evansarmor Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εάν δεν γράφεις αριθμό δεν "βλέπουμε" τίποτα .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 oops sorry RS186699911NL 1 Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Πως το βλεπετε ρε παιδια να σταματησω να ελπιζω οτι θα μου ρθει καποια στιγνη στο μελλον? Destination Country - Tracking Consuming: 1123 ms - Go to official website 2014-11-28 16:28 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Origin Country - Tracking Consuming: 5008 ms - Go to official website 2014-12-03 11:26 The item is on transport to the country of destination 2014-11-28 16:28 The item is at the PostNL sorting center 2014-11-24 04:27 The item is pre-adviced Τι σ**** κανουν οι Ολλανδοι απορω. Ακριβως στο ιδιο σημειο ειμαστε κολλημενα 2-3 ατομα με τις ιδιες ημερομηνιες. Αγορα απο 12 Νοεμβριου. Οποιος μπορει να απαντησει υπευθυνα για το τι γινεται ας γραψει παρακαλω. Εδω ειναι το tracking number: RS197622697NL Αν μπορει να το ελεγξει και απο το postnl.post και απο τα ΕΛΤΑ και να μας πει. 1 Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Είπαμε ότι ΠΡΩΤΑ κοιτάζουμε στην εταιρεία αποστολής και μετά στις βοηθητικές όπως είναι το 17 ..... RF299269167SG 02-12-2014 04-12-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) http://www.singpost.com/ όλα τα άλλα, είναι ...παραμύθια !!:lol: τι σημαινει αυτο φιλε ζηταω.... και ποτε περιπου θα το εχω.... αν μπορεις να μου εξηγησεις αυτο το παραμυθι.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αφού ταχυδρομηθεί το πακέτο κι έχουμε τον κωδικό tracking: ·Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης (Singapore Post) INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)...Αυτό εμφανίζεται όταν ο πωλητής ειδοποιήσει το ταχυδρομείο, ότι θα του παραδώσει το πακέτο για αποστολή. Received from customer...Σημαίνει πως το πακέτο παραδώθηκε στο ταχυδρομείο από την εταιρεία αποστολών/αποστολέα DESPATCHED TO OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν το πακέτο δηλώνεται προς αποστολή με την επόμενη αεροπορική πτήση συνήθως σε 1-2 ημέρες, εκτός απροόπτου (πχ καιρικές συνθήκες) ARRIVED AT OVERSEAS...Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη Αυτά είναι από την πρώτη σελίδα, πες μας που έχεις απορία να στην λύσουμε. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αυτά είναι από την πρώτη σελίδα, πες μας που έχεις απορία να στην λύσουμε. τωρα μαλιστα... 2014-12-04 15:31 Despatched to overseas αν απο της 4 εχει φυγει,ποτε πρεπει να ειναι εδω...περιπου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 τωρα μαλιστα... 2014-12-04 15:31 Despatched to overseas αν απο της 4 εχει φυγει,ποτε πρεπει να ειναι εδω...περιπου? Φίλε μου εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα λέω και να τα ξαναλέω, αλλά η ριμάδα η πρώτη σελίδα, ο gerstavros (μεγάλα κόκκινα γράμματα 1η σελίδα πάνω πάνω), τα σχεδιαγράμματα τα έχουν πει τόσες φορές, είναι κρίμα, σε αυτό το τοπικ έχουν απαντηθεί οι ίδιες οι ερωτήσεις τόσες φορές που το τοπικ αυτοτρολαρίζεται :lol: Δεν υπάρχει κάτι στανταρ, καθώς παίζουν πολλοί διαφορετικοί παράμετροι ρόλο στο πότε θα έρθει μία αποστολή στα χέρια σου. 1. πότε το έστειλε ο κινέζος 2. Φόρτος του τοπικού ταχυδρομείου 3. Καιρικά φαινόμενα / γιορτές / ανάδρομοι πλανήτες στην χώρα αποστολής 3α. Τελωνείο 4. Φόρτος μετασταθμού 5. Καιρικά φαινόμενα / γιορτές / ανάδρομοι πλανήτες στην χώρα μετασταθμού 6. Φόρτος του ελληνικού ταχυδρομείου + έλλειψη προσωπικού 7. Καιρικά φαινόμενα / γιορτές / ανάδρομοι πλανήτες στην Ελλάδα 8. Τελωνείο 9. Παραλαβή Όπως καταλαβαίνεις πολλοί και διαφορετικοί παράμετροι, που δεν είναι πάντα "στο χέρι" του αποστολέα ή του ταχυδρομείου, παίζουν ρόλο, γι'αυτό και δεν υπάρχει, όπως προανέφερα μία στάνταρ ημερομηνία. Συνήθως κάνει 20-30 ημέρες, έχει τύχει να παραλάβω σε 7 ημέρες (ούτε καν εργάσιμες), έχει τύχει και σε 50. Σε άλλους έχει τύχει και μετά από τρεις μήνες. Τώρα με τις γιορτές, την έλλειψη προσωπικά, τον φόρτο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχω κάτι σε άφιξη στην Ελλάδα εδώ και 4 ημέρες, απλά το περιμένω να έρθει. Παιδιά κάντε υπομονή, πολλοί έχετε κάνει παραγγελίες για δώρο είτε στον εαυτό σας είτε για τρίτους, υπάρχει κάποια πίεση αλλά οι λόγοι που προανέφερα παραπάνω είναι έξω από την δυνατότητα οποιουδήποτε ανθρωπίνου παράγοντα. Καλή υπομονή και καλές γιορτές. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Φίλε μου εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα λέω και να τα ξαναλέω, αλλά η ριμάδα η πρώτη σελίδα, ο gerstavros (μεγάλα κόκκινα γράμματα 1η σελίδα πάνω πάνω), τα σχεδιαγράμματα τα έχουν πει τόσες φορές, είναι κρίμα, σε αυτό το τοπικ έχουν απαντηθεί οι ίδιες οι ερωτήσεις τόσες φορές που το τοπικ αυτοτρολαρίζεται :lol: Δεν υπάρχει κάτι στανταρ, καθώς παίζουν πολλοί διαφορετικοί παράμετροι ρόλο στο πότε θα έρθει μία αποστολή στα χέρια σου. 1. πότε το έστειλε ο κινέζος 2. Φόρτος του τοπικού ταχυδρομείου 3. Καιρικά φαινόμενα / γιορτές / ανάδρομοι πλανήτες στην χώρα αποστολής 3α. Τελωνείο 4. Φόρτος μετασταθμού 5. Καιρικά φαινόμενα / γιορτές / ανάδρομοι πλανήτες στην χώρα μετασταθμού 6. Φόρτος του ελληνικού ταχυδρομείου + έλλειψη προσωπικού 7. Καιρικά φαινόμενα / γιορτές / ανάδρομοι πλανήτες στην Ελλάδα 8. Τελωνείο 9. Παραλαβή Όπως καταλαβαίνεις πολλοί και διαφορετικοί παράμετροι, που δεν είναι πάντα "στο χέρι" του αποστολέα ή του ταχυδρομείου, παίζουν ρόλο, γι'αυτό και δεν υπάρχει, όπως προανέφερα μία στάνταρ ημερομηνία. Συνήθως κάνει 20-30 ημέρες, έχει τύχει να παραλάβω σε 7 ημέρες (ούτε καν εργάσιμες), έχει τύχει και σε 50. Σε άλλους έχει τύχει και μετά από τρεις μήνες. Τώρα με τις γιορτές, την έλλειψη προσωπικά, τον φόρτο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχω κάτι σε άφιξη στην Ελλάδα εδώ και 4 ημέρες, απλά το περιμένω να έρθει. Παιδιά κάντε υπομονή, πολλοί έχετε κάνει παραγγελίες για δώρο είτε στον εαυτό σας είτε για τρίτους, υπάρχει κάποια πίεση αλλά οι λόγοι που προανέφερα παραπάνω είναι έξω από την δυνατότητα οποιουδήποτε ανθρωπίνου παράγοντα. Καλή υπομονή και καλές γιορτές. Εγώ περιμένω δέμα με China Post και πέρασα τους τρείς μήνες ..... :p Υπομονή ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εγώ περιμένω δέμα με China Post και πέρασα τους τρείς μήνες ..... :p Υπομονή ... καλα ακομα να ερθει ?χαρας την υπομονη σου... 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 καλα ακομα να ερθει ?χαρας την υπομονη σου... Μου είπαν ότι θα το στείλουν ξανά ....:p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsiaf Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Αλλες γνωμες? RS912255585CH Edited December 19, 2014 by dimsiaf 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmar Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 παιδια στις 03/12/2014 εκανα μια παραγγελια στο everbuying αγορασα 2 κινητα και κατι αλλα πραγματακια τα οποια μου κοστισαν πανω κατω 400 ευρω. περασαν 16 μερες και η παραγγελια καθε φορα που μπαινω λεει < Processing > περσι ιδια εποχη ειχα αγορασει παλι ενα κινητο απο την ιδια εταιρεια και μεσα σε 5,6 μερες ελεγε < Shipped out > και μεσα σε 20 μερες μου ειχε ερθει κιολας. δεν ξερω τι να κανω μπηκα εδω http://everbuying.pissedconsumer.com/ και διαβασα ενα σωρο απατεωνιες που εχει κανει αυτο το σαιτ τους τελευταιους 2 μηνες σχεδον κανεις δεν εχει παρει τιποτα απ οτι εχει παραγγειλει. και ηδη φοβαμαι οτι εχω χασει τα λεφτα μου. τους εστειλα φυσικα και 3 mail και τους ρωταω τι τρεχει και τι θα γινει. αλλα εχουν γινει φαντασματα,καμια απαντηση ενω θα επρεπε σε 24 ωρες να μου στειλουν απαντηση. και το περιεργο ειναι οτι περσι την αγορα την ειχα κανει απευθειας απο πιστωτικη ενω τωρα ολα εγιναν μεσω paypal. μπορω να κανω κατι για να παρω τα λεφτα μου πισω?? και απ οτι διαβασα το paypal μπορει να σου δωσει πισω λεφτα αρκει να μην περασει ενα χρονικο οριο γυρω στις 40 ημερες. ηδη περασαν ομως 16 μερες και δεν εχω δει τιποτα.... αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εάν θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία, άνοιξε dispute στο Paypal και στους λόγους γράψε ότι δεν σου έδωσαν αριθμό επί 16 ημέρες και ότι δεν απαντούν στα email. Θα αναγκασθούν να απαντήσουν στο paypal αλλοιώς θα σου επιστρέψει το paypal τα χρήματα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Αλλες γνωμες? RS912255585CH εχεις,σου εδωσαν αυτο το tracking number?:blink: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Καλό μεσημέρι. Έχω το εξής θέμα με τα ΕΛΤΑ: Έστειλα το κινητό πίσω στην Κίνα (ως συστημένο) για επισκευή/αλλαγή (ήταν στην εγγύηση) και ενώ μέχρι το αεροδρόμιο φαίνεται, από εκεί και πέρα χάνεται... Αφού μίλησα πολλές φορές με εξυπηρέτηση πελατών και με την Διευθύντρια τους εκεί αλλά και με ΕΛΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΟΥ υπηρεσία συστημένων με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει στο αεροδρόμιο και υπάρχουν δύο εκδοχές: είτε έφυγε από εκεί χωρίς να σκαναριστεί είτε ξεκόλλησε το ταμπελάκι με το αριθμό αναφοράς και κόλλησαν άλλο... Το συστημένο έφτασε στο αεροδρόμιο 12/12/2014 και με το νούμερο που έχω δεν φαίνεται ακόμα στην Κίνα... Πιθανόν να είναι και νωρίς.... Λέτε να το σούφρωσαν; Εάν όχι και άλλαξαν αριθμό πως θα το βρω; Τον αριθμό αυτό τον έδωσα και στους Κινέζους... Η αποζημίωση από ότι έμαθα είναι 36 Ευρώ... Τι κάνω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kirkchania Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 κοιτα μαντης δεν ειμαι καλυτερα αφησε εξουσιοδοτηση αυτο απο σινγκαπουρη εχει φυγει 2 μερες μετα απο το δικο μου που το περιμενω μετα τα χριστουγεννα αλλα την προηγουμενη παραγγελια την ελαβα σε 9 μερες οποτε ποτε δεν ξερεις αυτα που εχεις με china post το ενα εχει φυγει ηδη το αλλο οχι λογικα το ενα θα σου ερθει ισως πιο γρηγορα κ απο την σινγκποστ το αλλο κατσε πρωτα να φυγει απο κινα Γενικα η china post εφοσων φυγουν απο κινα ειναι η πιο γρηγορη μακραν αλλα οπως σου ειπα ασε εξουσιοδοτηση νομιζω τα κρατανε μια βδομαδα πριν τα στειλουν πισω Αναλόγως πόσες ημέρες θα λείψεις. Τα δέματα τα κρατούν 15 ημέρες, οπότε εάν δεν λείψεις παραπάνω από 20 δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα λείψω καμιά 10αριά μέρες, αν τα κρατάνε μόνο μία εβδομάδα θα έχω πρόβλημα, αν τα κρατάνε 15 μέρες είμαι οκ, θα δείξει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Καλησπέρα παίδες υπάρχει περίπτωση το πακέτο να προχωράει κανονικά , αλλά να μην ανανεώνεται καθόλου το track system ; (sg και NL ) 1 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μια ερωτηση για εμας που το πακετο εφυγε απο τις 25-11 υπαρχει περιπτωση να παραλαβουμε πριν τις γιορτες? Ξερω οτι γινομαι γραφικος ρωτωντας ταιδια αλλα εδω και ενα μηνα ειμαι με ενα samsung των 15 ευρω και νιωθω οτι ζω σε αλλη εποχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μια ερωτηση για εμας που το πακετο εφυγε απο τις 25-11 υπαρχει περιπτωση να παραλαβουμε πριν τις γιορτες? Ξερω οτι γινομαι γραφικος ρωτωντας ταιδια αλλα εδω και ενα μηνα ειμαι με ενα samsung των 15 ευρω και νιωθω οτι ζω σε αλλη εποχη. το δικό μου έφυγε από vickmall στις 23/11 μου είπαν στο τσατ (selina) ότι άλλα πακέτα που έφυγαν μαζί με το δικό μου παραδόθηκαν στις 17/12 στην Ελλάδα , οπότε ίδωμεν , το δικό μου ακόμα λέει despatched to overseas , γιαυτό ρώτησα παραπάνω μήπως υπάρχει περίπτωση να προχωράει αλλά να μην φαίνεται στο σύστημα . 1 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 το δικό μου έφυγε από vickmall στις 23/11 μου είπαν στο τσατ (selina) ότι άλλα πακέτα που έφυγαν μαζί με το δικό μου παραδόθηκαν στις 17/12 στην Ελλάδα , οπότε ίδωμεν , το δικό μου ακόμα λέει despatched to overseas , γιαυτό ρώτησα παραπάνω μήπως υπάρχει περίπτωση να προχωράει αλλά να μην φαίνεται στο σύστημα . Εγω παλι λεω οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι. Δεν ειναι δυνατον να ξερει η κινεζα οτι το πακετο εχει φτασει ελλαδα απο 17/12 χωρις να ειναι καπου καταχωρημενο επισημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εγω παλι λεω οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι. Δεν ειναι δυνατον να ξερει η κινεζα οτι το πακετο εχει φτασει ελλαδα απο 17/12 χωρις να ειναι καπου καταχωρημενο επισημα. έχει όλα τα tracking numbers όμως και βλέπει , με το που της έδωσα την παραγγελία μου μου απάντησε αμέσως με το track number μου και ότι είναι dispatched to overseas , μετά από κουβέντα μου είπε ότι όπως είδε τα άλλα πακέτα που έφυγαν μαζί με το δικό μου , έφτασαν Ελλάδα στις 17 , αν έχεις καλό σύστημα αρχειοθέτησης όλα είναι ευκολα πιστευω 1 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmar Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 οταν λες να τους πω οτι δεν μου εδωσαν αριθμο τι εννοεις? ασε εχω φριξει... οι μαμακες οι σχιστοματιδες μου την εφεραν... εδω και 16 μερες processing γινεται?? ελεφαντα ετοιμαζουν να εκτελωνισουν?ελεος... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GReaders Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) παραγγελία από κινεζομαγαζο με αποστολή μέσω Post NL: 11/12/2014 - Processing - Successful payment via PayPal 15/12/2014 - Shipped - Tracking No is:RS18047****NL παρακολούθηση Tracking No μέσω του site της Post NL. 17-12-2014 05:04 - The item is pre-adviced *(δηλώθηκε έτοιμο προς αποστολή στο ταχυδρομείο, ώστε να πάνε να το παραλάβουν) 17-12-2014 21:55 - The item has left the originating country *(επιβεβαίωση ότι έφυγε απ'το κινεζομαγαζο και παει στο ταχυδρομείο) 18-12-2014 04:48 - The item is ready for shipment *(επιβεβαίωση ότι εφυγε απο ταχυδρομείο για ΑεροΔρόμιο Κίνας) 18-12-2014 11:46 - The item has arrived in the transit airport *(επιβεβαίωση ότι είναι A/Δ Κίνας και ετοιμάζεται για πτήση) 19-12-2014 10:01 - The item is at the handover point from freight carrier to PostNL *(επιβεβαίωση ότι -μάλλον έφτασε Α/Δ Ολλανδιας και προωθείται στο εκεί ταχυδρομείο- η μεταφορική εταιρεία το παραδιδει στην PostNL γιά "ΝΑ" φύγει από την Κίνα ) edit1:λοιπόν εδώ υπήρχε ένα "κρυφό"βήμα ακόμα, που φαίνεται αυτη την στιγμή μόνο μέσω trackitonline.ru 21.12.2014 01:00 Send item abroad (Export) όπου λογικά φεύγει από Κίνα για Ολλανδία, οπότε είχες δίκιο φίλε. :) 21-12-2014 17:13 - The item is at the PostNL sorting center *(επιβεβαίωση ότι βρίσκεται στο κέντρο PostNl Ολλανδίας και στις επόμενες 4-7 εργάσιμες ημέρες, θα μπει στην πτήση για Ελλάδα.) 22-12-2014 09:23 - The item is on transport to the country of destination | GREECE *(εδώ, μάλλον έχει δηλωθεί ότι είναι έτοιμο προς αποστολή στο Α/Δ Ολλανδίας όπου και θα σταλεί κάποια στιγμή, ώστε να μπει στην πτήση για Ελλάδα) παρακολούθηση Tracking No μέσω του site των ΕΛΤΑ. 21-12-2014 17:13 - ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ *(είναι η 1η φορά που εμφανίζεται το πακέτο στο site των ΕΛΤΑ,που σημαίνει ότι είναι ενήμερο πλέον, και ότι θα περιμένει το πακέτο όταν σταλεί από την PostNL. Εδώ πλέον,μπορεί στις επόμενες μέρες το πακέτο να βρίσκεται Ελλάδα,αλλα μόνο όταν ανοιχθεί ο ταχ. σάκος ώστε να σκανάρουν το πακέτο θα εμφανισθεί κίνηση στο σύστημα.) ... ......| .......... .............| :confused: - αναμείνατε, και μην ξεχνάτε ότι η υπομονή είναι αρετή ! - θα κάνω edit το παρόν αν υπάρξει κάποια νεότερη κίνηση στο πακέτο,όσο για τα σχόλια στην παρένθεση είναι προσωπική εκτίμηση, και ίσως να πέφτω έξω.:) Edited December 23, 2014 by GReaders 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Καλησπέρα σε όλους, έκανα παραγγελία από το vickmall 15/12 και στις 17/12 έγινε η αποστολή με NL post. Σε πόσες μέρες θα μπορώ να βλέπω την πορεία του πακέτου; Tack number RS179096955NL Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 παραγγελία από κινεζομαγαζο με αποστολή μέσω Post NL: 11/12/2014 - Processing - Successful payment via PayPal 15/12/2014 - Shipped - Tracking No is:RS18047****NL παρακολούθηση Tracking No μέσω του site της Post NL. 17-12-2014 05:04 - The item is pre-adviced *(δηλώθηκε έτοιμο προς αποστολή στο ταχυδρομείο, ώστε να πάνε να το παραλάβουν) 17-12-2014 21:55 - The item has left the originating country *(επιβεβαίωση ότι έφυγε απ'το κινεζομαγαζο και παει στο ταχυδρομείο) 18-12-2014 04:48 - The item is ready for shipment *(επιβεβαίωση ότι εφυγε απο ταχυδρομείο για ΑεροΔρόμιο Κίνας) 18-12-2014 11:46 - The item has arrived in the transit airport *(επιβεβαίωση ότι είναι A/Δ Κίνας και ετοιμάζεται για πτήση) 19-12-2014 10:01 - The item is at the handover point from freight carrier to PostNL *(επιβεβαίωση ότι μάλλον έφτασε Α/Δ Ολλανδιας και προωθείται στο εκεί ταχυδρομείο) ... ......| .......... .............| :confused: - αναμείνατε, και μην ξεχνάτε ότι η υπομονή είναι αρετή ! - θα κάνω edit το παρόν αν υπάρξει κάποια νεότερη κίνηση στο πακέτο,όσο για τα σχόλια στην παρένθεση είναι προσωπική εκτίμηση, και ίσως να πέφτω έξω.:) Στο τελευταίο έπεσες έξω, σημαίνει ότι η μεταφορική εταιρεία το παρέδωσε στην PostNL γιά "ΝΑ" φύγει από την Κίνα ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts