gkr41 Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Wirelessly posted (Sharp GX10i: SHARP-TQ-GX10i/1.0gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.d.1 (GUI) MMP/1.0) Prin kamia vdomada scannarw sto ploio kai tsakwnw ena Nokia 6310i. Lew "tha dw tv kai meta tha paiksw ligo mazi tou". Ekei pou evlepa fame story, erxetai epafh pou elege "ga****ai". Scannarw pali alla tpt. Skefthka oti tha thn ekane nomizontas oti den thn eida, mias kai thn aperripsa. Olo to ton epsaxna mataia gia ekdikish. Telika ton vrhka molis piasame Peiraia. Tou stelnw ena "?" kai to pairnei. Stelnw meta ena "ksupna ftasame". Telika ton vomvardisa me epafes gia ekdikhsh, mexri pou to ekleise. :evil: Argotera enas filos mou, apokalupse oti autos eixe steilei to "ga*****ai", opote adika thn plhrwse o tupos. :lol: Pali kala pou den efaga kana vrwmoksulo :whistle: Meta sto lewforeio vrhka ena "unknown", alla den esteila tpt. Mallon htan tou diplanou mou, giati evgale ena Nokia 6310i se kapoia fash. Molis ftasame ktel etoimasa na tou steilw "to ktel sas kalwsorizei sthn omorfh polh mas", alla prolave kai thn ekane mexri na katevw apo to lewforeio. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (15 Απρ. 2004 , 16:57) Prin kamia vdomada scannarw sto ploio kai tsakwnw ena Nokia 6310i. Lew "tha dw tv kai meta tha paiksw ligo mazi tou". Ekei pou evlepa fame story, erxetai epafh pou elege "ga****ai". Scannarw pali alla tpt. Skefthka oti tha thn ekane nomizontas oti den thn eida, mias kai thn aperripsa. Olo to ton epsaxna mataia gia ekdikish. Telika ton vrhka molis piasame Peiraia. Tou stelnw ena "?" kai to pairnei. Stelnw meta ena "ksupna ftasame". Telika ton vomvardisa me epafes gia ekdikhsh, mexri pou to ekleise. :evil: Argotera enas filos mou, apokalupse oti autos eixe steilei to "ga*****ai", opote adika thn plhrwse o tupos. :lol: Ρε! :mad: Εσυ ησουν αυτος ο %^%$^@# που μου στελνες τις μλκιες στο πλοιο; :devil: Θα σε σκισω ρε καμπερη...lol :p :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2004 to korifero ine na vriskese miso metro me ton allo kai na min exei katalavei tipota Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Προχθές που έκανα scanning σε μια καφετέρια βρήκα μια συσκεύη με το όνομα FM1 Stereo! Υπάρχει καμιά περίπτωση να ήταν το στερεοφωνικό του μαγαζιού? :o Και αν ναι μπορώ να κάνω τίποτα? Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 prin kati meres eixame sto panepistimio thematiki xartografia. vgazei loipon o kathigitis to laptop kai ton projektora gia na mas deiksei to Arcview3,2 kai vlepo stin epifaneia ergasia to simataki tou BT. kopikan ta podia mou apo ti xara mou alla distixos to eixe apenergopoiimeno :( :( :cry: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (15 Απρ. 2004 , 18:05) Ρε! :mad: Εσυ ησουν αυτος ο %^%$^@# που μου στελνες τις μλκιες στο πλοιο; :devil: Θα σε σκισω ρε καμπερη...lol :p :lol: :) Σοβαρά το λες τώρα; Εσύ ήσουν ρε; :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Τωρα που εχω και εγω ΒΤ παιζω στις καφετεριες βορειων προαστειων οπου τα κινητα με ΒΤ ειναι πολλα....... :happy: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (27 Απρ. 2004 , 12:46) Τωρα που εχω και εγω ΒΤ παιζω στις καφετεριες βορειων προαστειων οπου τα κινητα με ΒΤ ειναι πολλα....... :happy: Δεν θα σε βρω καμια μερα... θα σε blue-τσακισω.. :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 agnostos gia perna apo flocafe xalandri na sou pw egw ti exeis na patheis Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Βρε κορακια κατευθειαν πεσατε να με φατε???????? :p :p :p Στο Μαρουσι παντως γινεται πανικος απο συσκευες!!!5-6 καθε φορα.......Προσεξτε μονο μη δειτε κανενα γυναικειο ονομα γιατι :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Γιατι τι?? :whistle: :confused: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 xexexe e oxi kai na se fame re iremise se ligo tha ftiaxoume kai omada bluejackers edw mesa xexexe Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Την Κυριακή στην (ΔΕΘ με τα αυτοκίνητα που είχε). Κάνω σκανάρισμα και βρίσκω καμιά δεκαριά συσκευές...! Αλλά όλοι παρπατούσαν εκεί οπότε δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Την Παρασκευή όμως σε μια ταβέρνα στον Χορτιάτη κάνω σκανάρισμα και βρίσκω έναν με όνομα ΛΕΟΝ. Λέω οκ, αρχίζουμε. Πριν προλάβω όμως να γράψω οτιδήποτε μου έρχεται μήνυμα αποδοχής (ναι - όχι) για κάτι που ήθελε να στείλει το ΛΕΟΝ. Πατάω ναι και ήταν ένα ακατάλληλο gifάκι. Πάω να γράψω: Σοβαρέψου... σε μια επαφή και πριν προλάβω να το στείλω μου έρχεται και άλλο ακατάλληλο! Μετά από λίγο έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει: "Εγώ ήμουν!". Ρωτάω "τι κινητό;", "3650 μου λέει". Κάποια στιγμή αφού παραγγείλαμε και μας έφεραν τα πρώτα πιάτα, είδα πως δεν είχαν φέρει νερό, οπότε και στέλνω επαφή: "Φέρε κανα νερό". Έρχεται ο τύπος με κάτι άλλα πιάτα και μου λέει "το νερό έρχεται". Στο τέλος ήρθε το παιδί στο τραπέζι να ανταλλάξουμε και τίποτε άλλο αλλά, δεν είχε ελεύθερη μνήμη κινητού...κρίμα. Μια άλλη φορά, σε μια άλλη ταβέρνα βλέπω μια κοπέλα να κάθεται με τον πατέρα της και ένα Τ610 πάνω. Σκανάρισμα, ανίχνευση, στέλνω "Γεια!". Ε, η κοπέλα από εκείνη την στιγμή και για κανένα μισάωρο ψαχνόταν να βρει από που της ήρθε... (αν δεν ήταν ο πατέρας της, θα το μάθαινε ;)) Keep BLUEJACKING!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MjDjM55 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 ti wraio pou einai re fousth mou to bluejacking. kai to M55 den exei... :( Παράθεση Live as an outlaw. greekmanager.com Member of the month for March Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MjDjM55 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 ti wraio pou einai re fousth mou to bluejacking. kai to M55 den exei... :( Παράθεση Live as an outlaw. greekmanager.com Member of the month for March Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Wraios o Alexel! ;) :up: :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟ Ή ΤΡΕΛΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ Ν6600 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗ. ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BLUEJACK X VERSION 0.9. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Ειναι αναλογα το κινητο φιλε μου.. :) Στα ΝΟΚΙΑ για παραδειγμα χρειαζεται παντα αποδοχη πραγμα που δεν μπορεις να το αποτρεψεις (μεχρι στιγμης :whistle: ) με τιποτα εκτος αν γινεις εξουσιοδοτημενος με το αλλο κινητο με χρηση password :cool: Νομιζω στα SonyEricsson δεν χρειαζεται αποδοχη για τις εικονες... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) meta apo polyhmerh apousia ekana ena diplo bluejacking:!: mphkan 2 typoi me n-gage sto treno..kanw search kai tous briskw...wraia lew..grafw "giati den paizete tpt diplo?" kai to stelnw..psarwnei autos kai arxizei na stelnei eikones gia na me brei..stelnw ena "mhn psarwneis" kai meta apo ligo enw ftaname peiraia shkwnomai apo dipla tous pou kathomoun kai tous lew oti egw hmoun..afou ta paiksane sthn arxh,arxisan meta na mou lene an thelw na mou steiloun tpt.. keep bluejacking..:devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Και εγω τον τελευταιο καιρο βρισκω πολλλλααααα θυματα στη σχολη και στις καφετεριες........H πλακα!!!!!!!!!! :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Wirelessly posted (Samsung E700: SAMSUNG-SGH-E700/BSI UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από bill_viper 3 μέχρι στιγμής! The lord of the tech: The fellowship of the tooth! :-) Auto akrivos mou irthe sto myalo otan to diabasa auto (ligo arga omos)! Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Σαββάτο μεσημέρι, στο μετρό πρός Σεπόλια και λίγο πρίν τη στάση για Σταθμό Λαρίσσης, Βρίσκω ένα με Τ610 τον οποίο έχω καταλάβει. Βάζω όνομα ISLAM και στέλνω : "Υπάρχει βόμβα στο βαγόνι" ο τύπος γουρλώνει τα μάτια.. το τρένο σταματάει στο σταθμό..ο τύπος κοιτάει αριστερά δεξιά στο ύψος των ποδιών του κόσμου που ήταν στο βαγόνι και... με το που ανοίγουν οι πόρτες πετάγεται έξω από το βαγόνι και τρέχει πρός το μπροστινό μέρος της αποβάθρας!!!!! Κόντεψα να πεθάνω από τα γέλια αν και τον ψιλολυπήθηκα. Δεν σταματάει όμως εδώ.. Το τρένο φτάνει στα Σεπόλια και κατεβαίνω προχωρώντας πρός τις σκάλες... ο τύπος έχει χτυπήσει κόκκινο και ανεβαίνει τα σκαλοπάτια πέντε πέντε.. Δηλαδή.. ..όχι μόνο πίστεψε το μήνυμα.. ..όχι μόνο δεν σκέφτηκε να ειδοποιήσει και κάποιον συνάνθρωπό του για το μήνυμα που έλαβε.. ..αλλά αντί να εξαφανιστεί απλά άλλαξε βαγόνι! Περιττό να σας πώ ότι παραλίγο να με πάρουν με φορείο από τα γέλια. Ίσως λίγο χοντρή η πλάκα μου, το παραδέχομαι αλλά... Keep bluejacking Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Μην κάνεις τέτοια με τρομοκρατία κλπ... Φαντάζεσαι να ήταν κανένα στρουμφάκι; Ή ακόμη χειρότερα κανένα στρουμφάκι που ξέρει από κινητά; Θα μας τα έλεγες τώρα αυτά μέσω wap από την φυλακή...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Mia erwtisi.Osoi exoume Nokia den mporoume na to apolafsoume? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Γιατί δεν μπορείτε; Βρες ένα φίλο σου με bluetooth και κάνε test για να είσαι έτοιμος για τα αληθινά :p Δημιούργησε μια νέα επαφή με επίθετο και όνομα αυτό που θες να πεις και κάνε αποστολή μέσω bluetooth. Τόσο απλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts