seven711 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εχεις εσυ φιλε μου εμπειριες με αντικειμενα αξιας και ems ?, γιατι εχω αρχισει να πιστευω οτι θα παραλαβω του χρονου Δεν θελει και πολυ , νοεμβριο εχουμε :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εχεις εσυ φιλε μου εμπειριες με αντικειμενα αξιας και ems ?, γιατι εχω αρχισει να πιστευω οτι θα παραλαβω του χρονου δεν εχω φιλε μου ευτυχώς κιολας αλλα μην αγχωνεσαι και αν θες να ακουσεις την γνωμη μου(χωρις να ξερω) σε λιγοτερο απο εβδομαδα θα παραλαβεις...αλλα αν αγχωνεσαι τοσο πολυ καλυτερα να σου απαντησει καποιος με το ιδο προβλημα... 1 Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seven711 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 δεν εχω φιλε μου ευτυχώς κιολας αλλα μην αγχωνεσαι και αν θες να ακουσεις την γνωμη μου(χωρις να ξερω) σε λιγοτερο απο εβδομαδα θα παραλαβεις...αλλα αν αγχωνεσαι τοσο πολυ καλυτερα να σου απαντησει καποιος με το ιδο προβλημα... Να σαι καλα οπως και να χει ευχαριστω για τις απαντησεις σου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 http://www.elta-courier.gr/search.asp ευχαριστω και παλι evansarmor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αυτο που θελω να μαθω ειναι γιατι στο τρακινγκ λεει πως μπηκε τελωνειο χθες ενω απο τα ελτα μου ειπαν πως μπηκε σημερα? Με ems εχω παραγγειλει ξανα οχι βεβαια προιοντα αξιας τετοιας οπως τωρα , και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.Βεβαια δεν το εψαχνα τις προηγουμενες φορες γιατι δεν τα βιαζομουν τα πακετα. Για να μην χαθουμε , το ερωτημα μου ειναι γιατι αλλα λεει το τρακινγκ και αλλα τα ελτα?και αν αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο προβλημα και μπορει να με κατατοπησει Κατά πάσαν πιθανότητα εχθές το παρέπεμψαν στο τελωνείο, αλλά σήμερα εμφνισθηκε στο σύστημα .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έχω παραγγείλει από αλιεχπρες και χθες άνοιξα dispute γιατί μετά από 50 μέρες δε έχω ακόμη παραλάβει. Εχω2 Ερωτήσεις. 1. Αν το κλείσω μπορώ να το ανοίξω ξανά; 2. Μετά το dispute και ένα μήνυμα που έστειλα στον πωλητή το στάτους στο τρακινκ ανανεώθηκε και εμφάνισε αυτό που του έγραψα στο μήνυμα. Είναι δυνατόν τέτοια σύμπτωση; Κάποιος να απαντήσει σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Κάποιος να απαντήσει σε αυτό; Εάν το κλείσεις, ΔΕΝ ανοίγει ξανά. Πρόσεξε μην υποχωρήσεις μέχρι να το παραλάβεις. Αυτό που γράφεις ότι εμφανίσθηκε το μήνυμά σου στο tracking δεν το καταλαβαίνω .... Γράψε εάν θέλεις τον αριθμό. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) RE959267445SE Μέχρι χθες το βράδυ έδειχνε μόνο departed from sorting hub. Έκανα μάλιστα μερικές σελίδες πίσω ερώτημα τι σημαίνει. Αμέσως μετά το dispute μου στέλνει μήνυμα Ο πωλητής γιατί το έκανα. Του απαντώ ότι έψαξα στο γουγλη και όλες οι απαντήσεις αμέσως μετά Αυτή τη καταχώρηση εμφανίζονται κι άλλη μια η δύο στη ίδια μέρα. Μετά τη αποστολή του μηνύματος Όταν έκανα ρεφρες μου εμφανίστηκαν και οι άλλες δυο που θα δεις. Και το ερώτημα είναι Σύμπτωση ή μπορεί και επεμβαίνει στο τρακινκ; σημειωτεον οτι στη κατασταση με 1 μονο ποστ ηταν μια ολοκληρη μερα Edited November 7, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 RE959267445SE Μέχρι χθες το βράδυ έδειχνε μόνο departed from sorting hub. Έκανα μάλιστα μερικές σελίδες πίσω ερώτημα τι σημαίνει. Αμέσως μετά το dispute μου στέλνει μήνυμα Ο πωλητής γιατί το έκανα. Του απαντώ ότι έψαξα στο γουγλη και όλες οι απαντήσεις αμέσως μετά Αυτή τη καταχώρηση εμφανίζονται κι άλλη μια η δύο στη ίδια μέρα. Μετά τη αποστολή του μηνύματος Όταν έκανα ρεφρες μου εμφανίστηκαν και οι άλλες δυο που θα δεις. Και το ερώτημα είναι Σύμπτωση ή μπορεί και επεμβαίνει στο τρακινκ; σημειωτεον οτι στη κατασταση με 1 μονο ποστ ηταν μια ολοκληρη μερα ΔΕΝ μπορεί να επέμβει στο tracking number κανένας. Το δέμα σου έχει την παρακάτω εξέλιξη: 2014-11-05 19:55 Local mail tracking 2014-11-04 11:33 The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad 2014-11-04 11:33 MALMO UTR/MMAH,Sverige, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad 2014-11-04 11:33 Order departed from sorting hub 2014-09-18 12:00 Order departed on flight from origin 2014-09-17 10:00 Order dispatched Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ΔΕΝ μπορεί να επέμβει στο tracking number κανένας. Το δέμα σου έχει την παρακάτω εξέλιξη: 2014-11-05 19:55 Local mail tracking 2014-11-04 11:33 The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad 2014-11-04 11:33 MALMO UTR/MMAH,Sverige, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad 2014-11-04 11:33 Order departed from sorting hub 2014-09-18 12:00 Order departed on flight from origin 2014-09-17 10:00 Order dispatched και ρωταω και παλι. ειναι δυνατον οι 2 τελευταιες καταχωρησεις να εμφανιστουν μετα απο μια ολοκληρη μερα , και μετα απο το dispute και το μηνημα στον πωλητη; το οτι δε αναγνωριετε απο τα ελτα ειναι φυσιολογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 και ρωταω και παλι. ειναι δυνατον οι 2 τελευταιες καταχωρησεις να εμφανιστουν μετα απο μια ολοκληρη μερα , και μετα απο το dispute και το μηνημα στον πωλητη; το οτι δε αναγνωριετε απο τα ελτα ειναι φυσιολογικο; απλα αργησε και ενημερωθηκαν τα 2 στοιχεια μαζι δεν γινεται να ενημερωνει ο πωλητης το Sweden Post....:) Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 απλα αργησε και ενημερωθηκαν τα 2 στοιχεια μαζι δεν γινεται να ενημερωνει ο πωλητης το Sweden Post....:) με βαση την εμπειρια σας ποσες συνηθως μερες χρειαζετε απο το σημειο αυτο μεχρι να εμφανιστει στη ελλαδα; 10 μερες η περισοτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 με βαση την εμπειρια σας ποσες συνηθως μερες χρειαζετε απο το σημειο αυτο μεχρι να εμφανιστει στη ελλαδα; 10 μερες η περισοτερο; τελικα εκανες dispute την ακυρωσες η συνεχιζεις να περιμενεις?γιατι δεν εχω καταλαβει... 1 Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 τελικα εκανες dispute την ακυρωσες η συνεχιζεις να περιμενεις?γιατι δεν εχω καταλαβει... εχω κανει dispute to οποιο ληγει σε 4 μερες. ειναι η πρωτη φορα που το κανω στο aliexpress. φυσικα αν μεσα στο διαστημα αυτο εμφανιστει στο τρακ των ελτα θα το ακυρωσω. αν οχι θα το αφησω να εξελιχθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εγώ στο aliexpress για μία αγορά που έχει καθυστερήσει 50+ ημέρες, έστειλα μήνυμα στον πωλητή πριν 2 ημέρες οτι θα κάνω dispute και μου επέκτεινε την προστασία για άλλες 30 ημέρες. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εγώ στο aliexpress για μία αγορά που έχει καθυστερήσει 50+ ημέρες, έστειλα μήνυμα στον πωλητή πριν 2 ημέρες οτι θα κάνω dispute και μου επέκτεινε την προστασία για άλλες 30 ημέρες. εγω παρηγγειλα ταμπλετ15/9 που ηθελα να το δωσω δωρο για 26/10. αναγκαστηκα να αγορασω αλλο. δε εχω αλλη υπομονη να περιμενω το σουηδικο πρακτορειο. αλλωστε απο τη πρωτη μερα της παραγγελειας εστειλα μηνημα διαμαρτιριας μολις ειδα το τρακινκ νουμερο, γιατι o πωλητης ανεφερε ξεκαθαρα πως ο τροπος αποστολης θα ηταν η singapore post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 παιδια καλημερα. τι πρεπει να γραφει το status των ΕΛΤΑ μολις το επιστρεφομενο προιον μου φτασει Κινα? (για να ενημερωσω τον παραληπτη να παει να το παραλαβει). ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 εχω κανει dispute to οποιο ληγει σε 4 μερες. ειναι η πρωτη φορα που το κανω στο aliexpress. φυσικα αν μεσα στο διαστημα αυτο εμφανιστει στο τρακ των ελτα θα το ακυρωσω. αν οχι θα το αφησω να εξελιχθει. ΜΗΝ το ακυρωσεις ακομα κ να εμφανιστει. Ξερεις τι θα παραλαβεις στην τελικη? Αν θα εχει καποιο προβλημα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeden Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Rf287422455sg Χθες παρελαβα σε 25 μερες ακριβως...ολα οκ κανενα προβλημα 1 Παράθεση Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει.... t/n YC317631154YW στο http://www.trackitonline.ru/?service=track μου βγαζει οτι σημερα εφτασε Ελλαδα.... απο δω και περα τι γινεται? καποιος να με καθοδηγησει? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει.... t/n YC317631154YW στο http://www.trackitonline.ru/?service=track μου βγαζει οτι σημερα εφτασε Ελλαδα.... απο δω και περα τι γινεται? καποιος να με καθοδηγησει? ευχαριστω! Δεν χρειάζεσαι "καθοδήγηση", θα σου έλθει ειδοποίηση από την εταιρεία. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Για όσους κρατατε στατιστικά και κυρίως για τα παιδιά που είναι στις ίδιες ημερομηνίες με μένα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-09-2014 14:05 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-11-2014 07:03 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει.... t/n YC317631154YW στο http://www.trackitonline.ru/?service=track μου βγαζει οτι σημερα εφτασε Ελλαδα.... απο δω και περα τι γινεται? καποιος να με καθοδηγησει? ευχαριστω! Με τέτοιο tracking number της YW Και εμένα μου έχει βγάλει οτι έχει φτάσει Ελλάδα από 06/10 αλλά ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα. YC257094204YW Αν λάβεις ειδοποίησε... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Δεν χρειάζεσαι "καθοδήγηση", θα σου έλθει ειδοποίηση από την εταιρεία. απο ποια εταιρια? και πολυ γρηγορα δεν εφτασε? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τέτοιο tracking number της YW Και εμένα μου έχει βγάλει οτι έχει φτάσει Ελλάδα από 06/10 αλλά ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα. YC257094204YW Αν λάβεις ειδοποίησε... μηπως ειναι απλο δεμα/? και το αφηνουν στην εξωπορτα? γιατι αποτι καταλαβα αυτη η εταιρια ειναι υπευθηνη για τη μεταφορα στο αεροδρομειο απλα... εκτος αν κανω λαθος.... και μηπως τα μηνυματα που βγαζει το t/n ειναι οτι να ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μην χαίρεσαι πάντως, το δικό μου YC248660759YW δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου, άνοιξα dispute και ζήτησα να σταλθεί με άλλη μεταφορική. 2014-10-01 00:00:00 Greece Greece airport arrival 2014-09-28 00:00:00 Beijing TAC Air, flight number: LH721 2014-09-27 00:00:00 Beijing Bureau sealing of acceptance 2014-09-26 00:00:00 Beijing to reach the post office processing center 2014-09-26 00:00:00 Beijing Bureau of Acceptance Acceptance 2014-09-17 00:00:00 Shanghai Shanghai Yan Wen left the treatment center sent to foreign countries 2014-09-17 00:00:00 Shanghai to Shanghai Yan Wen processing center Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts