Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρήγγειλα κάτι από αλι και διάλεξα αυτή τη φορά Hongkong post, έτσι για αλλαγή. Πλήρωσα και κάτι παραπάνω. Θέλω να ρωτήσω αν έρχεται σχετικά πιο γρήγορα από ότι με China post.

Είναι η πρώτη φορά με αυτό το ταχυδρομείο

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προσωπικα δεν εχω δει καποια διαφορά στο χρονο το ίδιο ειναι φιλε μου αν και κάποιοι πωλητές γραφουν οτι ειναι πιο γρηγορο και το σερβις τους καλύτερο αλλα για εμενα ειναι τ ιδιο Edited by smartfonakias

εμενα στο Κιλκις παραδωθηκε ακριβως την επομενη απο την ημερα που εμφανιστηκε Ελλαδα

Εγώ στη Βέροια δεν έχει έρθει ακόμη και έχει εμφανιστεί Ελλάδα (ΚΔ Αεροδρομίου) από 20/5. Άρα εξαρτάται λοιπόν από άλλους παράγοντες διότι λογικά στη Βέροια έπρεπε να έρθει αν όχι νωρίτερα από το Κιλκίς τουλάχιστον στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Edited by frastgr
frastgr

Εγώ στη Βέροια δεν έχει έρθει ακόμη και έχει εμφανιστεί Ελλάδα (ΚΔ Αεροδρομίου) από 20/5. Άρα εξαρτάται λοιπόν από άλλους παράγοντες διότι λογικά στη Βέροια έπρεπε να έρθει αν όχι νωρίτερα από το Κιλκίς τουλάχιστον στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Μια ακόμα παραγγελία, προχθές εμφανίστηκε Ελλάδα και χθες το πρωί το έφερε η ταχυδρόμος μιας που ήταν μικρή συσκευασία.

Μια ακόμα παραγγελία, προχθές εμφανίστηκε Ελλάδα και χθες το πρωί το έφερε η ταχυδρόμος μιας που ήταν μικρή συσκευασία.

οκ Δε λες κάτι διαφορετικό, επομένως συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες στο όλο θέμα (π.χ. τοπικό προσωπικό των ΕΛΤΑ κλπ).

frastgr

οκ Δε λες κάτι διαφορετικό, επομένως συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες στο όλο θέμα (π.χ. τοπικό προσωπικό των ΕΛΤΑ κλπ).

Το τοπικό προσωπικό πως συμβάλλει? Και να μη μου το φερνε, εφόσον είδα ότι είχε έρθει θα πήγαινα να το πάρω και μόνος μου. Ίσως επειδή το Κιλκίς είναι η πιο κοντινή πόλη στη Θεσσαλονίκη? Δεν ξέρω. Το θέμα είναι να μην κάνουν τόσο πολύ να εμφανιστούν Ελλάδα, από κει και ύστερα φαντάζομαι μπορούμε να περιμενουμε και μια εβδομάδα.

Το τοπικό προσωπικό πως συμβάλλει? Και να μη μου το φερνε, εφόσον είδα ότι είχε έρθει θα πήγαινα να το πάρω και μόνος μου. Ίσως επειδή το Κιλκίς είναι η πιο κοντινή πόλη στη Θεσσαλονίκη? Δεν ξέρω. Το θέμα είναι να μην κάνουν τόσο πολύ να εμφανιστούν Ελλάδα, από κει και ύστερα φαντάζομαι μπορούμε να περιμενουμε και μια εβδομάδα.

Συμβάλλει στο ότι μπορεί να να είναι ελλιπές να έχουν έρθει οι σακοι και μην τους έχουν ανοίξει ακόμα. Εσύ τι λες να μην πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ; μου είπαν ότι δεν έχει έρθει. Ενδεχομένως και να ήρθε αλλά βαριόντουσαν να ψάξουν. Τεσπα σε λίγες μέρες θα το έχω !!!

frastgr

Συμβάλλει στο ότι μπορεί να να είναι ελλιπές να έχουν έρθει οι σακοι και μην τους έχουν ανοίξει ακόμα. Εσύ τι λες να μην πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ; μου είπαν ότι δεν έχει έρθει. Ενδεχομένως και να ήρθε αλλά βαριόντουσαν να ψάξουν. Τεσπα σε λίγες μέρες θα το έχω !!!

Ναι μωρέ σε λίγες μέρες θα το χεις. Ίσως στην περιοχή σου διακινούνται μεγαλύτερες ποσότητες από τη δική μου.

Δείχνει να είναι αποστολή από Βρετανία με collect+

https://track.aftership.com/collectplus/CH14315655936363

Από Αγγλία;;

Πολύ περίεργο. Η αγορά έγινε στο Gearbest

παιδιά, εχω παραγγηλει ένα κιν στο vickmall περίπου πόσες μέρες θα κάνει να έρθει;

επίσης μου έχουν στείλει κωδικό παραγγελίας και tracking code , που μπορώ να δω που βρίσκετε το κιν μου;

να συμπληρώσω ότι δεν εχω λογαριασμό στο vickmall.

παιδιά, εχω παραγγηλει ένα κιν στο vickmall περίπου πόσες μέρες θα κάνει να έρθει;

επίσης μου έχουν στείλει κωδικό παραγγελίας και tracking code , που μπορώ να δω που βρίσκετε το κιν μου;

να συμπληρώσω ότι δεν εχω λογαριασμό στο vickmall.

http://www.17track.net

http://trackitonline.ru

επίσης στο επίσημο site της μεταφορικής εταιρίας με την οποία το έστειλε. Οι τελευταίες παραγγελίες έρχονται αρκετά γρήγορα 7-15 ημέρες, παλιότερα 21-45 μπορεί και παραπάνω αν πέσεις σε γιορτές π.χ. Πάσχα, Χριστούγεννα.

frastgr

http://www.17track.net

http://trackitonline.ru

επίσης στο επίσημο site της μεταφορικής εταιρίας με την οποία το έστειλε. Οι τελευταίες παραγγελίες έρχονται αρκετά γρήγορα 7-15 ημέρες, παλιότερα 21-45 μπορεί και παραπάνω αν πέσεις σε γιορτές π.χ. Πάσχα, Χριστούγεννα.

το επίσημο σαιτ είναι της μεταφορικής που επέλεξα στις επιλογές για το πως θέλω να έρθει;

το επίσημο σαιτ είναι της μεταφορικής που επέλεξα στις επιλογές για το πως θέλω να έρθει;

Μπορείς να μας δώσεις τον αριθμό;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Πρώτον θέλει 4-6 ημέρες γιά να εμφανισθεί, και δεύτερον καλύτερα να το ανιχνεύεις εκείπου σου έγραψε ο φίλος παραπάνω.
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Δεν υπαρχει!!!

18-05-2015: Αγορα ενος Android Tv Media Player απο Geekbuying.

20-05-2015: Dispatced to overseas (Singapore Post)

24-05-2015: Αφιξη στη χωρα προορισμου. (Αερολιμενας, Ελ Βενιζελος) (06:55):shock::shock::shock:

Μεσα σε 6 ημερες απο την αγορα το δεμα εφθασε Ελλαδα!!!

Ουτε με ιδιωτικο τζετ δεν θα πετυχαινα τετοιους χρονους!:D

Βαζουμε ενα στοιχημα οτι για να παραλαβω απο ΕΛΤΑ (Αθηνα-Μαρουσι) θα χρειαστω παραπανω χρονο?

:p:p:p

Δεν υπαρχει!!!

18-05-2015: Αγορα ενος Android Tv Media Player απο Geekbuying.

20-05-2015: Dispatced to overseas (Singapore Post)

24-05-2015: Αφιξη στη χωρα προορισμου. (Αερολιμενας, Ελ Βενιζελος) (06:55):shock::shock::shock:

Μεσα σε 6 ημερες απο την αγορα το δεμα εφθασε Ελλαδα!!!

Ουτε με ιδιωτικο τζετ δεν θα πετυχαινα τετοιους χρονους!:D

Βαζουμε ενα στοιχημα οτι για να παραλαβω απο ΕΛΤΑ (Αθηνα-Μαρουσι) θα χρειαστω παραπανω χρονο?

:p:p:p

σίγουρα θα χρειαστείς παραπάνω.

Την προηγούμενη φορά που παράγγειλα εγώ, έκανε συνολικά 25 μέρες περίπου.

14 για ελλάδα και 11 για να έρθει σε μένα (επαρχία γαρ)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου έχουν στείλει 2 δεματάκια από κίνα μέσω sweeden post.

ενώ στο 17track και στο official site της sweeden φαίνονται κανονικά (αν και το ένα έχει ίσως κολλήσει)

στο track n trace των ΕΛΤΑ, δεν αναγνωρίζονται οι κωδικοί. Δεν θα έπρεπε να τους βλέπει όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους κωδικούς πχ cn. sg κτλπ?

edit

ορίστε και οι κωδικοί αν θέλει κάποιος να ρίξει μια ματιά.

UF420578672SE

UF420558315SE

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω παρατηρήσει ότι δύο δικά μου δέματα δεν έχουν σκαναριστεί καθόλου στο αεροδρόμιο και περνάνε κατευθείαν στο κλείσιμο από ΚΔ! Όχι ότι είναι κάτι σοβαρό, απλά το αναφέρω για όσους τα ψάχνουν πολύ :) Έχει τύχει σε άλλον;

RJ414922884CN

RH160599244CN

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω παρατηρήσει ότι δύο δικά μου δέματα δεν έχουν σκαναριστεί καθόλου στο αεροδρόμιο και περνάνε κατευθείαν στο κλείσιμο από ΚΔ! Όχι ότι είναι κάτι σοβαρό, απλά το αναφέρω για όσους τα ψάχνουν πολύ :) Έχει τύχει σε άλλον;

RJ414922884CN

RH160599244CN

Της τελευταιες 20 μερες που ξεκολισαν τα δεματα πανε αμεσως στο ΚΔ.Τιποτα σοβαρο.