Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου πακέτο πάντως έκανε μια εβδομάδα να φτάσει απο Σιγκαπούρη στο Ελ.Βεν. και θα κάνει άλλο τόσο να φτάσει στα χέρια μου. Αυτά παθαίνει όποιος αγοράζει Αύγουστο :p

Αρα λογικά σκεπτόμενος το πακέτο μου βρίσκεται στον Ελ Βενιζέλος και αναμένω την σειρά μου και εγώ ανάλογα βέβαια την διάθεση και όρεξη αλλά και την επάρκεια των υπαλλήλων για να ανοίξουν το σάκο..

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ	                08-08-2014	05:58	
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)	11-08-2014	16:48

Δεν είναι θέμα διάθεσης αλλα επάρκειας. Λόγω διακοπών φαντάζομαι οτι μειώθηκαν οι βάρδιες, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Το άλλο πακέτο που περιμένω έφυγε απο το K.Δ Αεροδρομίου και ήρθε κατευθείαν στην πόλη μου, χωρίς να περάσει απο άλλο Κ.Δ. της Αθήνας.

Edited by WitchKing

παιδια καλημερα.

σημερα εκανα ακυρωση παραγγελιας απο bangood. μου ειπαν πως θα κανουν refund και να κοιταξω το λογαριασμο μου σε 48 ωρες.

τα χρηματα θα φανουν στην pre-paid καρτα μου?

ευχαριστω

παιδια καλημερα.

σημερα εκανα ακυρωση παραγγελιας απο bangood. μου ειπαν πως θα κανουν refund και να κοιταξω το λογαριασμο μου σε 48 ωρες.

τα χρηματα θα φανουν στην pre-paid καρτα μου?

ευχαριστω

Αν έκανες την αγορά με paypal πρώτα θα δεις το ποσό του refund εκεί. Το πότε θα φανούν στην κάρτα εξαρτάται και απο την Τράπεζα σου.

ευχαριστω trust0.

επειδη ειμαι ασχετος.

οταν λες οτι θα δω το ποσο του refund εκει,πού εννοεις? στο λογαριασμο μου στο paypal?

η τραπεζα πειραιως,αν γνωριζεις, σε ποσες μερες περιπου τα βαζει στην καρτα?

ευχαριστω και παλι

Αν δεν κάνω λάθος τα λεφτά θα επιστραφούν στον λογαριασμό του paypal και μετά εσύ θα πρέπει να τα βάλεις στην κάρτα. Δεν πρέπει να μπαίνουν αυτόματα.

VF Giga Unlimited Ultra

Αν δεν κάνω λάθος τα λεφτά θα επιστραφούν στον λογαριασμό του paypal και μετά εσύ θα πρέπει να τα βάλεις στην κάρτα. Δεν πρέπει να μπαίνουν αυτόματα.

Γίνονται εκεί που πλήρωσες, άμα πλήρωσες με κάρτα μέσω PayPal θα επιστρέψουν στην κάρτα, άμα πλήρωσες με υπόλοιπο του PayPal θα επιστρέψουν στο Paypal. Άμα πλήρωσες 30% από τη κάρτα και 70% από υπόλοιπο στο PayPal θα επιστρέψουν ακριβώς όπως πλήρωσες.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

παιδια σας ευχαριστω ολους.

πληρωσα με prepaid μεσω paypal.

σε ποσες μερες μπαινουν στην καρτα?

Συνήθως θέλει 5-7 εργάσιμες...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Πήρα τηλ στα ελτα και μου είπαν ότι σύμφωνα με το tracking number το πακέτο δεν έχει φύγει ακόμα από Κίνα ενώ στο site του HK Post αναφέρει το παρακάτω

The item (**************) left Hong Kong for its destination on 9-Aug-2014

Τι να πιστέψω;

ευχαριστω trust0.

επειδη ειμαι ασχετος.

οταν λες οτι θα δω το ποσο του refund εκει,πού εννοεις? στο λογαριασμο μου στο paypal?

η τραπεζα πειραιως,αν γνωριζεις, σε ποσες μερες περιπου τα βαζει στην καρτα?

ευχαριστω και παλι

Ναι εννοώ ότι θα τα δεις στην σελίδα του paypal πρώτα. Αν τα δεις εκεί, θα μπουν και στην κάρτα.

Εγώ με πιστωτική Πειραιώς πάντως, είδα το επιστρεφόμενο ποσό, την ίδια μέρα που φάνηκε και στο paypal. Στις prepaid όμως, ίσως χρειαστούν περισσότερες μέρες.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα τηλ στα ελτα και μου είπαν ότι σύμφωνα με το tracking number το πακέτο δεν έχει φύγει ακόμα από Κίνα ενώ στο site του HK Post αναφέρει το παρακάτω

Τι να πιστέψω;

Τα ΕΛΤΑ θα "δουν" το δέμα σου, όταν ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο, γιατί τότε θα καταγραφέι στο σύστημα τους.

Και οι δυο αλήθεια λένε. Μέρες που είναι, κάνε υπομονή.

Τα ΕΛΤΑ θα "δουν" το δέμα σου, όταν ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο, γιατί τότε θα καταγραφέι στο σύστημα τους.

Και οι δυο αλήθεια λένε. Μέρες που είναι, κάνε υπομονή.

Το ξέρω αυτό αυτό που λες απλά την ρώτησα αν είναι σίγουρη για αυτό που μου λέει (ότι δεν έχει φύγει από Κίνα ακόμα) και μου λέει "ναι, γιατί το βλέπω από το τερματικό του αεροδρομίου"...

παιδια επειδη ετοιμαζομαι να κανω την πρωτη μου παραγγελια απο Κινα

τι θα επρεπε να προσεξω?

υπαρχει καποιος οδηγος για τη διαδικασια παραγγελιας?

λεω να παραγγειλω απο aliexpress...καλα δεν ειναι?

το "mark as gift" πρεπει να το επιλεξω εγω?

και κατι τελευταιο...απ' οτι ειδα γραφει πως στελνονται σε 60 μερες max...τα χρηματα μου μεσω paypal ποτε δινονται σε αυτους, σε ποσες μερες δηλαδη? αν εχουν δωθει χωρις να παραλαβω, τι γινεται?

συγνωμη για τις αποριες...αλλα θα ειναι η πρωτη φορα:D

παιδια επειδη ετοιμαζομαι να κανω την πρωτη μου παραγγελια απο Κινα

τι θα επρεπε να προσεξω?

υπαρχει καποιος οδηγος για τη διαδικασια παραγγελιας?

λεω να παραγγειλω απο aliexpress...καλα δεν ειναι?

το "mark as gift" πρεπει να το επιλεξω εγω?

και κατι τελευταιο...απ' οτι ειδα γραφει πως στελνονται σε 60 μερες max...τα χρηματα μου μεσω paypal ποτε δινονται σε αυτους, σε ποσες μερες δηλαδη? αν εχουν δωθει χωρις να παραλαβω, τι γινεται?

συγνωμη για τις αποριες...αλλα θα ειναι η πρωτη φορα:D

Δεν υπάρχει paypal στο aliexpress. Μόνο απευθείας με prepaid μπορείς να αγοράσεις απο εκεί. Επίσης πρέπει να προσέξεις πολύ απο ποιόν θα αγοράσεις , γιατί κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες εκει μέσα.

Υπάρχουν πολλά κινέζικα e-shops που δίνουν και εγγύηση ( σε κινητά/ταμπλετ ). Τι είναι αυτό που θέλεις να αγοράσεις;

Καλύτερα όμως είναι να συνεχιστεί η συζητηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264&page=23

Edited by trust0

Δεν υπάρχει paypal στο aliexpress. Μόνο απευθείας με prepaid μπορείς να αγοράσεις απο εκεί. Επίσης πρέπει να προσέξεις πολύ απο ποιόν θα αγοράσεις , γιατί κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες εκει μέσα.

Υπάρχουν πολλά κινέζικα e-shops που δίνουν και εγγύηση ( σε κινητά/ταμπλετ ). Τι είναι αυτό που θέλεις να αγοράσεις;

Καλύτερα όμως είναι να συνεχιστεί η συζητηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264&page=23

tablet...ok ας το μεταφερει καποιος

Καλησπέρα

Φαντάζομαι οτι κάπου θα έχει γραφτεί η απάντηση στο ερώτημα μου αλλά κατάφερα να διαβάσω μόλις τις περίπου 100 σελίδες από τις σχεδόν 300, οπότε είπα να κάνω μια απλή ερώτηση ώστε να πάρω μια απλή απάντηση :)

αν κάνω κάποια αγορά από aliexpress (ή και από αλλού) και βάλω παράδοση με EMS ποιες είναι οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο?

ξέρω ότι με SP & HP είναι ελάχιστες και με DHL είναι 100%....αλλά με EMS δεν βρήκα κάτι και δεν θέλω να περιμένω 20-30 μέρες για την παραλαβή.

Καλησπέρα

Φαντάζομαι οτι κάπου θα έχει γραφτεί η απάντηση στο ερώτημα μου αλλά κατάφερα να διαβάσω μόλις τις περίπου 100 σελίδες από τις σχεδόν 300, οπότε είπα να κάνω μια απλή ερώτηση ώστε να πάρω μια απλή απάντηση :)

αν κάνω κάποια αγορά από aliexpress (ή και από αλλού) και βάλω παράδοση με EMS ποιες είναι οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο?

ξέρω ότι με SP & HP είναι ελάχιστες και με DHL είναι 100%....αλλά με EMS δεν βρήκα κάτι και δεν θέλω να περιμένω 20-30 μέρες για την παραλαβή.

Κατά 99% δεν θα περάσει αλλά θα περιμένεις το 20 ήμερο σίγουρα

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Καλησπέρα

Κάποιες φορές περνάει τελωνείο με ems .

Μάλλον στο τελωνείο Θεσσαλονίκης είναι ποιό συχνό το φαινόμενο...

Καλύτερα επέλεξε απλό ταχυδρομείο για να μην έχεις εκπλήξεις.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

το σκέφτομαι για EMS επειδή είδα σε κάποια καταστήματα που έλεγε 7-12 μέρες!!!

αν είναι για τον ίδιο χρόνο τότε σίγουρα θα το βάλω να έρθει με ταχυδρομείο.

Γίνονται εκεί που πλήρωσες, άμα πλήρωσες με κάρτα μέσω PayPal θα επιστρέψουν στην κάρτα, άμα πλήρωσες με υπόλοιπο του PayPal θα επιστρέψουν στο Paypal. Άμα πλήρωσες 30% από τη κάρτα και 70% από υπόλοιπο στο PayPal θα επιστρέψουν ακριβώς όπως πλήρωσες.

Συγγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά με ποιο τρόπο μπορείς να πληρώσεις μια παραγγελία μέρος της από paypal και το υπόλοιπο από κάρτα;