Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ελτα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 16-05-2014 13:49 IPS

4PX

POD RF229059970SG

GR 2014-05-18 13:49:00 Despatched to ATC

RF229059970SG

2014-05-18 13:49:00 GRATH Despatched to ATC

τι να σημαινουν ολα αυτα αραγεΣ?

παραγγελια μινιντιλ.νετ απο 15 μαη

κουκουρουκου

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

valsam ειμαι το παιδι που ειμαστε ιδιες ημερομηνιες που εχουμε κολλησει στις 24-5-2014...τελος παντων δεν μου λες despute αν χρειαστει να κανουμε πιανεται απο την ημερομηνια που το εστειλε ο πωλητης στο ταχυδρομειο?..η απο την ημερομηνια της παραγγελιας?

ελτα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS16-05-2014 13:49IPS

4PX

POD RF229059970SG

GR 2014-05-18 13:49:00 Despatched to ATC

RF229059970SG

2014-05-18 13:49:00 GRATHDespatched to ATC

τι να σημαινουν ολα αυτα αραγεΣ?

παραγγελια μινιντιλ.νετ απο 15 μαη

Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εσένα, με μερικά λεπτά διάφορα.

Σημαίνει ότι το δέμα έφυγε για Ελλάδα στις 18 του μηνός. Πλέον περιμένουμε να ανοιχτεί ο σάκος από τα ΕΛΤΑ και να περαστεί στο σύστημα ότι το δέμα μας είναι στην Ελλάδα...

Ευελπιστώ να έχουμε νέα μέσα στην άλλη βδομάδα!

Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εσένα, με μερικά λεπτά διάφορα.

Σημαίνει ότι το δέμα έφυγε για Ελλάδα στις 18 του μηνός. Πλέον περιμένουμε να ανοιχτεί ο σάκος από τα ΕΛΤΑ και να περαστεί στο σύστημα ότι το δέμα μας είναι στην Ελλάδα...

Ευελπιστώ να έχουμε νέα μέσα στην άλλη βδομάδα!

δουλευω αεροδρομιο,

να πεταχτω μια , να κανω τον αγιο βασιλη?:D

κουκουρουκου

Μηπως λεω μηπως εχει και το Ελ.Βενιζελος(εξου και το GRATH η GR,ATH!) Airmail Transit Center και βρισκεται εκει ο σακος (Dispatched to ATC δηλ. εφτασε το αεροπλανο ξεφορτωθηκε και εφυγε το πακετο για το κεντρο διαχειρησης αλληλογραφιας)και μολις ανοιχθει και σκαναριστει θα αλλαξει στο "Arived at destination country"?

Aυτο μου ειπαν και αυτο ειναι και το πιθανοτερο σεναριο κατα την αποψη μου!

Ένα είναι το ATC και πέφτει λίγο μακρυά :lol:

http://www.nearby.sg/location/1.369568/103.995285/Airmail_Transit_Centre_55_Airport_Cargo_Road_Singapore_819479

δεν μου λετε despute αν χρειαστει να κανουμε πιανεται απο την ημερομηνια που το εστειλε ο πωλητης στο ταχυδρομειο?..η απο την ημερομηνια της παραγγελιας? ξερει καποιος να απαντησει????????????

δεν μου λετε despute αν χρειαστει να κανουμε πιανεται απο την ημερομηνια που το εστειλε ο πωλητης στο ταχυδρομειο?..η απο την ημερομηνια της παραγγελιας? ξερει καποιος να απαντησει????????????

Απο την ημερα που τον πληρωσες!

Εγω παντος στις 30 μερες αν δεν ερθει θα κανω!

παιδια κανεις δεν ξερει για την ερωτηση που εκανα απο πανω?

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω valsam

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

valsam εμεις εχουμε αν δεν κανω λαθος την ιδια ημερομηνια 24-5-2014 κολλημενη

Απο την ημερα που τον πληρωσες!

Εγω παντος στις 30 μερες αν δεν ερθει θα κανω!

Δεν κερδίζεις τίποτα αν το κάνεις στις 30 ημέρες.

Και να το κάνεις θα περιμένεις μέχρι και την 45η ημέρα όπου δίνει όριο το paypal για να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου.

Κάνε dispute την 42η-43η ημέρα.

Και έχουμε ξαναπεί, πως το σύνηθες χρονικό διάστημα που κάνει ενα δέμα να έρθει απο την Κίνα, είναι περίπου 30 ημέρες απο τη μέρα που θα γράψει το tracking '' despatched to overseas'' και οχι απο την ημέρα παραγγελείας.

Όταν παραγγέλνεις απο την Κίνα πρέπει να κάνεις 2 πράγματα :

1. Να παρακολουθείς το trackink και το πιο σημαντικό

2.ΥΠΟΜΟΝΗ

αλλιώς παραγγέλνεις απο Ελλάντα !!!

Τελικώς εάν κάποιος έχει ακεφιές πρέπει να διαβάζει αυτό το θέμα γιά να γελάει ...

Διαβάστε την πρώτη σελίδα, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ σε καμμία περίπτωση τις δικαιολογίες των πωλητών, ανιχνεύετε το δέμα σας ΜΟΝΟ από το ταχυδρομείο αποστολής.

Το GRATH σημαίνει ότι ΘΑ πάει στην Αθήνα και ΟΧΙ ότι είναι στην Αθήνα.

Οι σάκκοι ανοίγονται το πολύ σε ΔΥΟ ημέρες αλλοιώς με τα αεροσκάφη που έρχονται καθημερινώς θα είχε συγκεντρωθεί εμπόρευμα γιά 10 χρόνια !!!

Τα δέματα που έχουν tracking number ΔΕΝ χρειάζεται να σκαναριστούν ή να ανοιχθούν οι σάκκοι γιά να φανεί ότι ήλθαν, γιατί επειδή είναι "επί αποδείξει" που λένε, έρχονται γραμμένα σε καταστάσεις και γιά αυτό και δεν "χάνονται".

Σταματήστε λοιπόν τα διάφορα σενάρια και περιμένετε υπομονετικά εφ'όσον παραγγείλατε από Κίνα.

Αλλοιώς υπάρχουν εκατοντάδες μαγαζιά στην Ελλάδα από όπου τα παίρνετε σε λίγα λεπτά.

Επίσης, dispute γίνεται όταν φθάσει το όριο των 45 ημερών, (στις 43 συνήθως) και όχι όποτε του "καπνίσει" του καθενός γιατί δεν θα του δώσουν σημασία,αλλά και θα περιμένει πάλι μέχρι την προθεσμία.

Έγραψα τα παραπάνω γιατί βαρέθηκα να βλέπω εκατοντάδες ερωτήσεις όταν η απάντηση υπάρχει στον οδηγό του Σταύρου, ή έχει απαντηθεί δεκάδες φορές.

Φιλικά πάντα ... :)

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

valsam εσυ παραγγειλες το coolpad f1??οπως εγω???..απο οτι λεει το παιδι ο lio14 πιο κατω πρεπει να περιμενουμε 30 μερες για ερθει.. απο τοτε που γραφει despatched to overseas και οχι απο την ημέρα παραγγελείας....δηλαδη τελος ιουνιου σχεδον...οποτε την κατσαμε την βαρκα...εμενα σημερα απο οτι ειδα στο track number εχουν φτασει οι ζελατινες ελλαδα και περιμενω την θηκη σιλικονης που ακομα γραφει οτι ειναι προς αποστολη αστα βραστα.....θα περιμενουμε τα κινητα μεχρι τελος ιουνοιυ εντω μεταξυ εγω ειχα παραγγειλει και ενα jiayou f1.....αντε να δουμε ποτε θα κανει ξαστερια.....:(

valsam εσυ παραγγειλες το coolpad f1??οπως εγω???..απο οτι λεει το παιδι ο lio14 πιο κατω πρεπει να περιμενουμε 30 μερες για ερθει.. απο τοτε που γραφει despatched to overseas και οχι απο την ημέρα παραγγελείας....δηλαδη τελος ιουνιου σχεδον...οποτε την κατσαμε την βαρκα...εμενα σημερα απο οτι ειδα στο track number εχουν φτασει οι ζελατινες ελλαδα και περιμενω την θηκη σιλικονης που ακομα γραφει οτι ειναι προς αποστολη αστα βραστα.....θα περιμενουμε τα κινητα μεχρι τελος ιουνοιυ εντω μεταξυ εγω ειχα παραγγειλει και ενα jiayou f1.....αντε να δουμε ποτε θα κανει ξαστερια.....:(

Αναλόγως με την εταιρεία και την κίνηση, από την στιγμή που έφυγε από την Κίνα, θα κάνει από 15 έως και 35 ημέρες, δεν υπάρχουν προκαθορισμένες ημερομηνίες .... :)

Ωραια,ενταξει το καταλαβα,θα περιμενο,αλλα το ξαναλεω τωρα τελευταια στις αποστολες απο Κινα εχει μειωθει κατα πολυ ο χρονος παραδοσης με singpost και chinapost και απ'οτι διαβαζω εδω στο φορουμ,ο μεσος ορος πια ειναι στις 15 μερες το πολυ,ακομη και σε 8-9 μερες εχουν παραλαβει συμφορουμιτες απο την ημερα παραγγελιας ,εγω που παραγγειλα θηκες και ζελατινες απο ebay και aliexpess με chinapost ηρθαν ολα εκτος απο μια θηκη σιλικονης μεσα σε 10-14 μερες,γι'αυτο ψιλοτσιτωσα.

Τελικώς εάν κάποιος έχει ακεφιές πρέπει να διαβάζει αυτό το θέμα γιά να γελάει ...

Σταματήστε λοιπόν τα διάφορα σενάρια και περιμένετε υπομονετικά εφ'όσον παραγγείλατε από Κίνα.

Έγραψα τα παραπάνω γιατί βαρέθηκα να βλέπω εκατοντάδες ερωτήσεις όταν η απάντηση υπάρχει στον οδηγό του Σταύρου, ή έχει απαντηθεί δεκάδες φορές.

Φιλικά πάντα ... :)

I double that ;)

Κατ'εμε ο πρωτος βασικος κανονας για τις αγορες απο Κινα και γενικοτερα εξωτερικο, ειναι η υπομονη και η ψυχραιμια. :)

Οποιος δεν εχει κατι απο τα δυο, καλο ειναι να βρει εναλλακτικο τροπο αγορων. :(

Ολοι εχουμε υπαρξει πρωταρηδες σε αγορα απο ιντερνετ, αγορα απο eBay , αγορα απο Κινα και δεν ξερω γω τι αλλο

Ας εκμεταλευτουμε πλεον το γεγονος οτι υπαρχει αυθονη πληροφορια στο ιντερνετ και μην κανετε ερωτησεις αποσκοποντας στο να παρετε την απαντηση που θα σας κανει να αισθανθειτε χαλαροι, αγνοωντας τους οδηγους και τα οσα εχουν ερωτηθει & απαντηθει ηδη.

Δεν υπαρχει κανονας και στανταρ χρονικα περιθωρια δυστυχως

Τα παραπανω τα γραφω με απολυτα φιλικο τονο και ελπιζω να μην παρεξηγηθω :)

Έμενα παλι το δέμα μου ήρθε στον χρόνο που έδινε ο πωλητής. το δέμα στάλθηκε απο hong kong με swiss post. Καθημερινά έμπαινα με το tracking number ψάχνοντας το. Το δέμα ήρθε και στο site της swiss ακόμη μου έλεγε οτι δεν έχει φτάσει Ελλάδα! Στο site trackitonline.ru μου έβγαζε τις πληροφορίες κανονικά. Αυτά ολα τα αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος εχει παρόμοια περίπτωση με έμενα μην κάθεται και περιμένει της πληροφορίες της swisspost αυτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Παντως πριν τις εκλογες τα EΛTA πετουσαν...εφτανε ενα δεμα χθες Ελλαδα και σημερα το παραλαμβαινα σπιτι μου Θεσσαλονικη.

Τωρα εχει μια βδομαδα εχω στειλει επιστροφη Κινα ενα δεμα και ειναι ακομα Θεσσαλονικη

Ως προς αυτά που λέγαμε παραπάνω, δικό μου δέμα με Sweeden Post χάθηκε και μετά από δυο μήνες το κατάστημα μου στέλνει ξανά την παραγγελία, και δέμα με την China Post έφυγε 22 ΜΑΙ από Κίνα και 31 ΜΑΙ είναι στο αεροδρόμιο Αθηνών .... :)

Παντως πριν τις εκλογες τα EΛTA πετουσαν...εφτανε ενα δεμα χθες Ελλαδα και σημερα το παραλαμβαινα σπιτι μου Θεσσαλονικη.

Τωρα εχει μια βδομαδα εχω στειλει επιστροφη Κινα ενα δεμα και ειναι ακομα Θεσσαλονικη

Είπες την μαγική λέξη αρχηγέ!

Ως προς αυτά που λέγαμε παραπάνω, δικό μου δέμα με Sweeden Post χάθηκε και μετά από δυο μήνες το κατάστημα μου στέλνει ξανά την παραγγελία, και δέμα με την China Post έφυγε 22 ΜΑΙ από Κίνα και 31 ΜΑΙ είναι στο αεροδρόμιο Αθηνών .... :)

AAAAA!!!!!!! Άλλο το να πάει και άλλο το να έρθει δεν είναι το ίδιο πράγμα όπως και να το κάνουμε

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Έμενα παλι το δέμα μου ήρθε στον χρόνο που έδινε ο πωλητής. το δέμα στάλθηκε απο hong kong με swiss post. Καθημερινά έμπαινα με το tracking number ψάχνοντας το. Το δέμα ήρθε και στο site της swiss ακόμη μου έλεγε οτι δεν έχει φτάσει Ελλάδα! Στο site trackitonline.ru μου έβγαζε τις πληροφορίες κανονικά. Αυτά ολα τα αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος εχει παρόμοια περίπτωση με έμενα μην κάθεται και περιμένει της πληροφορίες της swisspost αυτα.

Γενικοτερα νομιζω η ενημερωση των διαφορων tracking services ειναι ολιγον τι, οτι να 'ναι

Παραγγελια 21/5

Αποστολη 22/5 με SingPost

Εφτασε GRATH (Αθηνα δλδ) 26/5

Και τοσο το site της Singpost, οσο και τα ELTA Tracking και το ιδιο και το 17track.net, το εμφανιζουν ακομα σαν ITEM IN CONTA IPS χωρις καμια αλλη περεταιρω ενημερωση :lol::p

Το 4px απο την αλλη εχει αναλυτικα την ενημερωση καθε μερα (απο εκει ειδα οτι ειναι Αθηνα)

συμβαινουν αυτα :cool:

Τον τελευταιο καιρο (μετα τις εκλογες) παρατηρω μια καθυστερηση στις αποστολες εξ ανατολης.

Μονο σε μενα συμβαινει ή και σε σας?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Eχω 2 απο Honk Kong Post, αλλα οταν παω να τα βρω μου λεει αυτο:

To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:

Δεν ειναι δικα μου, οποτε λογικα καπου θα εχουν δωσει και αυτα τα νουμερα;

Υπάρχει κανείς που να είναι conta ips από 4 Μαιου και να μην έχει παραλάβει ακόμα?? Εχω ενα δέμα που ειναι 04.05, αλλο ενα 10.05 και ακόμα να ερθουν..

Υπάρχει κανείς που να είναι conta ips από 4 Μαιου και να μην έχει παραλάβει ακόμα?? Εχω ενα δέμα που ειναι 04.05, αλλο ενα 10.05 και ακόμα να ερθουν..

Εάν είναι με sweeden post να κάνεις εγκαίρως dispute γιατί χάθηκαν πολλά δέματα ...

εγώ είμαι από 9-5 στην κατάσταση αυτή...Αγορά από geekbuying με chinapost