Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο θεμα μπαταρια, επειδη εχω κιτκατ αρκετες μερες πλεον, απο τις 6.5 ωρες οθονης με jb, πηγα στις 5.5 ωρες με κιτκατ, με πανω κατω την ιδια χρηση.

Βεβαια και στις 2 ρομ εχω αφαιρεσει πολυ πραγμα, greenify κλπ. Μπορει να παιζει ρολο αυτο.

Προσωπικα για μενα η μπαταρια παιζει ισως και τον ν1 λογο αγορας του κινητου. Το smoothness ομως που βλεπω στην κιτκατ εχει μεγαλη διαφορα τουλαχιστον στη συσκευη μου.

Μπορω να πω οτι επεσα απο τα συνεφα με τη διαφορα που βλεπω, γιατι διαβαζα τα αντιθετα.

Ειναι η 1η φορα που δεν μπορω να καταλαβω διαφορα στο smooth σε σχεση με iphone.

Οποιος δε βλεπει διαφορα ειμαι σιγουρος οτι για καποιο λογο δεν εχει μπει σωστα η ρομ.

Πολυ δυσκολα θα επιστρεψω σε jb. Οταν βγαλει και ο dorimanx kernel για κιτκατ, θα δουμε καλυτερη μπαταρια και εκει. Θα παρει μηνες αυτο ομως..

Τι αναμονή όμως; γιατί όλο το βράδυ με 4.2.2 δεν χάνω τίποτα ενώ με kit Kat χάνω 4% δηλαδή δεν έχει καλή αναμονή η kit Kat και είναι πολύ σημαντική για εμένα η αναμονή... Επίσης αν βάλω Dorimanx κερνελ θα έχω καλύτερη μπαταρία; ισχύει;

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις άποψη για την mahdi συγκριτικά με την Cloudystock?

Δεν την εχω βαλει οποτε 100% σιγουρα δε μπορω να μιλαω. Μεγαλυτερη αξια ομως ειχε αυτη η ρομ πριν βγει η επισημη κιτκατ της lg. Χρησιμοποιει ρομ της google και οχι της lg, οποτε εστω μικρα θεματακια εχει. Βεβαια θυμιζει nexus (pure android) για οποιον θελει κατι τετοιο και εχει προσθεσει πολλα πραγματα.Δεν αποκλιεται να ειναι γρηγοροτερη. Παντως και μονο που χρησιμοποιει jb besband σε κιτκατ, σημαινει καποια προβληματακια..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι αναμονή όμως; γιατί όλο το βράδυ με 4.2.2 δεν χάνω τίποτα ενώ με kit Kat χάνω 4% δηλαδή δεν έχει καλή αναμονή η kit Kat και είναι πολύ σημαντική για εμένα η αναμονή... Επίσης αν βάλω Dorimanx κερνελ θα έχω καλύτερη μπαταρία; ισχύει;

Για την αναμονη εχεις δικιο. Αν και δυστυχως χρησιμοποιω και το βραδυ το κινητο και δεν εχω τεσταρει σιγουρα. Παντως το 4% που γραφεις, κοντα σε αυτο που παρατηρησα και εγω ειναι..

Σε jb πχ cloudyflex με dorimanx ειχα καλυτερη μπαταρια.

Το ψαχνω να βελτιωσω την αναμονη. Μπορει και να το εχω καταφερει. Δε μπορω να το τεσταρω ομως γιατι συχνα κοιμαμαι με το κινητο να δουλευει (ακουω πχ καποιες εκπομπες απο utube - εκδοση που δουλευει με κλειστη οθονη).

Παντως εχω σβησει ολοκληρη λιστα απο daemon κλπ που τρεχουν απο κατω , που δε χρειαζομαι, και ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα παγματα εχουν βελτιωθει.

Edited by sosimple2

Δεν την εχω βαλει οποτε 100% σιγουρα δε μπορω να μιλαω. Μεγαλυτερη αξια ομως ειχε αυτη η ρομ πριν βγει η επισημη κιτκατ της lg. Χρησιμοποιει ρομ της google και οχι της lg, οποτε εστω μικρα θεματακια εχει. Βεβαια θυμιζει nexus (pure android) για οποιον θελει κατι τετοιο και εχει προσθεσει πολλα πραγματα.Δεν αποκλιεται να ειναι γρηγοροτερη. Παντως και μονο που χρησιμοποιει jb besband σε κιτκατ, σημαινει καποια προβληματακια..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για την αναμονη εχεις δικιο. Αν και δυστυχως χρησιμοποιω και το βραδυ το κινητο και δεν εχω τεσταρει σιγουρα. Παντως το 4% που γραφεις, κοντα σε αυτο που παρατηρησα και εγω ειναι..

Σε jb πχ cloudyflex με dorimanx ειχα καλυτερη μπαταρια.

Το ψαχνω να βελτιωσω την αναμονη. Μπορει και να το εχω καταφερει. Δε μπορω να το τεσταρω ομως γιατι συχνα κοιμαμαι με το κινητο να δουλευει (ακουω πχ καποιες εκπομπες απο utube - εκδοση που δουλευει με κλειστη οθονη).

Παντως εχω σβησει ολοκληρη λιστα απο daemon κλπ που τρεχουν απο κατω , που δε χρειαζομαι, και ειναι σχεδον βεβαιο οτι τα παγματα εχουν βελτιωθει.

Το ρώτησα και πριν αυτό γιατί με ενδιαφέρει... Η CloudyFlex έχει καλύτερη μπαταρία από μια απλή sstock rom;;; JB πάντα μιλάμε

Το ρώτησα και πριν αυτό γιατί με ενδιαφέρει... Η CloudyFlex έχει καλύτερη μπαταρία από μια απλή sstock rom;;; JB πάντα μιλάμε

Εγω ναι, αυτο παρατηρησα. Το απολυτο ρεκορ το εχω με cloudyflex + dorimanx

Αφου σε ενδιαφερει τοσο η μπαταρια σου προτεινω να αφαιρεσεις ή να παγωσεις με titanium το mlt.apk

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187920

Δε θα χασεις τιποτα ουσιαστικο και θα κερδισεις σε μπαταρια. Ουσιαστικα αυτο τρεχει μονιμα και καταγραφει συνεχως τη θεση του κινητου, ωστε σε περιπτωση που στο κλεψουν να μπορεις να δεις που βρισκεται μεσω pc.

Θα διαπιστωσεις και παραπανω ελευθερη μνημη.. Το πρωτο που αφαιρεσα και σε κιτκατ.

Edited by sosimple2

Εγω ναι, αυτο παρατηρησα. Το απολυτο ρεκορ το εχω με cloudyflex + dorimanx

Ποιον dorimanx να βάλω; 3; τον τελευταίο;;

Είχε δώσει κάποια στιγμή ένα παλικάρι κάποια screenshots με εφαρμογές που μπορούμε να παγώνουμε. Παίζει να το βρούμε πουθενά?
Θοδωρής

Είχε δώσει κάποια στιγμή ένα παλικάρι κάποια screenshots με εφαρμογές που μπορούμε να παγώνουμε. Παίζει να το βρούμε πουθενά?

Κοιτα ποιες παγωνω εγω αν θες https://www.dropbox.com/sh/tjfmoapzcgriuhm/UiTWFfcnx4

Υποψιν, χρησιμοποιω nova launcher οποτε παγωνω και τα περισσ widget της lg, και τον launcher της lg. Ακομα και την εφαρμογη μουσικης μιας και εχω poweramp.

Οποτε αν παγωσεις ολα πρεπει ηδη να εχεις εγκατεστημενο αλλο launcher.

Αν δεν εχεις, μη παγωσεις Αρχικη , επιλογη αρχικης, Μουσικη χ2, Home theme, και οτι αλλο widget θες, ή οτι χρησιμοποιεις. Οι φωτο ειναι απο jb οποτε μερικα αρχεια εχουν ελαφρως διαφ ονομα στα νουμερα, αλλα ευκολα φαινονται ποια ειναι. Τα εχω αφαιρεσει και σε κιτκατ οσα υπαρχουν χωρις προβλημα.

Η ευθυνη δικη σου.. :lol:

Edited by sosimple2

Εβαλα την Flex, ΦΟΒΕΡΗ, γρηγορη και ωραιο το μαυρο μαρεσει... ΑΛΛΑ γινεται τα εικονιδια να τα λλαξω ? να τα κανω οπως της Stock ? αυτο το μαυρο φοντο με χαλαει

Εβαλα την Flex, ΦΟΒΕΡΗ, γρηγορη και ωραιο το μαυρο μαρεσει... ΑΛΛΑ γινεται τα εικονιδια να τα λλαξω ? να τα κανω οπως της Stock ? αυτο το μαυρο φοντο με χαλαει

Φανταζομαι θες το stock theme.. Κοιτα μη υπαρχει και στις ρυθμισεις. Εγω βαζω nova οποτε δεν ξερω που θα το βρεις αν δεν το εχει ηδη. Ρωτα στο threat της cloudflex

μπορει να φυγει το μαυρο πλαισιο απο τα εικονιδια,δες στο myhab τα addons αλλα μπορεις να το αλαξεις μονο με twrp η cwm οχι με philz

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φανταζομαι θες το stock theme.. Κοιτα μη υπαρχει και στις ρυθμισεις. Εγω βαζω nova οποτε δεν ξερω που θα το βρεις αν δεν το εχει ηδη. Ρωτα στο threat της cloudflex

οταν βαλεις nova δεν σου επιτρεπει να βαλεις το widget καιρου του flex,το κατεβαζεις απο καπου ξεχωριστα? το εχω δει σε καποιον με nova

οταν βαλεις nova δεν σου επιτρεπει να βαλεις το widget καιρου του flex,το κατεβαζεις απο καπου ξεχωριστα? το εχω δει σε καποιον με nova

Κανενα widget της lg δε δουλευει στο nova.. Αυτο ειναι το μεγαλο μειονεκτημα. Υπαρχει ενα θεμα flex weather αντιγραφη του flex της lg, που δουλευει με το zooper widget. Αυτο εχω και εγω, μαλλον απο εμενα το ειδες..

Bρε παιδια σας διαβαζω εδω κ λιγη ωρα να περιγραφετε ποσο ευκολα αλλαζετε τα λογισμικα κ τις εκδοσεις...Και εγω δεν μπορω να κατεβω απο την 4.4.2 στην 4.2.2 για να το κανω root.Μπορει καποιος απο σας να μου δωσει εστω σε π.μ. τον ποιο απλο ευκολο τροπο να το κανω;Ευχαριστω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Bρε παιδια σας διαβαζω εδω κ λιγη ωρα να περιγραφετε ποσο ευκολα αλλαζετε τα λογισμικα κ τις εκδοσεις...Και εγω δεν μπορω να κατεβω απο την 4.4.2 στην 4.2.2 για να το κανω root.Μπορει καποιος απο σας να μου δωσει εστω σε π.μ. τον ποιο απλο ευκολο τροπο να το κανω;Ευχαριστω.

Κάνε λίγο υπομονή,έχει αλλάξει ο τρόπος για downgrade.έγραψα τον νέο οδηγό και σύντομα θα τον ανεβάσει ο @elthis στο νήμα με τους οδηγούς.

Κάνε λίγο υπομονή,έχει αλλάξει ο τρόπος για downgrade.έγραψα τον νέο οδηγό και σύντομα θα τον ανεβάσει ο @elthis στο νήμα με τους οδηγούς.

Αντε βρε φιλε μακαρι,γιατι απο χθες το παλευω ωρες κ δεν μπορω.Και φοβαμαι μην το κολησω συν τοις αλλοις...Λες να βγει σημερα;:wacko:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Αφου σε ενδιαφερει τοσο η μπαταρια σου προτεινω να αφαιρεσεις ή να παγωσεις με titanium το mlt.apk

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187920

Δε θα χασεις τιποτα ουσιαστικο και θα κερδισεις σε μπαταρια. Ουσιαστικα αυτο τρεχει μονιμα και καταγραφει συνεχως τη θεση του κινητου, ωστε σε περιπτωση που στο κλεψουν να μπορεις να δεις που βρισκεται μεσω pc.

Θα διαπιστωσεις και παραπανω ελευθερη μνημη.. Το πρωτο που αφαιρεσα και σε κιτκατ.

Πώς το βρίσκουμε αυτό στο titanium φίλε μου;

Πώς το βρίσκουμε αυτό στο titanium φίλε μου;

Play store,titanium backup pro λέγεται. .

Edited by m7ixalis

Play store,titanium backup pro λέγεται,,ή σε μαγαζάκια. .

Όχι, δεν εννοώ που βρίσκουμε το titanium. Αυτό είναι το πρώτο που εγκαθιστώ σε όλες μου τις συσκευές. Το mlt.apk δεν βρίσκω :)

Όχι, δεν εννοώ που βρίσκουμε το titanium. Αυτό είναι το πρώτο που εγκαθιστώ σε όλες μου τις συσκευές. Το mlt.apk δεν βρίσκω :)

Το κάνεις και από το hidden menu δε χρειάζεται το th.

3845#*802# βρίσκεις το mlt test disable,reboot έτοιμος :)

Καλό αυτό Δεν το ήξερα,Άμα βγάλεις αυτό πειράζει κάποιες λειτουργίες τοποθεσίας καιρός,check in κτλπ ή είναι μόνο για την παρακολούθηση της συσκευής;

Edit την απάντηση την βρήκα στο xda

Εμένα γιατί δεν μου το κάνει με αυτό τον τρόπο; Μου γράφει μη έγκυρος κώδικας. Παίζει μήπως ρόλο ότι είμαι με custom rom 4.4.2;

Εμένα γιατί δεν μου το κάνει με αυτό τον τρόπο; Μου γράφει μη έγκυρος κώδικας. Παίζει μήπως ρόλο ότι είμαι με custom rom 4.4.2;

Δεν ξέρω,πάντως εδώ με stock 4.2 το έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα..

Εχεις d802 συσκευη;;

Δεν ξέρω,πάντως εδώ με stock 4.2 το έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα..

Εχεις d802 συσκευη;;

Ναι, κανονικότατα. Τέλος πάντων δεν είναι κάτι σημαντικό, απλά αν το έβρισκα μέσω TB καλό θα ήταν.

Ναι, κανονικότατα. Τέλος πάντων δεν είναι κάτι σημαντικό, απλά αν το έβρισκα μέσω TB καλό θα ήταν.

Εγώ από κει το βρήκα. Πάτα στο search mlt και θα στο βρει αμέσως. Με custom είμαι κ γω

Δημήτρης

Εγώ από κει το βρήκα. Πάτα στο search mlt και θα στο βρει αμέσως. Με custom είμαι κ γω

Το βρήκα και το πάγωσα :lol:. Ευχαριστώ πολύ!