panosz75 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) αυτο ειπαμε ειναι με γυαλι και οχι με ζελατινα ε? Ναι, εννοείται για γυαλί μιλάμε, κι εδώ φαίνεται καλύτερα: Edited July 3, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 πρεπει να σου μαθω να βγαζεις φωτογραφιες.. :lol::lol: :p και εγω θελω μαθημα Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) αυτο ειπαμε ειναι με γυαλι και οχι με ζελατινα ε? με ζελατινα πλαισιου: [ATTACH]46910[/ATTACH] [ATTACH]46911[/ATTACH] και εγω θελω μαθημα αμα ανεβω Σπαρτη σου βαζω.. μου εχει μεινει και 1 ζευγαρι για το compact αν θες, αλλα ειναι ΜΑΤ.. Edited July 3, 2014 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 αμα ανεβω Σπαρτη σου βαζω.. μου εχει μεινει και 1 ζευγαρι για το compact αν θες, αλλα ειναι ΜΑΤ.. Έχεις βρει ματ ζελατίνα για πίσω? Ebay? Δώσε λινκ αν είναι εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) με ζελατινα πλαισιου: [ATTACH]46910[/ATTACH] [ATTACH]46911[/ATTACH] αμα ανεβω Σπαρτη σου βαζω.. μου εχει μεινει και 1 ζευγαρι για το compact αν θες, αλλα ειναι ΜΑΤ.. παρε με τηλεφωνο οταν ανεβεις ή στειλε μου λινκ απο πλαισιο να παραγγειλω Edited July 3, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Έχεις βρει ματ ζελατίνα για πίσω? Ebay? Δώσε λινκ αν είναι εύκολο. Ναι, για μπροστα δεν μαρεσε ομως, σκοτεινιαζε πολυ την οθονη και δεν βλεπεις καλα στον ηλιο, αλλα σαν αισθηση ειναι ωραια, πισω ειναι οκ.. Διαλεξε απο εδω: http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=xperia+z1+compact+screen+protector&_dcat=58540&Features=Matte%252FAnti%252DGlare&rt=nc πχ αυτες: http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Front-Back-Screen-Protector-LCD-Film-for-SONY-Xperia-Z1-Compact-M51W-/251456037284?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item3a8bf2a1a4 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μπράβο βρε Νίκο, ευχαριστώ, για άλλη μια φορά εξυπηρετικότατος. Είχα φάει τον τόπο πριν κανά μήνα για ματ πίσω ζελατίνα και μου είχα κάνει εντύπωση που δεν κυκλοφορούσαν. Τι να πω, στραβωμάρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ρε παιδια εχει κανενας προβλημα με την καμερα του Ζ1? Εμενα εδω και ενα μεγαλο διαστημα οταν παω να βγαλω pic ξαφνικα παγωνη η φωτογραφια κολαει το τηλεφωνο και δεν κανει save την pic!!! Ξεκολαει εαν το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω! Αλλα η καμερα συνεχιζει να κολαει!!!!!:mad: Το προβλημα λυνεται εαν κανω restart προσωρινα βεβαια γιατι καποια αλλη ανυποπτη στιγμη παλι θα ξανακοληση και θα εχουμε παλι τα ιδια!!!:mad: Ξερετε ειναι hardware το προβλημα η software(του λειτουργικου κτλ????) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ρε παιδια εχει κανενας προβλημα με την καμερα του Ζ1? Εμενα εδω και ενα μεγαλο διαστημα οταν παω να βγαλω pic ξαφνικα παγωνη η φωτογραφια κολαει το τηλεφωνο και δεν κανει save την pic!!! Ξεκολαει εαν το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω! Αλλα η καμερα συνεχιζει να κολαει!!!!!:mad: Το προβλημα λυνεται εαν κανω restart προσωρινα βεβαια γιατι καποια αλλη ανυποπτη στιγμη παλι θα ξανακοληση και θα εχουμε παλι τα ιδια!!!:mad: Ξερετε ειναι hardware το προβλημα η software(του λειτουργικου κτλ????) Φιλε μου επειδή ακούγεται περίεργο έχεις δοκιμάσει να περάσεις ξανά το λογισμικό του κινητού ? Δεν βλέπω άλλη λύση για αρχή.. Μια επαναφορα εργοστασιακων με διαγραφή όλων και μετά εγκατάσταση ξανά της τελευταίας έκδοσης με το SUS, αν δε το ξέρεις σου εξηγώ.. Αν δεν λυθεί τότε,θες σέρβις. Όμως πιστεύω ότι θα λυθεί Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ναι, για μπροστα δεν μαρεσε ομως, σκοτεινιαζε πολυ την οθονη και δεν βλεπεις καλα στον ηλιο, αλλα σαν αισθηση ειναι ωραια, πισω ειναι οκ.. Διαλεξε απο εδω: http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=xperia+z1+compact+screen+protector&_dcat=58540&Features=Matte%252FAnti%252DGlare&rt=nc πχ αυτες: http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Front-Back-Screen-Protector-LCD-Film-for-SONY-Xperia-Z1-Compact-M51W-/251456037284?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item3a8bf2a1a4 εγω την εμπρος την θελω γυαλι και την πισω ματ υπαρχει περιπτωση να βρω? αν και η πισω δεν με πολυνοιαζει γιατι εχω θηκη οτι και να ειναι αλλα μαλλον θα παραγγειλω σαν του panosz75 για την εμπρος Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ρε παιδια εχει κανενας προβλημα με την καμερα του Ζ1? Εμενα εδω και ενα μεγαλο διαστημα οταν παω να βγαλω pic ξαφνικα παγωνη η φωτογραφια κολαει το τηλεφωνο και δεν κανει save την pic!!! Ξεκολαει εαν το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω! Αλλα η καμερα συνεχιζει να κολαει!!!!!:mad: Το προβλημα λυνεται εαν κανω restart προσωρινα βεβαια γιατι καποια αλλη ανυποπτη στιγμη παλι θα ξανακοληση και θα εχουμε παλι τα ιδια!!!:mad: Ξερετε ειναι hardware το προβλημα η software(του λειτουργικου κτλ????) Κάνε πρώτα μία εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Και μετά προχώρα σε αυτό που λέει ο Νίκος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 εγω την εμπρος την θελω γυαλι και την πισω ματ υπαρχει περιπτωση να βρω? Προφανώς, και εγώ μπροστά έχω tempered glass της brando (το οποίο αν και το ακριβοπλήρωσα, γεμίζει δακτυλιές) και πίσω θα βάλω μια ματ ζελατίνα μιας και δεν είναι απαραίτητη η προστασία από θραύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALICE D Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλημέρα σας! Χθες, μετά την αρχική φόρτιση που του έκανα, από τις 16:00 ως τα μεσάνυχτα περίπου, ήταν συνδεδεμένο στο wifi, το πάλευα από δω κι από κει, χάθηκα μέσα στο ατελείωτο store, στα μενού και στις ρυθμίσεις και κατέληξα να το κλείσω με φυσιολογική θερμοκρασία (κατά τη γνώμη μου) και 50% μπαταρία! :cool: Επίσης, αποφάσισα να ενδώσω στην αναβάθμιση και μου έβγαλε όχι μία, αλλά τρεις!! :blink: Τις έβαλα όλες κι ησύχασα! :D Εντωμεταξύ, πειραματίστηκα λίγο με την κάμερα κι έβαλα τη ρύθμιση που όταν ανιχνεύει χαμόγελο τραβάει μόνη της. Εστησα απέναντι τα πιτσιρίκια μου και έκαναν καραγκιοζιλίκια και το αποτέλσμα ήταν να μην μπορώ να την κάνω να σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες!! :blink: Να κρύβω την κάμερα με το χέρι, να πατάω την οθόνη, το κουμπί on/off, τίποτα! Τελικά, δεν κατάλαβα πως έγινε και την ψιλο-μπέρδεψα και έκανε μια παύση κι έκλεισε κάποια στιγμή, αλλά... παρ'όλα αυτά, το κινητό ΔΕΝ κόλλησε!! Απίστευτο! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ALICE D, στις ρυθμισεις της καμερας, κλειστρο χαμογελου το λεει νομιζω..καπως ετσι, το κλεινεις και τελος. Οσο για το κινητο, εννοειται οτι δεν μασαει με τιποτα..και εννοειται οτι το μενου της σονυ ειναι απο τα καλυτερα, απλο, ευχρηστο, ελαφρυ σχετικα και πολυ ευκολο στο να το μαθεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALICE D Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ALICE D, στις ρυθμισεις της καμερας, κλειστρο χαμογελου το λεει νομιζω..καπως ετσι, το κλεινεις και τελος. Οσο για το κινητο, εννοειται οτι δεν μασαει με τιποτα..και εννοειται οτι το μενου της σονυ ειναι απο τα καλυτερα, απλο, ευχρηστο, ελαφρυ σχετικα και πολυ ευκολο στο να το μαθεις. Οχι Νίκο, δεν κατάλαβες, ξέρω πως να ενεργοποιήσω και να απενεργοποιήσω τη ρύθμιση, αυτό που δεν μπορούσα ήταν να κάνω το κινητό να σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες!!! Εβγαζε ασταμάτητα και δεν μπορούσα να κάνω την κάμερα να κλείσει! Μόλις το κατάφερα, απενεργοποίησα τη ρύθμιση και ΟΚ. Νομίζω πως επειδή τα πιτσιρίκια βρήκαν πολύ αστείο τον συγκεκριμένο αυτοματισμό, τα έπιασε νευρικό γέλιο και τρελάθηκε η κάμερα από τα χαχανητά τους και τράβαγε φωτό ανεξέλεγκτα! Χαχαχα! Να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το ημερολόγιο τώρα. Εάν δημιουργήσω μία συνάντηση, ένα συμβάν, κάτι τέτοιο, εμφανίζεται στο google+; Θέλω να πω, δημοσιοποιείται; Δε βρήκα κάποια ρύθμιση που να φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ιδιωτικές καταχωρήσεις, υπάρχουν πεδία που λένε για συμμετέχοντες, για εμφάνιση ως διαθέσιμος ή απασχολημένος και τέτοια. Κάποια στιγμή που άνοιγα διάφορες εφαρμογές, το store, δε θυμάμαι, μου ζήτησε λογαριασμό google, συνδέθηκα και νομίζω πως με έχει συνδέσει αυτόματα παντού και στα πάντα! Απλά, θέλω να σιγουρευτώ ότι θα καταλάβω ξεκάθαρα πότε υπάρχει θέμα δημοσιοποίησης του οτιδήποτε… Συγγνώμη αν σας πρήζω με πολλές απορίες… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Οχι Νίκο, δεν κατάλαβες, ξέρω πως να ενεργοποιήσω και να απενεργοποιήσω τη ρύθμιση, αυτό που δεν μπορούσα ήταν να κάνω το κινητό να σταματήσει να τραβάει φωτογραφίες!!! Εβγαζε ασταμάτητα και δεν μπορούσα να κάνω την κάμερα να κλείσει! Μόλις το κατάφερα, απενεργοποίησα τη ρύθμιση και ΟΚ. Νομίζω πως επειδή τα πιτσιρίκια βρήκαν πολύ αστείο τον συγκεκριμένο αυτοματισμό, τα έπιασε νευρικό γέλιο και τρελάθηκε η κάμερα από τα χαχανητά τους και τράβαγε φωτό ανεξέλεγκτα! Χαχαχα! Να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το ημερολόγιο τώρα. Εάν δημιουργήσω μία συνάντηση, ένα συμβάν, κάτι τέτοιο, εμφανίζεται στο google+; Θέλω να πω, δημοσιοποιείται; Δε βρήκα κάποια ρύθμιση που να φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ιδιωτικές καταχωρήσεις, υπάρχουν πεδία που λένε για συμμετέχοντες, για εμφάνιση ως διαθέσιμος ή απασχολημένος και τέτοια. Κάποια στιγμή που άνοιγα διάφορες εφαρμογές, το store, δε θυμάμαι, μου ζήτησε λογαριασμό google, συνδέθηκα και νομίζω πως με έχει συνδέσει αυτόματα παντού και στα πάντα! Απλά, θέλω να σιγουρευτώ ότι θα καταλάβω ξεκάθαρα πότε υπάρχει θέμα δημοσιοποίησης του οτιδήποτε… Συγγνώμη αν σας πρήζω με πολλές απορίες… τοτε μαλλον επρεπε να απενεργοποιησεις την ληψη ριπης με πατημα, κτλ καπως ετσι.. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν εβγαζε ασταματατητα ηταν ριπη..εγω δεν την ειχα ενεργοποιημενη γιατι ειναι λιγο χειροτερη η εστιαση στην προσπαθεια να βγαλει πολλες φωτογραφιες γρηγορα. Οσο για το αλλο που ρωτας, αν και δεν εχω το Plus, οι συμμετεχοντες ειναι επαφες που μπορει να σταλθει το γεγονος, και εννοει να βαλεις καποιο email εκει μεσα..αν δεν βαλεις δεν δημοσιοποιειται τιποτα. Αλλιως απλα στελνει mail το γεγονος που αποθηκευεις. Γενικα αν δεν το θες το plus μπες απο το pc και κλειστο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos73gr Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Φιλε μου επειδή ακούγεται περίεργο έχεις δοκιμάσει να περάσεις ξανά το λογισμικό του κινητού ? Δεν βλέπω άλλη λύση για αρχή.. Μια επαναφορα εργοστασιακων με διαγραφή όλων και μετά εγκατάσταση ξανά της τελευταίας έκδοσης με το SUS, αν δε το ξέρεις σου εξηγώ.. Αν δεν λυθεί τότε,θες σέρβις. Όμως πιστεύω ότι θα λυθεί Παντος παιδια στο net γινετε χαμος με το προβλημα μου! Εαν το βαλετε στο google θα δειτε!!!:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παντος παιδια στο net γινετε χαμος με το προβλημα μου! Εαν το βαλετε στο google θα δειτε!!!:( φιλε μου, στο νετ κυκλοφορουν ενα καρο αμπαλοι..και κυριως ατομα που δεν προσπαθουν να λυσουν προβληματα. Λοιπον, επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου πανω απο 4compact και με κανενα δεν ειχα προβλημα, ουτε με καμερες ουτε με φλας κτλ (και δεν λεω οτι ειναι δειγμα τα 4 τηλεφωνα, αλλα δεν μπορει να ειμαι τοσο τυχερος), αυτο σημαινει οτι ή κανεις απο τις εφαρμγες-καμερα, μια εκκαθαριση δεδομενων να δεις αν θα παιξει, και μετα αφου παρεις τα back up σου κτλ, και εφοσον δεν λειτουργει παλι, κανεις επαναφορα, διαγραφη ολων και ξαναπερνας το λογισμικο με αυτο εδω το προγραμμα: http://www.sonymobile.com/gr/tools/update-service/ κανεις ο,τι σου λεει, θα ξαναστησεις το κινητο και μας λες αν εφτιαξε..αν οχι, πας σερβις. απλα πραγματα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Είναι συμβατό με το κινητό μας; Αν δουλεύει, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένο καλώδιο hdmi, κάρτα μνήμης και συσκευή usb (και να φορτίζεις αν θες): http://www.ebay.com/itm/5in1-MHL-Micro-USB-To-HDMI-Adapter-Cable-OTG-Sync-Per-Samsung-Sony-LG-HTC-AC148-/390824725547?pt=IT_Accessori_Cellulari_Cavi_Adattatori&hash=item5afef80c2b Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Είναι συμβατό με το κινητό μας; Αν δουλεύει, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένο καλώδιο hdmi, κάρτα μνήμης και συσκευή usb (και να φορτίζεις αν θες): http://www.ebay.com/itm/5in1-MHL-Micro-USB-To-HDMI-Adapter-Cable-OTG-Sync-Per-Samsung-Sony-LG-HTC-AC148-/390824725547?pt=IT_Accessori_Cellulari_Cavi_Adattatori&hash=item5afef80c2b καποιος το ειχε δοκιμασει με hub και ειδε διαφορετικες συσκευες, αλλα οχι 2 φλασακια μαζι. αλλα πληκτρολογια,ποντικια κτλ τα ειδε ολα μαζι, σε απλο hub Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) καποιος το ειχε δοκιμασει με hub και ειδε διαφορετικες συσκευες, αλλα οχι 2 φλασακια μαζι. αλλα πληκτρολογια,ποντικια κτλ τα ειδε ολα μαζι, σε απλο hub Δεν είναι απόλυτα απαραίτητο για μένα να συνδέσω 3 στικάκια ταυτόχρονα. Επίσης η ταυτόχρονη φόρτιση δεν είναι απόλυτα απαραίτητη, καθώς στο Z1c υπάρχει η μαγνητική υποδοχή. Το ζητούμενο για μένα πριν πάρω το Z1 Compact ήταν να μπορώ να λειτουργήσω το MHL και ταυτόχρονα μία μονάδα μνήμης μέσω USB OTG. Αυτή η συσκευούλα το υπόσχεται αυτό, λειτουργεί όμως; :worry: Edited July 4, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν είναι απόλυτα απαραίτητο για μένα να συνδέσω 3 στικάκια ταυτόχρονα. Επίσης η ταυτόχρονη φόρτιση δεν είναι απόλυτα απαραίτητη, καθώς στο Z1c υπάρχει η μαγνητική υποδοχή. Το ζητούμενο για μένα πριν πάρω το Z1 Compact ήταν να μπορώ να λειτουργήσω το MHL και ταυτόχρονα μία μονάδα μνήμης μέσω USB OTG. Αυτή η συσκευούλα το υπόσχεται αυτό, λειτουργεί όμως; :worry: οπως σου ειπα, μαλλον δουλευει..στο hub δουλεψαν διαφορετικες συσκευες, δε δουλεψαν 2 φλασακια μαζι. Οποτε λογικα θα σου δουλεψει.. αν σου δινει την δυνατοτητα να το στειλεις πισω ρισκαρε το.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) οπως σου ειπα, μαλλον δουλευει..στο hub δουλεψαν διαφορετικες συσκευες, δε δουλεψαν 2 φλασακια μαζι. Οποτε λογικα θα σου δουλεψει.. αν σου δινει την δυνατοτητα να το στειλεις πισω ρισκαρε το.. Μάλλον δε γίνεται να δουλέψουν ταυτόχρονα το OTG και το MHL, λόγω του bandwidth που απαιτεί η σύνδεση MHL. Σε μια απ' τις πολλές καταχωρίσεις του συγκεκριμένου προϊόντος, το γράφει ότι δε μπορεί να γίνει ταυτόχρονη χρήση τους, και υπάρχει σχετικό κουμπάκι που επιλέγει ποιο απ' τα δύο θα είναι ενεργό. Επομένως κακώς κατήργησαν την κλασική miniHDMI που υπήρχε σε παλιότερες συσκευές. Απ' το κακό στο χειρότερο πάμε, κι αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες, όχι μόνο για τη Sony. Εδώ μάλιστα λένε υπάρχουν σκέψεις να καταργήσουν την κλασική θύρα 3.5mm και να χρησιμοποιείται η microUSB ακόμα και για έξοδο ακουστικών. Πόση κακοποίηση να αντέξει η έρμη η microUSB;... :wacko: Δηλαδή σε ένα υποθετικό σενάριο που ήθελες να μη μεταφέρεις το laptop και να μετατρέψεις το κινητό σε φορητό υπολογιστή, προβάλλοντας τα περιεχόμενά του σε κάποια οθόνη, αναγκαστικά κάποια εξαρτήματα θα είναι συνδεδεμένα ασύρματα. Ή η έξοδος εικόνας-ήχου θα είναι με DLNA και ποντίκι/πληκτρολόγιο/στικάκι με USB, ή με MHL η εικόνα και ο ήχος, και πληκτρολόγιο/ποντίκι μέσω Bluetooth. Edited July 4, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis1 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα ήδη τραβηγμένο βίντεο να πάρουμε φωτογραφίες από αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα ήδη τραβηγμένο βίντεο να πάρουμε φωτογραφίες από αυτό? Γιατί δεν το περνάς στο πισί και να πάρεις screenshot με κάποιον player; Ο VLC το κάνει αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts