Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο οτι βλεπω sweden post δεν εχει και πολλους να περιμενουν κι οσους εχει περιμενουν αρκετα .(φεεεεεεεττττττααααααααα ) Αν υπαρχει καποιος που εχει εμπειριες ας πει να μας ...εμψυχωσει?

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μια χαρα ! (συγνωμη για το ποστ ειλικρινα , δεν θα ξαναγινει ) . Αυτη η ταχυδρομικη που το εστειλαν πρωτη φορα την βλεπω ; ειναι καλη ; ευχαριστω για τις απαντησεις ! ειδα οτι εχει καλο χρονο παραδοσης ! ειναι επιπεδου singa post ?!
και εγώ είχα πολλές αμφιβολίες άλλα από ότι βλέπω είναι γρήγορη. τώρα όλα είναι και θέμα τύχης με αποστολές από κινά σήμερα είναι γρήγορο το λαος αύριο ποιος ξέρει

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Ξέρω ότι έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά δεν είναι σίγουρος.. :p το δέμα μου είναι Ολλανδία η Ελλάδα τώρα?

2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT

2016-03-23 09:47 The item has arrived in the country of destination

2016-03-21 08:14 The item is on transport to the country of destination

2016-03-20 13:53 The item is at the PostNL sorting center

2016-03-17 02:45 The item is ready for shipment

2016-03-14 10:49 The item is pre-advised

Παραγγειλα ενα πακετο απο το Gearbest και μου το στειλαν με Bpost (οτιναι δηαδη απο οτι εχω καταλαβει) με tracking(υποτειθεται tracking) αυτο BLVS1376360000646306.

Φυσικα εστειλα παραπονα στο Gearbest γιατι μου το χουν στειλει με tracking οτιναι και οχι της νορμαλ μορφης που ξερουμε ολοι.Αντε να το βρεις αμα ηρθε Αθηνα δεν ηρθε κτλ...

Αμα καποιος ξερει τι παιζει με Bpost ας μου πει γιατι απο οτι εχω καταλαβει μαλλον εμπλεξα.....

Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Ξέρω ότι έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά δεν είναι σίγουρος.. :p το δέμα μου είναι Ολλανδία η Ελλάδα τώρα?

2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD

2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT

2016-03-23 09:47 The item has arrived in the country of destination

2016-03-21 08:14 The item is on transport to the country of destination

2016-03-20 13:53 The item is at the PostNL sorting center

2016-03-17 02:45 The item is ready for shipment

2016-03-14 10:49 The item is pre-advised

Ολλανδία είναι ακόμη :wacko::happy:

και εγώ είχα πολλές αμφιβολίες άλλα από ότι βλέπω είναι γρήγορη. τώρα όλα είναι και θέμα τύχης με αποστολές από κινά σήμερα είναι γρήγορο το λαος αύριο ποιος ξέρει

αυτο να μου πεις ! οι εταιριες στην ασια σε ολα τα ειδη ξεπεταγονται σε μια μερα και σε 2 βδομαδες ειναι θεμα για συζητηση ! :X καλες παραλαβες να εχουμε λοιπον !

Απο οτι βλεπω sweden post δεν εχει και πολλους να περιμενουν κι οσους εχει περιμενουν αρκετα .(φεεεεεεεττττττααααααααα ) Αν υπαρχει καποιος που εχει εμπειριες ας πει να μας ...εμψυχωσει?

Από 22/2 κ ακομα.....

Παραγγειλα ενα πακετο απο το Gearbest και μου το στειλαν με Bpost (οτιναι δηαδη απο οτι εχω καταλαβει) με tracking(υποτειθεται tracking) αυτο BLVS1376360000646306.

Φυσικα εστειλα παραπονα στο Gearbest γιατι μου το χουν στειλει με tracking οτιναι και οχι της νορμαλ μορφης που ξερουμε ολοι.Αντε να το βρεις αμα ηρθε Αθηνα δεν ηρθε κτλ...

Αμα καποιος ξερει τι παιζει με Bpost ας μου πει γιατι απο οτι εχω καταλαβει μαλλον εμπλεξα.....

Λοιπον εμαθα πληροφοριες και το λεω για τους φιλους του φορουμ για να μην την πατησουν.

Οτι στελνεται με Bpost οτιναναι δηλαδη για registered υποτιθεται δεμα (τριχες) δουλευει μονο στο Bpost και απο κει και περα αφου το παραδωσει στη χωρα προορισμου δεν μπορεις να κανεις τιποτα!Διακινειτε σαν απλο γραμμα!!!

Δεν ανιχνευεται δεν γινεται τιποτα!

Κοινως το περνει ο ταχυδρομος αν θελει,κανενα κλεφτρονι απο κατω αμα γουσταρει κτλ. Καμια Ασφαλεια λοιπον.

Οποτε απο Geabest η αλλιως Gearworst οπως θα το λεω εγω απο δω και περα η απο αλλο site σας προτεινω ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ BPOST.

Απο mini ερευνα που εκανα διαπιστωσα αυτα που σας γραφω.Αφηνουν κινητα και οτι αλλο παραγγειλεις κατω στην οικοδομη ετσι πως τα στελνουν οι ανευθυνοι!

Να τους γραφετε οτι υπαρχει προβλημα στην Ελλαδα με αυτους και αν το στειλουν με Bpost θα κανετε αιτημα refund απευθειας.Δεν μπορει να πληρωνεται για tracking number και να σας δινουν οτιναιναι!

Bpost μονο μπελαδες για να ξερετε......Και τωρα καλα ξεμπερδεματα....

Παρηγγειλα απο ebay ενα βραχιολακι μικρης αξιας και ο πωλητης ελεγε πως δινει free tracking number,μου εστειλε πριν ενα

το οποιο ειναι 11 αριθμοι και λεει πως το στελνει με singapore post.Στο ταχυδρομειο της σιγκαπουρης λεει πως δεν αναγνωριζετε.

Που το κανω τρακ αφου τα μονα τρακινγκ που δεχεται το sgpost ειναι της μορφης RFxxxxxxxxxxSG ???

κανεις???δεν μπορω να ανιχνευσω το πακετο μου?τρακινγ με μονο 11 νουμερα δεν υπαρχει??

κανεις???δεν μπορω να ανιχνευσω το πακετο μου?τρακινγ με μονο 11 νουμερα δεν υπαρχει??

Στην σελίδα σου στο ΕΒΑΥ, εκεί που φαίνεται ότι αγόρασες το προϊόν, φαίνεται ο αριθμός που σου έδωσε. Εάν κάνεις κλικ επάνω του θα σου βγάλει ένα πλαίσιο το οποίο γράφει και την ταχυδρομική υπηρεσία. Ποιά είναι ;;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Στην σελίδα σου στο ΕΒΑΥ, εκεί που φαίνεται ότι αγόρασες το προϊόν, φαίνεται ο αριθμός που σου έδωσε. Εάν κάνεις κλικ επάνω του θα σου βγάλει ένα πλαίσιο το οποίο γράφει και την ταχυδρομική υπηρεσία. Ποιά είναι ;;;

SINGAPORE POST γραφει,αλλα εγω ξερω πως τα τρακινγκ απο sg post δεν εχουν μονο 11 νουμερα

Δεν τον βρήσκω, αλλά υπ'όψιν ότι εάν δεν περάσουν 5-6 ημέρες αυτοί οι αριθμοί δεν ανιχνεύονται ...

https://www.aftership.com/courier/parcelpost-sg

Φημες λενε οτι καποιος εχει παραλαβει ...

Καλησπέρα σε όλους.

Κατ'αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αναλυτικό οδηγό.

Επειδή, όμως, το νήμα έχει μεγαλώσει πολύ θα ήθελα να ρωτήσω ένα δυο πραγματακια που δεν μπόρεσα να βρω μέσω της αναζήτησης.

Θέλω να παραγγείλω ένα ταμπλετ μαζί με πληκτρολόγιο και τα συναφή που θα έχει sale την επόμενη εβδομάδα (Cube i9 για όποιον ενδιαφέρεται). Το sale θα γίνει από το επίσημο shop μέσω Aliexpress. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:

Υπάρχει, σύμφωνα με την εμπειρία, πρόβλημα με το μέγεθος του πακέτου (και την αξία) για εμπλοκή στο τελωνείο ή έχει να κάνει μόνο με το ταχυδρομείο που επιλέγουμε;

Οι δυνατότητες που δίνει ο πωλητής είναι Singapore Post & EMS. Στο δεύτερο οι μέρες είναι προφανώς λιγότερες. Θα συμβουλεύατε να πάω με Singapore post?

Και κάτι τελευταίο, αν γνωρίζει κάποιος: Το Buyers Protection που αναγράφεται ισχύει μόνο με το Alipay, ή για οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής;

Εδώ το λινκ αν θέλει κάποιος να ρίξει μια ματιά.

http://www.aliexpress.com/store/product/Pre-sale-Original-Cube-i9-12-2inch-2-in-1-Windows-10-Tablet-PC-Core-M/1123249_32597748825.html?aff_platform=link-c-tool&sk=BeUfuzBm2%3A&cpt=1457801822902&aff_trace_key=018bf2445d514b89b63b5d1880b269a2-1457801822902-06243-BeUfuzBm2

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σε όλους.

Κατ'αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αναλυτικό οδηγό.

Επειδή, όμως, το νήμα έχει μεγαλώσει πολύ θα ήθελα να ρωτήσω ένα δυο πραγματακια που δεν μπόρεσα να βρω μέσω της αναζήτησης.

Θέλω να παραγγείλω ένα ταμπλετ μαζί με πληκτρολόγιο και τα συναφή που θα έχει sale την επόμενη εβδομάδα (Cube i9 για όποιον ενδιαφέρεται). Το sale θα γίνει από το επίσημο shop μέσω Aliexpress. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:

Υπάρχει, σύμφωνα με την εμπειρία, πρόβλημα με το μέγεθος του πακέτου (και την αξία) για εμπλοκή στο τελωνείο ή έχει να κάνει μόνο με το ταχυδρομείο που επιλέγουμε;

Οι δυνατότητες που δίνει ο πωλητής είναι Singapore Post & EMS. Στο δεύτερο οι μέρες είναι προφανώς λιγότερες. Θα συμβουλεύατε να πάω με Singapore post?

Και κάτι τελευταίο, αν γνωρίζει κάποιος: Το Buyers Protection που αναγράφεται ισχύει μόνο με το Alipay, ή για οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής;

Εδώ το λινκ αν θέλει κάποιος να ρίξει μια ματιά.

http://www.aliexpress.com/store/product/Pre-sale-Original-Cube-i9-12-2inch-2-in-1-Windows-10-Tablet-PC-Core-M/1123249_32597748825.html?aff_platform=link-c-tool&sk=BeUfuzBm2%3A&cpt=1457801822902&aff_trace_key=018bf2445d514b89b63b5d1880b269a2-1457801822902-06243-BeUfuzBm2

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

συγνωμη αλλα 570 δολαρια για αυτο τον ογκο ?? καλυτερα να παρεις ενα τελειο λαπτοπ σε αυτα τα λεφτα

Αν και δεν είναι το νήμα γιά αγορές από εκεί, πρώτον να ξέρεις ότι δεν δέχονται συνήθως paypal και πρέπει να πληρώσεις με πιστωτική (εάν δεχθεί την χρέωση η Τράπεζα), δεύτερον ΠΟΤΕ με courier, και το τάμπλετ δεν είναι "πολύ" μεγάλο δέμα.

Πριν παραγγείλεις κοίταξε καλά τις κριτικές γιά τον πωλητή.

Και τελευταίο, με τα μισά χρήματα παίρνεις ίδιο ...

Edited by evansarmor

Αν και δεν είναι το νήμα γιά αγορές από εκεί, πρώτον να ξέρεις ότι δεν δέχονται συνήθως paypal και πρέπει να πληρώσεις με πιστωτική (εάν δεχθεί την χρέωση η Τράπεζα), δεύτερον ΠΟΤΕ με courier, και το τάμπλετ δεν είναι "πολύ" μεγάλο δέμα.

Πριν παραγγείλεις κοίταξε καλά τις κριτικές γιά τον πωλητή.

Και τελευταίο, με τα μισά χρήματα παίρνεις ίδιο ...

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Ξέρω ότι η τελευταία ερώτηση ήταν εκτός θέματος, αλλά μιας και έγραψα εδώ...

Περισσότερο με ενδιέφεραν τα "ταχυδρομικά". Δεν κατάλαβα ότι το EMS ήταν κούριερ, οπότε η απάντηση είναι σαφής.

Τώρα για το κόστος, στο sale η τιμή θα είναι 399$. Εμένα για αυτά τα χαρακτηριστικά μου φαίνεται καλή. Είναι και ο καθένας τί ψάχνει, βέβαια. Surface clone, well reviewed στα 360-370 ευρώ, νομίζω ότι είναι καλό deal. Μακάρι να μπορούσαμε να αποφύγουμε αυτή τη μανούρα με τα ταχυδρομεία και την αγωνία...

Φημες λενε οτι καποιος εχει παραλαβει ...

Μπορειτε αν δεν σας κανει κοπο να βαλετε tr. n απο sweden post να δουμε πανω κατω ποσες μερες κανει για να αλλαξει status κι ποσες για να ολοκληρωθει η αποστολη ?

Μπορειτε αν δεν σας κανει κοπο να βαλετε tr. n απο sweden post να δουμε πανω κατω ποσες μερες κανει για να αλλαξει status κι ποσες για να ολοκληρωθει η αποστολη ?

Ε πως να μας πει κάποιος αφού κανένας δεν έχει παραλάβει :(

Καλημέρα

Την τελευταία φορά που ο αριθμός έλεγε όπως εσένα την επόμενη εργάσιμη μέρα μου χτύπησε ο ταχυδρόμος ήρθε συστημένο και ήρθε μου το παρέδωσε. Λογικά πάντα την Δευτέρα θα το έχεις

Τελικά παρέλαβα σήμερα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον έτυχε το laos post να είναι γρήγορο αυτή τη φορά, σε 10 μέρες είχα παραλάβει. Κλασικά δεν ήταν για μένα, τα δικά μου πάντα αργούν. Πάντως σε ενημέρωση είναι χειρότεροι από Singapore πχ, που βγάζουν κι ένα arrival at destination και έχεις το νου σου μετά από κάτι μέρες να ελέγχεις αν άνοιξε ο σάκος.