Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Soft brick ειναι φιλε.... υπαρχει script στο xda googlare soft brick fix xda note 3 και δες να εισαι στα ιδια και flashare το και υπαρχει και ενας ακομη τροπος ειναι 2 adb εντολες.. checkare ομως αν εχεις το ιδιο θεμα με αυτους... οσο για το efs αν το εχεις κανει backup με tool απο το pc κραταει και ενα tar ο υπολογιστης που flasharete με odin.. Για τα tips για οσους θελουν να flasharoun εχει βγει μια υποθεση οτι το note 3 βγηκε με flash counter locked που σημαινει οτι μετα απο εναν αριθμο flasharismatos κλειδωνει... δεν ξερω τι παιζει και ποσο ισχυει απλα σας ενημερωνω γι αυτο που διαβασα. Edited November 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Soft brick ειναι φιλε.... υπαρχει script στο xda googlare soft brick fix xda note 3 και δες να εισαι στα ιδια και flashare το και υπαρχει και ενας ακομη τροπος ειναι 2 adb εντολες.. checkare ομως αν εχεις το ιδιο θεμα με αυτους... οσο για το efs αν το εχεις κανει backup με tool απο το pc κραταει και ενα tar ο υπολογιστης που flasharete με odin.. Εκτελεσα τις εντολές μέσω του twrp και το πρόβλημα λυθηκε. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Γλιτωσες 250 ευρω καλοφαγωτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Τελικά είναι κόλαση το root στο ΝΟΤΕ3... Εγω έχω μπερδευτεί αρκετά... Αγόρασα ένα απο Σκρουντζ και το έχω απο χθές στα χέρια μου...Δεν σκέφτομαι προς το παρόν να το πειράξω γιατί διαβάζω εδω...διαβάζω εκει και όλο προβλήματα βλέπω.Στο μεταξύ δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία απο ODIN και κάπου φοβάμαι. Το *#1234# δείχνει ΑP XXUBMJ1, CP ομοίως και CSC ΟXXΒMJ1... Στο αρχικό σετάρισμα βάζει τα Ουγγρικά σαν γλώσσα ενω η αυτοκόλλητη ετικέττα στο κουτί του μιλάει για χωρες προορισμου Αλβανία.ΠΓΔΜ κλπ. Αυτο που επιθυμώ ειναι 1)να ρουτάρω και 2)να βάλω CWM recovery προς custom Kernel... Στην πρωτη περίπτωση ποιόν οδηγό ακολουθώ? Στην τελευταία περίπτωση το knox γράφει ανεπανόρθωτα; Οπωσδήποτε λέω να περιμένω λίγες μέρες τωρα στην αρχή μην μου εμφανίσει κάποιο hardwarικό πρόβλημα και τότε θα προχωρήσω... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Με cwm το knox γράφει αλλιώς ακολουθείς τον οδηγό εδώ και εισαι οκ, είναι κρίμα να χαλάσεις το knox σου για το cwm Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Με cwm το knox γράφει αλλιώς ακολουθείς τον οδηγό εδώ και εισαι οκ, είναι κρίμα να χαλάσεις το knox σου για το cwm Και πως μπορώ τότε να φλασάρω custom kernel? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Και πως μπορώ τότε να φλασάρω custom kernel? Δεν μπορείς... Αλλα θα έχεις ρουτ Τι να τον κάνεις τον κερνελ;;;; μια χαρά δεν είσαι και έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καταρχήν δεν υπάρχει ακόμα καλός custom kernel οπότε Κάνε λίγο υπομονή Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Bluechris τι ακριβως ειναι το knox και αν κανω αυτο το cf-root και παει 1(ενα) τι θα ακολουθησει...???και κατι ακομα...αυτο που λεει ακριβως κατω απο εσενα ο dimitristoz οτι το κινητο ξε-ρουταριστηκε...αρα η διαδικασια δεν ειναι 100% επιτυχημενη....σας παρακαλω να με βοηθησετε οσο μπορειτε με ειλικρινεια και οσοι ξερουν πραγματικα,μην πεταξουμε 600ευρω κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Βγηκε update εχθες ηταν προβλημα του su οπως εγγραψα απλα περνα su v1.8 αν δεν το περασει μονο του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 μπορεις να μου κανεις μια παραθεση ακριβως τα λινκ που θα χρειαστω...???οπως επισης κατι για ασφαλεια(recovery-backup κτλ) πριν ξεκινησω οτιδηποτε,σ'ευχαριστω παντως για την αμεσοτητα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Φιλε δεν ειμαι αυτη τη στιγμη σπιτι.. δεν χρειαζεσαι cwm το flash γινεται αυτοματα απο odin. Εχει δωσει λινκ ο bluechris λιγο πιο πισω.. Εκτος καξ αν θελεις να flash ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) αλλο πραγμα ειναι το flash rom...???και αλλο το root???οταν ελεγες λινκ εννοουσες αυτο??? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development.... +++δεν θελω να αλλαξει τπτ...π.χ εμφανισιακα κτλ...απλα θελω να ''παιζει'' ως superuser...κτλ Edited November 27, 2013 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Οχι εχει ακομη ενα . Cf root εδω.. πατα το εδω :) εγω το περασα με odin v3.07 ΜΗΝ εχεις check repartition στο odin .κλεισε reauthentication lock απο ρυθμισεις γενικα ασφαλεια κλειδωμα επανεργοποιησης. Κανε install ta driver του κινητου . Μπες download mode. Βαλε το αρχειακι στο pda συνδεσε το κινητο μολις αναψει το com πανω η στο διαλογο γραψει added πατα start και αστο να κανει τα μαγικα του.. υποψιν εισαι εκτος εγγυησης με αυτο οποτε σκεψου το λιγο. Αν πιστευεις οτι αξιζει προχωρα ;) ΥΓ τα γραφω μαζεμενα γιατι παιζει να κλεισει απο μπαταρια το κινητο.. Edited November 27, 2013 by Dimitristoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Όταν μπεις κανονικά από πισι εννοώ θέλεις να μου τα στείλεις πιο αναλυτικά όταν έχεις χρόνο κτλ...Έχω διαβάσει πόσους οδηγούς και γνώμες...Έχω ιδέα από ρουτ κτλ έχω κάνει και φίλου μου το λεω επειδη θελω να σου εξηγησω οτι θα καταλαβω αυτα που θα πεις,απλά δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος στο δικό μου π.χ τι κανει το knox βημα-βημα τις κινησεις και αν εχεις και κανενα λινκ(βιντεο tutorial κτλ)ακομα καλυτερα Edited November 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ναι φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ευχαριστω πολυ...θα περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ευχαριστω πολυ...θα περιμενω για πες μου τι ακριβως θελεις να μαθεις. Μολις μπηκα στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 λοιπον,θελω να κανω root το κινητο μου καθαρα μονο κ μονο για να μπορω να κανω εγκατασταση και να ανοιγω εφαρμογες που απαιτουν root...δεν θελω ουτε εμφανισιακα να αλλαξει τπτ(εικονιδια-μενου κτλ) + αν υπαρχει καμια εξτρα λειτουργια η αναβαθμιση δεκτη...θελω ομως κατι σιγουρο χωρις προβληματα...αν γινεται καλως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) λοιπον,θελω να κανω root το κινητο μου καθαρα μονο κ μονο για να μπορω να κανω εγκατασταση και να ανοιγω εφαρμογες που απαιτουν root...δεν θελω ουτε εμφανισιακα να αλλαξει τπτ(εικονιδια-μενου κτλ) + αν υπαρχει καμια εξτρα λειτουργια η αναβαθμιση δεκτη...θελω ομως κατι σιγουρο χωρις προβληματα...αν γινεται καλως... Λοιπον o ποιο καθαρος και σιγουρος τροπος στο root ηταν και ειναι το cf root. Παλιοτερα περνουσες recovery και το φλασαρες απο εκει περα, πλεον εχει βγει το cf auto root που σου περναει recovery φλασαρετε και σε γυρναει παλι πισω τον stock. Το note 3 ομως εχει ενα προγραμματακι που επαναπρογραματιζεται πανω στο hardware το knox. δλδ οτι και να κανεις αυτο θα ξανατρεξει απο την αρχη και θα επαναπρογραματιστει συνηθως οταν κανει error σου κανει brick το efs (αυτο και να γινει φτιαχνεται). αν μπεις σε download mode θα δεις οτι εχουν προσθεσει εναν counter που γραφει knox 0x0. τωρα αν αυτο παει 1 χανεις την εγγυηση. αν εισαι σε mj7 εκδοση και θελεις τοσο το root το κανεις μονο με το cf το οποιο θα σου κανει το knox 1 και τον binary status custom δεν υπαρχει αλλος τροπος.. Για τα προηγουμενα samsung models υπηρχε μια εφαρμογη ( triangle away) που σε μηδενιζε τους counter και σου εδινε την δυνατοτητα τον ota. Αυτη την εφαρμογη την ξεχνας για το Note για τωρα τουλαχιστον. Εχει ως αποτελεσμα να μην μπορεις να κανεις ota το κινητο σου και θα πρεπει να κατεβαζεις καθε φορα το firmware απο το sammobile και να το φλασαρεις με odin και να ξαναφλασαρεις το root. Επισης υπαρχει και ενα αλλο θεμα με το Note οτι και root να γινεις δεν εχεις selinux permissive που καποιες εφαρμογες που θελουν root Παλι δεν μπορεις να τις τρεξεις οπως το titanium backup(σε αυτο παρεπιπτοντως νομιζω οτι υπαρχει fix πλεον που το τρεχεις και εισαι ανετος). Με λιγα λογια δεν εισαι 100% ροοτ εισαι 90. 100% γινεσαι αν φλασαρεις κερνελ που δεν στο συνιστω γαιτι υπαρχει ενα θεματακι με τους κερνελ αυτη τη στιγμη.. τωρα αν αποφασισεις οτι θα κανεις ροοτ τα αλλα ειναι ευκολα. ΥΓ αν κανεις τον knox 1 φλασαρε μια ρομ Που η περισσοτερες ειανι knox free δλδ υπαρχει το Knox αλλα δεν εχει καποια στοιχεια για να τρεξει. ετσι κι αλλιως η ρομ ειναι παντα ενα βημα μπροστα απο την samsung+ δεν σε απασχολουν και τα ΟΤΑ . γνωμη μου !! Edited November 27, 2013 by Dimitristoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) δηλαδη αν κανω υπομονη και περιμενω μηπως βγει κατι καλυτερο...???λες να βγει με το καιρο???ρωταω γιατι εγω θελω 100% root να μην εχω θεματα με εφαρμογες κτλ,με ''φοβιζει'' λιγο αυτο που ειπες για το knox...δεν γινεται να αφαιρεθει τελειως και μετα να ρουταρεις???(λεω εγω τωρα)εσυ το εχεις κανει αυτο που μου προτεινεις η καποιον αλλο απο εδω μεσα που να εχουν πετυχει ολα αυτα...??? Edited November 27, 2013 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) δηλαδη αν κανω υπομονη και περιμενω μηπως βγει κατι καλυτερο...???λες να βγει με το καιρο??? δεν ξερω φιλε η samsung το εχει παρει σχοινι κορδονι να αποτρεψει το ροοτ. σε καθε update βγαζει ποιο κλειδωμενο bootloader. Τι να σου πω και το efuse (knox) ειναι ζορικη περιπτωση και αν δεν κανω λαθος διαφερει απο συσκευη σε συσκευη ισως για αυτο να μην εχει βγει ακομη εφαρμογη για reset counter. φιλε αυτη τη στιγμη εγω προσωπικα εχω ροοταρει με cf εχω custom recovery και custom rom πανω.. Το κινητο ειναι μια χαρα και στα μετρα μου οπως το θελω εγω γτ αυτο το καλο εχουν η rom ειναι full customized. Οσο για το knox δεν αφαιρειται , η εφαρμογες θα παρουν update για το Note 3 δλδ θα λειτουργουν με selinux enforcing σε αυτο δεν υπαρχει θεμα. αλλωστε ειναι και ο τροπος που βγαζουν λεφτα οι developer. ΥΓ δεν θελω να σε παροτρηνω να κανεις κατι απο ολα αυτα απλα σου λεω την προσωπικη μου εμπειρια και την προσωπικη μου αποψη. Edited November 27, 2013 by Dimitristoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 θελω να κανω root απλα εψαξα/ειδα/διαβασα και στο τελος μπερδευτηκα/''φοβηθηκα''...τι να κανω,λες να δοκιμασω (αυριο) αυτη την διαδικασια...???αν το knox γινει 0/1 ποια η διαφορα???το κινητο θα κανει κανονικα updates και ολα τα υπολοιπα οπως τωρα(δεν θελω καμια δυσλειτουργια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καταρχήν δεν υπάρχει ακόμα καλός custom kernel οπότε Κάνε λίγο υπομονή Βασικά ασχολείται ο yank555.lu και απο προσωπική εμπειρία τον εμπιστεύομαι... Δεν ξέρω τι γνώμη έχεις εσύ για τον συγκεκριμένο... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 θελω να κανω root απλα εψαξα/ειδα/διαβασα και στο τελος μπερδευτηκα/''φοβηθηκα''...τι να κανω,λες να δοκιμασω (αυριο) αυτη την διαδικασια...???αν το knox γινει 0/1 ποια η διαφορα???το κινητο θα κανει κανονικα updates και ολα τα υπολοιπα οπως τωρα(δεν θελω καμια δυσλειτουργια.... το κινητο σου δεν θα παιρνει update απο το ρυθμισεις γενικα σχετικα με το τηλεφωνο ενημερωση θα σου βγαζει το λογισμικο εχει τροποποιηθει θα πρεπει να φλασαρεις απο odiN με το knox χανεις την εγγυηση σου αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts