karib Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 To "1 x Crystal Clear Camera Hole Protector" που γραφει οτι περιλαμβανει η Nillkin Tempered Glass Screen Protector, τι ακριβως ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Προστατευτικη ζελατινη που μπαινει πανω στον φακο μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δείτε εδώ 2 σελίδες με πολύ ωραίες φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό μας .... :D (Μήπως να γίνει ένα ξεχωριστό τόπικ να βάζουμε και μεις καμιά φώτο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δείτε εδώ 2 σελίδες με πολύ ωραίες φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό μας .... :D (Μήπως να γίνει ένα ξεχωριστό τόπικ να βάζουμε και μεις καμιά φώτο?) Υπαρχει section με φωτογραφιες απο τα xperia μας.. Μπορεις να τις ανεβασεις εκει.. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ντάξει βρε παιδιά, όταν λέμε να αφήσετε χωρίς θήκες δεν εννοούμε να το πετάτε από εδώ και από κει..:P Είχα το Ζ 6 μήνες ακάλυπτο τελείως και δεν είχε την παραμικρή γρατζουνίτσα πίσω. (και χωρίς screen protector). Οκ, μου έπεσε μία φορά από βλακεία μου και έκανε ένα ελάχιστο σημαδάκι στην πίσω γωνία π είναι από πλαστικό. Αλλά έφταιγα ξεκάθαρα. :p Η γρατζουνιά είναι γρατζουνιά. Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σύμβει. Εννιά μήνες το έχω το SP και ήταν σαν καινούριο. Μια μέρα το έβγαλα από τη θήκη γιατί έσπασαν τα πλαστικά και μου έπεσε δυο φορές μέσα σε μια μέρα. Εκείνη τη μέρα αποφάσισα να μην παίξω ΛΟΤΤΟ. Δείτε εδώ 2 σελίδες με πολύ ωραίες φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό μας .... :D (Μήπως να γίνει ένα ξεχωριστό τόπικ να βάζουμε και μεις καμιά φώτο?) Υπαρχει section με φωτογραφιες απο τα xperia μας.. Μπορεις να τις ανεβασεις εκει.. :) Πάρε το link παλικάρι μου και κάνε τα κουμάντα σου γιατί αν περιμένεις από τον Κωνσταντίνο να ανεβάσει link εγώ θα πάω για καλόγερος! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372882 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Γιωργο εισαι πολυ καλος mod.. Εσυ τους κακομαθαινεις και μετα ερχονται και ρωτανε για root ενω εχει αναφερθει τρια μηνυματα πριν..:p Σου επεσε απο το χερι γιατι πολυ απλα το χες συνηθισει μεγαλυτερο με τη θηκη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τελικά έκανα root το κινητό αν και με παίδεψε λιγάκι. Κάποια ερωτήματα: 1. Το dual recovery τι είναι και σε τι χρησιμεύει; 2. Πώς μπορώ να μεταφέρω τα sms από την έκδοση 2.3 στην 4.4; (Δοκίμασα με το SMS Backup & Restore και δεν με άφηνε επειδή τα μηνύματα είναι από άλλη έκδοση Android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλησπέρα, Το αναψα τώρα το απόγευμα και μου έβγαλε ότι έχει update μόνο μέσω υπολογιστή την 4.4.4 ενώ το έχω κάνει εδώ και μέρες. Είναι κάτι καινούργιο ή το βγάζει κατά λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τελικά έκανα root το κινητό αν και με παίδεψε λιγάκι. Κάποια ερωτήματα: 1. Το dual recovery τι είναι και σε τι χρησιμεύει; 2. Πώς μπορώ να μεταφέρω τα sms από την έκδοση 2.3 στην 4.4; (Δοκίμασα με το SMS Backup & Restore και δεν με άφηνε επειδή τα μηνύματα είναι από άλλη έκδοση Android) Το dual recovery χρησιμευει για να φλασαρεις καποιες εφαρμογες η και αλλη rom, ας πουμε εγω χθες εκανα ρουτ το κινητο και περασα απο την recovery ενα zip με το οποιο εχω 4K και 120fps timeshift video. Εγω που μετεφερα τα μηνυματα απο το παλιο κινητο μεσω sms backup δεν μου εβγαλε κατι. Να ρωτησω και γω κατι, σε τι χρησιμευει ο unlocked bootloader? Βαζοντας dual recovery δεν ξεκλειδωνει ο bootloader ετσι? Γιατι χανεις κατι κλειδια αποτι καταλαβα που χρειαζονται σε περιπτωση που θες να ξαναγυρισεις σε στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αν το κινητο γινει root, μετα μπορει να λαμβανει τις επισημες αναβαθμισεις νεων εκδοσεων android απο την sony, ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polter Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 To "1 x Crystal Clear Camera Hole Protector" που γραφει οτι περιλαμβανει η Nillkin Tempered Glass Screen Protector, τι ακριβως ειναι; Είναι μια στρόγγυλη μεμβράνη που μπαίνει επάνω στο φακό. Φαίνεται και εδώ http://www.ebay.com/itm/161265916963?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_from%3DR40%26_nkw%3D161265916963%26_rdc%3D1 από όπου το αγόρασα κι εγώ. Γυαλί είναι μόνο το κάλυμμα της οθόνης. Το πίσω κάλυμμα, καθώς και του φακού είναι πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Τελικά έκανα root το κινητό αν και με παίδεψε λιγάκι. Κάποια ερωτήματα: 1. Το dual recovery τι είναι και σε τι χρησιμεύει; 2. Πώς μπορώ να μεταφέρω τα sms από την έκδοση 2.3 στην 4.4; (Δοκίμασα με το SMS Backup & Restore και δεν με άφηνε επειδή τα μηνύματα είναι από άλλη έκδοση Android) Αν και το παλιό και το νέο κινητό είναι Sony κάντο μέσω pc companion. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αν το κινητο γινει root, μετα μπορει να λαμβανει τις επισημες αναβαθμισεις νεων εκδοσεων android απο την sony, ή οχι; Ναι τις λαμβανει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αν και το παλιό και το νέο κινητό είναι Sony κάντο μέσω pc companion. Επίσης αν είναι Sony μπορεί με το my phone Explorer που είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για Sony κινητά..κάνεις back up στα πάντα και κυρίως μεταφέρεις σμσ και λίστα κλήσεων... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Το dual recovery χρησιμευει για να φλασαρεις καποιες εφαρμογες η και αλλη rom, ας πουμε εγω χθες εκανα ρουτ το κινητο και περασα απο την recovery ενα zip με το οποιο εχω 4K και 120fps timeshift video. Εγω που μετεφερα τα μηνυματα απο το παλιο κινητο μεσω sms backup δεν μου εβγαλε κατι. Να ρωτησω και γω κατι, σε τι χρησιμευει ο unlocked bootloader? Βαζοντας dual recovery δεν ξεκλειδωνει ο bootloader ετσι? Γιατι χανεις κατι κλειδια αποτι καταλαβα που χρειαζονται σε περιπτωση που θες να ξαναγυρισεις σε στοκ Αν και το παλιό και το νέο κινητό είναι Sony κάντο μέσω pc companion. Επίσης αν είναι Sony μπορεί με το my phone Explorer που είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για Sony κινητά..κάνεις back up στα πάντα και κυρίως μεταφέρεις σμσ και λίστα κλήσεων... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Θα τα δοκιμάσω όταν βρω λίγο χρόνο. Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Το πίσω μέρος του κινητού κάνει σημάδια τόσο εύκολα; το κινητό το ακουμπάω σε λείες επιφάνειες και παρόλα αυτά έχει κάτι γρατσουνίτσες και κάτι μικρά σημαδάκια. Να ήταν από πριν και να μην τα είχα προσέξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ναι φίλε, είναι πολύ ευαίσθητο ...! Βάλε μεμβράνη μπρος πίσω και εννοείτε ακόμα καλύτερα μια θήκη για να είναι κομπλέ! Αυτό δεν ισχύει μόνο για το δικό μας κινητό, αλλά για όλα!~ Δυστυχώς χάνεις λίγο από την ικανοποίηση να πιάνεις γυμνό το φανταστικό κατασκευαστικά κινητό μας, ΑΛΛΑ από την άλλη είσαι ήσυχος πως αν σου πέσει δεν θα πάθει τίποτα, ή δεν θα γρατσουνιστεί οπουδήποτε! ;) Και αυτοί που σου λένε πως ... έλα μωρέ είχα το τάδε κινητό γυμνό για 10 χρόνια και δεν έπαθε τίποτα, δεν μου έπεσε ποτέ και τέτοια ..., είναι απλά μπαρούφα γιατί δεν ξέρεις πότε θα γίνει η στραβή στον καθένα! Μπροστά μου τις προάλλες ένας φίλος μου έβγαλε από την θήκη του το G2 του (το είχε από τότε που το έβγαλε από την κούτα) για να το καθαρίσει και του έπεσε στο πάτωμα και έσπασε η οθόνη! Απίστευτη γκαντεμιά!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Είχα ψηθεί να το κρατήσω έτσι όπως είναι αλλά σήμερα που παρατήρησα αυτά τα σημαδάκια άλλαξα γνώμη. Θέλω μια θήκη που να μην το μεγαλώνει πολύ και το χαλάει. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει στην επιλογή θήκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδεια καλησπερα ειμαι αναμεσα στο Ζ1 compact και στο Z1.Πoio απο τα δυο εχει καλητερη οθονη και ποιο μου προτεινετε απο αυτα τα δυο κινητα;Εχω διαβασει πως το compact αν και δεν ειναι full hd εχει καλητερη οθονη απο το Ζ1 που εχει full hd ισχυει κατι τετειο; Kατα τα αλλα εχουν τα ιδια χαρακτηρηστικα; Στο ANTUTU εχουν το ιδιο σκορ;Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω πελαγωσει!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Απο ebay , εχει αγορασει κανεις το z1 compact του, και μιλω για καινουριο (του κουτιου, που λενε); Οι τιμες ειναι ιδιες σε ebay και skroutz, οπως διαπιστωνω. Εχει κανενα πλεονεκτημα να αγορασω απο σκρουτζομαγαζο, αντι για το ebay? Και ξεκαθαριζω οτι μιλω για ebay απο ευρωπαϊκη χώρα. (αν και πειτε μου ετσι κι αλλιως γιατι θα αποκλειατε πχ απο κινα, χονγκ κονγκ) Ετσι κι αλλιως, είτε απο ebay είτε απο σκρουτζομαγαζο, καλόν είναι να προερχεται απο ευρωπαϊκή χώρα; Πως διαπιστωνω απο ποια ευρωπαϊκη αγορα προερχεται το κινητο; Υπάρχει καποιο διακριτικό; Για το δε ebay, μπορω καλλιστα να ψωνισω σε τιμη που το δινουν και στο skroytz, και να ρωτησω τον πωλητη απο ποια χωρα ειναι η συσκευη, ωστε να διασφαλισω οτι ειναι απο ευρωπη, κι οχι πχ απο ασία. Εχει λοιπον κανενα πλεονεκτημα η αγορα απο skroutz, εκτος απο το οτι αν το εχει ετοιμαπαραδοτο δεν περιμενεις καθολου; Αν η τιμη ειναι ιδια και στο μεν και στο δε, και ειναι ‘ευρωπαϊκης’ προέλευσης, και στο μεν και στο δε; Θελω να ξεκαθαρισω το θεμα αγορας μεσω ebay, απο ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Μέσες άκρες, η διαφορά ebay-skroutz είναι ότι αν γίνει κάτι παίρνεις τη συσκευή και την πετάς στο κεφάλι του μαγαζάτορα. Αν αγοράσεις από ebay και δεν σου ρθει η συσκευή όπως την περίμενες (πχ ανοιχτή ή αν λείπει κάτι ή αν δεν έρθει ποτέ-συμβαίνουν και αυτά) άντε βρες το δίκιο σου.. Και οκ μπορεί να το βρεις.. Αντέχεις την ταλαιπωρία; Το για ποια χώρα προορίζεται η συσκευή το γράφει πάνω στο κουτί προτίστως. Εγώ για ίδια τιμή δεν θα έμπλεκα με τίποτα σε αγορά από ebay! Έχω αγοράσει 5 συσκευές από skroutz. Τις ανοίγω μπροστά στον καταστηματάρχη χωρίς μα μου σου του και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι αν γίνει κάτι δεν θα κάνει τον Κινέζο και ξέρω που θα τον βρω ώστε να απειλήσω την οικογένεια του. Πλάκα κάνω.. :lol: Γιατί να μπεις σε τέτοια διαδικασία αφού δεν θα γλιτώσεις λεφτά;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Η χωρα προελευσης πως διαπιστωνεται; ----------- Ο λογος που ρωτω για το ebay, απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κερδος σε χρηματα, ειναι γιατι συζητουσα με φιλο μου χτες για το z1 compact, και μου ειπε οτι 'προσεξε, η sony δεν ειναι samsung να βγαζει τα ιδια κινητά επι χρόνια', γιατι πχ η samsung βγαζει ακομη και το πρωτο galaxy s που πρωτοπαρουσιαστηκε πριν χρονια, εστω με facelifts και παραλαγες. Ο λογος που ρωτω για το ebay, ειναι το 'timing' της αγορας. Αν ισχυει αυτο που λεει ο φιλος μου, με το που θα βγει το z3 compact σε λιγο, το z1 compact για λιγο καιρο θα υπαρχει ακομη στην αγορα, τουλαχιστον για αγορα ως καινουριο που με ενδιαφερει. Αρα, πρεπει να 'βιαστω' να το παρω, γιατι οπως ειπε ο φιλος μου το πολυ δυο-τρεις μηνες μετα την εμφανιση του z3 compact, το z1 compact δεν θα διατιθεται πλεον. Επιπλεον δε, θελω να κερδισω απο την μεγιστη δυνατη πτωση τιμων. Ομως δεν ειχα υπολογισει το 'ρισκο' της εξαφανισης του z1 compact απο την αγορα. Έτσι, θελω να ξερω, σε περιπτωση που 'δεν προλαβω' στα σκρουτζομαγαζα να το αγορασω, το φθινοπωρο οπως σχεδιαζω, να εχω την εναλλακτικη στην ιδια χαμηλη τιμη να το βρω καινουριο μεσω ebay, οταν πια ισως δεν θα υπαρχει για πωληση στα σκρουτζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδεια καλησπερα ειμαι αναμεσα στο Ζ1 compact και στο Z1.Πoio απο τα δυο εχει καλητερη οθονη και ποιο μου προτεινετε απο αυτα τα δυο κινητα;Εχω διαβασει πως το compact αν και δεν ειναι full hd εχει καλητερη οθονη απο το Ζ1 που εχει full hd ισχυει κατι τετειο; Kατα τα αλλα εχουν τα ιδια χαρακτηρηστικα; Στο ANTUTU εχουν το ιδιο σκορ;Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω πελαγωσει!!! :( Υπαρχει καποιος που να τα εχει δει και τα δυο να με βοηθηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Φίλε karib, πες στον φίλο σου ότι δεν υπάρχει αυτό που σου λέει. Και αν δεν πιστεύεις εμένα, πήγαινε στο skroutz και ψάξε "Xperia Z"... Έχει βγει το Ζ1, έχει βγει το Ζ2, σε 2 μήνες βγαίνει το Ζ3, βλέπεις να μην υπάρχει διαθέσιμο; Μην τρελαίνεσαι.. Μετά από αρκετό καιρό αποσύρονται οι συσκευές. Γράφει στο κουτί από που προέρχεται η συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αν γραφει στο κουτι απο που προερχεται η συσκευη, αν κατεληγα σε ebay, θα μπορουσα να ρωτησω με μηνυμα τον πωλητη και να μου πει αυτη την πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αν γραφει στο κουτι απο που προερχεται η συσκευη, αν κατεληγα σε ebay, θα μπορουσα να ρωτησω με μηνυμα τον πωλητη και να μου πει αυτη την πληροφορια. Υποτιθεται πως ναι. Στο σκρουτζ ρωτανε και τους λενε αν δεν μπορουν να το δουν απο κοντα.. Τωρα ειναι και λιγο θεμα εμπιστοσυνης το τι θα σου πει ο καθε "ακυρος" πωλητης στο ebay και αν αληθευει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts