donstefano Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μάλλον έγινε ότι έγινε και με το SG αντί για China post, πήρε δουλειά ένα πιο ξεφορτωτο ταχυδρομείο και τη διεκπεραιωσε γρήγορα σε σχέση με το προηγούμενο υπερφορτωμενο. Σε λίγο μπορεί και αυτό να κολλήσει. +1 Για αυτο ρωτησα ποια site συνεργαζονται με αυτο το ταχυδρομειο.Λογικα πηραν ψωμι απο το πουθενα στο ταχυδρομειο του Λαος και κανουν καλη δουλεια.Αμα ανεβηκαν οι αποστολες τους απο 1000 σε 2000 η 3000 τη μερα ετσι ειναι.Αλλα και αν αρχισουν ολοι να στελνουν με αυτο το ταχυδρομειο μετα θα καθυστερει και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 τελικα και η china post κομπλε!!!!!!! RI925607255CN μεσα σε 10 μερες αποταν εφυγε απο Κινα εφτασε Ελλαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ποια eshop στελνουν με Ταχυδρομεια Λαος ρε παιδια?Καλα ανταποκρινεται παντως προς το παρον απο οτι λετε!Μπραβο! Το Banggood τα στέλνει επι το πλείστον με Laos post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) τελικα και η china post κομπλε!!!!!!! RI925607255CN μεσα σε 10 μερες αποταν εφυγε απο Κινα εφτασε Ελλαδα! φίλε μου είμαι στην ίδια κατάσταση με το δικό σου tn.Δεν έχει φτάσει Ελλάδα,έχει φύγει για Ελλάδα.Ποιό tracking site χρησιμοποιείς; EDIT:Δίκιο έχεις το παρατήρησα μετά.Καλή παραλαβή!! Edited March 29, 2016 by theoryofwildman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Πραγματικά η china post τα φέρνει αυτό τον μήνα , σφαίρα ! Και το δικό μου , 20/3 αποστολή από Κίνα , σήμερα 29/3 παρέλαβα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά πήρα από ebay ένα gamepad απο τις 21 Μαρτίου με αυτό το tracking number RX625752634CH και μου το βγάζει οτι είναι swiss post και οτι δν υπάρχει. Ο πωλητής έλεγε από Κίνα ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά πήρα από ebay ένα gamepad απο τις 21 Μαρτίου με αυτό το tracking number RX625752634CH και μου το βγάζει οτι είναι swiss post και οτι δν υπάρχει. Ο πωλητής έλεγε από Κίνα ομως... Από Κίνα είναι, δεν έχει σχέση με ποιά εταιρεία το στέλνει. Περίμενε και θα εμφανισθεί ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Από Κίνα είναι, δεν έχει σχέση με ποιά εταιρεία το στέλνει. Περίμενε και θα εμφανισθεί ... Μακάρι, ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Χοντρικά με NL το: the item is on transport to the country of destination, πόσο καιρό κάνει να φτάσει στην Πατρίδα Ελλάδα. Απο Ολλανδία έφυγε 22/3. Απο κίνα (Geekbying) 17/3 Απαντώντας στον εαυτό μου ... σήμερα πάτησε Ελλάδα :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σημερα μου ηρθε ένα δεματακι που περιμενα από everbying με netherland post, και ειχε φτασει ελλαδα από 2 μαρτιου.. Απιστευτη ταχυτητα τα ελτα εδώ στην αθηνα .. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σημερα μου ηρθε ένα δεματακι που περιμενα από everbying με netherland post, και ειχε φτασει ελλαδα από 2 μαρτιου.. Απιστευτη ταχυτητα τα ελτα εδώ στην αθηνα .. :lol: Ελπίζω να ξεθάψουν κ κανα σάκο της Sweden post :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σημερα μου ηρθε ένα δεματακι που περιμενα από everbying με netherland post, και ειχε φτασει ελλαδα από 2 μαρτιου.. Απιστευτη ταχυτητα τα ελτα εδώ στην αθηνα .. :lol: Κινα-Ελλαδα:10 μέρες Αεροδρομιο-Σπιτι:Ένα μήνα... Τρατζικ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Κινα-Ελλαδα:10 μέρες Αεροδρομιο-Σπιτι:Ένα μήνα... ΤρατζικΕτσι ακριβως όπως το πες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 κοιταξτε λιγο αυτο........ 1000000244429B2C γραφει οτι εφτασε Ελλαδα 22/03 ποτε να το περιμενω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hopeandr Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλησπέρα! Περιμένω ένα δέμα από Κίνα με βέλγικο ταχυδρομείο (κατά τ'άλλα πλήρωσα για registered, ναι καλά το μαντέψατε, gearbest!), το οποίο περιέχει και μια μικρή μπαταρία... Έδειξε ότι στις 28 έφτασε Βρυξέλλες. Έχει παραλάβει κανείς αυτές τις μέρες με αυτό το ταχυδρομείο; Ή αλλιώς, έχει κολλήσει σε κανέναν δέμα εκεί λόγω των τελευταίων γεγονότων; (Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κι αυτό... ) TN: YT1608411077405295 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Περιμενω απο τις 18 του μηνα που εχει μπει Ελλαδα με Bpost.Οποτε καταλαβες...... Ο αλλος με NLpost παραπανω 1 μηνα του κανε να ρθει....Ελεος...οτιναναι.....Αλλα τι να κανεις ολα στην Ελλαδα υπολειτουργουν.Ετσι και απο τα υποστελεχωμενα ΕΛΤΑ τι να περιμενεις? Μας μαρανανε οι περηφανες διαπραγματευσεις και σκισιμο μνημονιων:lol: Τι να κανεις?Μπες στο χορο και χορεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Περιμενω απο τις 18 του μηνα που εχει μπει Ελλαδα με Bpost.Οποτε καταλαβες...... Ο αλλος με NLpost παραπανω 1 μηνα του κανε να ρθει....Ελεος...οτιναναι.....Αλλα τι να κανεις ολα στην Ελλαδα υπολειτουργουν.Ετσι και απο τα υποστελεχωμενα ΕΛΤΑ τι να περιμενεις? Μας μαρανανε οι περηφανες διαπραγματευσεις και σκισιμο μνημονιων:lol: Τι να κανεις?Μπες στο χορο και χορεψε Ξεφεύγεις απ το θέμα..Και στην τελική αν λειτουργούσαν όλα σωστά θα έπρεπε να πληρώσεις και τελωνείο.Αλλά αυτά προφανώς είναι για τους άλλους σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ξεφεύγεις απ το θέμα..Και στην τελική αν λειτουργούσαν όλα σωστά θα έπρεπε να πληρώσεις και τελωνείο.Αλλά αυτά προφανώς είναι για τους άλλους σωστά? Εγώ ξέρω ότι για δέματα κάτω τον 25€ δεν πληρωνεις κάτι οπότε εγώ γιατί να μην απαιτω να έχω μία αξιοπρεπή εξυπηρέτηση από καλό πληρωμένους δημόσιους υπαλλήλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ξεφεύγεις απ το θέμα..Και στην τελική αν λειτουργούσαν όλα σωστά θα έπρεπε να πληρώσεις και τελωνείο.Αλλά αυτά προφανώς είναι για τους άλλους σωστά? Και εσύ όμως ... ξεφεύγεις από το θέμα και δε λές όλη την αλήθεια. Δηλαδή στα υπόλοιπα πραγματικά ευρωπαϊκά κράτη έχεις ακούσει πολλούς να πληρώνουν τελωνείο σε παραγγελίες τους από Κίνα ; Δηλαδή όλα είναι τέλεια στη χώρα που έχουμε καταντήσει να ζούμε , οπότε να μην έχουμε και κανένα παράπονο. Ας συνεχίσουμε να τρώμε σανό έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Εγώ ξέρω ότι για δέματα κάτω τον 25€ δεν πληρωνεις κάτι οπότε εγώ γιατί να μην απαιτω να έχω μία αξιοπρεπή εξυπηρέτηση από καλό πληρωμένους δημόσιους υπαλλήλουςΔεν είναι έτσι.Πληρώνεις γιατί είναι από χώρα εκτός Ευρώπης.:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εσύ όμως ... ξεφεύγεις από το θέμα και δε λές όλη την αλήθεια. Δηλαδή στα υπόλοιπα πραγματικά ευρωπαϊκά κράτη έχεις ακούσει πολλούς να πληρώνουν τελωνείο σε παραγγελίες τους από Κίνα ; Δηλαδή όλα είναι τέλεια στη χώρα που έχουμε καταντήσει να ζούμε , οπότε να μην έχουμε και κανένα παράπονο. Ας συνεχίσουμε να τρώμε σανό έτσι ; Ωραία,ας πούμε αυτό και να κλείσουμε γιατί θα ξεφύγουμε τελείως απ το θέμα...Δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα κράτη της Ευρώπης,δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι ή χειρότεροι,απλά πρέπει να δεχτείς ότι τόσο κάνουν στην Ελλάδα,σε άλλες χώρες και περισσότερο και αν ήθελες να πηγαίνουν όλα ρολόι θα έπρεπε να πληρώνεις τελωνείο το οποίο είναι μέσα σ αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Δεν είναι έτσι.Πληρώνεις γιατί είναι από χώρα εκτός Ευρώπης.:) Εδώ κανεις ένα λαθος, ως 22 ευρω δεν πληρωνεις τελωνειο από οποιο μερος του κοσμου και να ερθει, μαλλον δεν ξερεις το διαταγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Εδώ κανεις ένα λαθος, ως 22 ευρω δεν πληρωνεις τελωνειο από οποιο μερος του κοσμου και να ερθει, μαλλον δεν ξερεις το διαταγμα Είχα την εντύπωση ότι ένα ΦΠΑ τουλάχιστον το πλήρωνες.Πάσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Επειδη προκαλεσα μια μινι αναστατωση ας τελιωσει το θεμα εδω και απο μενα.Εβαλα και το χαμογελακι :lol: για να δειξω οτι κανω χιουμορ στο ποστ μου παραπανω. Δεν ειχα σκοπο να θιξω καποιον εργαζομενο στα ΕΛΤΑ η κανεναν ψηφοφορο σε προσωπικο επιπεδο να ξεκαθαριζομαι!Επειδη ειχε και λιγο πολιτικη χροια το σχολιο. Και τωρα στα δικα μας.Με Bpost που παραγγειλα ποτε στο καλο θα παραλαβω που ειναι στην Ελλαδα απο τις 18/03 συμφωνα με το 17Track!!!!XAXAXAXAXA!!!:lol::lol::lol: Υπομονη και μεχρι το 2 μηνο εχουμε δρομο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Εδώ κανεις ένα λαθος, ως 22 ευρω δεν πληρωνεις τελωνειο από οποιο μερος του κοσμου και να ερθει, μαλλον δεν ξερεις το διαταγμα Επειδή μάλλον και εσύ δεν ξέρεις το διάταγμα, διάβασε το συνημμένο ... :) http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/Screenshot_10_zpshtecu9dx.png Edited March 29, 2016 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Επειδή μάλλον και εσύ δεν ξέρεις το διάταγμα, διάβασε το συνημμένο ... :) http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/Screenshot_10_zpshtecu9dx.png Και τότε πώς λίγο καιρό πριν τα παιδιά που αγόρασαν κινητό και drones απο Θεσαλλονίκη με NL Post πήγαν τελωνείο και πλήρωσαν αφου ήταν μικρότερης αξίας απο 150Ε? Και θεωρείτε 150Ε αμελητέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts