Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) δεν το γνωριζω το μελος που μου λες...ειμαι νεος στο φορουμ...αν θελει και μπορει να με βοηθησει καλως...πως μπορω να επικοινωνησω μαζι του??? καταλαβα...μηπως να παρω κανενα φτηνο android για να πειραματιζομαι???? :D Edited November 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ευχαριστω πολυ...θα περιμενω Βασικα τι rom έχεις τώρα mj1 ή mj7? Και είναι ελληνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ..................εχω mj7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Βασικά ασχολείται ο yank555.lu και απο προσωπική εμπειρία τον εμπιστεύομαι... Δεν ξέρω τι γνώμη έχεις εσύ για τον συγκεκριμένο... ειχα τον κερνελ του στο s3 αλλα το νοτε 3 διαφερει πολυ φιλε απο τα προηγουμενα samsung.. Παραδειγμα υπαρχει καποιος που θα αμφισβητησει τον chainfire σαν developer οχι ... η προηγουμενη εκδοση του su ξερουταρε ολα τα χ86 htc.. (Και το δικο μου το νοτε αυτο μονο σε μενα εγινε με το στομα ανοιχτο εμεινα τεσπα) Edited November 27, 2013 by Dimitristoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ειχα τον κερνελ του στο s3 αλλα το νοτε 3 διαφερει πολυ φιλε απο τα προηγουμενα samsung.. Παραδειγμα υπαρχει καποιος που θα αμφισβητησει τον chainfire σαν developer οχι ... η προηγουμενη εκδοση του su ξερουταρε ολα τα χ86 htc.. (Και το δικο μου το νοτε αυτο μονο σε μενα εγινε με το στομα ανοιχτο εμεινα τεσπα) θα δοκιμασω αυριο ολη την διαδικασια...το μονο που θελω ειναι με λεπτομερειες τα λινκ που χρειαζομαι και το τι κανουν...σας ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 θα δοκιμασω αυριο ολη την διαδικασια...το μονο που θελω ειναι με λεπτομερειες τα λινκ που χρειαζομαι και το τι κανουν...σας ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια Οκ απλά να ξέρεις ότι με mj7 ότι και αν κανεις χάνεις την εγγύηση σκέψου το και κάνε ότι νομίζεις. Εγώ τυχερός ρουταρα με mj1 τώρα είμαι με mj7 και λέω να μείνω έτσι μέχρι να ακούσω κάτι συνταρακτικό από κάποια κουστομ ρομ και τότε θα την βαλω. Αν χρειάζεσαι το ρουτ κανετο και μετά πέρνα και καμιά κουστομ όποια σου προτείνουν τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Οκ απλά να ξέρεις ότι με mj7 ότι και αν κανεις χάνεις την εγγύηση σκέψου το και κάνε ότι νομίζεις. Εγώ τυχερός ρουταρα με mj1 τώρα είμαι με mj7 και λέω να μείνω έτσι μέχρι να ακούσω κάτι συνταρακτικό από κάποια κουστομ ρομ και τότε θα την βαλω. Αν χρειάζεσαι το ρουτ κανετο και μετά πέρνα και καμιά κουστομ όποια σου προτείνουν τα παιδιά που έχουν δοκιμάσει... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..... Εγώ που δοκίμασα τις custom δεν ξετρελαθηκα να σου πω την αλήθεια αλλά όντως αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις, απλά όντως νοιώθω πως έχω το πιο σταθερό σύστημα σε κινητό που είχα ποτέ και είμαι μαμά με root και κάποια πειράγματα με wanam xposed. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Δοκίμασες την bobcat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Δοκίμασες την bobcat? οχι δεν εχω κανει τπτ ακομα...πριν λιγο σχολασα απο τη δουλεια...τι ειναι αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Δοκίμασες την bobcat? Όχι ακόμα, το πρωί Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Όχι ακόμα, το πρωί παρα πολυ ωραια ρομ την συνιστω ανεπιφυλακτα.. το μονο κακο ειναι οτι δεν αλλαζει dpi..και δεν σου ανοιγει το scrapbook αν την βαλεις full wipe, αν θες full wipe κανε απλα πρεπει να περασεις με root browser system/app το apk του skrapbook και να κανεις reboot. οχι δεν εχω κανει τπτ ακομα...πριν λιγο σχολασα απο τη δουλεια...τι ειναι αυτο??? Custom rom ειναι φιλε Edited November 28, 2013 by Dimitristoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 παρα πολυ ωραια ρομ την συνιστω ανεπιφυλακτα.. το μονο κακο ειναι οτι δεν αλλαζει dpi..και δεν σου ανοιγει το scrapbook αν την βαλεις full wipe, αν θες full wipe κανε απλα πρεπει να περασεις με root browser system/app το apk του skrapbook και να κανεις reboot. Custom rom ειναι φιλε ακομα σκεφτομαι τι να κανω,φοβαμαι μη γινει καμια στραβη και δεν δουλευει μετα το κινητο...να σε ρωτησω κατι???εσυ για ποιον λογο επελεξες να το rootαρεις...???....μηπως να περιμενω λιγο καιρο μηπως βγει τπτ σιγουρο και δοκιμασμενο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ακομα σκεφτομαι τι να κανω,φοβαμαι μη γινει καμια στραβη και δεν δουλευει μετα το κινητο...να σε ρωτησω κατι???εσυ για ποιον λογο επελεξες να το rootαρεις...???....μηπως να περιμενω λιγο καιρο μηπως βγει τπτ σιγουρο και δοκιμασμενο??? Κοιτα αυτο που σκεφτεσαι ειναι το καλυτερο...απλα εχω μαθει με ρουτ απο froyo και μου κακοφαινεται χωρις... ειναι και ο κυριος λογος που αγοραζω android.. σαν stock τα windows phone ειναι ταχυτερα αλλα δεν εχουν αυτο με το development.. (απο iphone απεχω γι αυτο και δεν τα αναφερω καν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ακομα σκεφτομαι τι να κανω,φοβαμαι μη γινει καμια στραβη και δεν δουλευει μετα το κινητο...να σε ρωτησω κατι???εσυ για ποιον λογο επελεξες να το rootαρεις...???....μηπως να περιμενω λιγο καιρο μηπως βγει τπτ σιγουρο και δοκιμασμενο??? Πολύ φοβάστε και καλύτερα να μην κάνεις τίποτε λέω εγώ. Το κινητό το έχεις για να σου κάνει τα κέφια και στα κάνει μια χαρά το θηρίο δεν το έχεις για να σκας δύο μέρες αν θα ρουταρεις ή όχι. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι κάποιοι ρουταρουν χωρίς λόγο χωρίς Δλδ να θέλουν κάποια εφαρμογή συγκεκριμένη χωρίς να αλλάζουν την εμφάνιση απλά να έχουν τιτανιουμ που και αυτό αν δεν είσαι ρουτ δεν χρειάζετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Συμφωνω μαζι σου αραδιτσα απλα και η αφαιρεση του bloarware ειναι ενα τεραστιο + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Συμφωνω μαζι σου αραδιτσα απλα και η αφαιρεση του bloarware ειναι ενα τεραστιο + Καλησπερα,ανεβασα Ενα PNG. με τα αρχεια που εχω...πες μου φτανουν αυτα για να κανω την διαδικασια η χρειαζομαι κ τπτ αλλο???θα εχω προβλημα με κατι αργοτερα???εγω θελω να μεινει το κιν οπως εχει απλα να μπορω να τρεχω κανενα root-app...το αρχειο md5 εχει μεσα την Ελληνικη γλωσσα???το γνωριζεις αυτο???Και τελος να κανω καποιο back-up (με software η γινεται και αλλιως???)ευχαριστω για την βοηθεια και ζητω συγνωμη απο ολους για τις πολλες αποριες μου...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Δεν μπορώ να δω τίποτα στην εικόνα είναι χαμηλής Λοιπόν εντέλει δεν έβαλα τη rom του bob του μάστορα παρόλο που είναι φιλαράκι και τον ξέρω χρόνια από NeatRom και S2 roms αλλά έβαλα αυτήν [ROM][4.3][sM-N9005] CivZ-FLEXDREAM-Rev1.2b_MultiRegion + Engine Rev1.6 - AROMA [28/nov/2013] γιατί δεν είμαι του πολύ πανηγηριού σε χρώματα κλπ αλλά θέλω optimise stock rom και ήθελα να δοκιμάσω και τον kernel του. Από το πρωί που την έχω δουλεύει απροβλημάτιστα με μόνο θέμα μέχρι στιγμής το System Status Custom και το wanam δεν το αλλάζει αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν πάω το απόγευμα στο σπίτι και το All Share Cast Dongle δουλεύει μια χαρά. Επίσης το σύστημα ξεκινάει σε permissive και όχι σε enforcing που είναι καλό.. Κάτι που δεν καταλαβαίνω είναι που λέει ο τύπος πως υποστηρίζει μέχρι 4 χρήστες αλλά δεν ξέρω πως αλλάζω ή δημιουργώ άλλο χρήστη.. Edit : ώπα βρήκα ρύθμιση χρήστες μέσα στο Ρυθμίσεις---> Γενικά... το δοκιμάζω τώρα Edited November 29, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τι παιζει με το χρηστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μπορείς να φτιάξεις μέχρι 4 χρήστες και ή ο καθένας να έχει τελείως δικά του προγράμματα ή να βλέπει κάποιες εφαρμογές που καθορίζει Εσύ, το θέμα είναι πως ενώ φτιάχνω χρήστη Μόλις κλείσανε το τηλ θα έπρεπε να με ρωτάει με ποιον χρήστη θέλω να μπω και δεν εμφανίζεται αυτό στη lock screen Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Δεν ειναι supported το multiuser απο την ρομ και λεει θα το αφερεσει στο update.. Καλησπερα. Ξερει κανεις αν το busybox λειτουργει στο note 3? Edited November 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ναι κανονικά λειτουργει Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 :!:Ενημέρωση Όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε η αναφορά σε παράνομο λογισμικό απαγορεύεται σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. που αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο διότι θα υπάρξουν κυρώσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν μπορώ να δω τίποτα στην εικόνα είναι χαμηλής Λοιπόν εντέλει δεν έβαλα τη rom του bob του μάστορα παρόλο που είναι φιλαράκι και τον ξέρω χρόνια από NeatRom και S2 roms αλλά έβαλα αυτήν [ROM][4.3][sM-N9005] CivZ-FLEXDREAM-Rev1.2b_MultiRegion + Engine Rev1.6 - AROMA [28/nov/2013] γιατί δεν είμαι του πολύ πανηγηριού σε χρώματα κλπ αλλά θέλω optimise stock rom και ήθελα να δοκιμάσω και τον kernel του. Από το πρωί που την έχω δουλεύει απροβλημάτιστα με μόνο θέμα μέχρι στιγμής το System Status Custom και το wanam δεν το αλλάζει αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν πάω το απόγευμα στο σπίτι και το All Share Cast Dongle δουλεύει μια χαρά. Επίσης το σύστημα ξεκινάει σε permissive και όχι σε enforcing που είναι καλό.. Κάτι που δεν καταλαβαίνω είναι που λέει ο τύπος πως υποστηρίζει μέχρι 4 χρήστες αλλά δεν ξέρω πως αλλάζω ή δημιουργώ άλλο χρήστη.. Edit : ώπα βρήκα ρύθμιση χρήστες μέσα στο Ρυθμίσεις---> Γενικά... το δοκιμάζω τώρα πατησε πανω στην εικονα και θα σου την ανοιξει....οχι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 πατησε πανω στην εικονα και θα σου την ανοιξει....οχι ετσι Δεν φαίνεται φίλε αν θες ξανά ανέβασε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Λοιπόν προς τον φίλο LAGGI αλλά και για όσους έχουν Ουγγρικό τηλέφωνο (ΧΕΗ) με έκδοση λειτουργικού μέχρι MJ1 τότε κατεβάζεται αυτό το αρχείο και ακολουθήται τις οδηγίες που έχω δώσει στο post #222. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts