chris62 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 +1 Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει. Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας παιδια..τους εστειλα email να μου αλλαξουν τον τροπο παραδοσης. Περιμενω απαντηση. Ελπιζω να μην μου αρνηθουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παίδες μου έστειλαν αυτό http://en.comebuy.com/buy-cheap-cell-phones/shop/germany/?utm_source=reasonable&utm_medium=edm&utm_campaign=vip20141108en Είναι γιά τους "βιαστικούς", με αποστολή από Γερμανία. (Υπ'όψιν ότι δεν έχω ψωνίσει από αυτό το κατάστημα, ούτε έκανα σύγκριση τιμών .... ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ναι έτσι είναι όταν πρόκειται για εμένα...Αλλά το κινητό προορίζονταν για κάποιον άλλον και για αυτό το παρήγγειλα 35 μέρες νωρίτερα για να το έχω όταν είχε γιορτή και όχι μόνο δεν το παρέλαβα ακόμα έχω και την μουρμούρα που δεν ήρθε ακόμα.... :ninja::ninja: Κάλιο αργά παρά ποτέ :) Και από τη στιγμή που ήμασταν αρκετοί σε αυτές τις ημερομηνίες,πίστευα οτι δεν μας την έκαναν ολων οι πωλητές,ή θα χάθηκαν όλα μαζί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oscal Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Και μενα απο 6-10 ηρθε εχθες 7-11 Αθηνα οποτε σε 2-3 μερες θα ναι στην πολη μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 καποιος που να γνωριζει? δε γνωριζει κανεις? ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια καλημερα. τι πρεπει να γραφει το status των ΕΛΤΑ μολις το επιστρεφομενο προιον μου φτασει Κινα? (για να ενημερωσω τον παραληπτη να παει να το παραλαβει). ευχαριστω δε γνωριζει κανεις? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 δε γνωριζει κανεις? ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε γνωριζει κανεις? οταν θα φτασει θα το καταλαβεις....πατα και εδω να δεις.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307924&page=258 1 Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 οταν θα φτασει θα το καταλαβεις....πατα και εδω να δεις.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307924&page=258 ευχαριστω nikospantzios 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-09-2014 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-11-2014 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Λογικά είχαν γεμίσει τα αεροπλάνα της China post και το στείλαν με ταχυδρομικό περιστέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-09-2014 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-11-2014 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) Λογικά είχαν γεμίσει τα αεροπλάνα της China post και το στείλαν με ταχυδρομικό περιστέρι! Χαρά στο κουράγιο σου....:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Χαρά στο κουράγιο σου....:( Ούτε μοναχός shaolin να ήμουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ούτε μοναχός shaolin να ήμουν! Πλάκα πλάκα έκανε 55 μέρες για να φτάσει Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος μέτρημα....:wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πλάκα πλάκα έκανε 55 μέρες για να φτάσει Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος μέτρημα....:wacko: Όταν "πιάσει" τις 72 δικές μου κάποιος, να το πεί γιά να του παραδώσω το ... "Όσκαρ" :lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πλάκα πλάκα έκανε 55 μέρες για να φτάσει Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος μέτρημα....:wacko: Σκέψου και ότι η αγορά είχε γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου! Να παραγγείλεις 8πύρηνο και όταν φτάσει να έχουν βγει 24πύρηνα Πάλι καλά δεν περίμενα κινητό! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Όταν "πιάσει" τις 72 δικές μου κάποιος, να το πεί γιά να του παραδώσω το ... "Όσκαρ" :lol::lol::lol: Παραγγελία Μάιο του 2014 ήρθε Σεπτέμβριο του ...2014. HK post Παραγγελία Μάρτιο του 2014 ήρθε Οκτώβριο του ...2014. China post Κάλιο αργά ......παρά ποτέ . Edited November 8, 2014 by timeout 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παραγγελία Μάιο του 2014 ήρθε Σεπτέμβριο του ...2014. HK post Παραγγελία Μάρτιο του 2014 ήρθε Οκτώβριο του ...2014. China post Κάλιο αργά ......παρά ποτέ . Βρέθηκε κάποιος δηλαδή που πέρασε τις 97 ημερες μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλημερα, θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω παραγγειλει ενα κινητο απο Κινα μεσψ Ολλανδικου ταχυδρομειου και εχω το εξης θεμα.Ενω μεχρι ενα χρονικο διαστημα εβγαζε κανονικα που βρισκεται στο 17track ξαφνικα σταματησε και μου βγαζει Not Found και σε Ολλανδια.Οταν μπω στο site του Ολλανδικου ταχυδρομειου μου γραφει ακομη την τελευταια κατασταση οτι εχειφυγει απο Κινα για Ολλανδια απο τις 31 Οκτωμβρη και επισης στο status Definitely missing.Εχω αρχισει να ανησυχω γιατι εχω και ενα δευτερο track number για ενα αλλο κινητο ενος φιλου και εκεινο δουλεευει κανονικα.Μπορει καποιος να βοηθησει ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Δώσε το νούμερο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Δώσε το νούμερο ... RC410471138NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 RC410471138NL Φίλε μου όπου και να το έψαξα μου βγάζει ότι "δεν υπάρχει". Πρόσεξε μην περάσει η προθεσμία γιά να να μην χάσεις τα χρήματά σου. Επίσης, ποτέ να μην πληρώνεις μία φορά γιά δύο είδη, πάντοτε χωριστά και με διαφορά ημερών. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Φίλε μου όπου και να το έψαξα μου βγάζει ότι "δεν υπάρχει". Πρόσεξε μην περάσει η προθεσμία γιά να να μην χάσεις τα χρήματά σου. Επίσης, ποτέ να μην πληρώνεις μία φορά γιά δύο είδη, πάντοτε χωριστά και με διαφορά ημερών. Χωριστα εχω πληρωσει φιλε για το καθενα.Το αλλο που εχω δουλευει κανονικα.Το συγκεκριμενο track number μονο εδω https://tracktrace.postnlpakketten.nl/search/searchbasic.aspx?lang=en&B=Barcode%20or%20Not-at-home%20code&D= μου το εμφανιζει.Εχω επικονωνησει με το καταστημα και μου εστειλε κι αυτο το ιδιο ενω στην αρχη μου ειχε στειλει το 17track. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Όντως, εδώ φαίνεται ότι είναι στην Ολλανδία και "προωθείται" ....Πάντως μην αφήσεις να περάσει η προθεσμία γιά refund. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Όντως, εδώ φαίνεται ότι είναι στην Ολλανδία και "προωθείται" ....Πάντως μην αφήσεις να περάσει η προθεσμία γιά refund. Πραγματικα δεν ξερω τι γινεται γιατι και το αλλο που το βγαζει κανονικα εχει φτασει απο τις 29 Ολλανδια και ακομα δεν εχει αλλαξη κατασταση να πει οτι ειναι Ελλαδα.Παντως σε ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Σωστά. Η εταιρία παραδίδει στα ΕΛ.ΤΑ. και μετά διακινείται ως απλή επιστολή, δηλαδή ο διανομέας θα το αφήσει στην πόρτα... εχεις εμπειρια με τη συγκεκριμενη εταιρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έσκασε "μύτη" και το δικό μου πακέτο σήμερα στο αεροδρόμια από τις 25/9 Δεν πρόλαβα να κλείσω ούτε 2μηνο:lol: Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeden Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έσκασε "μύτη" και το δικό μου πακέτο σήμερα στο αεροδρόμια από τις 25/9 Δεν πρόλαβα να κλείσω ούτε 2μηνο:lol: Εγω ειμαι πιο τυχερος απο σενα. Εκανε ακριβως 25 μερες...:p 1 Παράθεση Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts