Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω evansarmor.

το εστειλα με ΕΛΤΑ και μου εδωσαν αυτο:RE*********GR.

σε ποιο site ανηκει?

ευχαριστω

ΕΛΤΑ εντοπισμός αντικείμενου

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Την ώρα που πήγα εγώ ήταν λίγο πριν τα βάλουν για μεταφορά. Το μδ δυτικής Θεσσαλονίκης είναι Λαγκαδά 199 πίσω από το ταχυδρομείο.

Φιλε romanos μια ερωτηση, το δεμα μου ειναι σε υεδ θεσσαλονικης , προορισμο εχει κοζανη, αν λεω αν βγει σημερα απο το τελωνειο και παει στο κεντρο διαλογης , μπορω να το παρω απο εκει γιατι θα ειμαι θεσσαλονικη?

Το δικό σου επιπτει στην elta courier ή αλλιώς ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα. Δεν ξέρω τι ισχύει, άμα ισχύει ότι και στα ΕΛΤΑ τότε οι παραδόσεις σταμάτησαν πριν 35 λεπτά όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το δικό σου επιπτει στην elta courier ή αλλιώς ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα. Δεν ξέρω τι ισχύει, άμα ισχύει ότι και στα ΕΛΤΑ τότε οι παραδόσεις σταμάτησαν πριν 35 λεπτά όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου.

Οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε , αναμενω απο Δευτερα

Τέλος να πω πως στα μδ γίνεται της τρελής μερικές φορές όποτε δεν σας συμφέρει να πάτε εκτός άμα είναι Παρασκευή και είστε σίγουρος πως θα είναι εκεί. Το ότι θα πάτε δεν συνεπάγεται ότι θα εξυπηρετηθείτε και αμέσως προσωπικά περίμενα άνω της ώρας για να παραλάβω.

ευχαριστω evansarmor.

το εστειλα με ΕΛΤΑ και μου εδωσαν αυτο:RE*********GR.

σε ποιο site θα το βρω?

ευχαριστω

http://www.elta-courier.gr/search.asp

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

καλησπερα θελω να παραγγειλω κατι απο ali και εχει ως τροπο αποστολης singapore,sweden και hong kong post

ποια απο τις 3 να διαλεξω για να ερθει πιο γρηγορα?την sweden?

καλησπερα θελω να παραγγειλω κατι απο ali και εχει ως τροπο αποστολης singapore,sweden και hong kong post

Πιο πιθανό με την Sweeden είναι να έρθει ο άι Βασίλης παρά το δέμα τώρα τελευταία.

Ίδιες είναι όλες, καλύτερα την πρώτη ή την τρίτη.

Με τη Sweden είμαι στις 50 μέρες και ακόμη τίποτα

! ! ! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! !

Αλλάζουν οι όροι χρήσης στο PayPal από 29/1/2015 και μεταξύ άλλων αλλάζει και κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Οι μέρες προστασίας (PayPal Buyer Protection) αυξάνονται από 45 σε 180 μέρες!!! :D

Έτσι θα καλύπτεται κανείς άνετα ΚΑΙ σε πιθανή επιστροφή, (αλλαγή, Service, κλπ.)

Έχω γράψει εδώ αναλυτικότερα.

Αν μπορεί κάποιος υπεύθυνος, ας ενημερώσει τα αρχικά post και στα δύο αυτά νήματα...

Peace... Love... Freedom...

Καλησπερα παιδια μια ερώτηση.κατεβασα το app των ελτα καί έχω κανει μια παραγγελία και μού βγάζει αυτό ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-11-2014 14:35 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.. Ξερετε τη σημαινει γιατι ο οδηγός δεν γραφει κάτι ανάλογο..!!!

Σπαει ρεκορ η china post παιδια,μας κακομαθαινουν ...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 31-10-2014 19:30 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 01-11-2014 14:11 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-11-2014 23:48 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 07-11-2014 09:16 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-11-2014 14:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Και δευτερα παραλαβη.....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδια μια ερώτηση.κατεβασα το app των ελτα καί έχω κανει μια παραγγελία και μού βγάζει αυτό ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-11-2014 14:35 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.. Ξερετε τη σημαινει γιατι ο οδηγός δεν γραφει κάτι ανάλογο..!!!

Σημαινει οτι δευτερα,τριτη θα παραλαβεις

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

! ! ! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! !

Αλλάζουν οι όροι χρήσης στο PayPal από 29/1/2015 και μεταξύ άλλων αλλάζει και κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Οι μέρες προστασίας (PayPal Buyer Protection) αυξάνονται από 45 σε 180 μέρες!!! :D

Έτσι θα καλύπτεται κανείς άνετα ΚΑΙ σε πιθανή επιστροφή, (αλλαγή, Service, κλπ.)

Έχω γράψει εδώ αναλυτικότερα.

Αν μπορεί κάποιος υπεύθυνος, ας ενημερώσει τα αρχικά post και στα δύο αυτά νήματα...

τελεια σε ευχαριστουμε για την ενημερωσει....

Edited by nikospantzios
Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

Σπαει ρεκορ η china post παιδια,μας κακομαθαινουν ...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 31-10-2014 19:30 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 01-11-2014 14:11 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-11-2014 23:48 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 07-11-2014 09:16 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-11-2014 14:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Και ρεκόρ από την ... ανάποδη η china post!!! :p

Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RK079931221CN

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-10-2014 13:24 IPS

Και από τότε ... αγνοείται η τύχη του!!! :lol:

Παιδια problem

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ20-10-2014 16:25ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-10-2014 16:01ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30-10-2014 16:21ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)30-10-2014 18:21ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (E ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-11-2014 08:19ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

πηρα στα ελτα για να ξερω περιπου ποτε θα παραλαβω και μου ειπαν πως σημερα μπηκε τελωνειο και θα κανει πανω απο βδομαδα σιγουρα...ειναι κ;ποιος στην ιδια κατασταση??

ο προορισμος ειναι Κοζανη και track number:em801116483sg

Παιδια problem

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ20-10-2014 16:25ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-10-2014 16:01ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 30-10-2014 16:21ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)30-10-2014 18:21ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (E ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-11-2014 08:19ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

πηρα στα ελτα για να ξερω περιπου ποτε θα παραλαβω και μου ειπαν πως σημερα μπηκε τελωνειο και θα κανει πανω απο βδομαδα σιγουρα...ειναι κ;ποιος στην ιδια κατασταση??

Εφ'όσον σου απήντησαν από τα ΕΛΤΑ τι συμβαίνει, τι θέλεις να μάθεις παραπάνω;;

Άλλωστε έπρεπε να το περιμένεις από την στιγμή που παρήγγειλες με EMS ......

Και ρεκόρ από την ... ανάποδη η china post!!! :p

Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RK079931221CN

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-10-2014 13:24 IPS

Και από τότε ... αγνοείται η τύχη του!!! :lol:

μιλαω για την συγκεκριμένη παραγγελια....

σε γενικες γραμμες αργει...

Παιδια problem

ΠΟΤΕ με EMS,DHL,κ.λ.π τύπου courier περνάν τελωνεία κατά 99%.

SOS , HELP

Η πρώτη μου παραγγελιά αντί να έρθει στην Πόλη μου Χαλκίδα βρίσκεται Θεσσαλονίκη..........:lol:

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ??? το τηλεφωνικό κέντρο των ελτα είναι κλειστό.

RI149677687CN

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-11-2014 11:23 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 05-11-2014 17:52 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 07-11-2014 16:16 Κ Δ.

Εφ'όσον σου απήντησαν από τα ΕΛΤΑ τι συμβαίνει, τι θέλεις να μάθεις παραπάνω;;

Άλλωστε έπρεπε να το περιμένεις από την στιγμή που παρήγγειλες με EMS ......

Αυτο που θελω να μαθω ειναι γιατι στο τρακινγκ λεει πως μπηκε τελωνειο χθες ενω απο τα ελτα μου ειπαν πως μπηκε σημερα? Με ems εχω παραγγειλει ξανα οχι βεβαια προιοντα αξιας τετοιας οπως τωρα , και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.Βεβαια δεν το εψαχνα τις προηγουμενες φορες γιατι δεν τα βιαζομουν τα πακετα. Για να μην χαθουμε , το ερωτημα μου ειναι γιατι αλλα λεει το τρακινγκ και αλλα τα ελτα?και αν αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο προβλημα και μπορει να με κατατοπησει

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

SOS , HELP

Η πρώτη μου παραγγελιά αντί να έρθει στην Πόλη μου Χαλκίδα βρίσκεται Θεσσαλονίκη..........:lol:

RI149677687CN

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 05-11-2014 17:52 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Σε σενα θα ερθει μην αγχωνεσε

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΠΟΤΕ με EMS,DHL,κ.λ.π τύπου courier περνάν τελωνεία κατά 99%.

Ποτε δεν ειχα προβλημα με την ems, για dhl και feedex εννοειτε μακρια απο εμας, τωρα τι παιχτηκε με την παραγγελια μου και αργει τοσο δεν ξερω...

SOS , HELP

Η πρώτη μου παραγγελιά αντί να έρθει στην Πόλη μου Χαλκίδα βρίσκεται Θεσσαλονίκη..........

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ???

Διαβάζεις το πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

SOS , HELP

RI149677687CN

Ειχα και γω καποτε παρομοιο προβλημα πηρα στα ελτα και μου ειπαν πως ειναι κολλημα του συστηματος , δεν υφισταντε τοσο σοβαρα λαθη . Μου ειπαν και τελικα παρελαβα .καλου κακου παρε ενα τηλ στα ελτα

seven711

και πηγε απο αθηνα - θεσσαλονικη για να ξανα παει χαλκιδα?χλωμο το κοβω...

βεβαια δεν ξερω τι να πω...

Edited by nikospantzios

seven711

και πηγε απο αθηνα - θεσσαλονικη για να ξανα παει χαλκιδα?χλωμο το κοβω...

βεβαια δεν ξερω τι να πω...

Εχεις εσυ φιλε μου εμπειριες με αντικειμενα αξιας και ems ?, γιατι εχω αρχισει να πιστευω οτι θα παραλαβω του χρονου

Ευχαριστω φιλε απλώς δεν το ειχα ξαναδεί το μυνημα αυτό.35 μερες μ έκανε να έρθει αλλα έχει τυχει και σε 15 μέρες να εχω παραλαβει με china post ειναι αναλογα..