Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω και εγω παραγγελια απο τις 18/10 και ακομη στο περιμενε...

Τοσες παραγγελιες παλαιοτερα, ολες μου ερχονταν σε 2-3 βδομαδες το πολυ.Πλεον κατι φαινεται να εχει αλλαξει , γιατι δεν ειναι η μονη παραγγελια που αργει/δεν ερχεται.

http://i.imgur.com/MitWNHp.png

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από ότι λέει είναι σε "εξέλιξη" ...

Κοίταξε εδώ: https://www.royalmail.com/track-your-item

σε ευχαριστω evansarmor απλα θελω να μαθω ποσες μερες κανει διοτι πληρωσα 50 ευρω για να ερθει σε 5 - 7 εργασιμες....εδω παντως λεει οτι ταξιδευει ελλαδα...http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=CK013047620GB

Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

Εχετε ακούσει αν μέσω NL POST από Κίνα έχει σταματήσει δέμα και έχει χρεωθεί φόρους από Τελωνείο?

Εχετε ακούσει αν μέσω NL POST από Κίνα έχει σταματήσει δέμα και έχει χρεωθεί φόρους από Τελωνείο?

με postnl δεν περναει τελωνειο....

σε ευχαριστω evansarmor απλα θελω να μαθω ποσες μερες κανει διοτι πληρωσα 50 ευρω για να ερθει σε 5 - 7 εργασιμες....εδω παντως λεει οτι ταξιδευει ελλαδα...http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=CK013047620GB

Φίλε μου δεν βλέπω να λέει πουθενά ότι ταξιδεύει, λέει ότι προωθήθηκε γιά να φύγει.

Επίσης, θα πλήρωνες πιό λίγα στην DHL και θα το είχες σε 24 ώρες ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Καλησπέρα φίλε μου , Πρίν ένα μήνα είχα παραγγείλει από το ΤΟP4U UK από Ε-ΒΑΥ ένα Cubot X6. Είχα πληρώσει και μεταφορικά 30€ Το στείλανε με royalmail αλλά ποτέ δε μου ήρθε. Πήγε έως τη Γερμανία και ξαναγύρισε πίσω. Η εξήγηση που δόθηκε από το κατάστημα ήταν ότι η royalmail πλέον δε στέλνει δέματα που περιέχουν μπαταρίες . Η όλη διαδικασία κράτησε 45 ημέρες μέχρι που πήρα τα χρήματα πίσω από Ε-ΒΑΥ. Τώρα για τη δική σου περίπτωση ελπίζω ο πωλητής να μου είπε ψέματα και να μην ισχύει η απαγόρευση μπαταριών με royalmail.

Μάλλον ψέμματα σου είπε, γιατί εάν ήταν αλήθεια δεν θα έφευγε ποτέ από Αγγλία, θα το είχαν σταματήσει εκεί ... :)

Παιδιά έφτασε και το δικό μου Αθήνα. Έκλεισε από αεροδρόμιο και σιγά σιγά έρχεται προς τα έμενα. Μπορώ μόλις φτάσει στο Κ.Δ Αττικής να πάω να το πάρω από εκεί ή Πρέπει απαραίτητα να περιμένω να φτάσει στο ταχυδρομείο και να μου έρθει χαρτάκι για να παραλάβω από εκεί;

Φίλε μου δεν βλέπω να λέει πουθενά ότι ταξιδεύει, λέει ότι προωθήθηκε γιά να φύγει.

Επίσης, θα πλήρωνες πιό λίγα στην DHL και θα το είχες σε 24 ώρες ...

δεν μου ειχε επιλογη την dhl δυστηχως....

Παιδιά έφτασε και το δικό μου Αθήνα. Έκλεισε από αεροδρόμιο και σιγά σιγά έρχεται προς τα έμενα. Μπορώ μόλις φτάσει στο Κ.Δ Αττικής να πάω να το πάρω από εκεί ή Πρέπει απαραίτητα να περιμένω να φτάσει στο ταχυδρομείο και να μου έρθει χαρτάκι για να παραλάβω από εκεί;

Aν πάει σε Μ.Δ ίσως και να μπορείς να το πάρεις (εγώ από Μ.Δ Νίκαιας έχω παραλάβει)

Από Κ.Δ δε νομίζω να μπορείς ούτε να μπεις μέσα...

Άντε τυχερέ, εγώ ακόμα περιμένω το ταμπλετάκι μου, νιώθω ότι δε θα ρθει ποτέ... κλείσαμε 45 ημέρες από τη παραγγελία πια αν ήταν μέσω paypal θα είχα κάνει dispute ήδη αλλά είναι μέσω aliexpress. Kανονικά θέλεις χαρτί για να το πάρεις και γράφει πάντα την επόμενη μέρα να πας από την ημέρα επίδοσης του

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-10-2014 20:19 IPS

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

αν θες να είσαι εντάξει του στέλνεις μηνυμα ότι έφτασε τελικά και να τον ρωτήσεις αν καλύτερο θα ήταν να αρνηθείς να το παραλάβεις ώστε να του επιστραφεί ή να το παραλάβεις και να του το στείλεις, ζητώντας του τα έξοδα μεταφοράς.

Εναλλακτικά θα μπορούσες και να το πουλήσεις και να του στείλεις τα χρήματα...όλο και κάποιος θα βρεθεί να θέλει ετοιμοπαράδοτο προϊόν, αν είναι κάτι δημοφιλες.

Για να επιστρέψεις τα χρηματα αν παέι εκεί, νομίζω εκεί στις λεπτομέρειες της συναλλαγής θα σου βγάλει κάποιο κουμπάκι για επιστροφή, εναλλακτικά μέσω της email διεύθυνσης.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου.

αν θες να είσαι εντάξει του στέλνεις μηνυμα ότι έφτασε τελικά και να τον ρωτήσεις αν καλύτερο θα ήταν να αρνηθείς να το παραλάβεις ώστε να του επιστραφεί ή να το παραλάβεις και να του το στείλεις, ζητώντας του τα έξοδα μεταφοράς.

Φίλε μου εάν βρείς κάποιον ο οποίος θα δεχθεί να χάσει την πώληση και να πληρώσει και τα ταχυδρομικά, να μου πείς ποιός είναι γιά να τον έχω στα υπ'όψιν ...

Άντε τυχερέ, εγώ ακόμα περιμένω το ταμπλετάκι μου, νιώθω ότι δε θα ρθει ποτέ... κλείσαμε 45 ημέρες από τη παραγγελία πια αν ήταν μέσω paypal θα είχα κάνει dispute ήδη αλλά είναι μέσω aliexpress. Kανονικά θέλεις χαρτί για να το πάρεις και γράφει πάντα την επόμενη μέρα να πας από την ημέρα επίδοσης του

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-10-2014 20:19 IPS

Πράγμα που σημαίνει ότι θα περιμένω τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη για να παραλάβω.. :worry:

Τι να πω.. Κι εγώ έτσι πίστευα, ότι δε θα έρθει ποτέ.. Και ξαφνικά χτες "Άφιξη στη χώρα προορισμού"

Πράγμα που σημαίνει ότι θα περιμένω τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη για να παραλάβω.. :worry:

Τι να πω.. Κι εγώ έτσι πίστευα, ότι δε θα έρθει ποτέ.. Και ξαφνικά χτες "Άφιξη στη χώρα προορισμού"

Από aliexpress περιμενες κι εσύ το x98? Anna Fang?

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Φίλε μου εάν βρείς κάποιον ο οποίος θα δεχθεί να χάσει την πώληση και να πληρώσει και τα ταχυδρομικά, να μου πείς ποιός είναι γιά να τον έχω στα υπ'όψιν ...

Αν η επιλογή είναι να χάσει και το προϊόν, μπορεί να πληρώσει μεταφορικά...εδώ του άλλου του έχουν επιστραφεί τα χρήματα, η υπόθεση έχει κλείσει στο Paypal, έχει παραγγείλει από αλλού...τι θα κερδίσει ο πωλητής αν το παίξει δύσκολος δηλαδή;

Μπορεί να πληρώσει ή να μοιραστεί τα μεταφορικά και να πάρει πίσω άθικτο προϊόν, όπως το έστειλε ή να χάσει και το προϊόν, αφού ο άλλος λέει τώρα πως δεν το θέλει...

εξάλλου δεν ξέρω αν θα χρειαστούν ξανά μεταφορικά, απλώς το ανέφερα ως επιλογή αν θέλει πωλητής να του γυρίσει πιο γρήγορα, αντί να περιμένει τα ΕΛΤΑ να το γυρίσουν πίσω κανά μήνα αργότερα...

Βρες εσύ πωλητή που θα σου πει "κράτα το" κι όλας αφού έχει επιστρέψει τα λεφτά κι έχει κλείσει η προστασία στο Paypal.

Από aliexpress περιμενες κι εσύ το x98? Anna Fang?

Ναι ναι, Anna Fang. Βεβαια εμένα έφτασε Ελλάδα στις 34 μέρες από την ημερομηνία αγοράς και ήρθε με postNL

Αν η επιλογή είναι να χάσει και το προϊόν, μπορεί να πληρώσει μεταφορικά...εδώ του άλλου του έχουν επιστραφεί τα χρήματα, η υπόθεση έχει κλείσει στο Paypal, έχει παραγγείλει από αλλού...τι θα κερδίσει ο πωλητής αν το παίξει δύσκολος δηλαδή;

Μπορεί να πληρώσει ή να μοιραστεί τα μεταφορικά και να πάρει πίσω άθικτο προϊόν, όπως το έστειλε ή να χάσει και το προϊόν, αφού ο άλλος λέει τώρα πως δεν το θέλει...

εξάλλου δεν ξέρω αν θα χρειαστούν ξανά μεταφορικά, απλώς το ανέφερα ως επιλογή αν θέλει πωλητής να του γυρίσει πιο γρήγορα, αντί να περιμένει τα ΕΛΤΑ να το γυρίσουν πίσω κανά μήνα αργότερα...

Βρες εσύ πωλητή που θα σου πει "κράτα το" κι όλας αφού έχει επιστρέψει τα λεφτά κι έχει κλείσει η προστασία στο Paypal.

Προσπάθησα ευγενικά να σου πω ότι λες ανακρίβειες, αλλά επιμένεις ...

Καλύτερα να απαντάς εφ'όσον σου έτυχε τέτοια περίπτωση, παρά με θεωρίες και "ΑΝ" ....

(Και η "προστασία" στο PayPal δεν κλείνει γιά τους πωλητές σε περίπτωση κακών αγοραστών .. )

Το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να επιστραφεί το ειδοποιητήριο στα ΕΛΤΑ με ένδειξη "δεν βρέθηκε" γιά να επιστραφεί το αντικείμενο στον αποστολέα.

Έχω ένα δεμα το οποιο εχει ερθει στην περιοχη μου αλλα για καπιο λογο ο ταχυδρομος που ηταν να το παραδώσει δεν το εφερε αλλα ουτε και ειδοποιητήριο άφησε. θα μπορουσα να παω αυριο το πρωι για να το παραλαβω απο το ταχυδρομειο?

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-10-2014 13:55 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-11-2014 07:46 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 18-11-2014 15:42 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 19-11-2014 07:40 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 20-11-2014 08:22 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΤΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20-11-2014 14:44 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΤΑ 20-11-2014 14:46 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΤΑ

Πήγαινε και μην ξεχάσεις την ταυτότητα ... :) Edited by evansarmor

ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα σαλταρω με το nl post.

εχω παρει την τριτη το πρωι και την τεταρτη πρωι 2 traking numbers οπου και τα 2 μου βγαζουν notfound.

δεν θα επρεπε να βγαζει pre advised??

ποσες μερες κανει απο την στιγμη που θα παρεις τρακ.ναμπ. να το ανιχνευσεις στο 17τρακ ??

εχω παρει την τριτη το πρωι και την τεταρτη πρωι 2 traking numbers οπου και τα 2 μου βγαζουν notfound.

ποσες μερες κανει απο την στιγμη που θα παρεις τρακ.ναμπ. να το ανιχνευσεις στο 17τρακ ??

Βιαστικός είσαι ... :) pre advised θα βγάλει όταν παραλάβει τα δέματα η nl post.

Διάβασε τον οδηγό στο πρώτο post.

Δοκίμασε εδώ

https://www.internationalparceltracking.com/

https://tracktrace.postnlpakketten.nl/Search/SingleShipment.aspx?lang=en

έχω παραγγείλει από ebay 3 αντικείμενα μέχρι στιγμής και έχουν περάσει 3 βδομάδες και δεν έχει έρθει τίποτα και μιας και είδα αυτόν τον οδηγό (από το google που έκανα αναζήτηση) είπα να ρωτήσω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως να ανοίξω θέμα σε paypal και ebay αν δεν μου αρθούν στο χρονικό όριο (μεχρι 45 το Paypal είπαμε αν δεν κάνω λάθος? και 60 το ebay?)

μπορεί να με βοηθήσει κάνεις στα παραπάνω?