coxy13 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αυτό που δεν έχω καταλάβει με τα ταχυδρομεία είναι ότι μερικές φορές σπάνε ρεκόρ και άλλες φορές σπάνε........ Ότι να ναι με λίγα λόγια! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkastani_1 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ναι εμένα δύο μέρες έκανε! Κράτα τη χαρά σου , απο 10/5 "The item is on transport to the country of destination" είναι ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αυτό που δεν έχω καταλάβει με τα ταχυδρομεία είναι ότι μερικές φορές σπάνε ρεκόρ και άλλες φορές σπάνε........ Ότι να ναι με λίγα λόγια! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το δικο μου εφτασε απο Ολλανδια μολις μια μερα αργοτερα και ακομα καθεται σε ενα σακο στο αεροδρομιο. Εχω την εντυπωση οτι μας κθυστερουν επιτηδες ωστε να απογοητευτουμε και να σταματησουμε τις παραγγελιες απο εξωτερικο Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
propa Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Κράτα τη χαρά σου , απο 10/5 "The item is on transport to the country of destination" είναι ακόμα Η χαρά μου είναι γιατί έκανε 2 μέρες να γίνει pre-advised. 20/5 έφυγε από Ολλανδία και 21/5 μου λέει ότι έφτασε Ελλάδα! Τώρα περιμένω να ανοιχτεί ο σάκος. Μου φαίνεται λίγο περίεργο από 10/5 να μην έχει φτάσει Ελλάδα, μιλώντας πάντα για NL post. το δικο μου εφτασε απο Ολλανδια μολις μια μερα αργοτερα και ακομα καθεται σε ενα σακο στο αεροδρομιο. Εχω την εντυπωση οτι μας κθυστερουν επιτηδες ωστε να απογοητευτουμε και να σταματησουμε τις παραγγελιες απο εξωτερικο Κυριακή πρωί έφτασε και εμένα αεροδρόμιο και περιμένω εξέλιξη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkastani_1 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Η χαρά μου είναι γιατί έκανε 2 μέρες να γίνει pre-advised. 20/5 έφυγε από Ολλανδία και 21/5 μου λέει ότι έφτασε Ελλάδα! Τώρα περιμένω να ανοιχτεί ο σάκος. Μου φαίνεται λίγο περίεργο από 10/5 να μην έχει φτάσει Ελλάδα, μιλώντας πάντα για NL post. Κυριακή πρωί έφτασε και εμένα αεροδρόμιο και περιμένω εξέλιξη.... Μακάρι να χάθηκε , για να πάρω refund απο την paypal , γιατί απο οτι διαβάζω ολα τα κινητά περνάνε τελωνείο και αυτη η διαδιακασία αργει πααααρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Η χαρά μου είναι γιατί έκανε 2 μέρες να γίνει pre-advised. 20/5 έφυγε από Ολλανδία και 21/5 μου λέει ότι έφτασε Ελλάδα! Τώρα περιμένω να ανοιχτεί ο σάκος. Μου φαίνεται λίγο περίεργο από 10/5 να μην έχει φτάσει Ελλάδα, μιλώντας πάντα για NL post. Κυριακή πρωί έφτασε και εμένα αεροδρόμιο και περιμένω εξέλιξη.... Στον ιδιο σακο ειμαστε φιλε. Το δικο μου ητανε τριγωνικη απο banggood. Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Γειά σας παιδιά, είμαι (ξανά) στην διαδικασία να παραγγείλω κινητό. Από ότι διάβασα,τώρα πια το τελωνείο είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Εκτός από περίπτωση τριγωνικής παραγγελίας. Το κατάλαβα σωστά; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1985 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Μακάρι να χάθηκε , για να πάρω refund απο την paypal , γιατί απο οτι διαβάζω ολα τα κινητά περνάνε τελωνείο και αυτη η διαδιακασία αργει πααααρα πολυ 23/5/2017, 14:35:03 Μ.Δ.-Δ.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 23/5/2017, 08:37:21 Μ.Δ.-Δ.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 22/5/2017, 03:37:56 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ.-Δ.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ) 19/5/2017, 22:29:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 6/5/2017, 07:32:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ οχι όπως βλέπεις δεν περνάνε ολα τελωνείο (le pro 3) από οτι έχω καταλάβει μιλώντας με άτομο με πάρα πάρα πολλές παραγγελίες απο κίνα(καμιά 50 ανά μηνά κινητά και μικροπραγαμτα ) δεν του έχει περάσει τίποτα μέχρι στιγμής. έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι ενα 20-30% περνάει τελωνείο, ετσι τουλαχιστον πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Καλησπερα τ0 17 τρακ από 16 του μηνα γραφει ότι είναι ελλαδα το δεμα μου , αλλα στα ελτα δεν εχουν ιδεα αρχιζε να χλωμιαζει το πραγμα. Εχει κανεις άλλος τοσο καθυστερηση ?? Συνηθως όταν το 17 τρακ γραφει ότι εφτασε δεμα ελλαδα μετα από κανα 2 μερες το εμφανιζει και τα ελτα.Υ.Γ κανα τηλεφωνο από ελτα ταχυδρομείου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Γειά σας παιδιά, είμαι (ξανά) στην διαδικασία να παραγγείλω κινητό. Από ότι διάβασα,τώρα πια το τελωνείο είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Εκτός από περίπτωση τριγωνικής παραγγελίας. Το κατάλαβα σωστά; ευχαριστώ πολύ Ναι φιλε. Πολλα δεματα σταματανε για ελεγχο. Η τριγωνικη αποστολη φαινεται να περναει προς το παρον. Και τα περισσοτερα ειναι σχετικα καθυστερημενα. Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabbriel Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) Παιδες παρελαβα απο Gearbest ενα mod ηλεκτρονικου τσιγαρου. Τελωνειο ουτε καν...οτι να'ναι. 23/5/2017, 11:13:05 Μ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 23/5/2017, 06:14:50 Μ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 23/5/2017, 02:01:44 Κ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) 23/5/2017, 01:22:36 Κ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 22/5/2017, 22:00:00 Κ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 22/5/2017, 18:24:22 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) 22/5/2017, 01:22:43 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21/5/2017, 17:45:25 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) 21/5/2017, 10:58:42 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/5/2017, 10:45:39 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) 19/5/2017, 22:25:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25/4/2017, 16:55:00 ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 25/4/2017, 11:37:00 ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Αλλα 4 μπουκαλακια υγρο αναπληρωσης δυστυχως απο τις 17/4 αγνοειται η τυχη τους 18/4/2017, 12:08:00 ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 17/4/2017, 18:45:00 ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Edited May 23, 2017 by Gabbriel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Η τριγωνικη αποστολη φαινεται να περναει προς το παρον. Τριγωνικη αποστολη εννοουμε την επιλογη Priority ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Υπάρχει κάποιος άλλος να περιμένει με CN Post δέμα με αποστολή από περίπου 12/4?Ρωταω μηπως περιμενω λιγο ακομα πριν ζητησω refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Σε αποστολή από 21/3 από gearbest που δεν μου ήρθε άνοιξα στο paypal case αφού από το gearbest μου προτείνουν να μου επιστραφεί το 50% και εγώ δεν δέχομαι αφού έχω πληρώσει με PayPal και νομίζω έχω την ασφάλεια συναλλαγών μου ήρθε απο το PayPal αυτό You or GearBest can escalate this problem to a PayPal claim before 11 June 2017. On that date, this case will close auto*matically. Once a ca*se has been closed, it cannot be reopened or escalated to a PayPal claim. We enc*ourage you to respond to the seller as soon as possible. Τι κάνω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλημέρα, ποια sites για κινέζικα products έχουν EU warehouses; Μόνο το geekbuying ξέρω. Υπάρχει κάποιο σχετικό thread που συζητάνε τα e-commerce sites? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Τριγωνικη αποστολη εννοουμε την επιλογη Priority ? Στην Banggood λεγεται priority direct ή καπως ετσι. (Οχι Expedited ή Express. Θα ειναι DHL) Στην Gearbest λεγεται eu express. Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolikos23 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Σε αποστολή από 21/3 από gearbest που δεν μου ήρθε άνοιξα στο paypal case αφού από το gearbest μου προτείνουν να μου επιστραφεί το 50% και εγώ δεν δέχομαι αφού έχω πληρώσει με PayPal και νομίζω έχω την ασφάλεια συναλλαγών μου ήρθε απο το PayPal αυτό You or GearBest can escalate this problem to a PayPal claim before 11 June 2017. On that date, this case will close auto*matically. Once a ca*se has been closed, it cannot be reopened or escalated to a PayPal claim. We enc*ourage you to respond to the seller as soon as possible. Τι κάνω τώρα? οταν ανοιγεις case αυτο που γινετε ειναι να κουβεντιαζεις εσυ με τον αλλον μονοι σας..αφου δεν βρισκεις ακρη ακριιβως απο κατω εχει κατι γραμμες που λεει αναμεσα escalate to paypal , δηλαδη να το αναλαβει το paypal.ορμα στο ψαχνο και αργησες πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 οταν ανοιγεις case αυτο που γινετε ειναι να κουβεντιαζεις εσυ με τον αλλον μονοι σας..αφου δεν βρισκεις ακρη ακριιβως απο κατω εχει κατι γραμμες που λεει αναμεσα escalate to paypal , δηλαδη να το αναλαβει το paypal.ορμα στο ψαχνο και αργησες πολυΟΚ ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 αν μου στείλουν από fasttech Κίνα , ποδήλατο θα πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 αν μου στείλουν από fasttech Κίνα , ποδήλατο θα πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου τελωνείο? κατά 99,9 % Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 αν μου στείλουν από fasttech Κίνα , ποδήλατο θα πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου τελωνείο? Πουλάει ποδήλατα το FT; Για δώσε κανένα link, δεν τα βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Πουλάει ποδήλατα το FT; Για δώσε κανένα link, δεν τα βρίσκω. https://www.fasttech.com/category/1999/sports-outdoors ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατά 99,9 % και είναι 23% επί της αξίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Υπάρχει κάποιος άλλος να περιμένει με CN Post δέμα με αποστολή από περίπου 12/4?Ρωταω μηπως περιμενω λιγο ακομα πριν ζητησω refund. Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 16/4/2017, 13:42:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 15/4/2017, 20:37:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει φτάσει προφανώς στο αεροδρόμιο ο σάκος και δεν έχει ανοιχτεί ακόμη λόγο του ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες σάκοι για άνοιγμα. Edited May 24, 2017 by newworld Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 https://www.fasttech.com/category/1999/sports-outdoors και είναι 23% επί της αξίας? Ποδήλατα δεν βλέπω, μόνο αξεσουάρ. Τέλος πάντων, λόγω όγκου θα το στείλουν κατα πάσα πιθανότητα με DHL οπότε κάνε καμιά γερή ανάληψη απο την τράπεζα όταν φτάσει. Εκτός απο ΦΠΑ και δασμούς θα σε χρεώσουν κανένα 150άρι για τον κόπο τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 16/4/2017, 13:42:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 15/4/2017, 20:37:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει φτάσει προφανώς στο αεροδρόμιο ο σάκος και δεν έχει ανοιχτεί ακόμη λόγο του ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες σάκοι για άνοιγμα. Οκ σε ευχαριστώ πολύ.Μαζι θα μαστε.Το κουφό είναι ότι άλλο δέμα 10/4 από το ίδιο κατάστημα,παρέλαβα 27/4. Τζόκερ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts