Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μην έχεις δαχτυλιές, θέλει μεμβράνη με oleophobic coating. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχεις αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Εγώ το έχω σε θήκη οπότε πίσω δεν έχω μεμβράνη, μπροστά όμως με απλή μεμβράνη γεμίζει δαχτυλιές για πλάκα. Τώρα από βδομάδα παραγγέλνω tempered glass μπρος πίσω, να δούμε αν θα δω διαφορά στην αίσθηση κυρίως. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ το τόπικ περίπου 6 μήνες από τότε που μου μπήκε η αρρώστια για το τηλέφωνο.Θα το αγοράσω σε 5 μέρες επιτέλους.Μέχρι πρότινος σκόπευα να το πάρω σε άσπρο χρώμα με το σκεπτικό ότι αν το έπαιρνα σε μαύρο θα είχα θέμα με τις δαχτυλιές ειδικά στο πίσω μέρος.Aλλά από την στιγμή που αγόρασα tempered glass και για το πίσω μέρος υποθέτω πως δεν θα είναι τόσο έντονο το πρόβλημα.Υπάρχει κάποιος χρήστης που να το έχει σε μαύρο με tempered glass πίσω ή οποιαδήποτε μεμβράνη να μου πει την άποψή του?Ευχαριστώ.

Για πίσω ψάξε μήπως βρεις matte μεμβράνη, εγώ όσο έψαξα δεν κατάφερα να βρω, μόνο για μπροστά έβρισκα, (αν βρεις πες μου και εμένα :) ). Και εγώ πάντως θήκη του έχω βάλει.

Το tempered glass πίσω νομίζω είναι περιττό. Το πίσω κάλυμμα είναι πλαστικό (σε αντίθεση με το γυάλινο του ιαπωνικού Z1f) και δεν σπάει. Βέβαια χρειάζεται μια υποτυπώδη προστασία επειδή χαράζει πανεύκολα, αλλά όχι και tempered glass των 25 - 30 €, εκτός και αν πήρες κανένα φθηνό, οπότε πάω πάσο.

Carbon αυτοκολλητο πίσω με το λογότυπο σονυ να φαίνεται και μπροστά ματ μεμβράνη κι από πάνω το μπροστά carbon αυτοκολλητο, ούτε δαχτυλιες ούτε να γεμίζουν γρατζουνιες οι πίσω φτηνες ζελατινες ;)
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Carbon αυτοκολλητο πίσω με το λογότυπο σονυ να φαίνεται και μπροστά ματ μεμβράνη κι από πάνω το μπροστά carbon αυτοκολλητο, ούτε δαχτυλιες ούτε να γεμίζουν γρατζουνιες οι πίσω φτηνες ζελατινες ;)

Το carbon αυτοκόλλητο αφαιρείται εύκολα; Το είχα δει αλλά φοβήθηκα μην καταστρέψει το κινητό αφήνοντας κόλλες.

Το carbon αυτοκόλλητο αφαιρείται εύκολα; Το είχα δει αλλά φοβήθηκα μην καταστρέψει το κινητό αφήνοντας κόλλες.

Θα σε γελασω! Στο αιφονι το χα 4 χρονιά και δεν το έβγαλα ποτέ! Ούτε είχε πάθει τπτ. Ούτε σαυτο σκοπεύω να το βγαλω αφού και όμορφο είναι και ξενοιαζεις από γρατζουνιεσ

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Βρέθηκε exploit για one click root στην 4.4.2 του Z2 οπότε έρχεται και η σειρά μας...

@ Nikos_Mpl

Τι εννοεις αργει να ανοιξει η οθονη κ χρεωνεται για προωθηση? Εγω εχω βαλει kk κ δεν εχει τετοιο θεμα....

Οταν κανει κλησει και σβηνει η οθονη με τον αισθητηρα που εχει, αν πχ του βγει προωθηση ή αν εχει μιλησει και θελει να το κλεισει, η οθονη αργει να αναψει..

Στην 4.3 το εκαναν σχεδον ολα τα compact, αλλα στην 4.4 νομιζω οτι διορθωθηκε..δεν ξερω αν πχ στις ελληνικες ρομ δεν εχει φτιαχτει αλλα στα ξενα που το ειχα δει ηταν οκ..Γιαυτο ρωτησα και για ελληνικο..μολις κανεις κληση και βγαλεις το κινητο απο το μαγουλο, αναβει η οθονη αμεσως?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Βρέθηκε exploit για one click root στην 4.4.2 του Z2 οπότε έρχεται και η σειρά μας...

οταν εχεις νεα σχετικα με το παραπανω παραθεσε το γιατι μ ενδιαφερει

This is Sparta!!!:nagger:

Ναι, Cosmote έχω. Μάλλον κάπου το έχω δηλώσει ή το δηλώνει η συσκευή με το που έβαλα το λογαριασμό Google; Είναι δυνατόν να διαβάζει τη SIM η συσκευή και να δηλώνει τον πάροχο στο play store;

Καλημέρα. H σησκευή σου είναι Brandet

Οταν κανει κλησει και σβηνει η οθονη με τον αισθητηρα που εχει, αν πχ του βγει προωθηση ή αν εχει μιλησει και θελει να το κλεισει, η οθονη αργει να αναψει..

Στην 4.3 το εκαναν σχεδον ολα τα compact, αλλα στην 4.4 νομιζω οτι διορθωθηκε..δεν ξερω αν πχ στις ελληνικες ρομ δεν εχει φτιαχτει αλλα στα ξενα που το ειχα δει ηταν οκ..Γιαυτο ρωτησα και για ελληνικο..μολις κανεις κληση και βγαλεις το κινητο απο το μαγουλο, αναβει η οθονη αμεσως?

Μήπως κάνεις κάπου λάθος; Εγώ όσες φορές έχω δοκιμάσει να τερματίσω κλήση, παίρνω το κινητό από το πρόσωπό μου και φυσικά η οθόνη δεν ανάβει αμέσως. Πρέπει να πατήσεις μια φορά επάνω για να εμφανιστεί το ταμπλό κλήσης. Αυτό πιστεύω γίνεται για λόγους ασφαλείας, μην πατήσεις κατά λάθος κάποιο εικονικό πλήκτρο στην οθόνη. Μάλιστα εγώ κατά την κλήση κλειδώνω την οθόνη με το πλήκτρο λειτουργίας. Έτσι όταν θέλω να ανοίξω την οθόνη, ξεκλειδώνω, πατάω μια φορά πάνω στην οθόνη κι ανταποκρίνεται μια χαρά. Πιστεύω το έχει κάνει επίτηδες η Sony αυτό, και καλά έκανε.;)

Μπα, τώρα που το σκέφτομαι, με την καμία. Αφού είναι αγορασμένο από σκρουτζ, ευρωπαϊκό, δεν παίζει να είναι branded. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν είναι banded, εγώ που έχω Voda μου δείχνει το ίδιο στο play store με Vodafone μπροστα.

Τα Zultra, Z1, Z1 compact, Z2 έχουν όλα το ίδιο μαγνητικό βύσμα? Συνδέεται το ίδιο ακριβώς καλώδιο?

Επειδή αυτό αναφέρει όλα τα υπόλοιπα εκτός από το Ζ1c.

Τα Zultra, Z1, Z1 compact, Z2 έχουν όλα το ίδιο μαγνητικό βύσμα? Συνδέεται το ίδιο ακριβώς καλώδιο?

Επειδή αυτό αναφέρει όλα τα υπόλοιπα εκτός από το Ζ1c.

Το βύσμα είναι το ίδιο. Αυτό στο οποίο διαφέρουν οι συσκευές είναι στο πάχος, οπότε δεν είναι συμβατά τα docks. Το καλώδιο όμως είναι ένα, ή μάλλον δύο, ένα μαύρο κι ένα λευκό.

Το βύσμα είναι το ίδιο. Αυτό στο οποίο διαφέρουν οι συσκευές είναι στο πάχος, οπότε δεν είναι συμβατά τα docks. Το καλώδιο όμως είναι ένα, ή μάλλον δύο, ένα μαύρο κι ένα λευκό.

Ευχαριστώ. Το παραγγέλνω!

Καλησπερα παιδια.Κανενας πιο ευκολος τροπος για ρουτ στην 4.4 για το Ζετακι το κομπακτ υπαρχει εκτος απο αυτη στο Xda γιατι μου φαινεται σαν πυρηνικη φυσικη??:lol:
Poco X3 nfc 6/128

Καλησπερα παιδια.Κανενας πιο ευκολος τροπος για ρουτ στην 4.4 για το Ζετακι το κομπακτ υπαρχει εκτος απο αυτη στο Xda γιατι μου φαινεται σαν πυρηνικη φυσικη??:lol:

εχεις δικιο κι εμενα ετσι μου φανηκε κι ειπα ας το αφησω ετσι οταν χθες διαβασα το ποστ πιο πανω που λεει ο φιλος οτι καταφτανει ο ευκολος τροπος με το One clik root οπου ναναι, λιγη υπομονη

This is Sparta!!!:nagger:

Καλησπερα παιδια.Κανενας πιο ευκολος τροπος για ρουτ στην 4.4 για το Ζετακι το κομπακτ υπαρχει εκτος απο αυτη στο Xda γιατι μου φαινεται σαν πυρηνικη φυσικη??

εχεις δικιο κι εμενα ετσι μου φανηκε κι ειπα ας το αφησω ετσι οταν χθες διαβασα το ποστ πιο πανω που λεει ο φιλος οτι καταφτανει ο ευκολος τροπος με το One clik root οπου ναναι, λιγη υπομονη

Α, ωραία νέα, θα περιμένω κι εγώ. Για 4.4.2 είναι το root αυτό να φανταστώ; :)

δυο νέοι εύκολοι τρόποι για root

http://www.xperiablog.net/2014/06/16/towelroot-exploit-helps-root-a-number-of-sony-xperia-models/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900

δοκιμάστε το γιατί εμένα το κινητό μου δεν μου ήρθε ακόμα από το service! καλή επιτυχία!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασα τον 1ο τροπο με το towelroot explorer αλλα δεν δουλευει ουτε αυτος..Τον δευτερο τροπο δεν τον δοκιμασα ακομα γιατι μου φαινεται ακομα μπελαλιδικος....
Poco X3 nfc 6/128

Δοκιμασα τον 1ο τροπο με το towelroot explorer αλλα δεν δουλευει ουτε αυτος..Τον δευτερο τροπο δεν τον δοκιμασα ακομα γιατι μου φαινεται ακομα μπελαλιδικος....

εγω μολις πηρα το τηλεφωνο απο το service και το εκανα με το 1ο τροπο, και ο δευτερος ειναι αυκολος, ισως κατι κανεις λαθος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγκατεστησα το apk του towelroot το τρεχω,παταω εκει που λεει make it rain και μετα μου γραφει η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται αναμονη ή κλεισιμο....Φυσικα εχω κανει (ν) το usb debugging απο τις επιλογες προγραμματιστη.. Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Όταν μιλάς με BT σίγουρα θα καταναλώνει περισσότερο μπαταρία, αλλά αυτό είναι κάτι εμφανές ή δεν το καταλαβαίνεις?

Εννοώ, είναι δραματική η διαφορά στην πτώση της μπαταρίας ή περνάει απαρατήρητη?

Εγκατεστησα το apk του towelroot το τρεχω,παταω εκει που λεει make it rain και μετα μου γραφει η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται αναμονη ή κλεισιμο....Φυσικα εχω κανει (ν) το usb debugging απο τις επιλογες προγραμματιστη..

πηγες ρυθμισεις - πληροφοριες τηλεφωνου - αριθμος εκδοσης και να πατησεις εκει πανω 6-7 φορες ωστε να σου πει οτι εγινες προγραματιστης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες οσον αφορα στο καλωδιακι μαγνητικης φορτισης, επειδη ειχε αναφερθει οτι δεν κανει καλη δουλεια, μολις το δοκιμασα στο Z Ultra και ειναι απιστευτο. Ουτε πεφτει, ουτε κουνιεται και φορτιζει το ιδιο γρηγορα με το φορτιστη.

Μιλαω για το αυθεντικο παντα

Το οποίο βγαίνει αν ξεβιδώσουμε τον επίσημο ασύρματο φορτιστή;

Με ενδιαφέρει για να μπορώ να το βάλω σε μια καλή θήκη και να μην πρέπει να το βάζω-βγάζω από τη θήκη για να το βάλω στο φορτιστή.

Ήδη το ρολόι μου το φορτίζω με μαγνητικό καλώδιο που «κολλάει» πάνω του και μου αρέσει το concept.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact