Luciferia Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ok.το βρηκα. Το mod το κατεβαζω στο κινητο? ναι κανονικότατα!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εγω ρωτησα για τον root explorer...πως παιρνω δικαιωματα rw/r/r..?? Μου εχει μονο 2επιλογες r/w & r/o.... (Ξαναρωτησα αλλα η ερωτηση μου σβηστηκε) Παρατεταμενο πατημα πανω στο αρχειο που θελεις και μετα πατας permissions. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παρατεταμενο πατημα πανω στο αρχειο που θελεις και μετα πατας permissions. Ωραια..Κ μετα το permissions??πως θα το κανω rw/r/r,,,?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rosbou Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 καλησπερα παιδια σε ολους και χρονια πολλα ....... επιτελους πηρα και εγω αυτη την τηλεφωναρα εδω και μια εβδομαδα σε 32gb και μετα απο htc one , iphone 5 samsung galaxy 4 ειναι μακραννννν το καλυτερο so far.....anyway.......το εχω κανει root μονο και μονο να περασω κατι διαφορα με ενδιαφερει τωρα αμα ξερει καποιος υπαρχει κατι που να δινει ενταση στα ηχεια ακομα ποιο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 καλησπερα παιδια σε ολους και χρονια πολλα ....... επιτελους πηρα και εγω αυτη την τηλεφωναρα εδω και μια εβδομαδα σε 32gb και μετα απο htc one , iphone 5 samsung galaxy 4 ειναι μακραννννν το καλυτερο so far.....anyway.......το εχω κανει root μονο και μονο να περασω κατι διαφορα με ενδιαφερει τωρα αμα ξερει καποιος υπαρχει κατι που να δινει ενταση στα ηχεια ακομα ποιο πολυ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4954802 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) καλησπερα παιδια σε ολους και χρονια πολλα ....... επιτελους πηρα και εγω αυτη την τηλεφωναρα εδω και μια εβδομαδα σε 32gb και μετα απο htc one , iphone 5 samsung galaxy 4 ειναι μακραννννν το καλυτερο so far.....anyway.......το εχω κανει root μονο και μονο να περασω κατι διαφορα με ενδιαφερει τωρα αμα ξερει καποιος υπαρχει κατι που να δινει ενταση στα ηχεια ακομα ποιο πολυ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4954802 Ξαξε καπου στη μεση. Ωραια..Κ μετα το permissions??πως θα το κανω rw/r/r,,,?? To r σημαινει να ειναι τικαρισμενο το read , το w το write, το x execute, το - σημαινει ατσεκαριστο. Η πρωτη τριαδα ειναι ο owner, στυλη, η δευτερη του group και η τριτη των others..... Μπορεις να τσεκαρεις αν τα εβαλες σωστα τα κουτακια αν δεις τι εμφανιζεται κατω απο το ονομα του αρχειου. Πχ. δες πως ειναι το rw-r--r-- Edited December 28, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rosbou Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4954802 αχα οκ φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rosbou Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4954802 Ξαξε καπου στη μεση. To r σημαινει να ειναι τικαρισμενο το read , το w το write, το x execute, το - σημαινει ατσεκαριστο. Η πρωτη τριαδα ειναι ο owner, στυλη, η δευτερη του group και η τριτη των others..... Μπορεις να τσεκαρεις αν τα εβαλες σωστα τα κουτακια αν δεις τι εμφανιζεται κατω απο το ονομα του αρχειου. Πχ. δες πως ειναι το rw-r--r-- ναι ναι ξερω οκ σε ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Ακυρο το βρηκα..το αρχειο ηχου εχει καταληξη .intl.. To αφηνουμε ετσι οπως ειναι κ σβηνουμε το αλλο?? Edited December 28, 2013 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rosbou Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 To r σημαινει να ειναι τικαρισμενο το read , το w το write, το x execute, το - σημαινει ατσεκαριστο. Η πρωτη τριαδα ειναι ο owner, στυλη, η δευτερη του group και η τριτη των others..... Μπορεις να τσεκαρεις αν τα εβαλες σωστα τα κουτακια αν δεις τι εμφανιζεται κατω απο το ονομα του αρχειου. Πχ. δες πως ειναι το rw-r--r-- Δεν μπορω να το κανω...κ γω για το ηχειο το ηθελα ..δεν με αφηνει να το επεξεργαστω ο root explorer.. το εκανα εγω και το ηχειο παει ποιο δυνατα απιστευτο τουμπανοοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 το εκανα εγω και το ηχειο παει ποιο δυνατα απιστευτο τουμπανοοοοοτο αφησες οπως ηταν..??με την καταληξη .intl??? κ εσβησες το αλλο??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Στον root explorer πατα το κουμπακι πανω πανω που λεει mount r/o να γινει mount r/w. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rosbou Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ακυρο το βρηκα..το αρχειο ηχου εχει καταληξη .intl.. To αφηνουμε ετσι οπως ειναι κ σβηνουμε το αλλο?? ναι ναι σωστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Good... το αλλαξα αλλα εσβησα την καταληξη..intl...γιατι δεν επαιζε τπτ..μουγκαθηκε...μισα τα γραφει ο οδηγος... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδια καλησπέρα. Χτες φλασαρα την 10Ε για να δω διαφορες και σημερα αποφασισα να περασω και το mod της καμερας γιατι στοκ δεν μου αρεσει.. Το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει η καμερα καθολου,οποτε εχει καποιος να μου δωσει να φλασαρω τη στοκ ή καποιο αλλο mod ; Αυτο που εβαλα ειναι αυτο: xdabbeb_g2_camera_dist_v1.2.0_CB10_test.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδια καλησπέρα. Χτες φλασαρα την 10Ε για να δω διαφορες και σημερα αποφασισα να περασω και το mod της καμερας γιατι στοκ δεν μου αρεσει.. Το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει η καμερα καθολου,οποτε εχει καποιος να μου δωσει να φλασαρω τη στοκ ή καποιο αλλο mod ; Αυτο που εβαλα ειναι αυτο: xdabbeb_g2_camera_dist_v1.2.0_CB10_test.zip Δεν εκανες το backup που επισυμανε ο τυπος; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δυο Φωτος απο τη Ρομ του Spiderio sta 380dpi που εβαλα...Πολυ πιο smooth απο οτι αλλο εχω βαλει (Stock,Sotmax) και χωρις ιχνος Lag.. Πρωτη.. Δευτερη.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δεν εκανες το backup που επισυμανε ο τυπος; Εχω κανει Nandroid..Λεω μηπως το γλυτώσω. Μπορεις να μου ανεβασεις τα 2 αυτα αρχεια,αν και θα φλασάρω αλλο ενα mod πρώτα.. a) LGCamera.apk b) LGcamera.odex. Βρίσκονται στο System/app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εχω κανει Nandroid..Λεω μηπως το γλυτώσω. Μπορεις να μου ανεβασεις τα 2 αυτα αρχεια,αν και θα φλασάρω αλλο ενα mod πρώτα.. a) LGCamera.apk b) LGcamera.odex. Βρίσκονται στο System/app https://docs.google.com/file/d/0B1DGsUzId7AHNmZKOVVhOUVMV3M/edit?pli=1 Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εχω κανει Nandroid..Λεω μηπως το γλυτώσω. Μπορεις να μου ανεβασεις τα 2 αυτα αρχεια,αν και θα φλασάρω αλλο ενα mod πρώτα.. a) LGCamera.apk b) LGcamera.odex. Βρίσκονται στο System/app Εννοω το backup zip αρχειο που κανει αυτοματα backup μονο τα αρχεια που εχουν σχεση με την καμερα που πειραζει το mod. Καμια πενηνταρια ειναι. Εγω ειμαι με το 1.1.1. Ειχα βαλει το 1.3.1 αλλα δεν επαιζε η καμερα. Με προλαβε ο fraris. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εννοω το backup zip αρχειο που κανει αυτοματα backup μονο τα αρχεια που εχουν σχεση με την καμερα που πειραζει το mod. Καμια πενηνταρια ειναι. Εγω ειμαι με το 1.1.1. Ειχα βαλει το 1.3.1 αλλα δεν επαιζε η καμερα. Με προλαβε ο fraris. Εχεις ευκαιρο το 1.1.1 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Εχεις ευκαιρο το 1.1.1 ;; http://d-h.st/ETd Εχει κανεις γνωμη πανω σ'αυτα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5102605 για το power button http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5102605 για την αναπαραγωγη ηχου. Edited December 28, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδες ευχαριστω πολυ αλλα δεν εβγαλα ακρη. Ξαναφλασαρα τη ρομ απο πανω !! Εχει βαλει κανεις το mod στη 10Ε ή τσαμπα παλευω ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδες ευχαριστω πολυ αλλα δεν εβγαλα ακρη. Ξαναφλασαρα τη ρομ απο πανω !! Εχει βαλει κανεις το mod στη 10Ε ή τσαμπα παλευω ;; Δε πειραζω τη Camera μεχρι να βγει η 4.4.. Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δε πειραζω τη Camera μεχρι να βγει η 4.4.. Σε πληροφορώ στη 10Α το mod έκανε τη κάμερα στο νυχτερινο βιντεο 10 φορές καλύτερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts