Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή βλέπω έχεις παραγγείλει πολλά τώρα τελευταία, PayPal ποιο σαιτ με ταμπλετ δέχεται όχι με balance αλλά με την κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το PayPal.

φιλε εχω βγαλει revolut και εχω συνδεσει στην pp....

Καλησπερα,σχετικο ειναι αυτο εγω εκανα παραγγελια 05/03 και τοεκαναν shipped 07/03 πηγε ολλανδια 20/03 το εστειλαν 21/03 και ακομα δεν εχει φτασει η δεν εχει ανοιξει ο σακος υπολογιζω πανω απο 20 μερες να διαρκεσει συνολικα..με nlpost σταλθηκε...

τελευταιο Nl που παρελαβα σημερα RC912506933NL, παραγγελια 11/3 παραδοση σημερα...

ενδεικτικα αλλοι αριθμοι.... RF381321187SG RI925587326CN

το οτι σου εδωσαν το tr# δεν σημαινει οτι εγινε shipped... καποια τραγικα μαγαζια τυπου gearbest και everbuying (ιδιο μαγαζι) δεν εχουν στοκ, ενω γραφουν οτι εχουν...

σου λενε εφυγε σου κοτσαρουν και μια φωτο ασχετη και συ χαιρεσαι ... οταν μετα απο 5-6 μερες παραλαβουν αυτοι απο τον προμηθευτη, στο στελνουν με τον ιδιο αριθμο... και μετα βριζεις και λες..."αυτα τα ταχυδρομια.... πιο αργα και απ τον θανατο..." και εισαι και χαρουμενος που το πηρες 1 ευρω φθηνοτερο... ενω σε εχουν πιασει κοροιδο

αλλα μαγαζια τυπου bangood σου γραφουν πανω δεξια in stock/despacht usually next bus. day ή no stock/estimeted despatch in 5 days

το tr # ομως στο στελνουν κανονικα την επομενη μερα. νομιζεις οτι εφυγε αλλα αυτοι σου εχουν δωσει το νουμερο που θα παρει οταν φυγει

Edited by agatho

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδή βλέπω έχεις παραγγείλει πολλά τώρα τελευταία, PayPal ποιο σαιτ με ταμπλετ δέχεται όχι με balance αλλά με την κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το PayPal.

πηρα το xiaomi mipad 2 8 ιντσες φιλε .... τελειο ταμπλετακι σε ολα του !!!! το honorbuy το εχει σε ευρωπαικη αποθηκη και ερχετα ι στο σπιτι σου συστημενο σε 2 - 5 μερες , αλλα εινα ι ποιο ακριβα απο την κινα κοιταξε το αν σε συμφερει

αλλιως ειναι κα ι το vickmall που στο στελενει σε 20 μερες περιπου και ειναι το ποιο αξιοπιστο κινεζικο οπως λενε ολλοι

πηρα το xiaomi mipad 2 8 ιντσες φιλε .... τελειο ταμπλετακι σε ολα του !!!! το honorbuy το εχει σε ευρωπαικη αποθηκη και ερχετα ι στο σπιτι σου συστημενο σε 2 - 5 μερες , αλλα εινα ι ποιο ακριβα απο την κινα κοιταξε το αν σε συμφερει

αλλιως ειναι κα ι το vickmall που στο στελενει σε 20 μερες περιπου και ειναι το ποιο αξιοπιστο κινεζικο οπως λενε ολλοι

στο vickmall περναει paypal με Ελληνικη καρτα πειραιως... ξακριβωμενο... αλλα δεν εχει φτηνα ταμπλετακια...

φιλε εχω βγαλει revolut και εχω συνδεσει στην pp....

τελευταιο Nl που παρελαβα σημερα RC912506933NL, παραγγελια 11/3 παραδοση σημερα...

ενδεικτικα αλλοι αριθμοι.... RF381321187SG RI925587326CN

το οτι σου εδωσαν το tr# δεν σημαινει οτι εγινε shipped... καποια τραγικα μαγαζια τυπου gearbest και everbuying (ιδιο μαγαζι) δεν εχουν στοκ, ενω γραφουν οτι εχουν...

σου λενε εφυγε σου κοτσαρουν και μια φωτο ασχετη και συ χαιρεσαι ... οταν μετα απο 5-6 μερες παραλαβουν αυτοι απο τον προμηθευτη, στο στελνουν με τον ιδιο αριθμο... και μετα βριζεις και λες..."αυτα τα ταχυδρομια.... πιο αργα και απ τον θανατο..." και εισαι και χαρουμενος που το πηρες 1 ευρω φθηνοτερο... ενω σε εχουν πιασει κοροιδο

αλλα μαγαζια τυπου bangood σου γραφουν πανω δεξια in stock/despacht usually next bus. day ή no stock/estimeted despatch in 5 days

το tr # ομως στο στελνουν κανονικα την επομενη μερα. νομιζεις οτι εφυγε αλλα αυτοι σου εχουν δωσει το νουμερο που θα παρει οταν φυγει

Έχεις δίκιο εκατσα και το τσέκαρα τώρα, λέει shipped 10/03 και όχι 07/03 όπως έλεγε αρχικά.. Το θέμα είναι ότι 14/03 μου έγινε και εμενα pre-advised.Εχουμε με nl post και στο ίδιο μέρος και από το ίδιο site αλλά σου έφτασε νωρίτερα... Aπο banggood παράγγειλα..πως γίνεται αυτό?

Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να κάνω μια αγορά από το gearbest (συγκεκριμένα τα Xiaomi Piston 3 που τα έχει σε καλή τιμή) αλλά τελευταία είχα ακούσει για αργοπορημένες ή και χαμένες παραγγελίες από το κατάστημα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι καλύτερα να το αποφύγω και να πάρω από ebay;

καλησπερα! να ρωτησω αυτο https://service.post.ch/EasyTrack/submitParcelData.do?formattedParcelCodes=1000000244429B2C με ελτα θα μου ερθει??

ευχαριστω!!

Απο Singapore post, συνηθως ποσες μερες μεσολαβουν απο το dispatched μεχρι το arrived αυτο το καιρο?

Eμενα μου εκανε 2 μερες,γενικα αυτο τον καιρο κανουν αρκετα γρηγορα.

Στις 13/3 εγινε η παραγγελια και αυριο παραλαμβανω....

Έχεις δίκιο εκατσα και το τσέκαρα τώρα, λέει shipped 10/03 και όχι 07/03 όπως έλεγε αρχικά.. Το θέμα είναι ότι 14/03 μου έγινε και εμενα pre-advised.Εχουμε με nl post και στο ίδιο μέρος και από το ίδιο site αλλά σου έφτασε νωρίτερα... Aπο banggood παράγγειλα..πως γίνεται αυτό?

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι και ομορφοπαιδο και κανουν κατι παραπανω... :p

Η πραγματικοτητα ειναι οτι ειναι και θεμα τυχης η σειρα που θα ανοιξουν τους σακους

Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να κάνω μια αγορά από το gearbest (συγκεκριμένα τα Xiaomi Piston 3 που τα έχει σε καλή τιμή) αλλά τελευταία είχα ακούσει για αργοπορημένες ή και χαμένες παραγγελίες από το κατάστημα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι καλύτερα να το αποφύγω και να πάρω από ebay;

Το gearbest προσωπικα το θεωρω απατεωνες, ειχαμε διαμαχη στο pp και τελικα μου εκαναν refund οτι δεν μου ειχαν στειλει...

Γενικα η αληθεια για τα μαγαζια στην Κινα καπου στην μεση. Εγω θα επαιρνα 3-4 τετοια να εχω καβατζα http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Piston-III-Dazzle-Edition-Earphones-With-Mellow-Bass-Remote-Mic-For-Android-iOS---Black-355067.html που τα εχει και σε τιμη ξεφτυλα και στα 20$ εχει και δωρεαν μεταφορικα με tr#

Ενα πολυ καλο βιντεο για τις αγορες απο κινα ειναι το παρακατω απο τον φιλο sotos

Απο Singapore post, συνηθως ποσες μερες μεσολαβουν απο το dispatched μεχρι το arrived αυτο το καιρο?

Το συνηθες αυτο τον καιρο ειναι 5 μερες απο οσα tr# εχω παρακολουθησει

Εγω θα επαιρνα 3-4 τετοια να εχω καβατζα http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Piston-III-Dazzle-Edition-Earphones-With-Mellow-Bass-Remote-Mic-For-Android-iOS---Black-355067.html που τα εχει και σε τιμη ξεφτυλα και στα 20$ εχει και δωρεαν μεταφορικα με tr#

Εγώ πήρα δύο και είναι πολύ καλά .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Θέλω να παραγγείλω power bank από το Vickmall, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν επειδή δεν γίνονται δεκτά πια τα δέματά τους που έχουν σκέτες μπαταρίες και power bank από την logistics με την οποία συνεργάζονται. Τώρα ψάχνουν άλλους συνεργάτες της PostNL, οι οποίοι να τα δέχονται.

Όσοι λάβατε προσφάτως κάτι τέτοιο, με τί σας ήρθε;

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Παρηγγειλα απο ebay ενα βραχιολακι μικρης αξιας και ο πωλητης ελεγε πως δινει free tracking number,μου εστειλε πριν ενα

το οποιο ειναι 11 αριθμοι και λεει πως το στελνει με singapore post.Στο ταχυδρομειο της σιγκαπουρης λεει πως δεν αναγνωριζετε.

Που το κανω τρακ αφου τα μονα τρακινγκ που δεχεται το sgpost ειναι της μορφης RFxxxxxxxxxxSG ???

Εγώ πήρα από εβαυ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος αυτά που σου πρότεινε πιο πάνω ο φίλος είναι τα youth είναι άλλο μοντέλο πιο φθηνό τα πιο καλά είναι αυτά http://m.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Piston-3-Earphone-2015-In-Ear-Earphones-Wire-Control-Mic-for-iPhone-iPod-Android---Black-343327.html

Edited by tom222

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί από Δευτέρα να παραλάβω; Σχετικά γρήγορα ήταν αυτή τη φορά νομίζω.:)

http://s29.postimg.org/tduhm5vkn/0187a8bf_50b8_4d79_8725_c68a49554ec8.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρέλαβα σήμερα,χθες είχα το ίδιο στάτους. Αυτό γίνεται σε όλες σχεδόν τις παραγγελίες μου.

Πάτρα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί από Δευτέρα να παραλάβω; Σχετικά γρήγορα ήταν αυτή τη φορά νομίζω.:)

Καλημέρα

Την τελευταία φορά που ο αριθμός έλεγε όπως εσένα την επόμενη εργάσιμη μέρα μου χτύπησε ο ταχυδρόμος ήρθε συστημένο και ήρθε μου το παρέδωσε. Λογικά πάντα την Δευτέρα θα το έχεις

Πήρα τελικά την yi από μπανγκουντ 69.82 δολάρια! Απλό registered mail έβαλα και άλλα νομίζω έρχεται με περίεργο ταχυδρομειο κάτι του λαός Έχει κανείς εμπειρία ; Μην πληρώνω τελωνεία κλπ! Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται συζητήσεις και αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Καλημέρα

Την τελευταία φορά που ο αριθμός έλεγε όπως εσένα την επόμενη εργάσιμη μέρα μου χτύπησε ο ταχυδρόμος ήρθε συστημένο και ήρθε μου το παρέδωσε. Λογικά πάντα την Δευτέρα θα το έχεις

Πολύ ωραία αν και δεν το περίμενα να σου πω. Έλεγα αρχές Απρίλη τουλάχιστον!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήρα τελικά την yi από μπανγκουντ 69.82 δολάρια! Απλό registered mail έβαλα και άλλα νομίζω έρχεται με περίεργο ταχυδρομειο κάτι του λαός Έχει κανείς εμπειρία ; Μην πληρώνω τελωνεία κλπ!

Με απλό ταχυδρομείο δεν θα είχες θέμα λογικά όπως και να χε.Την υποτίμηση την κάνουν ούτως ή άλλως,τουλάχιστον σε ό,τι έχω παραλάβει εγώ.Μην αγχώνεσαι όλα εντάξει είναι.Επίσης δέματα με μέγεθος κάτω από μισό μέτρο με το απλό ταχυδρομείο δεν εκτελωνίζονται εκτός από σπάνιες περιπτώσεις.

Edited by impreza_sti

estination Country - Cache Time: 2016-03-23 14:02

2016-03-23 07:58

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-03-23 05:58

KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-03-23 02:58

RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2016-03-16 14:48

LAOS, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER

Origin Country - Cache Time: 2016-03-23 14:02

2016-03-16 06:54

Vientiane, Send item abroad Export

2016-03-16 06:50

Vientiane, Arrival at international place of exchange

2016-03-16 06:48

Vientiane, Accepted from sender

2016-03-16 06:48

Laos, Accepted from sender με στείλανε δεν περίμενα τόσο γρήγορα αποστολή από λαός παραγγελιά 13/3

μια χαρα ! (συγνωμη για το ποστ ειλικρινα , δεν θα ξαναγινει ) . Αυτη η ταχυδρομικη που το εστειλαν πρωτη φορα την βλεπω ; ειναι καλη ; ευχαριστω για τις απαντησεις ! ειδα οτι εχει καλο χρονο παραδοσης ! ειναι επιπεδου singa post ?! Edited by lalas7

Σημερα μου εβγαλε στη Sing post οτι arrival at destination post στις 21, αλλα στο elta post τιποτα ακομη..

Δηλαδη το arrived at overseas που λεει ο οδηγος, ειναι επομενο σταδιο?

Edited by dkmtb