AnDas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αυτή είναι, έχω περασμένη την generic DE ( η οποία όλως τυχαίως είναι και η κανονική του κινητού μου μια και το έχω πάρει από Ελβετία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αν δεν είχες πρόβλημα με το φλας, γιατί να βγάλεις ένα άθραυστο πλαστικό κάλυμμα, να χάσεις εγγύηση και πιθανόν την αδιαβροχοποίηση, ώστε να βάλεις ένα γυάλινο κάλυμμα; Οκ είναι πιο όμορφο και δεν γρατζουνάει τόσο εύκολα, αλλά αυτό μπορούσες να το πετύχεις με ένα πολύ λεπτό tempered glass αν φυσικά το έχεις εκτός θήκης. Αυτή η διαδικασία αξίζει αν μετά από 2-3 χρόνια (που θα έχει λήξει και η εγγύηση και θα έχει χαραχτεί το πλαστικό) θελήσεις να του αλλάξεις μπαταρία και με την ευκαιρία αλλάξεις και το κάλυμμα. 1) Η αδιαβροχοποίηση παραμένει (αποδεδειγμένα..) 2) Αν θες να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση είναι θέμα 3 λεπτών να ξαναβάλεις το πλαστικό καπάκι όπως ακριβώς ήταν πριν.. κανένα πρόβλημα 3) Το τηλέφωνο δείχνει πλέον πολύ πιο όμορφο, πολυτελές και δεν γρατζουνιέται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ...ειναι η 4.4.4. Και εμενα μολις μου ηρθε Ο.Τ.Α. Τέλεια! Την κατεβάζω και κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να "κάτσει" καλύτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδιά μόλις έβαλα και το πίσω γυάλινο καπάκι του ιαπωνικού μοντέλου (ακολουθώντας εδώ τις οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710603&page=15 ) και τώρα το κινητό δείχνει ακόμα πιο super και ποιοτικό απο πριν... Σας προτείνω να το κάνετε και εσείς. Είναι πανεύκολη διαδικασία και αξίζει τον κόπο για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της συσκευής.. Από που πηρες το πισω γυαλί? Τιμουλα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλεια! Την κατεβάζω και κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να "κάτσει" καλύτερα!! Για δουλεψτε την 4.4.4 να δούμε τι γίνεται εμείς που έχουμε μείνει στην 4.3 :D Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Για δουλεψτε την 4.4.4 να δούμε τι γίνεται εμείς που έχουμε μείνει στην 4.3 :D Δυστυχώς, ακόμα και βελτιώσεις σε πολλούς τομείς να έχει (π.χ. η κάμερα όπως ειπώθηκε), μέχρη να βγει root ξεχνάμε την κανονική χρήση της microSD. :( Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δυστυχώς, ακόμα και βελτιώσεις σε πολλούς τομείς να έχει (π.χ. η κάμερα όπως ειπώθηκε), μέχρη να βγει root ξεχνάμε την κανονική χρήση της microSD. :( Τι εννοείς Πάνο? ... μην μου λες τέτοια και ήδη περιμένω να μου έρθει μια καρτούλα! Δεν την βλέπει καν? Εγώ βασικά την θέλω για να πάνε κατευθείαν εκεί οι φώτο και τα βίντεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τι εννοείς Πάνο? ... μην μου λες τέτοια και ήδη περιμένω να μου έρθει μια καρτούλα! Δεν την βλέπει καν? Εγώ βασικά την θέλω για να πάνε κατευθείαν εκεί οι φώτο και τα βίντεο! μην τρελαινεστε ρε σεις λες και πρωτη φορα πιανετε κινητο..απλα δεν σε αφηνει να μεταφερεις στην SD τις εφαρμογες. (αν δεν παιζεις παιχνιδια το θεωρω περιττο) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 μην τρελαινεστε ρε σεις λες και πρωτη φορα πιανετε κινητο..απλα δεν σε αφηνει να μεταφερεις στην SD τις εφαρμογες. (αν δεν παιζεις παιχνιδια το θεωρω περιττο) Έτσι όπως το έθεσε με τρόμαξε!!! :lol::lol: Ε καλά, μικρό το κακό αν είναι μόνο αυτό το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έτσι όπως το έθεσε με τρόμαξε!!! :lol::lol: Ε καλά, μικρό το κακό αν είναι μόνο αυτό το θέμα! Επίσης δεν σε αφήνει να μεταφερεις απ το κινητό πράγματα στην sd μέσω explorer του κινητού, πρέπει να συνδέσεις το κιν στον υπολογιστή ενώ στην 4.3 τα μεταφερεις κατευθείαν Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Επίσης δεν σε αφήνει να μεταφερεις απ το κινητό πράγματα στην sd μέσω explorer του κινητού, πρέπει να συνδέσεις το κιν στον υπολογιστή ενώ στην 4.3 τα μεταφερεις κατευθείαν Αυτό είναι ένα θέμα σύντεκνε!! Αυτό ισχύει από οποιονδήποτε explorer ή μόνο από αυτόν της συσκευής? Θα δοκιμάσω μετά που θα το φορτίσω μερικούς και θα σας πω ... Κουλή πάντως κίνηση από το sony και δεν βλέπω που αποσκοπεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Αυτό είναι ένα θέμα σύντεκνε!! Αυτό ισχύει από οποιονδήποτε explorer ή μόνο από αυτόν της συσκευής? Θα δοκιμάσω μετά που θα το φορτίσω μερικούς και θα σας πω ... Κουλή πάντως κίνηση από το sony και δεν βλέπω που αποσκοπεί!! Από es explorer το είχε αναφέρει φίλος πιο πάνω ότι σε 4.4 δεν μπορούσε να μετακινήσει αρχεία απ το τηλ στην sd (ποστ no.2186) ενώ το αντίθετο γινόταν. Στην 4.3 μετακινεισαι ολόκληρος :D Δεν είναι θα της σονυ αλλά του kit kat της Google Edited July 1, 2014 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αν σε ενδιαφέρει να μπορεί η οποιαδήποτε εφαρμογή να μπορεί να γράψει στην κάρτα μνήμης (π.χ. να μπορείς να κατεβάσεις ένα αρχείο κατευθείαν στην κάρτα μνήμης), να βάλεις μια μη εργοστασιακή εφαρμογή να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο κατευθείαν στην κάρτα μνήμης, να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε file manager εκτός του εργοστασιακού για να αντιγράψεις/μεταφέρεις αρχεία από και προς την κάρτα μνήμης, αν όλα αυτά που είναι μερικά μόνο παραδείγματα, δεν σε ενδιαφέρουν, τότε κάνεις την αναβάθμιση άφοβα. Αν όμως σε νοιάζει το γεγονός ότι η Google ουσιαστικά σου κάνει την κάρτα read-only (για εφαρμογές πλην των εργοστασιακών), τότε σαφώς και είναι σοβαρό θέμα. Διαβάστε κι αυτό: http://www.xperiablog.net/2014/03/20/before-upgrading-to-kitkat-be-wary-of-sd-card-restrictions/ Σημείωση: όσοι έχετε παραλάβει συσκευές με προεγκατεστημένη την 4.4.2, τότε το συγκεκριμένο θέμα υφίσταται ήδη. Δοκιμάστε το, βάλτε κάποιον file manager, όπως Xplore, ES ή Astro και δείτε αν μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μεταβολή σε αρχείο της κάρτας μνήμης (μεταφορά, διαγραφή κλπ). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [/color]Μου έβγαλε αναβάθμιση οτα --> 14.4.Α.0.108 (151ΜΒ) ...., είναι λέτε η 4.4.4? και μενα μολις ηρθε η αναβαθμιση, τι διορθωνει αυτη, ετσι για να ξερω, αν κι εγω δεν εχω κανενα προβλημα μ αυτο το κινητο Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 και μενα μολις ηρθε η αναβαθμιση, τι διορθωνει αυτη, ετσι για να ξερω, αν κι εγω δεν εχω κανενα προβλημα μ αυτο το κινητο Αναβαθμισμένη και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης της κάμερας Βελτιώσεις στην χρήση του Google Voice, του Music streaming , Google+ και του τηλεφωνικού καταλόγου Εγκατάσταση του νέου Xperia home launcher, καθώς και της εφαρμογή TV Sideview Πακέτο διορθώσεων σφαλμάτων και λοιπών βελτιώσεων σε πολλά σημεία για πιο σταθερή λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46821[/ATTACH] ξέρει κανείς γιατί το βγάζει αυτό; Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46821[/ATTACH] ξέρει κανείς γιατί το βγάζει αυτό; Τι μπορώ να κάνω; Πάτα το βελακι που δειχνει προς τα κατω,διπλα στην εκδοση λογισμικου να στην κατεβασει! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εκτός από τον μικρό δυναμίτη, έχω ένα τάμπλετ Nexus 7, 2013. Δεν περίμενα ποτέ, ότι θα πάρω πρώτα την 4.4.4 στο Sony και μετά θα έρθει στο Nexus!!! Και τα δύο (4.4.4 στο Sony Ελληνικό και 4.4.3 στο Nexus αγορά από Σιγκαπούρη) τα πήρα σήμερα ΟΤΑ. Μπράβο Sony! Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εγώ στο nexus7 2013 την έχω αρκετό καιρό πάντως. Πείτε μας κάτοχοι compact αν βλέπετε βελτίωση στην κάμερα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πάτα το βελακι που δειχνει προς τα κατω,διπλα στην εκδοση λογισμικου να στην κατεβασει! δεν εχει θεμα να το κατεβασει, επαληθευση δεν μπορει να κανει και δεν την εγκαθιστα Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46821[/ATTACH] ξέρει κανείς γιατί το βγάζει αυτό; Τι μπορώ να κάνω; η αναβαθμιση ειναι που συζηταμε η 4.4 Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ναι αυτή είναι. Μήπως λόγω root? Αν ξερουταρω θα μπορέσω να την κάνω άραγε; Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Εδώ είναι για one click root. Δουλεύει κανονικά και στην 4.4.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900 Edited Edited July 1, 2014 by AnDas Μπήκε το σωστό URL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπέρα. Με ΟΤΑ αναβάθμιση χάνουμε ρουτ και custom recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εδώ είναι για one click root. Δουλεύει κανονικά και στην 4.4.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2796304 μηπως μπερδεψες το link? γινεται root στην 4.4.4? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ωπ! έχεις δίκιο για το link, αυτό είναι το σωστό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900 Υπήρχε και δεύτερη μέθοδος που έδινες τις εντολές χειροκίνητα, αλλά κατέβηκε λόγω διένεξης με τον poster... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts