Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις εσυ φιλε μου εμπειριες με αντικειμενα αξιας και ems ?, γιατι εχω αρχισει να πιστευω οτι θα παραλαβω του χρονου

Δεν θελει και πολυ , νοεμβριο εχουμε :)

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχεις εσυ φιλε μου εμπειριες με αντικειμενα αξιας και ems ?, γιατι εχω αρχισει να πιστευω οτι θα παραλαβω του χρονου

δεν εχω φιλε μου ευτυχώς κιολας αλλα μην αγχωνεσαι και αν θες να ακουσεις την γνωμη μου(χωρις να ξερω)

σε λιγοτερο απο εβδομαδα θα παραλαβεις...αλλα αν αγχωνεσαι τοσο πολυ καλυτερα να σου απαντησει καποιος με το ιδο προβλημα...

Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

δεν εχω φιλε μου ευτυχώς κιολας αλλα μην αγχωνεσαι και αν θες να ακουσεις την γνωμη μου(χωρις να ξερω)

σε λιγοτερο απο εβδομαδα θα παραλαβεις...αλλα αν αγχωνεσαι τοσο πολυ καλυτερα να σου απαντησει καποιος με το ιδο προβλημα...

Να σαι καλα οπως και να χει ευχαριστω για τις απαντησεις σου

Αυτο που θελω να μαθω ειναι γιατι στο τρακινγκ λεει πως μπηκε τελωνειο χθες ενω απο τα ελτα μου ειπαν πως μπηκε σημερα? Με ems εχω παραγγειλει ξανα οχι βεβαια προιοντα αξιας τετοιας οπως τωρα , και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.Βεβαια δεν το εψαχνα τις προηγουμενες φορες γιατι δεν τα βιαζομουν τα πακετα. Για να μην χαθουμε , το ερωτημα μου ειναι γιατι αλλα λεει το τρακινγκ και αλλα τα ελτα?και αν αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο προβλημα και μπορει να με κατατοπησει

Κατά πάσαν πιθανότητα εχθές το παρέπεμψαν στο τελωνείο, αλλά σήμερα εμφνισθηκε στο σύστημα .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Έχω παραγγείλει από αλιεχπρες και χθες άνοιξα dispute γιατί μετά από 50 μέρες δε έχω ακόμη παραλάβει.

Εχω2 Ερωτήσεις.

1. Αν το κλείσω μπορώ να το ανοίξω ξανά;

2. Μετά το dispute και ένα μήνυμα που έστειλα στον πωλητή το στάτους στο τρακινκ ανανεώθηκε και εμφάνισε αυτό που του έγραψα στο μήνυμα. Είναι δυνατόν τέτοια σύμπτωση;

Κάποιος να απαντήσει σε αυτό;

Κάποιος να απαντήσει σε αυτό;

Εάν το κλείσεις, ΔΕΝ ανοίγει ξανά. Πρόσεξε μην υποχωρήσεις μέχρι να το παραλάβεις.

Αυτό που γράφεις ότι εμφανίσθηκε το μήνυμά σου στο tracking δεν το καταλαβαίνω ....

Γράψε εάν θέλεις τον αριθμό.

RE959267445SE

Μέχρι χθες το βράδυ έδειχνε μόνο departed from sorting hub.

Έκανα μάλιστα μερικές σελίδες πίσω ερώτημα τι σημαίνει. Αμέσως μετά το dispute μου στέλνει μήνυμα Ο πωλητής γιατί το έκανα. Του απαντώ ότι έψαξα στο γουγλη και όλες οι απαντήσεις αμέσως μετά Αυτή τη καταχώρηση εμφανίζονται κι άλλη μια η δύο στη ίδια μέρα. Μετά τη αποστολή του μηνύματος Όταν έκανα ρεφρες μου εμφανίστηκαν και οι άλλες δυο που θα δεις. Και το ερώτημα είναι

Σύμπτωση ή μπορεί και επεμβαίνει στο τρακινκ;

σημειωτεον οτι στη κατασταση με 1 μονο ποστ ηταν μια ολοκληρη μερα

Edited by bandi650

RE959267445SE

Μέχρι χθες το βράδυ έδειχνε μόνο departed from sorting hub.

Έκανα μάλιστα μερικές σελίδες πίσω ερώτημα τι σημαίνει. Αμέσως μετά το dispute μου στέλνει μήνυμα Ο πωλητής γιατί το έκανα. Του απαντώ ότι έψαξα στο γουγλη και όλες οι απαντήσεις αμέσως μετά Αυτή τη καταχώρηση εμφανίζονται κι άλλη μια η δύο στη ίδια μέρα. Μετά τη αποστολή του μηνύματος Όταν έκανα ρεφρες μου εμφανίστηκαν και οι άλλες δυο που θα δεις. Και το ερώτημα είναι

Σύμπτωση ή μπορεί και επεμβαίνει στο τρακινκ;

σημειωτεον οτι στη κατασταση με 1 μονο ποστ ηταν μια ολοκληρη μερα

ΔΕΝ μπορεί να επέμβει στο tracking number κανένας.

Το δέμα σου έχει την παρακάτω εξέλιξη:

2014-11-05 19:55

Local mail tracking

2014-11-04 11:33

The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

MALMO UTR/MMAH,Sverige, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

Order departed from sorting hub

2014-09-18 12:00

Order departed on flight from origin

2014-09-17 10:00

Order dispatched

ΔΕΝ μπορεί να επέμβει στο tracking number κανένας.

Το δέμα σου έχει την παρακάτω εξέλιξη:

2014-11-05 19:55

Local mail tracking

The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

MALMO UTR/MMAH,Sverige, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad

Order departed from sorting hub

2014-09-18 12:00

Order departed on flight from origin

2014-09-17 10:00

Order dispatched

και ρωταω και παλι. ειναι δυνατον οι 2 τελευταιες καταχωρησεις να εμφανιστουν μετα απο μια ολοκληρη μερα , και μετα απο το dispute και το μηνημα στον πωλητη;

το οτι δε αναγνωριετε απο τα ελτα ειναι φυσιολογικο;

και ρωταω και παλι. ειναι δυνατον οι 2 τελευταιες καταχωρησεις να εμφανιστουν μετα απο μια ολοκληρη μερα , και μετα απο το dispute και το μηνημα στον πωλητη;

το οτι δε αναγνωριετε απο τα ελτα ειναι φυσιολογικο;

απλα αργησε και ενημερωθηκαν τα 2 στοιχεια μαζι δεν γινεται να ενημερωνει ο πωλητης το Sweden Post....:)

απλα αργησε και ενημερωθηκαν τα 2 στοιχεια μαζι δεν γινεται να ενημερωνει ο πωλητης το Sweden Post....:)

με βαση την εμπειρια σας ποσες συνηθως μερες χρειαζετε απο το σημειο αυτο μεχρι να εμφανιστει στη ελλαδα;

10 μερες η περισοτερο;

με βαση την εμπειρια σας ποσες συνηθως μερες χρειαζετε απο το σημειο αυτο μεχρι να εμφανιστει στη ελλαδα;

10 μερες η περισοτερο;

τελικα εκανες dispute την ακυρωσες η συνεχιζεις να περιμενεις?γιατι δεν εχω καταλαβει...

τελικα εκανες dispute την ακυρωσες η συνεχιζεις να περιμενεις?γιατι δεν εχω καταλαβει...

εχω κανει dispute to οποιο ληγει σε 4 μερες. ειναι η πρωτη φορα που το κανω στο aliexpress. φυσικα αν μεσα στο διαστημα αυτο εμφανιστει στο τρακ των ελτα θα το ακυρωσω. αν οχι θα το αφησω να εξελιχθει.

Εγώ στο aliexpress για μία αγορά που έχει καθυστερήσει 50+ ημέρες, έστειλα μήνυμα στον πωλητή πριν 2 ημέρες οτι θα κάνω dispute και μου επέκτεινε την προστασία για άλλες 30 ημέρες.
Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Εγώ στο aliexpress για μία αγορά που έχει καθυστερήσει 50+ ημέρες, έστειλα μήνυμα στον πωλητή πριν 2 ημέρες οτι θα κάνω dispute και μου επέκτεινε την προστασία για άλλες 30 ημέρες.

εγω παρηγγειλα ταμπλετ15/9 που ηθελα να το δωσω δωρο για 26/10. αναγκαστηκα να αγορασω αλλο. δε εχω αλλη υπομονη να περιμενω το σουηδικο πρακτορειο. αλλωστε απο τη πρωτη μερα της παραγγελειας εστειλα μηνημα διαμαρτιριας μολις ειδα το τρακινκ νουμερο, γιατι o πωλητης ανεφερε ξεκαθαρα πως ο τροπος αποστολης θα ηταν η singapore post

παιδια καλημερα.

τι πρεπει να γραφει το status των ΕΛΤΑ μολις το επιστρεφομενο προιον μου φτασει Κινα?

(για να ενημερωσω τον παραληπτη να παει να το παραλαβει).

ευχαριστω

εχω κανει dispute to οποιο ληγει σε 4 μερες. ειναι η πρωτη φορα που το κανω στο aliexpress. φυσικα αν μεσα στο διαστημα αυτο εμφανιστει στο τρακ των ελτα θα το ακυρωσω. αν οχι θα το αφησω να εξελιχθει.

ΜΗΝ το ακυρωσεις ακομα κ να εμφανιστει.

Ξερεις τι θα παραλαβεις στην τελικη?

Αν θα εχει καποιο προβλημα?

Rf287422455sg

Χθες παρελαβα σε 25 μερες ακριβως...ολα οκ κανενα προβλημα

Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;)

μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει.... t/n YC317631154YW

στο http://www.trackitonline.ru/?service=track μου βγαζει οτι σημερα εφτασε Ελλαδα.... απο δω και περα τι γινεται? καποιος να με καθοδηγησει? ευχαριστω!

στο http://www.trackitonline.ru/?service=track μου βγαζει οτι σημερα εφτασε Ελλαδα.... απο δω και περα τι γινεται? καποιος να με καθοδηγησει? ευχαριστω!

Δεν χρειάζεσαι "καθοδήγηση", θα σου έλθει ειδοποίηση από την εταιρεία.

Για όσους κρατατε στατιστικά και κυρίως για τα παιδιά που είναι στις ίδιες ημερομηνίες με μένα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-09-2014 14:05 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-11-2014 07:03 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

Με τέτοιο tracking number της YW Και εμένα μου έχει βγάλει οτι έχει φτάσει Ελλάδα από 06/10 αλλά ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα.

YC257094204YW

Αν λάβεις ειδοποίησε...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Δεν χρειάζεσαι "καθοδήγηση", θα σου έλθει ειδοποίηση από την εταιρεία.

απο ποια εταιρια? και πολυ γρηγορα δεν εφτασε?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τέτοιο tracking number της YW Και εμένα μου έχει βγάλει οτι έχει φτάσει Ελλάδα από 06/10 αλλά ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα.

YC257094204YW

Αν λάβεις ειδοποίησε...

μηπως ειναι απλο δεμα/? και το αφηνουν στην εξωπορτα? γιατι αποτι καταλαβα αυτη η εταιρια ειναι υπευθηνη για τη μεταφορα στο αεροδρομειο απλα... εκτος αν κανω λαθος.... και μηπως τα μηνυματα που βγαζει το t/n ειναι οτι να ναι?

Μην χαίρεσαι πάντως, το δικό μου YC248660759YW δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου, άνοιξα dispute και ζήτησα να σταλθεί με άλλη μεταφορική.

2014-10-01 00:00:00 Greece Greece airport arrival

2014-09-28 00:00:00 Beijing TAC Air, flight number: LH721

2014-09-27 00:00:00 Beijing Bureau sealing of acceptance

2014-09-26 00:00:00 Beijing to reach the post office processing center

2014-09-26 00:00:00 Beijing Bureau of Acceptance Acceptance

2014-09-17 00:00:00 Shanghai Shanghai Yan Wen left the treatment center sent to foreign countries

2014-09-17 00:00:00 Shanghai to Shanghai Yan Wen processing center

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro