Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

gravity screen

απλά έβαλα το link για όποιον θέλει να ανοίγει και να κλείνει την οθόνη χωρίς να πατάει το πλαϊνό κουμπί.

TΟ εβαλα αλλα δεν ξερω πως δουλευει, θελεις να μου πεις σε μηνυμα?

για το κλεισιμο εχω το switch off

Edited by p3nny
This is Sparta!!!:nagger:

Ρε παιδιά, δώστε μου τα φώτα σας. Ποια εφαρμογή ή ποια ρύθμιση είναι ικανή να μου ξυπνάει την οθόνη όταν έρχεται μήνυμα, ή όταν σκάει κάποια άλλη υπενθύμιση από άλλη εφαρμογή; Χτες το παρατήρησα πρώτη φορά. Υπάρχει κάπου η ρύθμιση, ώστε να μπορώ να την ενεργοποιώ και να την απενεργοποιώ όποτε θέλω; Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, δώστε μου τα φώτα σας. Ποια εφαρμογή ή ποια ρύθμιση είναι ικανή να μου ξυπνάει την οθόνη όταν έρχεται μήνυμα, ή όταν σκάει κάποια άλλη υπενθύμιση από άλλη εφαρμογή; Χτες το παρατήρησα πρώτη φορά. Υπάρχει κάπου η ρύθμιση, ώστε να μπορώ να την ενεργοποιώ και να την απενεργοποιώ όποτε θέλω;

Εγω εχω το iled και οταν ερχεται μηνυμα ανοιγει η οθονη και οταν το μηνυμα ειναι με αγγλικους χαρακτηρες εμφανιζεται ενα φακελακι οταν ειναι με ελληνικους χαρακτηρες ανοιγει η οθονη αυτο εχω παρατηρησει τελευταια ενω παλια εμφανιζοτανε το φακελακι οπως και να ητανν το μηνυμα

Μέχρι χτες δεν άνοιγε η οθόνη με εισερχόμενο μήνυμα. Τώρα ανοίγει και με εισερχόμενο μήνυμα (GoSMS Pro), και με αλλαγή προφίλ (MyProfiles+).
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Οσοι εχουν αγορασει απο τις τελευταιες παρτιδες εχει διορθωθει το θεμα με τις χάλια φωτο με το led ή εξακολουθει??Ευχαριστω
Poco X3 nfc 6/128

Οσοι εχουν αγορασει απο τις τελευταιες παρτιδες εχει διορθωθει το θεμα με τις χάλια φωτο με το led ή εξακολουθει??Ευχαριστω

Το πρώτο compact πού είχα,οι μισές φωτογραφίες και παραπάνω πού τραβούσα είχαν bleeding.

Επίσης είχα κι άλλα προβλήματά.

Το δεύτερό πού έχω τώρα αλλά μάλλον θα φύγει για αγορά s4 snapdragon800 δεν έχει κανένα θέμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το πρώτο compact πού είχα,οι μισές φωτογραφίες και παραπάνω πού τραβούσα είχαν bleeding.

Επίσης είχα κι άλλα προβλήματά.

Το δεύτερό πού έχω τώρα αλλά μάλλον θα φύγει για αγορά s4 snapdragon800 δεν έχει κανένα θέμα.

Τι προβλήματα ρε Τζων! :what:

Εγώ που πήρα το δικό σου πέρα από το flash bleeding (που άλλωστε έβαλα carbon αυτοκολλητο μπρος πίσω και δεν έχει θέμα τώρα ) δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι άλλο, επίσης όταν μου το πουλησες μου το εκθειαζες! :rolleyes:

Κατ εμε το κινητό είναι σούπερ και το μόνο μείον είναι το αδύναμο φλας και το bleeding που το καταπολεμησα ;)

P.S περιμένω κάτι από σένα :D

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

όταν μου το πουλησες μου το εκθειαζες! :rolleyes:

Κάθε έμπορας που σέβεται τον εαυτό του εκθειάζει αυτά που πουλάει και κράζει αυτά που αγοράζει. ;)

Εμένα απλά το πρώτο δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες μου....

Την πρώτη μέρα OK,αμέσως μετά έγραψα ότι έχει θέματα.

Να φταίει ότι ήταν πρώτη παρτίδα?δεν ξέρω.

Καταρχήν μου έχανε την δόνηση στο πληκτρολόγιό,επανερχόταν με restart,έπαιζε κανένα 20λεπτό και πάλι τα ίδια.

Στο θέμα κάμερας όταν έδωσα προσοχή κι ειδικά στις νυχτερινές το αποτέλεσμά ήταν κλάψτα Χαράλαμπε...πάνω από τις μισές με bleeding,επίσης είχα παρατηρήσει κι ένα τρέμουλο στην οθόνη σε σχετικά σκούρο φόντο,κυρίως όταν γινόταν επαναφορά και πήγαινα στην αρχική οθόνη.

Ποιοτικά αλλά και σαν θέμα μπαταρίας ήταν σούπερ.

Χαίρομαι πάντως πού η νέα μου συσκευή δεν έχει κανένα από τα προαναφερόμενα προβλήματά.

Μπορεί βεβαία να είμαι και πολύ ψείρας και να το ψάχνω πολύ το θέμα,κάμερα όμως και δόνηση ήταν απαράδεκτα.

Ίσως και με την 4.4 να διορθώθηκαν τα θέματα.

Σήμερα παίδες πήγα πλαίσιο Πάτρα και είδα το μικρό μας μαζί με Ζ2, S5, M8,G2.

Ήθελα να συγκρίνω οθόνη για να καταλάβω τι παίζει. Το Compact που είχε εκεί είχε την Ayo οθόνη με τα ζωντανά χρώματα.. Αυτά τα χρώματα λοιπόν δεν τα είχε κανένα από όλα τα άλλα ενώ το Ζ2 είχε σχεδόν ίδια χρώματα με το Ζ1 που είχα το οποίο είχε την "κακή " οθόνη..

Πλέον έχω πειστεί ότι οι οθόνες είναι ό,τι κάτσει στην Sony αλλά δεν είναι κακές..

Επίσης σε σχέση με τις άλλες εταιρείες δεν είδα να υστερεί,ίσα ίσα νομίζω ότι είχε κορυφαία χρώματα! Μου κάνει εντύπωση πόσο πιο ζωντανά είναι από όλα τα άλλα και σκέφτομαι ότι η jdi δεν είναι κακή σε σχέση με αυτά, ίσα ίσα έμοιαζαν αρκετά στις αποχρώσεις..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σήμερα παίδες πήγα πλαίσιο Πάτρα και είδα το μικρό μας μαζί με Ζ2, S5, M8,G2.

Ήθελα να συγκρίνω οθόνη για να καταλάβω τι παίζει. Το Compact που είχε εκεί είχε την Ayo οθόνη με τα ζωντανά χρώματα.. Αυτά τα χρώματα λοιπόν δεν τα είχε κανένα από όλα τα άλλα ενώ το Ζ2 είχε σχεδόν ίδια χρώματα με το Ζ1 που είχα το οποίο είχε την "κακή " οθόνη..

Πλέον έχω πειστεί ότι οι οθόνες είναι ό,τι κάτσει στην Sony αλλά δεν είναι κακές..

Επίσης σε σχέση με τις άλλες εταιρείες δεν είδα να υστερεί,ίσα ίσα νομίζω ότι είχε κορυφαία χρώματα! Μου κάνει εντύπωση πόσο πιο ζωντανά είναι από όλα τα άλλα και σκέφτομαι ότι η jdi δεν είναι κακή σε σχέση με αυτά, ίσα ίσα έμοιαζαν αρκετά στις αποχρώσεις..

Φιλε μου αναποδα τα λες!!! Η jdi ειναι η καλη οθονη και καλα με την ΑΥΟ να εχει λιγο περισοτερο μπλε αποχρωση! αλλα μην τρελαινομαστε!!!

και οι δυο οθονες ειναι αψογες σε σχεση με της οθονες των Ζ και Ζ1 :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Good evening,

some guys at android-hilfe.de reported that their displays are bad and show 'blueish' shadows. They discovered that the Z1c is shipped with two different panels: Panel 1, the bad one: AUO and Panel 2 without issues: JDI

Φιλε μου αναποδα τα λες!!! Η jdi ειναι η καλη οθονη και καλα με την ΑΥΟ να εχει λιγο περισοτερο μπλε αποχρωση! αλλα μην τρελαινομαστε!!!

και οι δυο οθονες ειναι αψογες σε σχεση με της οθονες των Ζ και Ζ1 :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Good evening,

some guys at android-hilfe.de reported that their displays are bad and show 'blueish' shadows. They discovered that the Z1c is shipped with two different panels: Panel 1, the bad one: AUO and Panel 2 without issues: JDI

Το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες σελίδες, επειδή έχω και τα δύο επέτρεψε μου να έχω καλύτερη απόψη..η Ayo έχει πιο ωραία χρώματα και ίδια φωτεινότητα και οι δύο.

Από εκεί και πέρα οποίος έχει Ζ1 λευκό με Ayo και δεν το θέλει το παίρνω, είδα το Ζ2 και ξενέρωσα.. Πολύ κατώτερη οθόνη..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μια τελικη ερωτηση πριν την αυριανη αγορα του για τους εχοντες και κατεχοντες....:lol: Ασπρο ή μαυρο??Ιδου η απορια...
Poco X3 nfc 6/128

Μια τελικη ερωτηση πριν την αυριανη αγορα του για τους εχοντες και κατεχοντες....:lol: Ασπρο ή μαυρο??Ιδου η απορια...

Έχοντας και τα δύο ταυτόχρονα, άσπρο..

Είναι θέμα γούστου, το μαύρο δείχνει στιβαρό ωραίο, αλλά το λευκό δείχνει φρέσκο, μοντέρνο, δεν κάνει δαχτυλιές πίσω και δεν ανάβει αν κάθεσαι στον ήλιο και το βάζεις πλάτη.. Γενικά είναι πολύ ωραία και τα δύο αλλά λευκό με κερδίζει. Α! Το μαύρο δείχνει πιο μικρό όμως αν σε ενδιαφέρει..

Τέλος το λευκό κάνει ωραία αντίθεση μπροστά με το μαύρο χρώμα που έχει κάτω από τα κουμπιά και με την οθόνη σβηστή και σπάει τη μονοτονία, νομίζω γιαυτό το προτιμώ..

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω το κινητό αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) Απο θέμα αυτονομίας πως τα πάει η μπαταρία; Έχω το xperia T και την ημέρα το βάζω σίγουρα μια φορά να φορτίσει. 2) Είχα διαβάσει για κάποια προβλήματα που είχε η κάμερα και δεν βγάζει καλές φωτογραφίες. Ειδικά αν δεν έχεις τη μαύρη έκδοση (εγώ προτιμώ το λευκό). Διορθώθηκε με τις τελευταίες αναβαθμίσεις; 3) Το βρήκα σε σκρουτζομάγαζο στα 365 αξίζει; Σκεφτόμουν και το mi2s xiaomi αλλά δε θα θελα να μπλέξω ακόμα τουλάχιστον με.. Κινέζους! 4) Κάποια άλλα προβλήματα της συσκευής;

Έχοντας και τα δύο ταυτόχρονα, άσπρο..

Είναι θέμα γούστου, το μαύρο δείχνει στιβαρό ωραίο, αλλά το λευκό δείχνει φρέσκο, μοντέρνο, δεν κάνει δαχτυλιές πίσω και δεν ανάβει αν κάθεσαι στον ήλιο και το βάζεις πλάτη.. Γενικά είναι πολύ ωραία και τα δύο αλλά λευκό με κερδίζει. Α! Το μαύρο δείχνει πιο μικρό όμως αν σε ενδιαφέρει..

Τέλος το λευκό κάνει ωραία αντίθεση μπροστά με το μαύρο χρώμα που έχει κάτω από τα κουμπιά και με την οθόνη σβηστή και σπάει τη μονοτονία, νομίζω γιαυτό το προτιμώ..

συμφωνω με τον Νικο

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω το κινητό αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) Απο θέμα αυτονομίας πως τα πάει η μπαταρία; Έχω το xperia T και την ημέρα το βάζω σίγουρα μια φορά να φορτίσει. 2) Είχα διαβάσει για κάποια προβλήματα που είχε η κάμερα και δεν βγάζει καλές φωτογραφίες. Ειδικά αν δεν έχεις τη μαύρη έκδοση (εγώ προτιμώ το λευκό). Διορθώθηκε με τις τελευταίες αναβαθμίσεις; 3) Το βρήκα σε σκρουτζομάγαζο στα 365 αξίζει; Σκεφτόμουν και το mi2s xiaomi αλλά δε θα θελα να μπλέξω ακόμα τουλάχιστον με.. Κινέζους! 4) Κάποια άλλα προβλήματα της συσκευής;

Η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη, με ίδια χρήση μου έβγαζε οριακά τη μέρα το Τ ενώ σε αυτό τις 2 άνετα..πχ 4 ώρες οθόνη με 2 ώρες κλήσεων και όλα ανοιχτά (3G,WiFi, GPS και με ταξίδι μέσα που η εναλλαγή κεραιών κοστίζει σε ενέργεια).. Το μεγάλο Ζ1 που είχα ήταν λίγο καλύτερο από αυτό αλλά γενικά τα κινητά τα σπάνε σε αυτονομία με τη φωτεινότητα λίγο πιο κάτω από τη μέση και στο αυτόματο.. Εννοείται και πολύ viber whatsapp fb κτλ..

Όσο για κάμερα εννοείς το φλας, εγώ στα δύο λευκά που είχα και στο μαύρο κανένα πρόβλημα, αλλά αν σου τύχει doa..δε νομίζω ότι θα σου αρνηθούν το πρόβλημα, όμως δεν το έχω δει.. Ούτε σε άλλους που το έχουν. Οπότε αξίζει και εννοείται από σκρουτζ..

Όσο για Κίνα, καλά αλλά μικρό πρόβλημα έχουν και εγώ θέλω το κινητό να δουλεύει άριστα out of the box.. Ούτε root θέλω ούτε εφαρμογές για να παίξει σωστά.

Μόνο μειονέκτημα το αδύναμο φλας..προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ όπως και να έχει, μόνο σε κοντινά πορτρέτα οπότε αν βγάζεις τέτοια θέματα θα θες κάτι πιο δυνατό (μετά το Ν8 με xenon απλά δεν ξανά άναψα φλας πάρα μόνο για φακό) και δεύτερο ίσως μειονέκτημα το ακουστικό που σε τέρμα ένταση νομίζω ετριζε λίγο, αν δε μου το έλεγαν δεν το είχα πάρει χαμπάρι αλλά είναι γεγονός όμως δεν με ενόχλησε ποτέ και βασικά είναι τόσο δυνατό το είχα και πιο χαμηλά και ήταν άνετο.

Αυτά από μένα

Πως ξέρω ότι το κατάστημα δεν θα έχει από τις πρώτες παρτίδες αλλά από τις τελευταίες;

δεν ξερεις:p

All it takes is a swipe...

Ερώτηση,πως θα δω ποια οθόνη φοράει?

Τρέχω το terminal αλλά μου λέει access denied.

Άλλος τρόπος?

Ερώτηση,πως θα δω ποια οθόνη φοράει?

Τρέχω το terminal αλλά μου λέει access denied.

Άλλος τρόπος?

Είσαι σε 4.3 ή αναβάθμισες σε KitKat; Έχω την εντύπωση ότι η KitKat θέλει root για να δώσει δικαιώματα στο terminal.

Είσαι σε 4.3 ή αναβάθμισες σε KitKat; Έχω την εντύπωση ότι η KitKat θέλει root για να δώσει δικαιώματα στο terminal.

Kit kat είμαι

Kit kat είμαι

Σε kit kat θέλει ρουτ για να δεις Τζων!

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact