sakis88888 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παρήγγειλα κάτι από αλι και διάλεξα αυτή τη φορά Hongkong post, έτσι για αλλαγή. Πλήρωσα και κάτι παραπάνω. Θέλω να ρωτήσω αν έρχεται σχετικά πιο γρήγορα από ότι με China post. Είναι η πρώτη φορά με αυτό το ταχυδρομείο Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Προσωπικα δεν εχω δει καποια διαφορά στο χρονο το ίδιο ειναι φιλε μου αν και κάποιοι πωλητές γραφουν οτι ειναι πιο γρηγορο και το σερβις τους καλύτερο αλλα για εμενα ειναι τ ιδιο Edited May 22, 2015 by smartfonakias 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 τον εκλεισα τον μηνα να παντος απο 22/4 τιποτα ακομα απο cn.. και εχω και μια απο sg απο 1/5...περιμενω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σχετικά γρήγορα δεν ήρθε?:p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) εμενα στο Κιλκις παραδωθηκε ακριβως την επομενη απο την ημερα που εμφανιστηκε Ελλαδα Εγώ στη Βέροια δεν έχει έρθει ακόμη και έχει εμφανιστεί Ελλάδα (ΚΔ Αεροδρομίου) από 20/5. Άρα εξαρτάται λοιπόν από άλλους παράγοντες διότι λογικά στη Βέροια έπρεπε να έρθει αν όχι νωρίτερα από το Κιλκίς τουλάχιστον στο ίδιο χρονικό διάστημα. Edited May 23, 2015 by frastgr 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εγώ στη Βέροια δεν έχει έρθει ακόμη και έχει εμφανιστεί Ελλάδα (ΚΔ Αεροδρομίου) από 20/5. Άρα εξαρτάται λοιπόν από άλλους παράγοντες διότι λογικά στη Βέροια έπρεπε να έρθει αν όχι νωρίτερα από το Κιλκίς τουλάχιστον στο ίδιο χρονικό διάστημα. Μια ακόμα παραγγελία, προχθές εμφανίστηκε Ελλάδα και χθες το πρωί το έφερε η ταχυδρόμος μιας που ήταν μικρή συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μια ακόμα παραγγελία, προχθές εμφανίστηκε Ελλάδα και χθες το πρωί το έφερε η ταχυδρόμος μιας που ήταν μικρή συσκευασία. οκ Δε λες κάτι διαφορετικό, επομένως συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες στο όλο θέμα (π.χ. τοπικό προσωπικό των ΕΛΤΑ κλπ). 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 οκ Δε λες κάτι διαφορετικό, επομένως συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες στο όλο θέμα (π.χ. τοπικό προσωπικό των ΕΛΤΑ κλπ). Το τοπικό προσωπικό πως συμβάλλει? Και να μη μου το φερνε, εφόσον είδα ότι είχε έρθει θα πήγαινα να το πάρω και μόνος μου. Ίσως επειδή το Κιλκίς είναι η πιο κοντινή πόλη στη Θεσσαλονίκη? Δεν ξέρω. Το θέμα είναι να μην κάνουν τόσο πολύ να εμφανιστούν Ελλάδα, από κει και ύστερα φαντάζομαι μπορούμε να περιμενουμε και μια εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το τοπικό προσωπικό πως συμβάλλει? Και να μη μου το φερνε, εφόσον είδα ότι είχε έρθει θα πήγαινα να το πάρω και μόνος μου. Ίσως επειδή το Κιλκίς είναι η πιο κοντινή πόλη στη Θεσσαλονίκη? Δεν ξέρω. Το θέμα είναι να μην κάνουν τόσο πολύ να εμφανιστούν Ελλάδα, από κει και ύστερα φαντάζομαι μπορούμε να περιμενουμε και μια εβδομάδα. Συμβάλλει στο ότι μπορεί να να είναι ελλιπές να έχουν έρθει οι σακοι και μην τους έχουν ανοίξει ακόμα. Εσύ τι λες να μην πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ; μου είπαν ότι δεν έχει έρθει. Ενδεχομένως και να ήρθε αλλά βαριόντουσαν να ψάξουν. Τεσπα σε λίγες μέρες θα το έχω !!! 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Συμβάλλει στο ότι μπορεί να να είναι ελλιπές να έχουν έρθει οι σακοι και μην τους έχουν ανοίξει ακόμα. Εσύ τι λες να μην πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ; μου είπαν ότι δεν έχει έρθει. Ενδεχομένως και να ήρθε αλλά βαριόντουσαν να ψάξουν. Τεσπα σε λίγες μέρες θα το έχω !!! Ναι μωρέ σε λίγες μέρες θα το χεις. Ίσως στην περιοχή σου διακινούνται μεγαλύτερες ποσότητες από τη δική μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Δείχνει να είναι αποστολή από Βρετανία με collect+ https://track.aftership.com/collectplus/CH14315655936363 Από Αγγλία;; Πολύ περίεργο. Η αγορά έγινε στο Gearbest 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 RF327998084SG Έχει κλείσει μήνα και ακόμα τίποτα :mad: Πρώτη φορά αργεί τόσο πολύ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosavros Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 παιδιά, εχω παραγγηλει ένα κιν στο vickmall περίπου πόσες μέρες θα κάνει να έρθει; επίσης μου έχουν στείλει κωδικό παραγγελίας και tracking code , που μπορώ να δω που βρίσκετε το κιν μου; να συμπληρώσω ότι δεν εχω λογαριασμό στο vickmall. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 παιδιά, εχω παραγγηλει ένα κιν στο vickmall περίπου πόσες μέρες θα κάνει να έρθει; επίσης μου έχουν στείλει κωδικό παραγγελίας και tracking code , που μπορώ να δω που βρίσκετε το κιν μου; να συμπληρώσω ότι δεν εχω λογαριασμό στο vickmall. http://www.17track.net http://trackitonline.ru επίσης στο επίσημο site της μεταφορικής εταιρίας με την οποία το έστειλε. Οι τελευταίες παραγγελίες έρχονται αρκετά γρήγορα 7-15 ημέρες, παλιότερα 21-45 μπορεί και παραπάνω αν πέσεις σε γιορτές π.χ. Πάσχα, Χριστούγεννα. 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosavros Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 http://www.17track.net http://trackitonline.ru επίσης στο επίσημο site της μεταφορικής εταιρίας με την οποία το έστειλε. Οι τελευταίες παραγγελίες έρχονται αρκετά γρήγορα 7-15 ημέρες, παλιότερα 21-45 μπορεί και παραπάνω αν πέσεις σε γιορτές π.χ. Πάσχα, Χριστούγεννα. το επίσημο σαιτ είναι της μεταφορικής που επέλεξα στις επιλογές για το πως θέλω να έρθει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 το επίσημο σαιτ είναι της μεταφορικής που επέλεξα στις επιλογές για το πως θέλω να έρθει; Μπορείς να μας δώσεις τον αριθμό;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosavros Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μπορείς να μας δώσεις τον αριθμό;; αριθμό παραγγελίας ή tracking code ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το tracking number ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosavros Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το tracking number ... :) RS258361754NL την παραγγελία την έκανα την πέμπτη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Πρώτον θέλει 4-6 ημέρες γιά να εμφανισθεί, και δεύτερον καλύτερα να το ανιχνεύεις εκείπου σου έγραψε ο φίλος παραπάνω. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosavros Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 οκ παιδιά ευχαριστώ :-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Δεν υπαρχει!!! 18-05-2015: Αγορα ενος Android Tv Media Player απο Geekbuying. 20-05-2015: Dispatced to overseas (Singapore Post) 24-05-2015: Αφιξη στη χωρα προορισμου. (Αερολιμενας, Ελ Βενιζελος) (06:55):shock::shock::shock: Μεσα σε 6 ημερες απο την αγορα το δεμα εφθασε Ελλαδα!!! Ουτε με ιδιωτικο τζετ δεν θα πετυχαινα τετοιους χρονους!:D Βαζουμε ενα στοιχημα οτι για να παραλαβω απο ΕΛΤΑ (Αθηνα-Μαρουσι) θα χρειαστω παραπανω χρονο? :p:p:p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Δεν υπαρχει!!! 18-05-2015: Αγορα ενος Android Tv Media Player απο Geekbuying. 20-05-2015: Dispatced to overseas (Singapore Post) 24-05-2015: Αφιξη στη χωρα προορισμου. (Αερολιμενας, Ελ Βενιζελος) (06:55):shock::shock::shock: Μεσα σε 6 ημερες απο την αγορα το δεμα εφθασε Ελλαδα!!! Ουτε με ιδιωτικο τζετ δεν θα πετυχαινα τετοιους χρονους!:D Βαζουμε ενα στοιχημα οτι για να παραλαβω απο ΕΛΤΑ (Αθηνα-Μαρουσι) θα χρειαστω παραπανω χρονο? :p:p:p σίγουρα θα χρειαστείς παραπάνω. Την προηγούμενη φορά που παράγγειλα εγώ, έκανε συνολικά 25 μέρες περίπου. 14 για ελλάδα και 11 για να έρθει σε μένα (επαρχία γαρ) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου έχουν στείλει 2 δεματάκια από κίνα μέσω sweeden post. ενώ στο 17track και στο official site της sweeden φαίνονται κανονικά (αν και το ένα έχει ίσως κολλήσει) στο track n trace των ΕΛΤΑ, δεν αναγνωρίζονται οι κωδικοί. Δεν θα έπρεπε να τους βλέπει όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους κωδικούς πχ cn. sg κτλπ? edit ορίστε και οι κωδικοί αν θέλει κάποιος να ρίξει μια ματιά. UF420578672SE UF420558315SE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hopeandr Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Έχω παρατηρήσει ότι δύο δικά μου δέματα δεν έχουν σκαναριστεί καθόλου στο αεροδρόμιο και περνάνε κατευθείαν στο κλείσιμο από ΚΔ! Όχι ότι είναι κάτι σοβαρό, απλά το αναφέρω για όσους τα ψάχνουν πολύ :) Έχει τύχει σε άλλον; RJ414922884CN RH160599244CN 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Έχω παρατηρήσει ότι δύο δικά μου δέματα δεν έχουν σκαναριστεί καθόλου στο αεροδρόμιο και περνάνε κατευθείαν στο κλείσιμο από ΚΔ! Όχι ότι είναι κάτι σοβαρό, απλά το αναφέρω για όσους τα ψάχνουν πολύ :) Έχει τύχει σε άλλον; RJ414922884CN RH160599244CN Της τελευταιες 20 μερες που ξεκολισαν τα δεματα πανε αμεσως στο ΚΔ.Τιποτα σοβαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts