stratos11 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Θέλω βοήθεια από κάποιον να με ενημέρωρσει πως θα κάνω επιστροφή κινητού.... Το PayPal μου είπε ότι μπορώ να επιστρέψω αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι καλά και δεν καταλαβαίνω την διαδικασία μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει και να καταλάβω πότε θα μου στείλουν τα λεφτά πίσω? After carefully reviewing your case, we've determined that you'll be eligible for a refund (including handling and shipping) once you've returned the merchandise to the seller. Once you have returned the merchandise, you will be covered under PayPal Buyer Protection and eligible to receive a full refund. ----------------------------------- Transaction Details ----------------------------------- Seller's Name: Fastcard Technology Co., Ltd. Seller's Email: prettyflash@sina.com.cn Seller's Transaction ID: 603887262B809841K Transaction Date: Jan 15, 2014 Transaction Amount: -$146.10 USD Invoice ID: SN2014011602583 Your Transaction ID: 5TX979883L131923L Case Number: PP-002-983-024-862 Buyer's Transaction ID: 5TX979883L131923L ----------------------------------- What To Do Next ----------------------------------- Please ship the items listed as "Granted" below back to the seller. The items should be in their original condition and you are responsible for shipping and handling costs. Off Ebay: Transaction Outcome: granted Seller's address: Recipient:Wang Xiao Lin (Individual parcels) Tel:13916141028 UNIT 301 NO 3 LANE 126 HUIZHAN JIE ROAD XUHUI DISTRICT Shanghai Municipality, 200030 China Once you've shipped the item(s), please log in to your PayPal account and visit the Resolution Center to provide online tracking information for the package. This tracking information is necessary because it confirms that the package was delivered. If the transaction was 200.00 EUR or more, we require that you ask the seller to sign for the package when it is received. ----------------------------------- Deadline: 10 days ----------------------------------- Within 10 calendar days, please mail the item(s) and provide tracking information that can be verified online. https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/?cmd=_complaint-view&cid=PP-002-983-024-862 If we don’t hear from you before the deadline, the case will be closed. Thank you. Thanks, PayPal Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page. Πως θα το στείλω? Με συστημένο ταχυδρομείο? Πακετάρισε τη συσκευή καλά, γράψε επάνω στο πακετάκι τα στοιχεία αποστολέας - παραλήπτης στα αγγλικά για να μην υπάρχει κανένα μπέρδεμα τα δικά σου! From: (όνομα επίθετο με λατινικούς χαρακτήρες) (διεύθυνση με λατινικούς χαρακτήρες) (ταχυδρομικός κώδικας) (περιοχή - χώρα ) (π.χ Athens - Greece) τα δικά του! Recipient: εδώ απλά αντιγράφεις το κομμάτι αυτό: Wang Xiao Lin (Individual parcels) Tel:13916141028 UNIT 301 NO 3 LANE 126 HUIZHAN JIE ROAD XUHUI DISTRICT Shanghai Municipality, 200030 China τα ετοιμάζεις όλα και μετά πήγαινε στα ΕΛΤΑ και ζήτα να πάει συστημένο θα σου δώσουν μια απόδειξη με το τράκινγκ, και τον αριθμό τράκινγκ μπορείς να τον κάνεις email στον seller για να μπορεί να βλέπει που βρίσκεται το πακέτο που θες να επιστρέψεις φυσικά, με το ίδιο τράκινγκ μπορείς να παρακολουθείς και εσύ την πορεία της συσκευής αυτά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Είμαι εδώ και 2 μέρες Κ. Δ. Αεροδρομιου. Πάντα έμενε μερικές ώρες μόνο. Μήπως είναι σημάδι κακών μαντατων.? 1 Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvasgate7 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 οπου να ναι θα ρθει κ σε σενα :) οποτε απο βδομαδα με το καλο..οπως κ γω αν ειμαι τυχερος και μ ρθει αυριο εχει καλος αλλιως απο δευτερα Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 06-03-2014 16:52 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-03-2014 08:05 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:30 IPS ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα Σαββατα δουλευουν κανονικα οι ταχυδρομοι ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 οπου να ναι θα ρθει κ σε σενα :) οποτε απο βδομαδα με το καλο..οπως κ γω αν ειμαι τυχερος και μ ρθει αυριο εχει καλος αλλιως απο δευτερα Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 06-03-2014 16:52 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-03-2014 08:05 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:30 IPS ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα Σαββατα δουλευουν κανονικα οι ταχυδρομοι ? Σάββατα δεν δουλεύουν αλλά μάλλον αύριο θα σου έρθει..τουλάζιστον εμένα όταν κλείνει από αεροδρόμειο την επομένη πάντα το έχω ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι εδώ και 2 μέρες Κ. Δ. Αεροδρομιου. Πάντα έμενε μερικές ώρες μόνο. Μήπως είναι σημάδι κακών μαντατων.? και εμένα στην τελευταία μου παραγγελία έκανε μία μέρα να φύγει. και σε άλλους περισσότερο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά, στο νήμα του INEW V3 προέκυψε ένα θεματάκι με ένα παλικάρι που παρήγγειλε με Singapure Post νομίζω και του ζητάνε λεφτά από τελωνείο. Μπορεί να ήταν άτυχος, μπορεί να αλλάξανε τα πράγματα... Διάβασα κάποιες σελίδες από αυτό το νήμα αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση στο πρόβλημα μου, γι'αυτό και ρωτάω - εκτός και αν είμαι off topic... :p - Θέλω να παραγγείλω 2 συσκευές από To2C και για να μειώσω τον χρόνο παραλαβής λέω να κάνω την παραγγελία με EMS που αν έχω καταλάβει σωστά είναι σαν να λέμε express με ΕΛΤΑ. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Το EMS αυξάνει την πιθανότητα να ανοίξουν το δέμα στο τελωνείο? Μου προτείνετε να κάνω μια παραγγελία και με τις 2 συσκευές, ή 2 ξεχωριστές? Το αν ζητήσω να μην έχουν συσκευασίες τα κινητά μειώνει τον όγκο του δέματος? Και αν ναι, ο όγκος παίζει ρόλο στο τελωνείο? Ελπίζω να μην είμαι off topic. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ο τύπος ειναι μέλος που έφτιαξε νέο χρήστη για να τρολλάρει το πιθανότερο, κι έγινε ban. Αυτά που γράφει δεν στέκουν Καλησπέρα...έχω κάνει μία παραγγελία από to2c χθές 4 Μάρτιου με ΕΜS και σήμερα 5/3 μου έστειλαν τράκινγκ # ... στο μεϊλ που μου έστειλαν από to2c με το τράκινγκ # και σε αυτό απο το PayPal έγραφε shipping: http://www.singpost.com Μπήκα στο site της Singpost και δεν ανέφερε όσο κοίταξα αν είναι στον ίδιο όμιλο με EMS...τι παίζει? Είναι το τράκινγκ # απο το to2c της SingPost σε πρακτορείο EMS στην Κίνα? Τον οδηγό τον διάβασες; Όχι. Τέλος πάντων, EMS έχουν όλες οι χώρες, κι αναλαμβάνεται από τα κρατικά ταχυδρομεία. Το τράκινγκ σου υποθέτω είναι μορφής EXxxxxxxxxxSG, κι είναι με EMS Σιγκαπούρης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Παίδες το τράγκινγκ στην κατάσταση "κλείσιμο από ips" πόσο καιρό κολλάει??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 μηπως τυγχάνει να υπάρχει άτομο που έχει αγοράσει απο τον nirvana2898775 στο ebay?στέλνει απο χονγκ κονγκ και υποστηρίζει οτι για Ελλάδα το πακέτο κάνει από 35 μέρες ως 8 βδομάδες (60 μέρες) για να έρθει...το θέμα είναι οτι 10 απρίλη φεύγω για Πάσχα 20 μέρες και φοβάμαι μη μείνει πάνω απο 15 μέρες στα ΕΛΤΑ και πληρώσω αποθήκευτρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Αν φευγεις 20 μερες διακοπες τα αποθηκευτρα δεν νομιζω να ειναι προβλημα!!! :lol: πλακα κανω φυσικα, αλλα απο απορια γιατι αγοραζεις απο τον συγκεκριμενο που δινει τοσο μεγαλους χρονους αποστολης? Εχει καποιο προιον που δεν βρισκεις αλλου η σε πολυ καλυτερη τιμη? Χωρις παρεξηγηση απλα να ξερουμε και εμεις μηπως εχει καμια ευκαιρια. Edited March 6, 2014 by s3irios ορθογραφικα 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν φευγεις 20 μερες διακοπες τα αποθηκευτρα δεν νομιζω να ειναι προβλημα!!! :lol: πλακα κανω φυσικα, αλλα απο απορια γιατι αγοραζεις απο τον συγκεκριμενο που δινει τοσο μεγαλους χρονους αποστολης? Εχει καποιο προιον που δεν βρισκεις αλλου η σε πολυ καλυτερη τιμη? Χωρις παρεξηγηση απλα να ξερουμε και εμεις μηπως εχει καμια ευκαιρια. το cube u30gt2 που το φθηνότερο το εβρισκα 170 στο geekbuying, το κερδισα σε auction με 131 ευρώ...ειναι ευκαιρια!!παρόλο όμως που στο estimated delivery γράφει 20 μαρτιου-10 απριλίου, μετα απο επικοινωνια μου ειπε οτι θα κάνει από 35-45 μέρες, και μπορει να φτάσει ως και 6-8 βδομάδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEV Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Από 19-2 έφτασε και εμένα σήμερα με SIngpost. θυμάσαι "Despatch No." ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanikos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 θυμάσαι "Despatch No." ; Ναι, ήταν 4043. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ηρθε κ το δικο μου το lenovo s650 λογικα δευτερα θα ειναι θεσσαλονικη απο 20/2 σχετικα γρηγορα εχουν βελτιωθει οι χρονοι απο τον φλεβαρη αλλα τοτε ηταν η κινεζικη πρωτοχρονια ευτυχως που ηρθε γιατι εχω αλλες 5 παραγγελιες (θηκες παπουτσια καλλυντικα)κ φοβομουν μην σκασουν ολες μαζι κ εδινα στοχο :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEV Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ναι, ήταν 4043. γιατί εγώ περιμένω την 4045 που μου εμφανίζει αυτό και ο πωλητής (δεν είναι ο minideal ούτε κάποια σχέση έχει με κινητό) λέει ότι το έστειλε 19/02 (19/02 φαίνεται και στο 4px) και στις 5/2 ο ελτά ισχυριζόταν ότι ακόμα είναι σινγκαπούρη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σήμερα κατέφθασε και άλλο ένα πακέτο STATUS DATE HOUR AREA Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-03-2014 09:20 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Receive Item At Office Of Exchange 07-03-2014 06:15 IPS Item in conta IPS 19-02-2014 13:19 IPS Περιμένω σίγουρα άλλο ένα που υποτίθεται πως έφυγε την ίδια μέρα με αυτό εδώ :worry: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_dim Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) γιατί εγώ περιμένω την 4045 που μου εμφανίζει αυτό και ο πωλητής (δεν είναι ο minideal ούτε κάποια σχέση έχει με κινητό) λέει ότι το έστειλε 19/02 (19/02 φαίνεται και στο 4px) και στις 5/2 ο ελτά ισχυριζόταν ότι ακόμα είναι σινγκαπούρη Α ωραία. Εγώ είμαι στη μέση με Despatch No. 4044! Και επειδή είναι η πρώτη μου παραγγελία από τις χώρες της άπω ανατολής, και επειδή καθυστέρησε να φύγει κιόλας από εκεί και κοντοζυγώνει το 45ήμερο deadline του paypal για dispute και δεν ξέρω τι να κάνω, μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό το Despatch Νο. ; Εφόσον το 4043 κατεύθασε, έχω ελπίδες για σύντομη παραλαβή? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Άκυρο. Μέσα σε μισή ώρα άλλαξε το status και μπήκα στο αεροδρόμιο! Γιούπι! ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-03-2014 09:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-03-2014 06:35 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 20-02-2014 13:39 IPS Edited March 7, 2014 by alexis_dim Νέα δεδομένα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγω εφαγα ακυρο σημερα, ηλπιζα οτι απο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 06-03-2014 10:14 θα'χε φτασει σημερα στην διανομη να παω αλλα θα το φαω το Σ/Κ κανονικα. Καλα αφου εφτασε εδω πλεον βεβαια για 2 μερες δεν εγινε κατι. 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostastottis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εφτασε και εμενα επιτελους!!!!!!!!!!!! απο 10-02-2014. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-03-2014 08:26 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:47 IPS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_diam Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Επειδή θέλω να παραγγείλω 2 συσκευές και θα κάνω 2 παραγγελίες με κάποιες μέρες διαφορά μεταξύ τους. 1 εβδομάδα μεταξύ παραγγελιών είναι καλά ή θέλει παραπάνω καιρό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonthesniki Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Και εγώ κλείσιμο από ΙΡS 10/2 είμαι αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει αλλάξει η κατάσταση.....την ψυχή μας έβγαλε το ριμάδι! :ρ 1 Παράθεση LeEco Le Max 2 x820 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostastottis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Και εγώ κλείσιμο από ΙΡS 10/2 είμαι αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει αλλάξει η κατάσταση.....την ψυχή μας έβγαλε το ριμάδι! :ρ Ξανατσεκαρετο.Γιατι εμενα εγραφε οτο μπηκε 8.30 και φανηκε στα tracking στις 11.00... Αλλιως λιγη υπομονη!Φτασαμε στην πηγη! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonthesniki Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ξανατσεκαρετο.Γιατι εμενα εγραφε οτο μπηκε 8.30 και φανηκε στα tracking στις 11.00... Αλλιως λιγη υπομονη!Φτασαμε στην πηγη! Έχεις δίκιο!!!Επιτέλους!!! 1 Παράθεση LeEco Le Max 2 x820 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sghf700 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Ανανεωθηκε το tracking σημερα Edited March 7, 2014 by sghf700 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-03-2014 03:54 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΒΥΡΩΝΑ 07-03-2014 08:36 Μ.Δ. ΒΥΡΩΝΑ ωχου!!! 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Και μενα απο 10-02 σημερα ήρθε ! Φαινεται σήμερα ανοιξαν το σακο αυτο !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εφτασε και εμενα....... ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 07-03-2014 12:25 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-03-2014 08:28 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 20-02-2014 13:41 IPS 1 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts