Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην τελευταία παραγγελία μου όταν βάζω το tracking number στα ελτά μου βγάζει τα εξής:

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-10-2014 14:11 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

και όχι αυτά που έγραφε άλλες φορές και φαίνονται στον οδηγό στην πρώτη σελίδα

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στην τελευταία παραγγελία μου όταν βάζω το tracking number στα ελτά μου βγάζει τα εξής:

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-10-2014 14:11 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

και όχι αυτά που έγραφε άλλες φορές και φαίνονται στον οδηγό στην πρώτη σελίδα

Εδώ και καιρό αλλάξανε τα μηνύματα αλλά πιστεύω εύκολα μπορεί να γίνει η αντιστοιχία. :)

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Στο site του ελτα σου εχει μονο ΑΦΙΞΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ;

Επιτέλους, στα ΕΛ.ΤΑ. το δίνει ως:

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-11-2014 07:02 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

Edited by nikkal

Merimobiles... Ακόμα να πάραλαβω... Από 12 Οκτωβρίου. Πήρα το ρίσκο με ems, τουλάχιστον να ερχόταν γρήγορα, καθυστερουσαν την παραγγελία...

Πότε θα ξεκολλήσει από τελωνείο;;;

[ATTACH]52035[/ATTACH]

Merimobiles... Ακόμα να πάραλαβω... Από 12 Οκτωβρίου. Πήρα το ρίσκο με ems, τουλάχιστον να ερχόταν γρήγορα, καθυστερουσαν την παραγγελία...

Πάρε τηλέφωνο και ρώτησέ τους ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παιδιά έχω παραγγείλει από Κίνα με track number RC410355494NL και βλέπω στο tracking της POSTNL ότι είναι Ελλάδα και από ΕΛΤΑ οτι είναι Ολλανδία. Καμία ιδέα?

Εμενα μου εχει κολλησει απο 20/9 στο IPS, Receive Item From Customer. ειναι λογικο?μηπως δεν παιζει να ερθει ποτε?Πρωτη φορα παρήγγειλα απο Κινα και νομιζω πως τα χασα τα λεφτα μου...

:confused:

Εμενα μου εχει κολλησει απο 20/9 στο IPS, Receive Item From Customer. ειναι λογικο?μηπως δεν παιζει να ερθει ποτε?Πρωτη φορα παρήγγειλα απο Κινα και νομιζω πως τα χασα τα λεφτα μου...

:confused:

Μέχρι τις 45 ημέρες από την ημέρα πληρωμής μπορούσες να κάνεις dispute αφού το άφησες ναι μάλλον τα έχασες τα λεφτά σου. :X

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δηλαδη αυτο σημαινει οτι χαθηκε καπου?Δεν προκειται να ερθει ποτε? Η συγκεκριμενη παραγγελια ειναι χωρισμενη σε 3 πακετα απο τα οποια μου ηρθαν τα 2 καπου στις 15 μερες και απο τοτε περιμενω το 3ο!Ειναι λογικο να μην ερθει ποτε η απλα να χαθηκε?αφου ηταν ολα μαζι σαν παραγγελια..

Παιδιά έχω παραγγείλει από Κίνα με track number RC410355494NL και βλέπω στο tracking της POSTNL ότι είναι Ελλάδα και από ΕΛΤΑ οτι είναι Ολλανδία. Καμία ιδέα?

Δεν ειναι Ελλαδα... arrived at country of destination εννοει τη Ολλανδία.

Δεν ειναι Ελλαδα... arrived at country of destination εννοει τη Ολλανδία.

Ευχαριστώ πολύ.Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες να υπολογίζω παράδοση?

Το τράκινγκ της NL που είναι;;;:blink:

Για τσεκάρετε όσοι είμαστε 15-10 despatched!!Καταφθάνουν!!

Από to2c....8-10 Πληρωμή...

2014-11-04 08:23 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

2014-10-13 17:08 IPS, Item in conta IPS

2014-10-15 17:08 Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-10-13 17:08 Received from Customer

Δηλαδη αυτο σημαινει οτι χαθηκε καπου?Δεν προκειται να ερθει ποτε? Η συγκεκριμενη παραγγελια ειναι χωρισμενη σε 3 πακετα απο τα οποια μου ηρθαν τα 2 καπου στις 15 μερες και απο τοτε περιμενω το 3ο!Ειναι λογικο να μην ερθει ποτε η απλα να χαθηκε?αφου ηταν ολα μαζι σαν παραγγελια..

Γράψε τον αριθμό γιά να το δούμε ...

Για τσεκάρετε όσοι είμαστε 15-10 despatched!!Καταφθάνουν!!

Από to2c....8-10 Πληρωμή...

2014-11-04 08:23 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

2014-10-13 17:08 IPS, Item in conta IPS

2014-10-15 17:08 Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-10-13 17:08 Received from Customer

Άντε ωραία ήρθε αυτό που περίμενα και εγώ. Ακριβώς ίδια ώρα ΚΛΕΙΣΙΜΟ IPS.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Εντάξει ξέρω ότι δεν είναι το σωστό topic, αλλά σήμερα πήρα το κινητό και θέλω να ρωτήσω κάτι! Φορτίζω πρώτη φορά μέχρι να γεμίσει η μπαταρία ή 12 ώρες;

μέχρι να φτάσει 100%
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Εντάξει ξέρω ότι δεν είναι το σωστό topic, αλλά σήμερα πήρα το κινητό και θέλω να ρωτήσω κάτι! Φορτίζω πρώτη φορά μέχρι να γεμίσει η μπαταρία ή 12 ώρες;

Το αφήνεις να κατεβεί κάτω από το 20% και εν συνεχεία το φορτίζεις κανονικά. Εγκατέστησε και το DU Battery Saver.

Το αφήνεις να κατεβεί κάτω από το 20% και εν συνεχεία το φορτίζεις κανονικά. Εγκατέστησε και το DU Battery Saver.

Οκ φίλε, ευχαριστώ! Το έβαλα να φορτίσει στο 3%! Θα κατεβάσω και το πρόγραμμα! Ευχαριστώ για την βοήθεια

Πρώτον πάρε τηλέφωνο στα Ελτα και ρώτησε που είναι το δέμα σου γιατί όπως φαίνεται βγήκε από το τελωνείο, και επειδή σήμερα είναι Δευτέρα υπάρχει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή να σου το φέρουν από την ΕΜS στο σπίτι. (Δεν γράφεις και προορισμό ...)

Εάν δεν έλθει, dispute όπως σου είπε ο Romanos.

Για κοζανη ειναι να ερθει ,μιλησα πριν λιγο με Ελτα και μου ειπαν οτι λεει και το tracking ,οτι αναμενετε να φτασει θεσσαλονικη . να και το tracking EM801116483SG

Απλα με καει γιατι παρασκευη κλεινω 43 μερες

RD271162925CN

Κάνε dispute και γρήγορα.

Για κοζανη ειναι να ερθει ,μιλησα πριν λιγο με Ελτα και μου ειπαν οτι λεει και το tracking ,οτι αναμενετε να φτασει θεσσαλονικη . να και το tracking EM801116483SG

Απλα με καει γιατι παρασκευη κλεινω 43 μερες

Μην σε καίει, άνοιξε dispute.

[ATTACH]52035[/ATTACH]

ιδια μερα μας το εστειλαν φιλε απο merrimobiles ,μονο που εγω εκανα παραγγελια 25 σεπτεμβρίου και πατησε ελλαδα την παρασκευη