hasiotis_john Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αρε συ Πάνο! Πάλι καλά που μου είπες για την πτώση της μπαταρίας και το έφερε η κουβέντα για τις παραπάνω ρυθμίσεις, γιατί ούτε που το είχα σκεφτεί πως μπορεί να φταίει αυτό! Μόλις το γύρισα σε GSM το σήμα κόλλησε σταθερά στις 3-4 γραμμές, ενώ πριν ήταν σταθερά στις 1-2! Σ' ευχαριστώ ρε συ!:) Και κάτι τελευταίο μιας και με αναζήτηση στο web δεν βρήκα πολλές πληροφορίες! WCDMA ή LTE ?? Ποια από τις 2 επιλογές να προτιμήσω για δεδομένα? Απ' ότι κατάλαβα το LTE είναι καλύτερο για 4g έτσι? Οπότε εγώ που δεν έχω, είναι καλύτερο το WCDMA (??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αρε συ Πάνο! Πάλι καλά που μου είπες για την πτώση της μπαταρίας και το έφερε η κουβέντα για τις παραπάνω ρυθμίσεις, γιατί ούτε που το είχα σκεφτεί πως μπορεί να φταίει αυτό! Μόλις το γύρισα σε GSM το σήμα κόλλησε σταθερά στις 3-4 γραμμές, ενώ πριν ήταν σταθερά στις 1-2! Σ' ευχαριστώ ρε συ!:) Και κάτι τελευταίο μιας και με αναζήτηση στο web δεν βρήκα πολλές πληροφορίες! WCDMA ή LTE ?? Ποια από τις 2 επιλογές να προτιμήσω για δεδομένα? Απ' ότι κατάλαβα το LTE είναι καλύτερο για 4g έτσι? Οπότε εγώ που δεν έχω, είναι καλύτερο το WCDMA (??) Αναλόγως την κάλυψη της περιοχής στην οποία είσαι. To WCDMA είναι το 3G, LTE είναι το 4G. Εγώ το έχω μονίμως στο 3G όταν είμαι σε ανοικτό χώρο, γιατί στο Βόλο δεν πιάνεις 4G παρά μόνο σε κεντρικά σημεία. Πραγματικό 4G με όλη τη σημασία της λέξεως και απίστευτα υψηλές ταχύτητες βρήκα όταν πήγα στην Αθήνα πριν από κανένα ενάμιση μήνα. Εκεί μάλιστα, πιάνεις 4G ακόμα και σε ασανσέρ που λέει ο λόγος. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Επισης, για τους νεους του Android η "ετοιμοτητα κυψελης" ειναι το σημα της συσκευης. Οταν το ποσοστο ειναι μεγαλο σημαινει οτι δεν εχεις καλο σημα και καταναλωνεται μπαταρια ψαχνοντας σημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παιδιά, έχει συνδυάσει κάποιος το κινητό μας με κάποιο απ'τα stereo Bluetooth της Sony (SBH20/50/52); Πώς είναι η συμβίωσή τους; Έχω ακούσει για θέματα αποσυνδέσεων ιδίως με τα SBH50+52. Υφίστανται τα θέματα αυτά στην 4.4.4; Εκτός απ'τα προαναφερθέντα μοντέλα, έχει κάποιος να προτείνει κάτι αντίστοιχο, άλλου κατασκευαστή, παρόμοιο σε δυνατότητες; Με ενδιαφέρει κυρίως η σταθερή σύνδεση, χωρίς αποσυνδέσεις κλπ, και εννοείται πολύ καλή ποιότητα ήχου. Έχω ήδη το MW600, αλλά άρχισε να τα φτύνει η μπαταρία και δε μου βγάζει την αυτονομία που θέλω σε περπάτημα, τρέξιμο, γυμναστήριο κλπ. εχω το SBH52 και δεν υπαρχει κανενα προβλημα, λειτουργει αψογα καιδεν ξεσυνδεεται, αλλα και το 50 που ειχα το ιδιο κανενα προβλημα. πληρης συμβατοτητα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τελικα ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος για root? Ελπιζω να μην υπαρχει ενας μονο τροπος root, ή για να το θεσω αλλιως ελπιζω να υπαρχει λυση root με ευκολο τροπο. Το λεω γιατι η προταιρη εμπειρια μου για προσπαθεια root, ηταν τραυματικη, με αλλο τηλεφωνο βεβαια, σε σημειο που αναγκάστηκα να βαλω άλλη rom, για να μπορεσω να εχω root, και το εκανα και με τη βοηθεια φιλου, αλλιως θα ειχα απλα πελαγωσει. Γι'αυτο ρωτω για τον πιο ευκολο τροπο για ρουταρισμα, και οχι απλα ενα root 'οτι να ναι', που μπορει να με κανει 'αναστενάρη στα κάρβουνα', και να βριζω τη στιγμη που ξεκινησα τη διαδικασια. Γιατι υπαρχουν πολλα ρουταρισματα που ειναι για πολυ ψαγμενους, και πολλοι βεβαια τη θεωρουν και απολυτα 'φυσιολογικη' αυτη τη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τελικα ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος για root? Ελπιζω να μην υπαρχει ενας μονο τροπος root, ή για να το θεσω αλλιως ελπιζω να υπαρχει λυση root με ευκολο τροπο. Το λεω γιατι η προταιρη εμπειρια μου για προσπαθεια root, ηταν τραυματικη, με αλλο τηλεφωνο βεβαια, σε σημειο που αναγκάστηκα να βαλω άλλη rom, για να μπορεσω να εχω root, και το εκανα και με τη βοηθεια φιλου, αλλιως θα ειχα απλα πελαγωσει. Γι'αυτο ρωτω για τον πιο ευκολο τροπο για ρουταρισμα, και οχι απλα ενα root 'οτι να ναι', που μπορει να με κανει 'αναστενάρη στα κάρβουνα', και να βριζω τη στιγμη που ξεκινησα τη διαδικασια. Γιατι υπαρχουν πολλα ρουταρισματα που ειναι για πολυ ψαγμενους, και πολλοι βεβαια τη θεωρουν και απολυτα 'φυσιολογικη' αυτη τη διαδικασια. Υπάρχει εύκολος τρόπος. Με ενα κλικ μόνο! Επειδή είμαι από το κηνητο δες λίγα ποστ πιο πίσω και θα δεις από ένα φίλο εδώ μέσα ότι τα έχει όλα μαζεμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Υπάρχει εύκολος τρόπος. Με ενα κλικ μόνο! Επειδή είμαι από το κηνητο δες λίγα ποστ πιο πίσω και θα δεις από ένα φίλο εδώ μέσα ότι τα έχει όλα μαζεμένα. Μαλλον θα επρεπε να μεταφερθουν στο 1o post ωστε ευκολα να το βρισκει κανεις, γιατι ειναι απο τις πρωτες κινησεις που κανει η πλειοψηφια των χρηστων, μολις αγορασει το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Τελικα ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος για root? Ελπιζω να μην υπαρχει ενας μονο τροπος root, ή για να το θεσω αλλιως ελπιζω να υπαρχει λυση root με ευκολο τροπο. Το λεω γιατι η προταιρη εμπειρια μου για προσπαθεια root, ηταν τραυματικη, με αλλο τηλεφωνο βεβαια, σε σημειο που αναγκάστηκα να βαλω άλλη rom, για να μπορεσω να εχω root, και το εκανα και με τη βοηθεια φιλου, αλλιως θα ειχα απλα πελαγωσει. Γι'αυτο ρωτω για τον πιο ευκολο τροπο για ρουταρισμα, και οχι απλα ενα root 'οτι να ναι', που μπορει να με κανει 'αναστενάρη στα κάρβουνα', και να βριζω τη στιγμη που ξεκινησα τη διαδικασια. Γιατι υπαρχουν πολλα ρουταρισματα που ειναι για πολυ ψαγμενους, και πολλοι βεβαια τη θεωρουν και απολυτα 'φυσιολογικη' αυτη τη διαδικασια. Φίλε μου, πιο αξιόπιστη μαρτυρία απ' τη δική μου δεν υπάρχει. Πριν δύο μήνες όχι root δεν ήξερα, αλλά ούτε τα βασικά του Android. Το ρουτάρισμα που βγήκε πρόσφατα είναι ό,τι πιο εύκολο, και η διαδικασία του αναγράφεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900 Edited July 21, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Φίλε μου, πιο αξιόπιστη μαρτυρία απ' τη δική μου δεν υπάρχει. Πριν δύο μήνες όχι root δεν ήξερα, αλλά ούτε τα βασικά του Android. Το ρουτάρισμα που βγήκε πρόσφατα είναι ό,τι πιο εύκολο, και η διαδικασία του αναγράφεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900 ρε παιδια, ας το παρει ο ανθρωπος και μετα το συζητατε..δεν ειναι και το πιο απαραιτητο πραγμα.. Επισης φιλε karib, το να βαλεις αλλη ρομ για να ρουταρεις ειναι αστειο πραγμα.. Εγω το ιδιο ασχετος ημουν, αν καταλαβεις ομως τι κανεις και δεν το κανεις ρομποτικα, θα το ξεπεταξεις.. Δεν ειναι κατι δυσκολο το να γυρισεις με φλασαρισμα σε αλλη ρομ, να ρουταρεις και να ξαναγυρισεις στην καινουρια.. ΠΑρολα αυτα, στο λεω οτι για τη χρηση που το θες θα σου ειναι αχρηστο το ρουτ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Φίλε μου, πιο αξιόπιστη μαρτυρία απ' τη δική μου δεν υπάρχει. Πριν δύο μήνες όχι root δεν ήξερα, αλλά ούτε τα βασικά του Android. Το ρουτάρισμα που βγήκε πρόσφατα είναι ό,τι πιο εύκολο, και η διαδικασία του αναγράφεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900 Ποιο απο ολα τα επισυναπτομενα αρχεια πρεπει να κατεβασω; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τσουρεκια... Το κινητο το κρατω 4ετια. Ναι, θα το ψαξω οσο δεν παιρνει αλλο. Γιατι το προηγουμενο κινητο μου, το zte skate, δεν ηταν καλη επιλογη, και δεν εχω καταφερει να απαλλαγω απο αυτο....τα προηγουμενα 3 χρονια. Το θεμα δεν ειναι φυσικα να δωσω 100 ευρω και να παρω κατι της πλακας και σε λιγο καιρο να θελω παλι αλλο κινητο. Σκοπευα να παρω νεο κινητο αρχες '14, ειχα ανοιξει και θεμα εδω και το εψαχνα, μου χαλασε ο υπολογιστης, εδωσα ενα καρο λεφτα να αγορασω αλλον, πηγε παλι πισω η αγορα κινητο. Εχω 'παντρευτει' το skate 3,5 χρονια τωρα. Αν καποιος αλλαζει κινητο καθε χρονο, δεν εχει θεμα. Ουτε με μπαταρια, ουτε με τιποτε. Αλλα για κινητο που θα το κρατησω 4ετια, ναι θα το ψαξω οσο δεν παιρνει αλλο. Καθε μερα βριζω με το zte skate. Δεν θα την πατησω ξανα. Θα ψαξω τα αψαχτα. Edited July 21, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Ποιο απο ολα τα επισυναπτομενα αρχεια πρεπει να κατεβασω; Δεν έχει νόημα να τα κατεβάσεις τώρα, καθώς κάποια από αυτά ανανεώνονται κάθε λίγες μέρες/βδομάδες. Όταν με το καλό πάρεις τη συσκευή και θελήσεις να ρουτάρεις, εδώ είμαστε. ;) Πάντως το βασικό πακέτο αρχείων για ρουτάρισμα και μόνο είναι αυτό που επισυνάπτεται στο τέλος του πρώτου ποστ του link που παρέθεσα πιο πάνω. Φαντάσου ότι ρουτάρισα την προηγούμενη βδομάδα με τη v9, και ήδη έχει βγει v11, οπότε είναι δώρο άδωρο να τα κατεβάσεις πριν πάρεις τη συσκευή. :rolleyes: Edited July 21, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 :lol::lol::lol::lol: είσαι κακός...:p Δυστυχώς όμως με αναγκάζετε να γίνω πιο κακός και δεν το θέλω. Αν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει ας μην το κάνει. Υπάρχουν και οι λίστες αγνόησης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν επιτρέπονται ειρωνίες, φωνές, υφάκια κτλ κτλ Το κινητο το κρατω 4ετια. Ναι, θα το ψαξω οσο δεν παιρνει αλλο. Γιατι το προηγουμενο κινητο μου, το zte skate, δεν ηταν καλη επιλογη, και δεν εχω καταφερει να απαλλαγω απο αυτο....τα προηγουμενα 3 χρονια. Το θεμα δεν ειναι φυσικα να δωσω 100 ευρω και να παρω κατι της πλακας και σε λιγο καιρο να θελω παλι αλλο κινητο. Σκοπευα να παρω νεο κινητο αρχες '14, ειχα ανοιξει και θεμα εδω και το εψαχνα, μου χαλασε ο υπολογιστης, εδωσα ενα καρο λεφτα να αγορασω αλλον, πηγε παλι πισω η αγορα κινητο. Εχω 'παντρευτει' το skate 3,5 χρονια τωρα. Αν καποιος αλλαζει κινητο καθε χρονο, δεν εχει θεμα. Ουτε με μπαταρια, ουτε με τιποτε. Αλλα για κινητο που θα το κρατησω 4ετια, ναι θα το ψαξω οσο δεν παιρνει αλλο. Καθε μερα βριζω με το zte skate. Δεν θα την πατησω ξανα. Θα ψαξω τα αψαχτα. Φίλε μου σου εγγυώμαι ότι δεν αγοράζεις κάτι της πλάκας. Το κινητό θα το έχεις για πολλά χρόνια και κυρίως χωρίς να απηυδήσεις. Πάρτο με το καλό και αν ψαχουλεύοντάς το, σου δημιουργηθούν απορίες τότε εδώ είμαστε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ποιο απο ολα τα επισυναπτομενα αρχεια πρεπει να κατεβασω; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητο το κρατω 4ετια. Ναι, θα το ψαξω οσο δεν παιρνει αλλο. Γιατι το προηγουμενο κινητο μου, το zte skate, δεν ηταν καλη επιλογη, και δεν εχω καταφερει να απαλλαγω απο αυτο....τα προηγουμενα 3 χρονια. Το θεμα δεν ειναι φυσικα να δωσω 100 ευρω και να παρω κατι της πλακας και σε λιγο καιρο να θελω παλι αλλο κινητο. Σκοπευα να παρω νεο κινητο αρχες '14, ειχα ανοιξει και θεμα εδω και το εψαχνα, μου χαλασε ο υπολογιστης, εδωσα ενα καρο λεφτα να αγορασω αλλον, πηγε παλι πισω η αγορα κινητο. Εχω 'παντρευτει' το skate 3,5 χρονια τωρα. Αν καποιος αλλαζει κινητο καθε χρονο, δεν εχει θεμα. Ουτε με μπαταρια, ουτε με τιποτε. Αλλα για κινητο που θα το κρατησω 4ετια, ναι θα το ψαξω οσο δεν παιρνει αλλο. Καθε μερα βριζω με το zte skate. Δεν θα την πατησω ξανα. Θα ψαξω τα αψαχτα. αυτο το κανεις επειδη δε μπορεις να διαθεσεις καποιο ποσο μεσα στις 4ετια ή απλα δε θες να αλλαζεις συχνα? Παντως τα πραγματα απο τοτε εχουν αλλαξει τοσο που θα παθεις πλακα με το compact, μολις το παρεις και μαθεις λιγο να το χειριζεσαι, παιζει να μην ξανασχοληθεις με το φορουμ..ειναι αψογο. χθες εβγαλα και νυχτερινες φωτογραφιες σε θεατρο και ειχε πολυ καλη αποδοση, που δεν το περιμενα..βεβαια οχι στο αυτοματο, επαιξα με τo iso, τοσο εκει οσο και στο ριο οπου εβγαλα την γεφυρα..αλλα ηταν καλες οι φωτογραφιες για τις συνθηκες φωτισμου, ειδικα στο θεατρο οπου ειχε προβολεις στο κεντρο μονο και ημουν ψηλα, ετσι επρεπε να ζουμαρω αρκετα για να μην καιγονται τα προσωπα, με αποτελεσμα να χαλαει η αναλυση.. απο εκει και περα η λυση του μεταχειρισμενου ειναι πολυ καλη να ξερεις, και ασφαλης τοσο στα χρηματα οσο και στο προιον, αρκει να διαβασεις καλα τον πωλητη. [ATTACH]47660[/ATTACH] [ATTACH]47661[/ATTACH] Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το βλεπω οτι το κινητο δεν παιζεται... Ο λογος που αλλαζω αραια τα τηλεφωνα, ειναι διπλος: 1) επειδη ετσι το προτιμω/δρομολογω, 2) οικονομικοι λογοι Ακομη και την ανεση να αλλαζω συχνοτερα να ειχα ομως, αν το τηλεφωνο δεν ειναι σκαρτο, δεν αλλαζω πριν την 4ετια. Συνειδητα το κρατω πολλα χρόνια. Πιστευω βεβαια, οτι το εν λογω κινητο, ειναι οντως απο αυτα που εχουν τετοιες προδιαγραφες, που μπορει καποιος να το κρατησει πολλα χρονια, και να τον βγαλει ασπροπροσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Quiz : πώς μπορώ να βγάλω το root και την recovery από το τηλέφωνο με ένα μεγα όμως πρόβλημα? Το τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί με USB! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 χθες εβγαλα και νυχτερινες φωτογραφιες σε θεατρο και ειχε πολυ καλη αποδοση, που δεν το περιμενα..βεβαια οχι στο αυτοματο, επαιξα με τo iso, τοσο εκει οσο και στο ριο οπου εβγαλα την γεφυρα..αλλα ηταν καλες οι φωτογραφιες για τις συνθηκες φωτισμου, ειδικα στο θεατρο οπου ειχε προβολεις στο κεντρο μονο και ημουν ψηλα, ετσι επρεπε να ζουμαρω αρκετα για να μην καιγονται τα προσωπα, με αποτελεσμα να χαλαει η αναλυση. Εγώ πάντως όταν είναι να βγάλω φωτογραφίες τη νύχτα σε σκοτεινό περιβάλλον, αντί να βάλω το φλας σε αυτόματο, το βάζω σε λειτουργία φακού, ώστε να είναι μόνιμα ανοιχτό, και οι φωτογραφίες βγαίνουν πιο ισορροπημένες από άποψη ομοιόμορφης κατανομής του φωτός του LED. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εγώ πάντως όταν είναι να βγάλω φωτογραφίες τη νύχτα σε σκοτεινό περιβάλλον, αντί να βάλω το φλας σε αυτόματο, το βάζω σε λειτουργία φακού, ώστε να είναι μόνιμα ανοιχτό, και οι φωτογραφίες βγαίνουν πιο ισορροπημένες από άποψη ομοιόμορφης κατανομής του φωτός του LED. σε αυτη τη φωτογραφια που ανεβασα πριν, αν βαλεις φλας δεν κανεις τιποτα, μην σου πω οτι τις χαλας.. Για μενα το φλας δεν εχει κανενα νοημα αν δεν εχεις στο 1 μετρο το αντικειμενο, οπου στο 1 μετρο με μονιμα αναμενο δεν βγαινουν καλες γιατι δεν ειναι τοσο δυνατο..το εκανα το πειραμα οταν το ειχες αναφερει αρχικα αλλα δεν μαρεσει το αποτελεσμα, ομως σπανια βγαζω τετοιες φωτογραφιες.. Το βλεπω οτι το κινητο δεν παιζεται... Ο λογος που αλλαζω αραια τα τηλεφωνα, ειναι διπλος: 1) επειδη ετσι το προτιμω/δρομολογω, 2) οικονομικοι λογοι Ακομη και την ανεση να αλλαζω συχνοτερα να ειχα ομως, αν το τηλεφωνο δεν ειναι σκαρτο, δεν αλλαζω πριν την 4ετια. Συνειδητα το κρατω πολλα χρόνια. Πιστευω βεβαια, οτι το εν λογω κινητο, ειναι οντως απο αυτα που εχουν τετοιες προδιαγραφες, που μπορει καποιος να το κρατησει πολλα χρονια, και να τον βγαλει ασπροπροσωπο. Αν μπορεις παντως να δινεις πιο λιγα λεφτα και να αλλαζεις πιο συχνα, ισως ειναι καλυτερο, πχ ειτε με μεταχειρισμενα, υπαρχουν πολλοι που τα παιρνουν για λιγες μερες και τα δινουν 50 ευρω πιο φθηνα, οντας σε αριστη κατασταση.. ή παρε ενα πιο φθηνο μοντελο, για να το αλλαξεις πιο νωρις, πχ Ζ. (αν το αντεχεις το μεγεθος φυσικα). Γενικα εχω καταληξει οτι αυτα τα κινητα δεν βγαζουν ευκολα πανω απο 2-3 χρονια καθως η πολλη τεχνολογια τα εχει κανει και πιο ευαισθητα..Σιγουρα αν προσεχεις θα αντεξουν, αλλα παντα υπαρχει η αβεβαιοτητα. Ομως το συγκεκριμενο ειναι ιδανικο κινητο και θα δεις οτι τσαμπα ταλαιπωρεισαι με τοσο ψαξιμο γιατι ειναι ο,τι πιο ολοκληρωμενο κυκλοφορει και θα βρεις και λυσεις σε κατι που θα σε ξενισει ευκολα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 H εναλλακτικη επιλογη που εχω καταληξει, ειναι το samsung galaxy s4. Ξερω, εδω δεν ειναι η ενοτητα των τεχνολογικων διαξιφισμων. Βεβαια δεν περιμενω εδω σε αυτο το τοπικ να βρω υπερμαχο του s4... (με την αποσπωμενη μπαταρια/αν και με χειροτερη αυτονομια, αλλα και καλυτερο service) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 H εναλλακτικη επιλογη που εχω καταληξει, ειναι το samsung galaxy s4. Ξερω, εδω δεν ειναι η ενοτητα των τεχνολογικων διαξιφισμων. Βεβαια δεν περιμενω εδω σε αυτο το τοπικ να βρω υπερμαχο του s4... (με την αποσπωμενη μπαταρια/αν και με χειροτερη αυτονομια, αλλα και καλυτερο service) Τα Samsung όμως έχουν το λογισμικό Knox, το οποίο εν ολίγοις σου απαγορεύει το ρουτάρισμα, καθώς σου βγάζουν τη συσκευή εκτός εγγύησης αν πάει στο σέρβις και βρεθεί ότι έχεις κάνει root, ακόμα και αν έχεις περάσει official ROM που καταργεί το root. Επίσης το συγκεκριμένο Samsung που αναφέρεις είναι ήδη παλιά συσκευή, και δε νομίζω να μπορέσεις να την κρατήσεις όσο κρατάς τις συσκευές σου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 H εναλλακτικη επιλογη που εχω καταληξει, ειναι το samsung galaxy s4. Ξερω, εδω δεν ειναι η ενοτητα των τεχνολογικων διαξιφισμων. Βεβαια δεν περιμενω εδω σε αυτο το τοπικ να βρω υπερμαχο του s4... (με την αποσπωμενη μπαταρια/αν και με χειροτερη αυτονομια, αλλα και καλυτερο service) Για μένα το s4 είναι μια πολύ καλή συσκευή και αν δε θες το αδιάβροχο πάρε τη. Αλλιώς το πλεονέκτημα αυτό συν την τεχνολογική υπεροχή του Compact το κάνουν μοναδική επιλογή.. Να στο πω αλλιώς, αν κοπέλα μου θα έπαιρνα S4 για να λέει ότι έχει Samsung, εγώ δε θα το έπαιρνα με τίποτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όταν είναι συνδεδεμένο το handfree και πατηθεί το πλήκτρο του, ενεργοποιείται το walkman. Πως το απενεργοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όταν είναι συνδεδεμένο το handfree και πατηθεί το πλήκτρο του, ενεργοποιείται το walkman. Πως το απενεργοποιώ? Μπαινεις στην εφαρμογη Smartconnect και εκει μεσα βλεπεις ποιο προφιλ εχει ενεργοποιηθει και αναλογα το προσαρμοζεις οπως σε βολευει εσενα ή το απενεργοποιεις τελειως Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Quiz : πώς μπορώ να βγάλω το root και την recovery από το τηλέφωνο με ένα μεγα όμως πρόβλημα? Το τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί με USB! Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις. Για μένα το s4 είναι μια πολύ καλή συσκευή και αν δε θες το αδιάβροχο πάρε τη. Αλλιώς το πλεονέκτημα αυτό συν την τεχνολογική υπεροχή του Compact το κάνουν μοναδική επιλογή.. Να στο πω αλλιώς, αν κοπέλα μου θα έπαιρνα S4 για να λέει ότι έχει Samsung, εγώ δε θα το έπαιρνα με τίποτα. Μην μπούμε σε διαδικασίες σύγκρισης κύριοι. Ας μείνουμε στο θέμας μας που είναι συζήτηση αποκλειστικά για το compact. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Quiz : πώς μπορώ να βγάλω το root και την recovery από το τηλέφωνο με ένα μεγα όμως πρόβλημα? Το τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί με USB! Γιατί δε μπορεί να συνδεθεί με USB; :blink: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Γιατί δε μπορεί να συνδεθεί με USB; :blink: διοτι η φταιει οτι το βουτηξα στη θαλασσα, η φταιει που πηγα να περασω recovery. αλλα οταν το εχω κλειστο και το συνδεω με το usb φορτιζει για μιση ωρα και μετα τιποτα! σκεφτομαι να το ξερουταρω και να το στειλω στο service. αλλα νομιζω οτι φταιει το recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts