therock Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τι εννοεις? Τι θα αλλαξει αν κανω κατι πιο μετα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τι εννοεις? Τι θα αλλαξει αν κανω κατι πιο μετα? Μη σε παίρνω και στο λαιμό μου αλλα μια στο εκατομμύριο να γίνει μια στραβη και γράψει ο Knox (BlueChris εννοείται πως επουδενι δεν αμφιβάλλω για την ορθότητα του οδηγού σου man :) ) και σου παρουσιάσει κάποιο hardware προβλημα απο αυτά που βγαίνουν τις πρωτες μερες, γιατι να έχεις παρει ρισκο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 +1 και εγω περίμενα 15 ημέρες πριν ρουταρω αν και όταν το πήρα δεν υπήρχε RDLV μέθοδος. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εριξα *#1234# και εχω την mj1. Παραμενω εκει και οταν αποφασισω παω για ροοτ? Παντως ο οδηγος που εδωσα που λεει για Mj7, γιατι δεν μας κανει? Επισης Knox βλεπω εχει προεγκατεστημενο, αυτο μας πειραζει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Φυσικά και μπορείς να βάλεις mj7 εφόσον έχεις mj1 απλά σιγουρέψε ποια έκδοση τηλεφώνου έχεις, αν είναι ελληνικό υπάρχουν τα αρχεία λίγες σελίδες ποιο πίσω αν είναι άλλης χώρας τότε κατεβάζεις τη σωστή για σενα mj7 και ακολουθείς τη μέθοδο, αν δεν μπορείς στο φτιάχνω εγώ και στο ανεβάζω τη δευτερα Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Φυσικά και μπορείς να βάλεις mj7 εφόσον έχεις mj1 απλά σιγουρέψε ποια έκδοση τηλεφώνου έχεις, αν είναι ελληνικό υπάρχουν τα αρχεία λίγες σελίδες ποιο πίσω αν είναι άλλης χώρας τότε κατεβάζεις τη σωστή για σενα mj7 και ακολουθείς τη μέθοδο, αν δεν μπορείς στο φτιάχνω εγώ και στο ανεβάζω τη δευτερα Ωπα περιμενε μπερδευτηκα. Πανω που μου πες οτι περιμενουμε μια λυση τι εννουσες? Δηλαδη μπορω να παω Mj7 και να χω και ροοτ? Ευρωπαικο ειναι, και συγκεκριμενα ειχε γαλλικο μενου με το που το πρωτοανοιξα, οποτε φανταζομαι εισαγωγη απο Γαλλια? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπερα παιδια. Παρελαβα το κινητο σημερα αφου αποχαιρετησα το S4 μπαινοντας στο μενου ειμαι AP:N9005XXUBMJ3 CP:N9005XXUBMJ2 CSC:N90050XXBMJ3 τι γινεται με root παιδια; Υποψη οτι το προλαβα στο τσακ για αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπερα παιδια. Παρελαβα το κινητο σημερα αφου αποχαιρετησα το S4 μπαινοντας στο μενου ειμαι AP:N9005XXUBMJ3 CP:N9005XXUBMJ2 CSC:N90050XXBMJ3 τι γινεται με root παιδια; Υποψη οτι το προλαβα στο τσακ για αναβαθμιση. Περιμένεις για να μην χάσεις εγγύηση. Προς το παρών ρουτ μόνο όσοι είχαμε την mj1 μετά άλλαξε ο μπουτλοαντερ και τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Περιμένεις για να μην χάσεις εγγύηση. Προς το παρών ρουτ μόνο όσοι είχαμε την mj1 μετά άλλαξε ο μπουτλοαντερ και τζίφος. Μετα την εγγυηση με αυτην την κατασταση που εχω root γινεται; οποτε μαλλον να κανω και την αναβαθμιση που σταματησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπερα , εχει κανεις προβλημα στο youtube σε hd resolution ? αυτη τη στιγμη ενα gt i9300 Που εχω δειχνει καλυτερα απο το Note μου. mj7 firmware . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καλησπερα παιδια. Παρελαβα το κινητο σημερα αφου αποχαιρετησα το S4 μπαινοντας στο μενου ειμαι AP:N9005XXUBMJ3 CP:N9005XXUBMJ2 CSC:N90050XXBMJ3 τι γινεται με root παιδια; Υποψη οτι το προλαβα στο τσακ για αναβαθμιση. Και εγω το ίδιο παιδια.Εμεις δηλαδή με αυτή την rom δεν υπάρχει τρόπος να το rootάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Και εγω το ίδιο παιδια.Εμεις δηλαδή με αυτή την rom δεν υπάρχει τρόπος να το rootάρουμε; οχι εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ωπα περιμενε μπερδευτηκα. Πανω που μου πες οτι περιμενουμε μια λυση τι εννουσες? Δηλαδη μπορω να παω Mj7 και να χω και ροοτ? Ευρωπαικο ειναι, και συγκεκριμενα ειχε γαλλικο μενου με το που το πρωτοανοιξα, οποτε φανταζομαι εισαγωγη απο Γαλλια? Ναι σου λέω μπορείς αν δεν κάνεις Ota, κανε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα να σου ανεβάσω τη γαλλική ολόκληρη με URDLV αν δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις τη μετατροπή. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Ναι σου λέω μπορείς αν δεν κάνεις Ota, κανε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα να σου ανεβάσω τη γαλλική ολόκληρη με URDLV αν δεν μπορείς μόνος σου να κάνεις τη μετατροπή. Το οτι ειναι Γαλλικη εγω πως το μαθαινω στα σιγουρα? Εγω το ειπα επειδη στο πρωτο μποοτ ειχα γαλλικο μενου, αλλα μην κανω λαθος και περασουμε λαθος. Εβαλα το CSC μου στη SAMMOBILE (N9005OXXBMJ1) Και μου βγαζει μια λιστα με αρκετες χωρες που εχουν τον ιδιο αριθμο Στην πρωτη σελιδα εχεις 3 ποστ. Με ποια σειρα τα ακολουθω? Πρωτα Root De la Vega στην υπαρχων (MJ1), μετα δημιουργια εκδοσης με cygwin, και μετα Universal Root De La Vega στην MJ7? Edited November 23, 2013 by therock Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το γράφει και στο κουτί σου αλλα αν κάνεις από κλειστό το τηλέφωνο volume up + home button + power θα μπει σε recovery και κάτω κάτω θα σου πει το csc σου, μετά ψάξε με αυτό σαν γνώμονα στο Samfirmware Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 εγώ που έχω κάνει root με CF Auto Root (έγραψε το knox αλλά δεν με πειράζει) , πως μπορώ το current binary και το system status να τα κάνω official από custom που είναι τώρα αλλά χωρίς να χάσω το root ? Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δοκίμασε με το wannam xposed Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το εχω κανει αυτο αλλα δεν πιάνει. Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μάλλον βλέπει το cwm και δεν του αρέσει. Ίσως αν περάσεις τον μαμα bootloader και kernel να λειτουργεί. Την custom rom αυτό δεν θα την πειράξει. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μάλλον βλέπει το cwm και δεν του αρέσει. Ίσως αν περάσεις τον μαμα bootloader και kernel να λειτουργεί. Την custom rom αυτό δεν θα την πειράξει. ακομα δεν εχω περασει custom rom (βαριεμαι να το στηνω παλι) αλλα η μερα ειναι μεγαλη ο καιρος ειναι χαλια και με τρωει κ λιγο το χερακι μου...:lol::lol::lol::lol: Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά μία βοήθεια γιατί προέκυψε ένα πρόβλημα! Ακολούθησα τον οδηγό και πήγα από mj1 σε mj7. Root κανονικά, knox 0x0, όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι δε μου δουλεύει το wifi. Προσπαθεί να ανοίξει, το εικονίδιο μένει γκρι όμως... Κάποια στιγμή βρήκε δίκτυα, αλλά μόλις πήγα να συνδεθώ σε κάποιο, έκλεισε πάλι μόνο του. Το Bluetooth λειτουργεί κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Κάνε πρώτα μία επανεκκίνηση του κινητού και αν δεν δουλέψει δοκίμασε Factory Reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δοκίμασα και τα 2. Τίποτα... :( Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δοκίμασα και τα 2. Τίποτα... :( Ίσως Δεν έκατσε καλά κατά την εγκατάσταση αφού δεν είναι κόπος ξανάκανε την διαδικασία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 OK θα δοκιμάσω! Αν δε δουλέψει, μπορώ να βάλω άλλης περιοχής? Το δικό μου ήταν ΧΕΗ οπότε έβαλα πάλι ΧΕΗ. Να κατεβάσω κάποια Mj7 άλλης περιοχής? Θα έχω πρόβλημα με Knox? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts