TUPAC_RIP Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Kαμια ιδεα???Aκολουθω τον οδηγω με τα hosts,και οταν φλασαρετε το κινητο,κολλαει συνεχεια στο 49%. Η απαντηση ειναι ιδια με αυτην του ποστ #671. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_THEO Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Αυτον τον οδηγο ακολουθω,αλλα συνεχεια κολλαει στο 49% και μου εμφανιζει τα παρακατω!ΜΗπως βαζω λαθος ρομ;;η να υπαρχει καποιο θεμα με τα windows 8? Edited April 1, 2014 by DJ_THEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδιά έχει βγει root για κιτ κατ 4.4.2 εδώ και δύο μέρες. Το έχω κάνει εγώ και δουλεύει μια χαρά. Ορίστε και το λινκ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=51506801 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δεν τον πολυκατάλαβα αυτόν τον τρόπο για ροοτ! Κάποιος μερικές διευκρινίσεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Download and extract the latest IOroot.zip Enable USB Debugging. VZW users must also enable ethernet mode. Open terminal/command prompt. windows/linux users: cd into /ioroot folder. mac users cd into /ioroot/mac (windows users can hold shift key, right click in ioroot folder. Select "open command window" option. copy/paste commands below.. hitting enter/return after each line. adb devices adb reboot recovery (when booted in recovery, select: 'apply update from adb' with power button) adb sideload kk_root.zip reboot when zip finishes flashing. done. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καλημέρα, στη 1η σελίδα προστέθηκαν οι οδηγίες για root στη KitKat έκδοση στα Ελληνικά. Μιας και δε το έχω δοκιμάσει εγώ αλλά κάποια παιδιά που τον έγραψαν κι όλας, αν έχετε κάποια ένσταση μου το λέτε να τον διορθώσω...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_THEO Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καμια βοήθεια παιδιά??προσπαθώ απο mahdi ,να περάσω stock lg ,και η διαδικασία κολλάει συνέχεια στο ,49%.έχει κανεις κάποια ιδέα?το τηλέφωνο λειτουργει κανονικά στη ,mahdi μπορω κάπως με το rebooter να δοκιμασω αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Πολύ καλός οδηγός. Τα buttons πως θα τα κάνω πιο μικρά και με άλλο χρώμα?4.4 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Πολύ καλός οδηγός. Τα buttons πως θα τα κάνω πιο μικρά και με άλλο χρώμα?4.4 Προσωπικα χρησιμοποιώ Xposed Framework και Gravity Box για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 elthis θελω να βαλω κιτκατ, αλλά δεν θελω να ξαναστηνω το τηλ απ την αρχη ποιο back up να παρω? θελω οπωσδηποτε να κρατησω καποιες paid εφαρμογες και να μην μουτ κολλάει τωρα ειμαι με τον μοτοflex του Σώτου Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Προσωπικα χρησιμοποιώ Xposed Framework και Gravity Box για αυτή τη δουλειά. Μα πως ακριβώς αλλάζουν από το gravity?το έχω περάσει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 το iroot 25 το φακελο που το βαζουμε μεσα στο τηλεφωνο?χυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_THEO Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 To τηλεφωνο πλεον ειναι σε bootloop.Oποιος θελει να βοηθησει,ας στειλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 κολησε μετα το root σε μια οθονη που λεει: now send the package u want to apply to the device with ''adb sideload <filename>''.... kαι δε κανει τιποτα. πως κανς restar? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ok to root-sorry παιδια.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 To τηλεφωνο πλεον ειναι σε bootloop.Oποιος θελει να βοηθησει,ας στειλει πμ Recovery μπαινεις; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μα πως ακριβώς αλλάζουν από το gravity?το έχω περάσει. Από την γραμμή πλοήγησης [ATTACH]43352[/ATTACH] Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Recovery μπαινεις; Με έσωσες :) Δεν αναγνώριζε τους drivers, αλλά δεν μου έκοψε να εγκαταστήσω μια rom από το cwm. Edited April 2, 2014 by gkas1973 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) επαναλαμβάνω την ερώτηση μου θα βαλω κιτκατ, αλλά δεν θελω να ξαναστηνω το τηλ απ την αρχη ποιο back up να παρω? θελω οπωσδηποτε να κρατησω καποιες paid εφαρμογες και να μην μουτ κολλάει τωρα ειμαι με τον μοτοflex του Σώτου παιρνω και nandroid και titanium? sto titanium παιρνω αντιγραφο ασφαλειας, όλων των εφαρμογών του χρήστη/ όλων τν δεδομένων συστήματος, ή και τα 2? Edited April 2, 2014 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 επαναλαμβάνω την ερώτηση μου θα βαλω κιτκατ, αλλά δεν θελω να ξαναστηνω το τηλ απ την αρχη ποιο back up να παρω? θελω οπωσδηποτε να κρατησω καποιες paid εφαρμογες και να μην μουτ κολλάει τωρα ειμαι με τον μοτοflex του Σώτου παιρνω και nandroid και titanium? sto titanium παιρνω αντιγραφο ασφαλειας, όλων των εφαρμογών του χρήστη/ όλων τν δεδομένων συστήματος, ή και τα 2? Παίρνεις ΜΟΝΟ μέσω Titanium και ΜΟΝΟ τις εφαρμογές χρήστη. Υ.Γ. Ποιος είναι ο "μοτοflex του Σώτου";;; :D Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Ειναι η MotoFlexRom customια ενός έλληνα, Σωτήρη τον λενε αν δεν κανω λάθος nandorid οχι ετσι? (μου χε πει η luciferia για nandroid) ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με vbs script 1.Τρεχουμε το αρχειο Automatic Offline Procedure.vbs που είναι μεσα στο \LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix folder δεν ανοιγει τιποτα runtime error βγαζει και μετα one instance of windows enabler is enough και σταματα η διαδικασια Edited April 2, 2014 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αν θέλεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της stock ΚΚ το nandroid δε σε βοηθάει σε κάτι. Τώρα αναλόγως την περίπτωση μπορεί να σου χρειαστεί. Σχετικά με το σφάλμα που σου βγάζει, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς ότι update έχω κάνει ήταν ΟΤΑ. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εδώ και μια βδομάδα έκανα την αναβάθμιση σε 4.4.2 όλα μια χαρά αλλά τώρα που πάω να ρουτάρω βλέπω πως λύπει από της ρυθμίσεις η στήλη Developer optonios και στη θέση του έχω την στήλη εκτυπωτής....... Ξέρει κάποιος τί γίνεται:(? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spook4 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εδώ και μια βδομάδα έκανα την αναβάθμιση σε 4.4.2 όλα μια χαρά αλλά τώρα που πάω να ρουτάρω βλέπω πως λύπει από της ρυθμίσεις η στήλη Developer optonios και στη θέση του έχω την στήλη εκτυπωτής....... Ξέρει κάποιος τί γίνεται:(? Δοκίμασες να πατήσεις 6-7 φορές το Build Number στο Settings - About Phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δοκίμασες να πατήσεις 6-7 φορές το Build Number στο Settings - About Phone? Μια χαρά ΟΚ:):):):) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ο οδηγος για το smaller nav bar δουλευει με την 4.4.2 εκδοση? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts