Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείς να κάνεις root την 108. Το easyroot και το Newroot. Με το πρώτο μπορεί να περάσει OTA η 157 και να κρατηθεί το root. Με τη δεύτερη, βγαίνει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει επαλήθευση του firmware και δεν προχωράει η OTA αναβάθμιση

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θελω το ρουτ για να ριξω τη συχνοτητα το επεξεργαστου = περισσοτερη μπαταρια και για να επαναφερω απο το titanium backup τις εφαρμογες μου μαζι με τα δεδομενα τους.

Ομως δε μπορω να βρω τροπο για ρουτ μεχρι τωρα.

Εδοκιμασα αυτο το τροπο http://techchomps.com/root-14-4-a-0-157-android-4-4-4-kitkat-on-xperia-z1-z1-compact-and-z-ultra/ αλλα το flashtool λεει οτι δεν εχω εγκαταστησει τους drivers για ζ1 compact που υπαρχουν στο φακελο drivers του flashtool. Τους εγκατεστησα αλλα εμφανιζει και παλι το το ιδιο μηνυμα.

Καταρχήν νομίζω ότι το να ρίξεις την συχνότητα του επεξεργαστή για να αυξήσεις την μπαταρία, δεν έχει και πολύ νόημα σε αυτό το κινητό, γιατί θα χάσεις και την "σπιρτάδα" του, αλλά Οκ γούστα είναι αυτά :D

Για να περάσεις τους drivers, αν έχεις Windows 8/ 8.1 πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση και να διαλέξεις στις επιλογές να περάσουν unsigned drivers, αλλιώς δεν περνάνε...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν μπορεις να κανεις update ασυρματα, γιατι να το κανεις ενσυρματα;

Γιατι ΟΤΑ και χωρις factory reset μετα μπορει να μην κατσει καλα η αναβαθμιση (αν ειναι major update)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Θερμή παράκληση προτού ρωτήσουμε κάτι να έχουμε εξαντλήσει όλους τους πιθανούς τρόπους εύρεσης της πληροφορίας. (ειδικά για τόσο απλά πράγματα)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εννοείται ότι σε μεγάλες αλλαγές firmware κάνουμε factory reset και τα ξαναστήνουμε όλα από αρχή.

Μου φαινεται ή τα χρωματα εκτος του ασπρου ειναι σκοτεινα;

By default το κινητό έρχεται με σχετικά χαμηλωμένη τη φωτεινότητα. Αν την ανεβάσεις, θα δείξουν πολύ καλύτερα τα χρώματα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Θερμή παράκληση προτού ρωτήσουμε κάτι να έχουμε εξαντλήσει όλους τους πιθανούς τρόπους εύρεσης της πληροφορίας. (ειδικά για τόσο απλά πράγματα)

Καλα, 'αγγλικη μεταφραση' την ηξερα...

Ειπα μηπως ηταν κατι παραπανω.

Παιδια γειά σας, σημερα πήγα από note 2 σε compact 2 ερωτήσεις το μεγάφωνο στης κλήσεις αλλά και το ηχείο της μουσικής είναι πάρα πολύ χαμηλό, τι ακριβώς παίζει;;; ευχαριστώ.

Παιδια γειά σας, σημερα πήγα από note 2 σε compact 2 ερωτήσεις το μεγάφωνο στης κλήσεις αλλά και το ηχείο της μουσικής είναι πάρα πολύ χαμηλό, τι ακριβώς παίζει;;; ευχαριστώ.

! Γενικά η ποιότητα των ηχείων του δεν είναι τόσο καλή απλα πιστευω πως είναι λογικό γιατί έχει την αδιαβροχοποιηση

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

By default το κινητό έρχεται με σχετικά χαμηλωμένη τη φωτεινότητα. Αν την ανεβάσεις, θα δείξουν πολύ καλύτερα τα χρώματα.

Συγκριση με το χπερια τ σε φουλ φωτεινοτητα.

Οποιος ενδιαφερεται για z1 compact ημερων ας μου στειλει.

http://tinypic.com/r/9ve15u/8

http://tinypic.com/r/316ltvr/8

Συγκριση με το χπερια τ σε φουλ φωτεινοτητα.

Οποιος ενδιαφερεται για z1 compact ημερων ας μου στειλει.

http://tinypic.com/r/9ve15u/8

http://tinypic.com/r/316ltvr/8

επειδη τα εχω και τα 2, το Z1c ειναι πολυ πολυ καλυτερο! μηπως σου εκατσε ελατωματικο? εγω θα το πηγαινα DOA αφου περνουσα και απο ενα πλαισιο πχ να τα συγκρινω με το ιδιο θεμα στην ιδια φωτεινοτητα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Με αυτόν τον τρόπο έιχα κανει root και μου εβγαζε σφάλμα επαλήθευσης.

Μήπως ο αλλος τρόπος είναι αυτός που δέχεται την .157 μέσω ΟΤΑ;

Για το newroot υπάρχει link αν δεν είναι κόπος να το δοκιμάσουμε, ή θα υπάρχει θέμα επειδή είναι ήδη root το κινητό;

Εγώ πάντως ρούταρα με αυτόν τον τρόπο που παραθέτεις, και δεν είχα πρόβλημα. Μήπως κάποια εφαρμογή μπλόκαρε τη διαδικασία του ρουταρίσματος;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και σε μένα πάντως μπήκε κανονικά OTA κρατώντας μάλιστα και το root

Εδώ είναι το Newroot αν θέλεις να δοκιμάσεις και αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2807092

επειδη τα εχω και τα 2, το Z1c ειναι πολυ πολυ καλυτερο! μηπως σου εκατσε ελατωματικο? εγω θα το πηγαινα DOA αφου περνουσα και απο ενα πλαισιο πχ να τα συγκρινω με το ιδιο θεμα στην ιδια φωτεινοτητα

Οκ φιλος θα το παω μια βολτα στη σονυ να δω τι παιζει.

Οκ φιλος θα το παω μια βολτα στη σονυ να δω τι παιζει.

συγκρινε το και με ενα αλλο Ζ1c..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα παίδες! Μια ερώτηση και τη βοήθεια σας:

Μόλις πήρα το καινούργιο μου Z1C και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όμως μια λεπτομέρεια μου τη δίνει: Κάθε φορά που το ενεργοποιώ, μετά την εισαγωγή του pin της sim μου ζητάει πάντα να επιλέξω γλώσσα, έχοντας προεπιλεγμένη τα Ελληνικά. Γιατί το κάνει αυτό;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Περίεργο φίλε! Συνήθως αυτό το κάνει όταν δεν έχεις βάλει καθόλου sim ...

Είναι ενεργή? Εννοώ σου βγάζει κανονικά πάροχο και μπορείς να κάνεις κλήσεις?

Ναι, βγάζει πάροχο και χρησιμοποιώ κανονικά το τηλέφωνο. Παρατήρησα όμως ότι στο Google Play τη συσκευή την χαρακτηρίζει ως "Telestet Sony D5503". Επίσης διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι είναι θέμα κάρτας sim και μάλλον θέλει αλλαγή. Αλλά γιατί; Παίζει θέμα συμβατότητας; Στο προηγούμενο μου Xperia S δεν είχε θέμα.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Ναι, βγάζει πάροχο και χρησιμοποιώ κανονικά το τηλέφωνο. Παρατήρησα όμως ότι στο Google Play τη συσκευή την χαρακτηρίζει ως "Telestet Sony D5503". Επίσης διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι είναι θέμα κάρτας sim και μάλλον θέλει αλλαγή. Αλλά γιατί; Παίζει θέμα συμβατότητας; Στο προηγούμενο μου Xperia S δεν είχε θέμα.

Κι εμένα στο Play Store λέει Cosmote D5503, δεν νομίζω να έχει να κάνει μ' αυτό.

Προσωπικά θα πρότεινα να αλλάξεις την κάρτα SIM σου, αν είναι σχετικά παλιά.

Κι εμένα στο Play Store λέει Cosmote D5503, δεν νομίζω να έχει να κάνει μ' αυτό.

Προσωπικά θα πρότεινα να αλλάξεις την κάρτα SIM σου, αν είναι σχετικά παλιά.

που στο play store το βλεπετε αυτο βρε παιδια?

This is Sparta!!!:nagger:

που στο play store το βλεπετε αυτο βρε παιδια?

Αντί να μπεις στο Play Store του κινητού για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή, μπορείς να το κάνεις κι από τον υπολογιστή αυτό. Ανοίγεις έναν web browser, συνδέεσαι στο λογαριασμό Google που έχεις στο Andrοid, μπαίνεις στο Play Store να επιλέξεις μία εφαρμογή, πατάς εγκατάσταση και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα εγκατασταθεί στο κινητό. Μόλις πατήσεις εγκατάσταση σου λέει ότι "αυτή η εφαρμογή θα εγκατασταθεί σε ..." και βγάζει το όνομα της συσκευής σου.

Αυτό το ξέρω, εμένα εκεί λέει απλά το μοντέλο D5503 νομίζω αυτό είναι Edited by p3nny
This is Sparta!!!:nagger:

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact