Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν υπάρχει αλλού, γι αυτό ρωτάω.

Το κατάστημα είναι άγωστο, δεν υπάρχει στο ΕΒΑΥ;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

EX012167569SG Singapore Greece Held by Customs at Destination 01/12/2014 16:31

Γιατί παρήγγειλες με EMS και δυστυχώς το κράτησαν στο τελωνείο ....

Στα ΕΛΤΑ λέει ότι είναι στα υεδ Θεσσαλονίκης ! Και αφού το κρατάνε γιατί δεν παίρνουν τηλέφωνο ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα ΕΛΤΑ λέει ότι είναι στα υεδ Θεσσαλονίκης ! Και αφού το κρατάνε γιατί δεν παίρνουν τηλέφωνο ;

Μπορεί να μην πάρουν τηλέφωνο, εάν τελικώς το φορολογήσουν θα σου έλθει η "λυπητερή" μαζί με το δέμα ...

Μπορεί να μην πάρουν τηλέφωνο, εάν τελικώς το φορολογήσουν θα σου έλθει η "λυπητερή" μαζί με το δέμα ...

Λες να τους πάρω εγώ τηλέφωνο ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από ibuygoo είχα αγοράσει εγώ περίπου τέτοια εποχή πέρσι, όλα μια χάρα.

Πάντως έχουν αρκετή καθυστέρηση τα δέματα, όσοι ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε αυτή την εποχή θα σας πρότεινα να μην το κάνετε και να περιμένετε μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα που θα έχει αρχήσει να χαλαρώνει η όλη κατάσταση.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Λες να τους πάρω εγώ τηλέφωνο ;
Όχι, γιατί υπάρχει και η πιθανότητα να μην το φορολογήσουν, οπότε το τηλεφώνημά σου μόνο ζημιά θα κάνει, θα "ψυλλιασθούν" και θα το ψάξουν. Edited by evansarmor

Σαν τι έγινε δηλαδή; Και δε σε ενημέρωσαν;

Μέσω acs θα σου έρθει με αριθμό αποστολής 6208282662. Για την ώρα στην ιστοσελίδα της acs δε βγάζει κάτι. Επειδή στην gls γράφει "delivered", καλό είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο στην acs της περιοχής σου. Προσωπικά πάντως νομίζω ότι τα γράφουν λάθος στην ιστοσελίδα της gls.

μιλησα με τον πωλητη κ μου ειπε οτι σε λιγες μερες θα βρισκετε ελλαδα το δεμα! μου εστειλε κ αυτη εδω τη φωτογραφια http://kfdown.a.aliimg.com/kf/HTB1VXYHGVXXXXa1XFXXq6xXFXXX3.jpg μου λεει οτι ειναι αγγλια και θα ερθει συντομα ελλαδα.... ναι αλλα ειναι τοσες μερες εκει :(

καλημέρα

παρήγγειλα ένα tablet από Aliexpress και εδώ και 9 ημέρες ο πωλητής δεν έχει προχωρήσει την παραγγελία.

"Status: The supplier is processing your order"

Αν δεν την προχωρήσει σε μια ημέρα η παραγγελία γράφει ότι ακυρώνεται αυτόματα.

Είναι σύνηθες τέτοια αναμονή ή να ανησυχώ?

Αν λήξει η προθεσμία και δεν την έχει προχωρήσει κάνω κάτι για να πάρω πίσω τα χρήματα?

Ευχαριστώ

Συνηθισμένο είναι, δεν κάνεις τίποτα, εάν ακυρωθεί η παραγγελία σου επιστρέφουν τα χρήματα.

καλημέρα παιδιά, εψαχνα αυτές τις μέρες ένα blog σχετικά με αυτά για να λύσω κάποιες απορίες. Έχω κάνει μια παραγγελεία από Κίνα με τελικό προορισμό την Κύπρο. Είχε 2 επιλογές ταχυδρόμησεις, μέσω Netherlands post και Singapore Post. Είχα επιλέξει το ολλανδικό. Και με προβληματίζει που ακόμη στο destiantion country αναγράφει"unknown-unable to track". Στη συνέχεια μπήκα στο site του ολλανδικού ταχυδρομείου και είδα πως δεν υπάρχει η κύπρος εκει που λεει για το πόσες μέρες και καλά χρειάζεται για να φτάσει το δέμα. Μπορείτε να βοηθήσετε λίγο; ευχαριστώ!

παιδια γιατι αργει τοσο?

YC341379555YW

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει φύγει από Κίνα;;;RG093003639CN

Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RG093003639CN

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-11-2014 17:06 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25-11-2014 15:31 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

παιδια γιατι αργει τοσο?

YC341379555YW

Eισαι σιγουρος για το τρακινγκ ; μου εμφανιζει Unable To Track

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

μιλησα με τον πωλητη κ μου ειπε οτι σε λιγες μερες θα βρισκετε ελλαδα το δεμα! μου εστειλε κ αυτη εδω τη φωτογραφια http://kfdown.a.aliimg.com/kf/HTB1VXYHGVXXXXa1XFXXq6xXFXXX3.jpg μου λεει οτι ειναι αγγλια και θα ερθει συντομα ελλαδα.... ναι αλλα ειναι τοσες μερες εκει :(

Τώρα έχεις κανονικό tracking number (RU208983699GB - Royal Mail) για να το παρακολουθείς.

Αν το δεύτερο γράμμα του δηλώνει όντως την προτεραιότητα, με U το δικό σου είναι η...προτελευταία τρύπα του ζουρνά.

Ίσως αυτό εξηγεί την καθυστέρηση.

Αυτό σημαίνει πως είναι ακόμη Κίνα ή έφυγε και ταξιδεύει για χώρες μακρινές;

:yahoo:

in transit το βλεπω που σημαινει ταξιδευει ... επομενη αλλαγη θα το δεις οταν γινει παραλαβη στην ελλαδα

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

παιδια γιατι αργει τοσο?

YC341379555YW

στο έχει στείλει με Yanwen (είναι κάτι σαν εξπρες)

μπορείς να το ανιχνεύσεις μέχρι να φύγει από Κίνα και να μπει Ελλάδα

αν πας στο trackitonline.ru/ θα δεις οτι έχει φτάσει Ελλάδα από τις 23/11

παιδια γιατι αργει τοσο?

YC341379555YW

Είναι απλό ταχυδρομείο ιδιωτικής εταιρείας δεν θα το βρεις στα ΕΛΤΑ παρά μόνο στο site της yawen ή όπως λέγεται αυτή η εταιρεία.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

in transit το βλεπω που σημαινει ταξιδευει ... επομενη αλλαγη θα το δεις οταν γινει παραλαβη στην ελλαδα

Ευχαριστώ..:-)

:yahoo:

παιδια γιατι αργει τοσο?

YC341379555YW

24 ΝΟΕ ήλθε στην Ελλάδα, αλλά πρόσεξε γιατί τα δέματα με τέτοιο αριθμό ΔΕΝ ανιχνεύονται από το σύστημα, δεν είναι συστημένα, δεν στέλνουν ειδοποιητήριο γιατί θεωρούνται απλές επιστολές και ο ταχυδρόμος μπορεί να το άφησε στην είσοδο.

Τώρα έχεις κανονικό tracking number (RU208983699GB - Royal Mail) για να το παρακολουθείς.

Αν το δεύτερο γράμμα του δηλώνει όντως την προτεραιότητα, με U το δικό σου είναι η...προτελευταία τρύπα του ζουρνά.

Ίσως αυτό εξηγεί την καθυστέρηση.

Τι εννοείς προτεραιότητα; 13 μέρες έχει κολλήσει η παραγγελία στην Αγγλία! Κ 4 του μήνα έλεγε το σάιτ. Της gls ότι επιστρέφει πίσω! Δεν ξέρω γιατί:-(

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει στη παραγγελια να ενεργοποιησεις το DHL-Express για 16$ λεει 3-10 μερες παραδοση?