drivth Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Το δικό μου πακέτο πάντως έκανε μια εβδομάδα να φτάσει απο Σιγκαπούρη στο Ελ.Βεν. και θα κάνει άλλο τόσο να φτάσει στα χέρια μου. Αυτά παθαίνει όποιος αγοράζει Αύγουστο :p Αρα λογικά σκεπτόμενος το πακέτο μου βρίσκεται στον Ελ Βενιζέλος και αναμένω την σειρά μου και εγώ ανάλογα βέβαια την διάθεση και όρεξη αλλά και την επάρκεια των υπαλλήλων για να ανοίξουν το σάκο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Διάβασε το πρώτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός: ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-08-2014 05:58 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 11-08-2014 16:48 Δεν είναι θέμα διάθεσης αλλα επάρκειας. Λόγω διακοπών φαντάζομαι οτι μειώθηκαν οι βάρδιες, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Το άλλο πακέτο που περιμένω έφυγε απο το K.Δ Αεροδρομίου και ήρθε κατευθείαν στην πόλη μου, χωρίς να περάσει απο άλλο Κ.Δ. της Αθήνας. Edited August 12, 2014 by WitchKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια καλημερα. σημερα εκανα ακυρωση παραγγελιας απο bangood. μου ειπαν πως θα κανουν refund και να κοιταξω το λογαριασμο μου σε 48 ωρες. τα χρηματα θα φανουν στην pre-paid καρτα μου? ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια καλημερα. σημερα εκανα ακυρωση παραγγελιας απο bangood. μου ειπαν πως θα κανουν refund και να κοιταξω το λογαριασμο μου σε 48 ωρες. τα χρηματα θα φανουν στην pre-paid καρτα μου? ευχαριστω Αν έκανες την αγορά με paypal πρώτα θα δεις το ποσό του refund εκεί. Το πότε θα φανούν στην κάρτα εξαρτάται και απο την Τράπεζα σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 ευχαριστω trust0. επειδη ειμαι ασχετος. οταν λες οτι θα δω το ποσο του refund εκει,πού εννοεις? στο λογαριασμο μου στο paypal? η τραπεζα πειραιως,αν γνωριζεις, σε ποσες μερες περιπου τα βαζει στην καρτα? ευχαριστω και παλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Αν δεν κάνω λάθος τα λεφτά θα επιστραφούν στον λογαριασμό του paypal και μετά εσύ θα πρέπει να τα βάλεις στην κάρτα. Δεν πρέπει να μπαίνουν αυτόματα. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Αν δεν κάνω λάθος τα λεφτά θα επιστραφούν στον λογαριασμό του paypal και μετά εσύ θα πρέπει να τα βάλεις στην κάρτα. Δεν πρέπει να μπαίνουν αυτόματα. Γίνονται εκεί που πλήρωσες, άμα πλήρωσες με κάρτα μέσω PayPal θα επιστρέψουν στην κάρτα, άμα πλήρωσες με υπόλοιπο του PayPal θα επιστρέψουν στο Paypal. Άμα πλήρωσες 30% από τη κάρτα και 70% από υπόλοιπο στο PayPal θα επιστρέψουν ακριβώς όπως πλήρωσες. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια σας ευχαριστω ολους. πληρωσα με prepaid μεσω paypal. σε ποσες μερες μπαινουν στην καρτα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια σας ευχαριστω ολους. πληρωσα με prepaid μεσω paypal. σε ποσες μερες μπαινουν στην καρτα? Συνήθως θέλει 5-7 εργάσιμες... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πήρα τηλ στα ελτα και μου είπαν ότι σύμφωνα με το tracking number το πακέτο δεν έχει φύγει ακόμα από Κίνα ενώ στο site του HK Post αναφέρει το παρακάτω The item (**************) left Hong Kong for its destination on 9-Aug-2014 Τι να πιστέψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 ευχαριστω trust0. επειδη ειμαι ασχετος. οταν λες οτι θα δω το ποσο του refund εκει,πού εννοεις? στο λογαριασμο μου στο paypal? η τραπεζα πειραιως,αν γνωριζεις, σε ποσες μερες περιπου τα βαζει στην καρτα? ευχαριστω και παλι Ναι εννοώ ότι θα τα δεις στην σελίδα του paypal πρώτα. Αν τα δεις εκεί, θα μπουν και στην κάρτα. Εγώ με πιστωτική Πειραιώς πάντως, είδα το επιστρεφόμενο ποσό, την ίδια μέρα που φάνηκε και στο paypal. Στις prepaid όμως, ίσως χρειαστούν περισσότερες μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρα τηλ στα ελτα και μου είπαν ότι σύμφωνα με το tracking number το πακέτο δεν έχει φύγει ακόμα από Κίνα ενώ στο site του HK Post αναφέρει το παρακάτω Τι να πιστέψω; Τα ΕΛΤΑ θα "δουν" το δέμα σου, όταν ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο, γιατί τότε θα καταγραφέι στο σύστημα τους. Και οι δυο αλήθεια λένε. Μέρες που είναι, κάνε υπομονή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Τα ΕΛΤΑ θα "δουν" το δέμα σου, όταν ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο, γιατί τότε θα καταγραφέι στο σύστημα τους. Και οι δυο αλήθεια λένε. Μέρες που είναι, κάνε υπομονή. Το ξέρω αυτό αυτό που λες απλά την ρώτησα αν είναι σίγουρη για αυτό που μου λέει (ότι δεν έχει φύγει από Κίνα ακόμα) και μου λέει "ναι, γιατί το βλέπω από το τερματικό του αεροδρομίου"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 trust0 ευχαριστω και παλι. σε ποιο μερος της σελιδας του paypal φαινονται τα χρηματα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Στην κεντρική σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 ευχαριστω tsiv 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια επειδη ετοιμαζομαι να κανω την πρωτη μου παραγγελια απο Κινα τι θα επρεπε να προσεξω? υπαρχει καποιος οδηγος για τη διαδικασια παραγγελιας? λεω να παραγγειλω απο aliexpress...καλα δεν ειναι? το "mark as gift" πρεπει να το επιλεξω εγω? και κατι τελευταιο...απ' οτι ειδα γραφει πως στελνονται σε 60 μερες max...τα χρηματα μου μεσω paypal ποτε δινονται σε αυτους, σε ποσες μερες δηλαδη? αν εχουν δωθει χωρις να παραλαβω, τι γινεται? συγνωμη για τις αποριες...αλλα θα ειναι η πρωτη φορα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) παιδια επειδη ετοιμαζομαι να κανω την πρωτη μου παραγγελια απο Κινα τι θα επρεπε να προσεξω? υπαρχει καποιος οδηγος για τη διαδικασια παραγγελιας? λεω να παραγγειλω απο aliexpress...καλα δεν ειναι? το "mark as gift" πρεπει να το επιλεξω εγω? και κατι τελευταιο...απ' οτι ειδα γραφει πως στελνονται σε 60 μερες max...τα χρηματα μου μεσω paypal ποτε δινονται σε αυτους, σε ποσες μερες δηλαδη? αν εχουν δωθει χωρις να παραλαβω, τι γινεται? συγνωμη για τις αποριες...αλλα θα ειναι η πρωτη φορα:D Δεν υπάρχει paypal στο aliexpress. Μόνο απευθείας με prepaid μπορείς να αγοράσεις απο εκεί. Επίσης πρέπει να προσέξεις πολύ απο ποιόν θα αγοράσεις , γιατί κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες εκει μέσα. Υπάρχουν πολλά κινέζικα e-shops που δίνουν και εγγύηση ( σε κινητά/ταμπλετ ). Τι είναι αυτό που θέλεις να αγοράσεις; Καλύτερα όμως είναι να συνεχιστεί η συζητηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264&page=23 Edited August 13, 2014 by trust0 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Δεν υπάρχει paypal στο aliexpress. Μόνο απευθείας με prepaid μπορείς να αγοράσεις απο εκεί. Επίσης πρέπει να προσέξεις πολύ απο ποιόν θα αγοράσεις , γιατί κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες εκει μέσα. Υπάρχουν πολλά κινέζικα e-shops που δίνουν και εγγύηση ( σε κινητά/ταμπλετ ). Τι είναι αυτό που θέλεις να αγοράσεις; Καλύτερα όμως είναι να συνεχιστεί η συζητηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264&page=23 tablet...ok ας το μεταφερει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα Φαντάζομαι οτι κάπου θα έχει γραφτεί η απάντηση στο ερώτημα μου αλλά κατάφερα να διαβάσω μόλις τις περίπου 100 σελίδες από τις σχεδόν 300, οπότε είπα να κάνω μια απλή ερώτηση ώστε να πάρω μια απλή απάντηση :) αν κάνω κάποια αγορά από aliexpress (ή και από αλλού) και βάλω παράδοση με EMS ποιες είναι οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο? ξέρω ότι με SP & HP είναι ελάχιστες και με DHL είναι 100%....αλλά με EMS δεν βρήκα κάτι και δεν θέλω να περιμένω 20-30 μέρες για την παραλαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα Φαντάζομαι οτι κάπου θα έχει γραφτεί η απάντηση στο ερώτημα μου αλλά κατάφερα να διαβάσω μόλις τις περίπου 100 σελίδες από τις σχεδόν 300, οπότε είπα να κάνω μια απλή ερώτηση ώστε να πάρω μια απλή απάντηση :) αν κάνω κάποια αγορά από aliexpress (ή και από αλλού) και βάλω παράδοση με EMS ποιες είναι οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο? ξέρω ότι με SP & HP είναι ελάχιστες και με DHL είναι 100%....αλλά με EMS δεν βρήκα κάτι και δεν θέλω να περιμένω 20-30 μέρες για την παραλαβή. Κατά 99% δεν θα περάσει αλλά θα περιμένεις το 20 ήμερο σίγουρα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Αφου κ με απλο ταχυδρομειο ο μεσος ορος ειναι 20 25 μερες γιατι να πας με ems; 1 Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα Φαντάζομαι οτι κάπου θα έχει γραφτεί η απάντηση στο ερώτημα μου αλλά κατάφερα να διαβάσω μόλις τις περίπου 100 σελίδες από τις σχεδόν 300, οπότε είπα να κάνω μια απλή ερώτηση ώστε να πάρω μια απλή απάντηση :) αν κάνω κάποια αγορά από aliexpress (ή και από αλλού) και βάλω παράδοση με EMS ποιες είναι οι πιθανότητες να περάσει τελωνείο? ξέρω ότι με SP & HP είναι ελάχιστες και με DHL είναι 100%....αλλά με EMS δεν βρήκα κάτι και δεν θέλω να περιμένω 20-30 μέρες για την παραλαβή. Κάποιες φορές περνάει τελωνείο με ems . Μάλλον στο τελωνείο Θεσσαλονίκης είναι ποιό συχνό το φαινόμενο... Καλύτερα επέλεξε απλό ταχυδρομείο για να μην έχεις εκπλήξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. το σκέφτομαι για EMS επειδή είδα σε κάποια καταστήματα που έλεγε 7-12 μέρες!!! αν είναι για τον ίδιο χρόνο τότε σίγουρα θα το βάλω να έρθει με ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γίνονται εκεί που πλήρωσες, άμα πλήρωσες με κάρτα μέσω PayPal θα επιστρέψουν στην κάρτα, άμα πλήρωσες με υπόλοιπο του PayPal θα επιστρέψουν στο Paypal. Άμα πλήρωσες 30% από τη κάρτα και 70% από υπόλοιπο στο PayPal θα επιστρέψουν ακριβώς όπως πλήρωσες. Συγγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά με ποιο τρόπο μπορείς να πληρώσεις μια παραγγελία μέρος της από paypal και το υπόλοιπο από κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts