 3 εκδοσης που εχω ηδη στην SD του κινητου. (1) CyanogenMod Nightly, 2) Official Rom, 3) CyanogenMod SnapShot). Εχω φτασει στο σημειο να με νοιαζει μονο το κινητο να λειτουργει σωστα και οχι οτι σωσμενο εχω στην sd. Οποτε λετε καλυτερα να παω για αυτο>? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν μπορω να θυμηθω παιδια πως αλλαζουμε τα dpi! Στη Jelly Bean καποια στιγμη τα ειχα αλλαξει αλλα τωρα δε θυμαμαι :confused: Θελω λιγο να πειραματιστω στην αλλαγη τους και στην Cloudystock 1.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν μπορω να θυμηθω παιδια πως αλλαζουμε τα dpi! Στη Jelly Bean καποια στιγμη τα ειχα αλλαξει αλλα τωρα δε θυμαμαι :confused: Θελω λιγο να πειραματιστω στην αλλαγη τους και στην Cloudystock 1.2! Texdroider από Play Store ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω παρα πολυ. Ευτυχως ειδα το κινητο απο ADB μεσω της διαδικασιας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689521 και το εκανα restore ομως το κινητο λειτουργει πολυ παραξενα κανοντας restart ασυγχρονα απο μονο του με το που πεφτει σε ‘υπνωση‘ οποτε να το συνδεσω με το LG PC Suite δεν ειναι εφικτο. οπως και το να βαλω μια απο τις 3 εκδοσης που εχω ηδη στην SD του κινητου. (1) CyanogenMod Nightly, 2) Official Rom, 3) CyanogenMod SnapShot). Εχω φτασει στο σημειο να με νοιαζει μονο το κινητο να λειτουργει σωστα και οχι οτι σωσμενο εχω στην sd. Οποτε λετε καλυτερα να παω για αυτο>? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2661866 Εγώ θα σου πρότεινα να γυρίσεις σε stock Jelly Bean και όχι σε kit Kat... Είναι απλό αν κάνεις τον οδηγό που υπάρχει στο xda βήμα βήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 xposed δεν παίζει σε cloudystock 1.2 ? Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 xposed δεν παίζει σε cloudystock 1.2 ? παίζει...θα κατεβάσεις την beta version http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts